Jump to content

Απαράδεκτα χαμηλές ταχύτητες στο "νέο" 3G δίκτυο της WIND

dolce7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 153
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

gprs παντου ΝΤΡΟΠΗ στην wind και απο εμενα!! μαυρο

σιγά βρε παλικάρι μου...που μένεις και έχεις μόνο gprs ;

Eγω ειδα διαφορα στις ταχυτητες τωρα πια μετα τη τελευταια ανακοινωση της wind πριν μια εβδομαδα για ολοκληρωση της αναβαθμησης στη Βουλιαγμενη.

Download απο 4Μbps και πανω σε κλειστο χωρο ενω τον αρχες Αυγουστου σερνοταν με ταχυτητες κατω του 1Mbps...

Ναι ισχύει! Βάλτε όλοι ΚΟΣΜΟΤΕ που είναι παντού "τέρμα". Χάλια το νέο δίκτυο της WIND. Τόσο χάλια που στην Αθήνα κάτω από 10Mbit -DC HSPA δεν είχα πέσει... Τόση διαφορετική "άποψη" για δίκτυο πρώτη φορά βλέπω. Επιπλέον, στη WIND έβλεπα pings 30-40ms που στη Σουηδία μόνο σε LTE έχουν... ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΑ! ΠΑΝΤΟΥ GPRS H WIND!

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα συμφωνήσω κ εγώ με το φίλο gm45...εχει ο αδερφός μου το πρόγραμμα με τα 30gb, το οποίο κ χρησιμοποιεί κυρίως στο σπίτι (περιοχή περιστέρι) κ είναι πολύ ικανοποιημένος. Μέση ταχύτητα 400-450 ΚΒ/s, ενώ εγώ που κατέβαζα ένα αρχείο πριν λίγο ήταν καρφωμένο στα 670 ΚΒ/s..

Θα συμφωνήσω κ εγώ με το φίλο gm45...εχει ο αδερφός μου το πρόγραμμα με τα 30gb, το οποίο κ χρησιμοποιεί κυρίως στο σπίτι (περιοχή περιστέρι) κ είναι πολύ ικανοποιημένος. Μέση ταχύτητα 400-450 ΚΒ/s, ενώ εγώ που κατέβαζα ένα αρχείο πριν λίγο ήταν καρφωμένο στα 670 ΚΒ/s..

Χάλια μαύρα! Μαύρο. GPRS ΠΑΝΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ EDGE! ΠΟΥΘΕΝΑ 3G! Ούτε στο κέντρο της Αθήνας .

Για να μη μιλήσουμε για τις ανύπαρκτες ταχύτητες των 15-20Mbps και το απεριόριστο RTT των 55ms.

Εκμηδενισμός των πάντων σε 1 γραμμή κειμένου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν διαφωνεί ΚΑΝΕΝΑΣ πιστεύω ότι η Wind σε συγκεκριμένες περιοχές ΟΝΤΩΣ έχει κάνει αναβάθμιση και τα πάει πολύ καλύτερα ΑΛΛΑ αυτή την στιγμή επιβεβαιώνεις αυτά που έλεγα σε άλλο topic!Είχα γράψει ότι:

1.Το 95% κάλυψη στην Αττική είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ακόμα και με τα ίδια τους τα λεγόμενα!Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για 95% κάλυψη ΑΤΤΙΚΗΣ όταν ακόμα δνε έχει γίνει αναβάθμιση σε ΟΛΑ τα Βορειοανατολικά προάστια;Λίγο μαθηματικά να ξέρεις καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν στέκει!

2.Έγραψα ότι αυτό που έχουμε/έχουν παρατηρήσει οι περισσότεροι και ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι σε πολλές περιοχές επιτέλους υπάρχει σωστό 3G και σε απλά αρκετές υπάρχει και λειτουργεί ΣΩΣΤΑ το καινούριο δίκτυο!Σε πολλές όμως υπάρχει πολύ το EDGE!

3.Μιλάς για ταχύτητες 400kb/s-670kb/s!Ενημερωτικά στην Αίγινα με 2 γραμμές και με το Arc που πιάνει ΜΕΧΡΙ 7.2mbps κατέβαζα σε torrents σταθερά(!!!) 600-700kb/s!Ούτε αναβαθμισμένο δίκτυο ούτε τίποτα!Αυτό ήταν με Cosmote και αντίστοιχα με Vodafone είχα παρόμοια συμπεριφορά!Άρα όπως καταλαβαίνεις έρχεσαι στα λόγια μου (πιο πάνω αυτά που έγραψα!)

Ναι ισχύει! Βάλτε όλοι ΚΟΣΜΟΤΕ που είναι παντού "τέρμα". Χάλια το νέο δίκτυο της WIND. Τόσο χάλια που στην Αθήνα κάτω από 10Mbit -DC HSPA δεν είχα πέσει... Τόση διαφορετική "άποψη" για δίκτυο πρώτη φορά βλέπω. Επιπλέον, στη WIND έβλεπα pings 30-40ms που στη Σουηδία μόνο σε LTE έχουν... ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ! ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ! ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΜΕΣΑ! ΠΑΝΤΟΥ GPRS H WIND!

Χάλια μαύρα! Μαύρο. GPRS ΠΑΝΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ EDGE! ΠΟΥΘΕΝΑ 3G! Ούτε στο κέντρο της Αθήνας .

Για να μη μιλήσουμε για τις ανύπαρκτες ταχύτητες των 15-20Mbps και το απεριόριστο RTT των 55ms.

Εκμηδενισμός των πάντων σε 1 γραμμή κειμένου.

Mixtri....ήμουν σίγουρος ότι απλά θα μας έβγαζες όλους ψεύτες με τον τρόπο σου!Μέσα στο myphone σε αρκετά topic που έχουν ανοίξει για την κάλυψη της Wind και το αναβαθμισμένο δίκτυο η πλειοψηφία των χρηστών λέει τα αντίθετα απ'ότι λες εσύ!Αυτό συμβαίνει και σε άλλα γνωστά τεχνολογικά forum!Δηλαδή τι θες να μας πεις.....όλοι είμαστε πληρωμένοι από Vodafone και Cosmote; :wacko:

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...!

http://askisitroposzwis.blogspot.gr/

Δεν διαφωνεί ΚΑΝΕΝΑΣ πιστεύω ότι η Wind σε συγκεκριμένες περιοχές ΟΝΤΩΣ έχει κάνει αναβάθμιση και τα πάει πολύ καλύτερα ΑΛΛΑ αυτή την στιγμή επιβεβαιώνεις αυτά που έλεγα σε άλλο topic!Είχα γράψει ότι:

1.Το 95% κάλυψη στην Αττική είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ ακόμα και με τα ίδια τους τα λεγόμενα!Πώς είναι δυνατόν να μιλάς για 95% κάλυψη ΑΤΤΙΚΗΣ όταν ακόμα δνε έχει γίνει αναβάθμιση σε ΟΛΑ τα Βορειοανατολικά προάστια;Λίγο μαθηματικά να ξέρεις καταλαβαίνεις ότι αυτό δεν στέκει!

2.Έγραψα ότι αυτό που έχουμε/έχουν παρατηρήσει οι περισσότεροι και ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι σε πολλές περιοχές επιτέλους υπάρχει σωστό 3G και σε απλά αρκετές υπάρχει και λειτουργεί ΣΩΣΤΑ το καινούριο δίκτυο!Σε πολλές όμως υπάρχει πολύ το EDGE!

3.Μιλάς για ταχύτητες 400kb/s-670kb/s!Ενημερωτικά στην Αίγινα με 2 γραμμές και με το Arc που πιάνει ΜΕΧΡΙ 7.2mbps κατέβαζα σε torrents σταθερά(!!!) 600-700kb/s!Ούτε αναβαθμισμένο δίκτυο ούτε τίποτα!Αυτό ήταν με Cosmote και αντίστοιχα με Vodafone είχα παρόμοια συμπεριφορά!Άρα όπως καταλαβαίνεις έρχεσαι στα λόγια μου (πιο πάνω αυτά που έγραψα!)

Θα συμφωνήσω μαζί σου στην 1η περίπτωση. Από κει κ πέρα, στην περίπτωση πάντα του αδερφού μου, είναι κυρίως ικανοποιημένος, ακόμα και με τις μέσες ταχύτητες που "πιάνει" διότι πριν με τη σταθερή γραμμή που είχε κατέβαζε μαξ 300-320 Kb/s. Πάντως σε ώρες της ημέρας που το τράφικ είναι περιορισμένο (κυρίως βραδυνές ώρες) έχει πιάσει και ταχύτητες 1-1.1 MB/s. Πολύ καλύτερα από τη σταθερή γραμμή που είχε.

σιγά μη δώσουμε και λαδί πασουμι...:lol::p:D

ρε παιδιά να ρωτήσω γιατί το εχω απορία..πριν κάνετε τη σύνδεση δεν είδατε έστω με ενα τηλέφωνο αν εκεί που είστε έχει κάλυψη 3g??έτσι στα τυφλά αιντε έβγαλε η wind βρακιά με 1 ευρω και πάμε να πάρουμε όλοι????το ότι είναι τρύπια τοσα χρόνια τώρα θα τα μπάλωνε????δεν ειναι τοοοσο εύκολη η αναβάθμιση δικτύου για να γίνει απο την μια μέρα στην άλλη...πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το ελάντα που εδώ μέχρι να σηκώσεις το ενα πόδι βρομάει το άλλο...το ιδιο κόλπο που έκανε η vod πριν λίγο καιρό κάνει και τώρα η wind για να τσιμπήσει κόσμο....

