Deponmax2010 Δημ. March 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2013 Παιδια καλησπερα, εχω το κινητο ενα μηνα περιπου, οκ ολα καλα αλλα εχω δυο προβληματα: 1. ειναι για μενα λιγο μεγαλο (το πρωτο smart που ειχα ποτε μου εκτοσ απο ενα iphone που χρησιμοποιησα για 20 μερες) και 2: οταν το χρησιμοποιω ωσ ξυπνητηρι μου σπαει τα νευρα δεν μπορω να το κλισω με τιποτα............ δεν αντεχω αλλο. ενδιαφερεται κανεισ??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Παιδια καλησπερα, εχω το κινητο ενα μηνα περιπου, οκ ολα καλα αλλα εχω δυο προβληματα: 1. ειναι για μενα λιγο μεγαλο (το πρωτο smart που ειχα ποτε μου εκτοσ απο ενα iphone που χρησιμοποιησα για 20 μερες) και 2: οταν το χρησιμοποιω ωσ ξυπνητηρι μου σπαει τα νευρα δεν μπορω να το κλισω με τιποτα............ δεν αντεχω αλλο. ενδιαφερεται κανεισ??????? Εγώ! πόσο το δίνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deponmax2010 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Εγώ! πόσο το δίνεις; 230 το δινω . με 2 ζελατινες των 8 ευρω (τη μια τη φοραει), και μια θηκη 12 ευρω αν θυμαμαι καλα, αγορασμενα απο ebay Το κινητο αγρατσουνιστο σαν να το ανοιγεις τωρα απ το κουτι του, αγορασμενο απο γερμανο με επιδοτηση ( υπαρχει αποδειξη) και το κουτι του με ολα τα παρελκομενα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djho0 Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Εγώ! πόσο το δίνεις; Αντί να πουλήσεις το καλύτερο κινητό στη γη κατέβασε το Alarm Clock Extreme από το Android Market που είναι τζάμπα να κάνεις τη δουλειά σου και μην ακούω τώρα ότι θέλεις να το πουλήσεις γιατί μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
annonnaki Δημ. March 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2013 Γούστα είναι αυτά και δεκτή η σκέψη σου να το δώσεις (πιστεύω θα βρεις εύκολα), αλλά όταν λες δεν μπορείς να κλείσεις το ξυπνητήρι τι εννοείς ακριβώς; Όλα τα android με τον ίδιο τρόπο κλείνουν. Πατάς το "Απόρριψη" στην οθόνη ή το on/off ή το volume +/- και σταματάει. Πως αλλιώς θέλεις να το κλείνεις; Επιπλέον στο appstore έχει δεκάδες ξυπνητήρια για να το κλείνεις και με μια αφή στην οθόνη. Εγώ δεν σε καταλαβαίνω και με βάση τα σχόλια των κατόχων του κινητού θεωρώ πως θα κάνεις τρελό λάθος με το να το δώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Φίλε καλά σου λένε.Γιατί δεν βάζεις ένα άλλο ξυπνητήρι?Για οποιοιδήποτε πρόβλημα υπάρχει λύση στο play store.Πάντως αν δεν αλλάξεις γνώμη κ θέλεις να το πουλήσεις στείλε μου ένα μήνυμα γιατί μ ενδιαφέρει το κινητό Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takismpatz Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Καλησπέρα παιδια...απο οτι εχω δει ουτε η cosmote ουτε ο γερμανος το εχει...μπορειτε να μου πειτε που μπορω να το βρω?ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 230 το δινω . με 2 ζελατινες των 8 ευρω (τη μια τη φοραει), και μια θηκη 12 ευρω αν θυμαμαι καλα, αγορασμενα απο ebay Το κινητο αγρατσουνιστο σαν να το ανοιγεις τωρα απ το κουτι του, αγορασμενο απο γερμανο με επιδοτηση ( υπαρχει αποδειξη) και το κουτι του με ολα τα παρελκομενα του. Φίλε σου έχω στείλει μήνυμα αλλά δεν έχεις απαντήσει.Τελικά το δίνεις?Το θέλω για ένα φίλο μου. Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Κανένα νέο για αναβάθμιση υπάρχει; Ξέρει κανένας τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2013 Λοιπόν το κινητό το έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του στην Ελλάδα. Θα ήθελα να ρωτήσω Πρώτον, για το θέμα της αναβάθμισης. Ξέρουμε κάτι; Σε άλλες συσκευές μιλάμε για android 5 και εδώ δε ξέρουμε ούτε για το 4.1. Δεύτερο, για το led σα φακό έχουμε καμία εφαρμογή; Τρίτον, η κάμερα αν και αρκετά Mpixel, δεν έχει καλή ποιότητα (ειδικά όταν υπάρχει σκοτάδι). Υπάρχει καμία βελτίωση; Βλέπω ότι δεν σχολιάζουμε πολύ με την συγκεκριμένη συσκευή στο forum. Παρακαλώ αν υπάρχει κάτι ας ενημερώσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 καλημερα. απ' οτι διαβασα στο xda forum καποιοι εστειλαν e-mail στην ZTE Κινας για την αναβαθμιση και απαντησε οτι η αναβαθμιση ειναι ετοιμη αλλα δεν την ζητανε οι παροχη εταιριων κινητης τηλεφωνιας που τα πουλανε στην καθε χωρα...Αντιθετα στην Γερμανια οι εταιριες λενε οτι δεν τους στελνουν τιποτα...παλι δηλαδη μπαχαλο... κριμα μαρεσει πολυ το κινητο το εχω καιρο...αλλα θα θελα αναβαθμισεις...αραγε η INtel τι λεει για ολα αυτα? αν θελει να συμμετεχει στην παραγωγη κινητων τηλεφ...θα πρεπει να ενδιαφερεται περισσοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Καλησπέρα. Έχω κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο. Καταρχάς πριν το αγοράσω(με επιδότηση) έλαβα υπ'όψιν την παρουσία NFC που διαφήμιζαν καθώς και την μπροστινή κάμερα. Το μεν NFC είναι ανύπαρκτο τουλάχιστον στις ρυθμίσεις. Η δε μπροστινή κάμερα υπάρχει αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από βιντεοκλήσεις μέσω κινητής(εκτός αν δεν έχω παρατηρήσει κάτι). Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση δεδομένων. Σχεδόν πάντα μετά από κάποια στιγμή κολλάει και δεν πηγαινοέρχονται δεδομένα, αλλά και μετά από ώρα δεν μπορώ να δεχτώ ούτε να κάνω κλήσεις. Με την αναβάθμιση σε JellyBean τι θα γίνει τελικά; Θα την πάρουμε εμείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα. Έχω κάποια προβλήματα με το τηλέφωνο. Καταρχάς πριν το αγοράσω(με επιδότηση) έλαβα υπ'όψιν την παρουσία NFC που διαφήμιζαν καθώς και την μπροστινή κάμερα. Το μεν NFC είναι ανύπαρκτο τουλάχιστον στις ρυθμίσεις. Η δε μπροστινή κάμερα υπάρχει αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οτιδήποτε άλλο εκτός από βιντεοκλήσεις μέσω κινητής(εκτός αν δεν έχω παρατηρήσει κάτι). Το άλλο μεγάλο πρόβλημα είναι όταν χρησιμοποιώ τη σύνδεση δεδομένων. Σχεδόν πάντα μετά από κάποια στιγμή κολλάει και δεν πηγαινοέρχονται δεδομένα, αλλά και μετά από ώρα δεν μπορώ να δεχτώ ούτε να κάνω κλήσεις. Με την αναβάθμιση σε JellyBean τι θα γίνει τελικά; Θα την πάρουμε εμείς; Η εκδοση που ερχετε Ελλαδα και γενικοτερα ευρωπη δεν υποστηριζει NFC Βιντεοκλησεις κανω κανονικα με τη μπροστινη καμερα χωρις κανενα προβλημα (και κανονικες αλλα και στο skype) η ποιοτητα ειναι αλλο θεμα αλλα τι περιμενει κανεις απο 0.3ΜΡ καμερα Το προβλημα που αναφερεις το εχουν παρατηρησει αρκετοι χρηστες(δες εδω και εδω Τωρα για JB αν και στην αρχη λεγαν οτι θα παρουμε η ZTE chine απαντησε σε ενα μελος απο το XDA - υπαρχει σχετικη αναφορα μεσα στα τοπικ που σου εδωσα πιο πανω - οτι αν δεν ζητησουν οι Provider (βλεπε cosmote κτλ) το update αυτοι δεν σκοπευουν να δωσουν κατι . . . Bλεποντας το παρακατω site πιστευω οτι υπαρχουν ελπιδες να δουμε καποια unofficial JB rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Μπορείς να μου πεις πως κάνεις βιντεοκλήση; Γιατί σε μένα δεν έχει καμία επιλογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παιδια δυσαρεστα νεα...διαβασα στο φορουμ xda οτι η ZTE Πολωνιας εβγαλε ανακοινωση οτι δεν θα παρει αναβαθμιση το κινητο... αλλοι στελνουν ε-μαιλ στην εταιρια καθε χωρας να δουν τι γινετε...μηπως πρεπει να στειλουμε και εμεις κανα μην. στην zte Ελλαδας ή στην Cosmote να πιεσουμε για αναβαθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 παιδια δυσαρεστα νεα...διαβασα στο φορουμ xda οτι η ZTE Πολωνιας εβγαλε ανακοινωση οτι δεν θα παρει αναβαθμιση το κινητο... αλλοι στελνουν ε-μαιλ στην εταιρια καθε χωρας να δουν τι γινετε...μηπως πρεπει να στειλουμε και εμεις κανα μην. στην zte Ελλαδας ή στην Cosmote να πιεσουμε για αναβαθμιση? Εδω και περιπου 10 μερες εχω στειλει στην ZTE ελλαδος αλλα απαντηση καμια (στο τηλεφωνο δε με συνδεουν με το αρμοδιο τμημα αλλα μενω στην αναμονη ως που κλεινει η γραμμη (παλι καλα που εχω απεριοριστα σταθερα κλησεις αλλιως θα μου ερχοταν ενας θεος ξερει ποσο τηλεφωνο) Στην cosmote που πηρα σημερα το πρωι 6/8 που μιλησα δεν ηξερα καν οτι το δυκτιο τις cosmote εφερε την συσκευη μας ο τελευταιος που μιλησα ειπε οτι και καλα θα πρωοθηση το αιτημα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 εποικινωνησα με την ZTE εδω στην Ελλαδα και με ειπαν οτι δεν εχουν ενημερωση και δεν γνωριζουν αν θα παρει αναβαθμιση το κινητο... εστειλα e-mail στο site της ZTE και με απαντησαν να απευθυνθω στην τοπικη Zte... δεν βγαζεις ακρη...κριμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Σήμερα μου κατέβηκε μια μικρή αναβάθμιση περίπου 13MB. Ακόμα ICS είναι η έκδοση του android και δεν ξέρω τι επιδιορθώσεις είχε. Αν έχει κάποιος καμιά ενημέρωση ας μας πει. ΥΓ Βιντεοκλήσεις πως γίνονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANGEL_KALM Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ναι πριν απο λιγο εκανα και εγω αυτην την αναβαθμιση...δεν ξερω τι αλαξε στο κινητο αλλα καλοδεχουμενη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Μπορείς να μου πεις πως κάνεις βιντεοκλήση; Γιατί σε μένα δεν έχει καμία επιλογή! Σήμερα μου κατέβηκε μια μικρή αναβάθμιση περίπου 13MB. Ακόμα ICS είναι η έκδοση του android και δεν ξέρω τι επιδιορθώσεις είχε. Αν έχει κάποιος καμιά ενημέρωση ας μας πει. ΥΓ Βιντεοκλήσεις πως γίνονται; Εχετε δικιο δεν βλεπω επιλογη μαλλον ειχε ερθει μεσω skype και δεν το ειχα παρει χαμπαρι 1000 συγνωμη H zte sto facebook απαντησε οτι για βιντεοκλησεις πρεπει να κατεβαζω καποιο προγραμα πχ skype http://www.facebook.com/ztegreece?fref=ts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Τι ξεφτίλα εταιρεία... Ανάθεμα την ώρα που αγόρασα αυτό το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ναι πριν απο λιγο εκανα και εγω αυτην την αναβαθμιση...δεν ξερω τι αλαξε στο κινητο αλλα καλοδεχουμενη... Να ρωτήσω; Πώς σου κατέβασε την ενημέρωση; Εγώ όταν πάω από ρυθμίσεις μου βγάζει μόνο ενημέρωση μέσο πακέτου στην SD. Από την Υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Να ρωτήσω; Πώς σου κατέβασε την ενημέρωση; Εγώ όταν πάω από ρυθμίσεις μου βγάζει μόνο ενημέρωση μέσο πακέτου στην SD. Από την Υπηρεσία ενημέρωσης λογισμικού; Στο XDA πολλα μελοι αναφερουν οτι λαβαν μια ενημερωση αλλα δεν εχω καταφερει να βρω στοιχεια πουθενα για το τι ακριβως ειναι αυτη η ενημερωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Στο XDA πολλα μελοι αναφερουν οτι λαβαν μια ενημερωση αλλα δεν εχω καταφερει να βρω στοιχεια πουθενα για το τι ακριβως ειναι αυτη η ενημερωση την κατεβάζω και εγώ τώρα μέσω της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Λογισμικού. Θα δούμε τι παίζει. Μακάρι να διορθώνει τον φακό και την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 την κατεβάζω και εγώ τώρα μέσω της Υπηρεσίας Ενημέρωσης Λογισμικού. Θα δούμε τι παίζει. Μακάρι να διορθώνει τον φακό και την κάμερα. Εμενα παλι δεν βρισκει τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts