KOPRINIOTIS Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 Η εφαρμογη City Lens ειναι εξαιρετικη και τα αποτελεσματα που δινει με απολυτη ακριβεια. Πραγματικο εργαλειο οταν βρισκεσαι σε περιοχη που δεν ξερεις τιποτα γυρω σου. .Λειτουργει στην Αθηνα το city Lens? Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b16b Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 (edited) Λειτουργει στην Αθηνα το city Lens? Γιατί ρε παιδιά δεν υπάρχει κάνα 6μηνο και στα προηγούμενα lumia? Άλλο είναι αυτό; Edited November 6, 2012 by b16b Κωνσταντινος WP7 Developer : Errorholic Developers APPS: EZInput 2.0 Greek TyTNii Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.1 | Rhodium Rom:AthineOS: WM6.1 , WM6.5 , WM6.5.5 | LEO ROM:AthineOS: WM6.5 , WM6.5.5\ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πάντως παιδιά στο amazon de και τα 4 χρώματα στα 600 φράγκα για προ-παραγγελία (μαύρο,λευκό, κόκκινο, κιτρινο) Το γκρι αφαντο. Εχετε δει ποιοτικες θηκες soft κατά βασει όπως κυκλοφόρησαν για Ν9 και σε περίπτωση πάρεις το μαύρο Lumia το φοράς και σαν να εχεις πχ αλλο χρωμα κινητού. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnious13 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Καλά όλα αυτά με το Amazon, αλλά έχετε πάρει από εκεί; Κυρίως σε ηλεκτρονικά που με ενδιαφέρουν, όποτε έχω βάλει κάτι στο καλάθι οι μισοί δεν στέλνουν Ελλάδα και οι υπόλοιποι βάζουν κάτι εξωφρενικά νούμερα σε μεταφορικά και φόρους. Ψιλο μούφα μου φαίνεται το Amazon γενικά. Εγώ περιμένω να το δω στο expansys και ελπίζω να το έχει με αρχική τιμή κάνα 600άρι. Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Καλά όλα αυτά με το Amazon, αλλά έχετε πάρει από εκεί; Κυρίως σε ηλεκτρονικά που με ενδιαφέρουν, όποτε έχω βάλει κάτι στο καλάθι οι μισοί δεν στέλνουν Ελλάδα και οι υπόλοιποι βάζουν κάτι εξωφρενικά νούμερα σε μεταφορικά και φόρους. Ψιλο μούφα μου φαίνεται το Amazon γενικά. Εγώ περιμένω να το δω στο expansys και ελπίζω να το έχει με αρχική τιμή κάνα 600άρι. Εχω ψωνισει κινητα-θηκες-μνημες-τηλεορασεις παντα αξιοπιστοι. Δεν ειναι μαγαζι παιξε-γελασε,και ξωνιζουν απο ολη την Ευρωπη και απο τον υπολοιπο κοσμο. Παντα κοιταζεις απο το ιδιο το amazon και οχι τριτο πωλητη και εχεις μαλιστα 30 ημερες περιθωριο για επιστροφη και οτι παρεις απο εκει τα καλυπτουν κανονικα εγγυηση εδω. Και tablet απο εκει παιζει να παρω ενα μοντελο που μονο εκει το διαθετει. Το expansys στα κινητα παντα πιο ακριβα απο amazon. Edited November 6, 2012 by alextrela OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis222 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Σε κανα 2 ξένα site διάβασα ότι η φωτογραφίες την ημέρα δεν έχουν διαφορά από άλλες 8αρες πως είναι δυνατόν το βράδυ να ***** και την ημέρα να βγάζει τις ίδιες με το iPhone 5 δεν μπορώ να το καταλάβω Edited November 6, 2012 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 και δωρεαν ασυρματο φορτιστη! http://nokiafreecharger.com/pages/holding Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 και δωρεαν ασυρματο φορτιστη! http://nokiafreecharger.com/pages/holding Πλακα κανεις ετσι:D:up: Μια χαρα το κοβω ενα επιπλεον κινητρο να τσιμπησουμε το κινητουλι-που ετσι κι αλλιως θα το τσιμπαγαμε βεβαια:p:) Μπραβο στη Νοκια αν ισχυει στην πραγματικοτητα Θα περιμενω καμια εβδομαδα να δω αν κυκλοφορησει το γκρι σε Αγγλια η Γαλλια αλλιως τσιμπαμε το λευκο απο Γερμανια. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Πλακα κανεις ετσι:D:up: Μια χαρα το κοβω ενα επιπλεον κινητρο να τσιμπησουμε το κινητουλι-που ετσι κι αλλιως θα το τσιμπαγαμε βεβαια:p:) Μπραβο στη Νοκια αν ισχυει στην πραγματικοτητα Θα περιμενω καμια εβδομαδα να δω αν κυκλοφορησει το γκρι σε Αγγλια η Γαλλια αλλιως τσιμπαμε το λευκο απο Γερμανια. Αν θες την άποψή μου ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. Μετά δε θα βρίσκεις... Στην Σουηδία έχει γίνει σολντ άουτ :p Οι πάροχοι όλοι πλέον εκτιμούν τέλος Νοεμβρίου. Δε κατάλαβα για την προσφορά, πείτε μου λίγο... όσοι παραλάβουν μέχρι 16? ή όσοι παραγγείλουν μέχρι 16?:wacko: Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki_013 Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Αν θες την άποψή μου ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ. Μετά δε θα βρίσκεις... Στην Σουηδία έχει γίνει σολντ άουτ :p Οι πάροχοι όλοι πλέον εκτιμούν τέλος Νοεμβρίου. Δε κατάλαβα για την προσφορά, πείτε μου λίγο... όσοι παραλάβουν μέχρι 16? ή όσοι παραγγείλουν μέχρι 16?:wacko: απο 16/11 μεχρι 31/12. Edited September 13, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα/Άσκοπη μορφοποίηση κειμένου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Το επομενο μου κινητο. Το ερωτημα ειναι πως θα το αποκτησω :p Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Είμαι έτοιμος να βάλω παραγγελία. θέλω να πάρω το μαύρο και το amazon.de μου μου το βγάζει 772 το μαύρο ενώ το κόκκινο 605 ευρώ, δηλαδή πιο πολύ από 150 ευρώ ακριβότερο το μαύρο ;) http://www.amazon.de/gp/product/B009ZC91AY/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de Γιατί είναι τόσο πιο ακριβό το μαύρο; Υπάρχει και αλλού διαθέσιμο γύρω στα 600 ευρώ το μαύρο; Παίδες αν έχετε την καλοσύνη βάλτε κάποιο λινκ, τώρα που είμαστε στις αρχές του μήνα και η κάρτα δεν είναι πολύ χρεωμένη. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Είμαι έτοιμος να βάλω παραγγελία. θέλω να πάρω το μαύρο και το amazon.de μου μου το βγάζει 772 το μαύρο ενώ το κόκκινο 605 ευρώ, δηλαδή πιο πολύ από 150 ευρώ ακριβότερο το μαύρο ;) http://www.amazon.de/gp/product/B009ZC91AY/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=ce-de Γιατί είναι τόσο πιο ακριβό το μαύρο; Υπάρχει και αλλού διαθέσιμο γύρω στα 600 ευρώ το μαύρο; Παίδες αν έχετε την καλοσύνη βάλτε κάποιο λινκ, τώρα που είμαστε στις αρχές του μήνα και η κάρτα δεν είναι πολύ χρεωμένη. Το link που εδωσες ειναι απο ΤΡΙΤΟ ΠΩΛΗΤΗ οχι το ιδιο το amazon de που το δινει 605 Εδω πας και επιλεγεις την πρωτη επιλογη που οπως θα δεις γραφει ''Amazon.de'' http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B009ZC91AY/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1352272686&sr=8-1&condition=new Να γνωριζεις οποιοδηποτε προιον βαζεις στο search στο site του amazon παντα σου βγαζει αυτο που ειναι αμεσα διαθεσιμο και μπορει να ειναι τριτος πωλητης εκτος αν το εχει αμεσο διαθεσιμο το ιδιο το amazon επομενως θα το βγαλει ΑΥΤΟ πρωτα. Στη συγκεκριμενη περιπτωση το μαυρο απο το amazon στα 605 ευρω δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο αλλα για προ-παραγγελια-. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Θενκς Αλεξ, επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά, αλλά έπρεπε να το είχα καταλάβει. Μάλλον θα περιμένω κι εγώ expansys ή mobilefun ή το αγγλικό amazon, που να καταλαβαίνω. Ελπίζω να μην αργήσουν :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Θενκς Αλεξ, επειδή δεν γνωρίζω γερμανικά, αλλά έπρεπε να το είχα καταλάβει. Μάλλον θα περιμένω κι εγώ expansys ή mobilefun ή το αγγλικό amazon, που να καταλαβαίνω. Ελπίζω να μην αργήσουν Μπαινεις με chrome να στο βγαζει αγγλικα. Πιο γρηγορα θα ειναι διαθεσιμο στα amazon και εγω απο εκει θα το τσιμπησω εκτος αν βρω απο Αγγλια η Γαλλια το γκρι. Το πολυ σε μια εβδομαδα θα ειναι in stock πιστευω-αν και βλεπω εξω υπαρχει μεγαλη ζητηση για το κινητο να ελπιζουμε να υπαρχουν μπολικα μοντελα διαθεσιμα. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_p Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Παρά την ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση, το μόνο καλό είναι πως οι περισσότεροι ψάχνουν το γκρι οπότε στην αρχή θα υπάρχουν αρκετά μαύρα. :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλημερα παιδια... ξερουμε αν 1. εχει tethering 2. μεταφορα αρχειων στο pc me wifi 3. backup με τα δεδομενα 4. gps on-off tongle thanks Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλημερα παιδια... ξερουμε αν 1. εχει tethering 2. μεταφορα αρχειων στο pc me wifi 3. backup με τα δεδομενα 4. gps on-off tongle thanks 1. tethering ναι.ειχε και το παλιο wp7.5 2. κανει sync ασυρματα. προφανως δεν εννοεις αυτο. Ισως βγει εφαμοργη οπως γινεται στο ios για μεταφορα διαφορων αρχειων.ή απλα με skydrive κλπ 3. ναι απο όσο ξέρω 4. έχει εφαρμογες που δημιουργει shortcuts για wifi location κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 καλημερα παιδια... ξερουμε αν 1. εχει tethering 2. μεταφορα αρχειων στο pc me wifi 3. backup με τα δεδομενα 4. gps on-off tongle thanks Αυτό που έχει το WP7.5 και με έχει βολέψει πολύ είναι ο αυτόματος συγχρονισμός κατά την φόρτιση. Με το που συμπληρωθούν 10 λεπτά στον φορτιστή ανοίγει το zune στο pc και κάνει αυτόματα συγχρονισμό κινητού με PC μέσω wifi. Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Και εγω το θελω το cyan ειναι τρελη καψουρα....ΑΛΛΑ η Νοκια φροντισε να το χαρουν μονο στην Αμερικη που μαλιστα απο σημερα αρχισαν οι προ-παραγγελιες απο την AT&T http://www.att.com/shop/wireless/devices/nokia/lumia-920-matte-cyan.html Ας βγαλει τουλαχιστον το γκρι για να το τιμησουμε που ειναι και αυτο mat αλλα και αυτο εξαφανισμενο πουθενα δεν το βλεπω μονο στο handtec.uk αλλα αγνωστο ποτε διαθεσιμο. Edited September 13, 2013 by impreza_sti OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά κίτρινο και κυανό σε μια συσκευή τέτοιου μεγέθους; Εδώ το lumia 800, που δεν είναι και το μεγαλύτερο κινητό που κυκλοφορεί και σε κυανό κάνει αρκετό "μπαμ".. :O Γκρι all the way!! :D Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά κίτρινο και κυανό σε μια συσκευή τέτοιου μεγέθους; Εδώ το lumia 800, που δεν είναι και το μεγαλύτερο κινητό που κυκλοφορεί και σε κυανό κάνει αρκετό "μπαμ".. :O Γκρι all the way!! :D Βρε βαλτε χρωμα στη ζωη σας :lol::lol: Αν και αν το παρεις σε κιτρινο θα ξερει μεχρι και ο γειτονας οτι ειναι το lumia 920 :) Εντωμεταξυ τα τελευταια 4 κινητα μου ηταν μαυρα αλλα λεω να κανω μια αλλαγη σε cyan :p Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Ρε παιδιά, συγγνώμη, αλλά κίτρινο και κυανό σε μια συσκευή τέτοιου μεγέθους; Εδώ το lumia 800, που δεν είναι και το μεγαλύτερο κινητό που κυκλοφορεί και σε κυανό κάνει αρκετό "μπαμ".. :O Γκρι all the way!! :D Η συσκευή ειναι πολυ ωραια και σκέφτομαι να τη πάρω και εγω εχει διευκρινηστει εαν τελικα στα wp 8 οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο λαμβανουν ειδοποιήσεις ;; ειναι το μοναδικο θέμα που με κραταει απο το να το παραγγείλω Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Η συσκευή ειναι πολυ ωραια και σκέφτομαι να τη πάρω και εγω εχει διευκρινηστει εαν τελικα στα wp 8 οι εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο λαμβανουν ειδοποιήσεις ;; ειναι το μοναδικο θέμα που με κραταει απο το να το παραγγείλω Ναι λαμβανουν Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixail72 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Αν και σκεφτόμουν να προπαραγγειλω λεω τελικά να περιμένω. Ισως έχουμε εκπλήξεις στην τιμή. http://www.wpcentral.com/att-lumia-920-preorders-are-go-450-contract Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts