Jump to content

ZTE Grand X In

Voltron
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουργιος :D

Πηγα σε ενα γερμανο και μου ειπαν οτι το κινητο δεν υπαρχει.

Προσεξα οτι εχει αφαιρεθει απο το σαιτ... Εγω θελω να παρω το συγκεκριμενο ΖΤΕ γιατι μου αρεσε... το εχω δει και απο κοντα απο εναν φιλο που το εχει 1 μηνα.

Πως μπορω να το βρω απο καταστημα στην Ελλαδα; Μηπως εχετε ή ξερετε κανενα τηλεφωνο;

ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ :p

• Απαντήσεις 515
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας ειμαι καινουργιος :D

Πηγα σε ενα γερμανο και μου ειπαν οτι το κινητο δεν υπαρχει.

Προσεξα οτι εχει αφαιρεθει απο το σαιτ... Εγω θελω να παρω το συγκεκριμενο ΖΤΕ γιατι μου αρεσε... το εχω δει και απο κοντα απο εναν φιλο που το εχει 1 μηνα.

Πως μπορω να το βρω απο καταστημα στην Ελλαδα; Μηπως εχετε ή ξερετε κανενα τηλεφωνο;

ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ :p

Κι εγώ όπου κι αν έψαξα δεν το είχανε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

δεν παιρνεις καλυτερα ενα τηλεφωνο στην zte στα κεντρικα...μπας και πουλανε και αυτοι....αλλιως δες εξωτερικο...πχ. αμαζον γερμανιας...ευρωπαικο...

Η ΖΤΕ απο τη σελιδα στο facebook υποστηριζει οτι μπορουν να βρεθουν συσκευες με απεθειας παραγγελεια απο καταστηματα cosmote παρολα αυτα πηγα ρωτησα για γνωστο Μου απαντησαν οτι οποιος προλαβε προλαβε και το πιο πιθανο ειναι να μην ξανα φερουν συσκευες τουλαχιστον συντομα

Το μονο που με ψιλο χαλαει στη συσκευη ειναι οτι αν και ειχαν πει θα αναβαθμιστει σε JB με την νεα χρονια ακομα περιμενουμε ενω αρκετα παλιοτερες συσκευες περνουν αναβαθμιση(βλεπε Galaxy S2) ενω οτι υπαρχει γενικοτερα στην αγορα απο κινητα με intel επεξεργαστη η πηρε την αναβαθμιση η βγηκε στην αγορα με JB

Το μονο που με ψιλο χαλαει στη συσκευη ειναι οτι αν και ειχαν πει θα αναβαθμιστει σε JB με την νεα χρονια ακομα περιμενουμε ενω αρκετα παλιοτερες συσκευες περνουν αναβαθμιση(βλεπε Galaxy S2) ενω οτι υπαρχει γενικοτερα στην αγορα απο κινητα με intel επεξεργαστη η πηρε την αναβαθμιση η βγηκε στην αγορα με JB

καταρχας μη συγκρινεις ανομοια πραγματα

αλλη επιτυχια ειχε το gs2 και αλλη το grand x

επισης το razr i με ιντελ επεξεργαστη και αυτο, κυκλοφορησε με ics και τωρα παιρνει jb

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Α δηλαδη ενα κινητο κρινουμε αν παρει αναβαθμισεις αναλογα με τις πωλησεις μαλιστα

Το Razr i ειχε ανακοινωθει ημερομηνια εδω και καιρο για την αναβαθμιση και δεν ηταν τοσο στον αερα για το τη θα γινει

Καλημέρα κι εγω νεος ειμαι...Απο την Cosmote μου ειπαν οτι δεν εμπορευονται πλεον το κινητο (ο λογος αγνωστος). Η απορια μου ειναι η εξης...Αν το παρω απο amazon θα υποστηριζει ελληνικη γλωσσα και τα ελληνικα δικτυα η συσκευη;

Αν δεν ειναι κλειδωμενο σε καποιο δυκτιο τοτε δεν θα εχεις προβλημα περνας την ελληνικη rom και εισαι οκ Προσεξε ομως να ειναι το ΖΤΕ Grand X in P940 (με τον intel και να εισαι σιγουρος για αυτο γιατι αν μιλας για το αγγλικο amazon(http://www.amazon.co.uk) απο οσο ξερω εκει η συσκευη δεν κυκλοφορησε επισημα ασε που παιζει και το Grand X V970 που ενφανισιακα ειναι ολοιδια (εκτος απο το logo τις intel στο πισω μερος στο ΙΝ)

Λοιπόν, παρήγγειλα adaptor απο microusb σε Hdmi και ενώ το Hdmi στις ρυθμίσεις ειναι on δεν μεταδίδει τίποτα, καμιά ιδέα κανείς γιατί δεν μεταδίδει video ή photos?
ANDROID FOLLOWER

• 2 weeks later...
Προφανώς επειδή το κινητό δεν κυκλοφορεί πλέον δεν υπάρχει και μεγάλη κοινότητα χρηστών. Κυκλοφόρησε για λίγο στην κοσμοτέ και αφού εξαντλήθηκε δεν το ξαναέφεραν. Κρίμα για τα λεφτά της ειναι πολύ καλή συσκευή.

Η ΖΤΕ μετα απο αρκετα τηλεφωνα επειδη ψαχνω και 2η συσκευη επειμενει οτι μπορω να δωσω παραγγελεια σε καποιο καταστημα cosmote για να μου το φερουν οσες φορες και αν ρωτησα σε cosmote (εκτος οτι οι περισσοτεροι δεν γνωριζαν καν οτι υπηρξε εστω και ελαχιστα διαθεσιμη η συσκευη) αφου περνουν διαφορα τηλεφωνα η απαντηση ειναι παντα η ιδια δεν γνωριζουμε αν ξανα φερουμε τη συσκευη γιατι η ΖΤΕ μας ειπε οτι υπαρχει ελειψη διαθεσιμοτητας

Καλά στην κοσμοτέ οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, έχω προσωπικο παράδειγμα αλλά θα το γράψω όταν έρθει η ώρα. Κι εγώ έχω ρωτήσει αλλά δεν υπήρχε δυστυψώς και ούτε ήξεραν αν θα την ξαναφέρουν.

Καλά στην κοσμοτέ οι υπάλληλοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται, έχω προσωπικο παράδειγμα αλλά θα το γράψω όταν έρθει η ώρα. Κι εγώ έχω ρωτήσει αλλά δεν υπήρχε δυστυψώς και ούτε ήξεραν αν θα την ξαναφέρουν.

Οχι απλα δεν ξέρουν,ανίκανοι τελείως ειναι

Οχι απλα δεν ξέρουν,ανίκανοι τελείως ειναι

Εγω πιστευω οτι απλα η cosmote σαν ομιλος δεν φροντιζει να τους ενημερωνει , δεν χρειαζετε να προσβαλεις κανεναν

Λοιπον παιδια καλημερα. Εχω το zte απο την Παρασκευη.Μετα απο επικοινωνια με το γερμανο (801... δεν θυμαμαι καλα το νουμερο) το τηλ μου ειπαν οτι υπαρχει σε ενα καταστημα στον γερακα και σε ενα στην καλαματα (απο ενα τεμαχιο). Το κατστημα στο γερακα ειναι σε φαση μετακομισης, δεν σηκωνουν τηλεφωνο. Το βρηκα στην Καλαματα.Εντυπωσεις δεν ειμαι ο καταληλοσ να σασ γραψω, γιατι ειναι το πρωτο android εχω στα χερια μου (προηγουμενο τηλ iphone 4) οπωσ καταλαβαινετε ειμαι θυμα τησ κρισης. Παντως πολυ γρηγορο internet...θα επαναλθω

Εγω πιστευω οτι απλα η cosmote σαν ομιλος δεν φροντιζει να τους ενημερωνει , δεν χρειαζετε να προσβαλεις κανεναν

Μα με την λέξη αυτή η καμπάνα χτυπάει προς τους ανώτερους,τον όμιλο.

Θέλω να ρωτήσω τους φίλου που έχουν το κινητό αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα που είχα αναφέρει και στο παρελθόν. Πλέον το αντιμετωπίζω μια φορά την εβδομάδα και επειδή δεν είναι τόσο σημαντικό δεν έχω προσπαθήσει κάτι αλλά καλό θα ήταν να έχω κάποια ιδέα.

Λοιπόν κάποιες φορές ενώ το κινητό "κάθεται" με σβηστή οθόνη και είτε χτυπάει είτε πάω να το ανοίξω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Σαν να έχει πρόβλημα η αφή κάτι τέτοιο. Φανταστείτε ότι δεν αποκρίνεται καθόλου (είτε με παίρνει κάποιος τηλ είτε προσπαθώ εγώ να κάνω κάτι). Το όλο θέμα διαρκεί περίπου δέκα δευτερόλεπτα αλλά αρχίζει να με προβληματίζει μη τυχόν έχω κάποιο πρόβλημα.

Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία; Καμιά πρόταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: θέλω να αποφύγω να το στείλω στο service καθώς είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την συσκευή και δεν θέλω να έχω θέματα με καθυστερήσεις και ανυπαρξία άλλων συσκευών κλπ.

Και εμένα που και που μου το εμφανίζει, πολύ σπάνια όμως και συνήθως όταν ενώ τρέχουν προγράμματα το ξεχνάω και μπαίνει σε αδράνεια και συγχρόνως εκείνη την ώρα έχει και δραστηριότητα δικτύου (πχ εισερχόμενο μήνυμα). Μου έχει συμβεί κανά 3-4 φορές. Και με τα άλλα μου κινητά είτε android είτε πιο παλιά μου συνέβαινε. Νορμάλ το βρίσκω αυτό, από το κινητό γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, είναι πολύ σταθερό, γρήγορο και δεν κολλάει σε τίποτα.
ANDROID FOLLOWER

Θέλω να ρωτήσω τους φίλου που έχουν το κινητό αν έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα που είχα αναφέρει και στο παρελθόν. Πλέον το αντιμετωπίζω μια φορά την εβδομάδα και επειδή δεν είναι τόσο σημαντικό δεν έχω προσπαθήσει κάτι αλλά καλό θα ήταν να έχω κάποια ιδέα.

Λοιπόν κάποιες φορές ενώ το κινητό "κάθεται" με σβηστή οθόνη και είτε χτυπάει είτε πάω να το ανοίξω δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Σαν να έχει πρόβλημα η αφή κάτι τέτοιο. Φανταστείτε ότι δεν αποκρίνεται καθόλου (είτε με παίρνει κάποιος τηλ είτε προσπαθώ εγώ να κάνω κάτι). Το όλο θέμα διαρκεί περίπου δέκα δευτερόλεπτα αλλά αρχίζει να με προβληματίζει μη τυχόν έχω κάποιο πρόβλημα.

Έχει κανείς κάποια παρόμοια εμπειρία; Καμιά πρόταση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: θέλω να αποφύγω να το στείλω στο service καθώς είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος από την συσκευή και δεν θέλω να έχω θέματα με καθυστερήσεις και ανυπαρξία άλλων συσκευών κλπ.

Το συγκεκριμενο προβλημα το εχω παρατηρησει μονο με το Mieasyacces τις ΖΤΕ με αλλες lockscreen δεν το εχω παρατηρησει

εγώ το έχω παρατήρηση αλλά τώρα έχει ελαττωθεί , και δεν ξέρω αν το πάω θα μου πουν ότι είναι μια χαρά γιατί έχω θέμα με τα service εταιριών που θα πάει κάποιος θα φάει ξύλο κάποια στιγμή αν συνεχίσουν να μου λένε πως δεν βρήκαν πρόβλημα
Digital-Doctor.blogspot.gr

• The title was changed to ZTE Grand X In