Edited by _KOSTASKELLAS_
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα συμφωνήσω μαζί σου στην 1η περίπτωση. Από κει κ πέρα, στην περίπτωση πάντα του αδερφού μου, είναι κυρίως ικανοποιημένος, ακόμα και με τις μέσες ταχύτητες που "πιάνει" διότι πριν με τη σταθερή γραμμή που είχε κατέβαζε μαξ 300-320 Kb/s. Πάντως σε ώρες της ημέρας που το τράφικ είναι περιορισμένο (κυρίως βραδυνές ώρες) έχει πιάσει και ταχύτητες 1-1.1 MB/s. Πολύ καλύτερα από τη σταθερή γραμμή που είχε.

Εγώ μίλησα για ώρες αιχμής ότι σχεδόν το arc το τερμάτιζα με 2 γραμμές σήμα στην περιοχή της Αίγινας!!!Φαντάσου με φουλ σήμα και με modem που υποστηρίζει μεγαλύτερες ταχύτητες...!Στην Νέα Σμύρνη πάντως πιάνω φουλ μέσω των δυνατοτήτων του arc!!!Μπορεί να μην έφτανε το μέγιστο που μπορεί να φτάσει στην καλύτερη το καινούριο δίκτυο της Wind αλλά εμένα με νοιάζει το αποτέλεσμα και να έχω πολύ καλές ταχύτητες σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές! :!:

Μην ξεχνάς ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν θα περιμένει το βράδυ για να χρησιμοποιήσει το κινητό του!Εννοείται ότι το κινητό μας είναι ΧΡΗΣΙΜΟ τις ώρες αιχμές.Αλλιώς για το βράδυ έχω την σταθερή μου γραμμή που πιάνει άνετα 1.3mb/s σε torrents!!!

Επίσης για να καταλάβεις τι εννοώ δεν είδα καμιά Cosmote να αρχίσει να διατυμπανίζει

με "πίου πίου" κ.α. την ανάπτυξη 4G/LTE που είναι σε πιλοτικό στάδιο.Απλά κάποιες ανακοινώσεις έβγαλε και όπως πάντα μιλάει για Α' φάση και μάλιστα πιλοτική σε επιλεγμένες περιοχές!Η Wind ξαφνικά έβγαλε διαφημίσεις για "Πίου-Πίου",95% κάλυψη και πόσα άλλα,με ταυτόχρονη αποτύπωση κάτω κάτω με μικρά γράμματα ότι αυτό παρέχεται ΜΟΝΟ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και αν το δούμε και πρακτικά υπάρχει ακόμα κι εκεί μεγάλη δόση ανακρίβειας! ;)

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

Όταν η Αθήνα είναι χαοτική-τεράστια και ο καθένας μιλάει για το μέρος στο οποίο ΚΑΤΟΙΚΕΙ μάλλον δε μπορούμε να κάνουμε συζήτηση. Στατιστικά βγαίνουν τα προβλήματα στην επιφάνεια. Από ότι φαίνεται η ΓΟΥΙΝΤ μάζεψε πολλούς συνδρομητές δεδομένων με την προσφορά και λογικό είναι να υπάρχουν περισσότερα παράπονα. Είναι θέμα αριθμών.

Υπάρχουν άλλα τόσα μέρη που η εταιρεία την οποία δε συμπαθούμε για τον Α ή Β λόγο είναι καλύτερη από τη δική μας. Ε, και;

Κάποιοι μιλούσαν για μετρήσεις ανεξάρτητων εταιρειών κάποτε... Τώρα που οι μετρήσεις των ανεξάρτητων εταιρειών είναι υπέρ άλλης εταιρείας (άσχετα αν είναι σωστές ή λανθασμένες) γιατί δε τις σχολιάζουν;

Ένα δίκτυο χτίζεται από την αρχή. Αυτό είναι το νόημα. Τώρα αν είναι στο 95% ή στο 93% λίγη διαφορά έχει. Αν κάποιος έχει πρόβλημα με το σήμα τότε αυτό είναι μια ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική περίπτωση που εμφανίζεται ΜΟΝΙΜΑ και δεν είναι αποτέλεσμα του νέου δικτύου. Όταν ψάχνουν με το τουφέκι σήμα της ΚΟΣΜΟΤΕ στα Ιλίσια - ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ - ή με το τουφέκι σήμα της ΓΟΥΙΝΤ στον Άγιο Στέφανο Αττικής δεν έχει να κάνει με νέο/παλιό δίκτυο. Λες και θέλουν οι εταιρείες να έχουν τρύπες στην Αθήνα. Τόσους συνδρομητές χάνουν. Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβει κανείς αυτό...

[sIGPIC][/sIGPIC]

1.Στην "χαοτική-τεράστια Αθήνα" συνυπάρχουν και οι 3 εταιρείες!Τόσα παράπονα δεν ακούγονται και για τις 3!!!

2.Πέρα από τις εμπειρίες του καθενός σε διάφορα μέρη της Ελλάδας (Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Επαρχία) ακόμα και ένας να γράψει εδώ την εμπειρία του ΜΟΝΟ από την περιοχή που ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ (άρα χρησιμοποιεί και παρατηρεί την δραστηριότητα του κινητού 24ώρες το 24ωρο,7 μέρες την εβδομάδα,30 μέρες τον μήνα,365 μέρες τον χρόνο => άρα ΦΟΥΛ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ) τότε βγάζουμε μια πιο συνολική εικόνα και βλέπουμε αν μια εταιρεία μας δουλεύει ή όχι!Τώρα στην συγκεκριμένη περίπτωση αν ΟΛΑ τα Βορειοανατολικά Προάστια ΔΕΝ έχουν αναβαθμιστεί ΣΥΝ οι εμπειρίες από διάφορους χρήστες εδώ για κάθε περιοχή.......βλέπουμε ότι το 95% όχι μόνο δεν είναι πλασματικό αλλά παίζει και με την νοημοσύνη μας!Απλά μαθηματικά......1+1=2 όχι 11!

3.Το ότι μάζεψε πολλούς συνδρομητές η Wind είναι επιχείρημα;Τότε η Cosmote με σχεδόν τους διπλάσιους συνδρομητές και η Vodafone με τους επίσης περισσότερους συνδρομητές από Wind,τι να πουν;Που μάλιστα καλύπτουν συνολικά πολύ καλύτερα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ τους συνδρομητές τους,ειδικά σε δίκτυο 3G!Στατιστικά να το βάλεις έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν παραπονεμένους συνδρομητές!Αλλά αν το βάλεις αναλογικά θα δεις ότι ΔΕΝ ισχύει!

4.Μιλάμε ακόμα και τώρα για μετρήσεις ανεξάρτητων εταιρειών!Πέρσι στο θέμα της αξιοπιστίας και της ταχύτητας του Mobile internet πρώτη ήταν η Vodafone!Φέτος ήταν η Cosmote!Του χρόνου.....θα δείξει!!!

5.Χτίζεται λες από την αρχή....!Να συμφωνήσω και γι'αυτό κιόλας ΕΓΩ σαν χρήστης θα προτιμήσω πρώτα να επεκταθεί σε ικανοποιητικό βαθμό και μετά να αρχίσουν τα πυροτεχνήματα ΟΧΙ πιο νωρίς!ΑΛΛΑ μετά μου λες ότι το 95% με το 93%!Με βάση αυτά που έγραψα στο (2) εσύ αυτό κατάλαβες!!!!Μιλάμε για ΠΟΛΥ μικρότερο ποσοστό!!!

6.ΟΛΕΣ οι εταιρείες έχουν τρύπες!Αυτό δύσκολα αλλάζει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!Το θέμα είναι ποια έχεις τις περισσότερες....και αν ακούει τους συνδρομητές της για να διορθώσει τα κακώς κείμενα!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

1.Στην "χαοτική-τεράστια Αθήνα" συνυπάρχουν και οι 3 εταιρείες!Τόσα παράπονα δεν ακούγονται και για τις 3!!!

6.ΟΛΕΣ οι εταιρείες έχουν τρύπες!Αυτό δύσκολα αλλάζει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!Το θέμα είναι ποια έχεις τις περισσότερες....και αν ακούει τους συνδρομητές της για να διορθώσει τα κακώς κείμενα!

Το 1 με το 6 δεν ταιριάζουν με αυτά που γράφεις...χρησιμοποιώ wind χρόνια τώρα...και καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν ανήκεις στο δίκτυο της για να την έχεις τεστάρει....έχω και τις 3...αλλά είμαι ευχαριστημένος με την wind σε πολλά επίπεδα...στο wu δε, δεν μπορείς να μιλήσεις ώρες-ώρες....;)

το Mobile Internet της WIND ειναι αρκετα πισω απ τον ανταγωνισμο. ειναι προφανες πως τα 30giga που δινουν με 25 ευρω ειναι καθαρα, περα απο θεμα μαρκετινγκ, να προσελκυσουν λαο.

ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ (ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΗ)

ζητήστε ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ καρτα SIM στο ονομα του καταστηματος και πηγαινεται σπιτι σας ή οπουδηποτε αλλου κανετε την κυρια χρηση του Mobile Internet. δειτε πως πανε οι ταχυτητες, καντε ΑΡΚΕΤΑ τεστακια

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΕΣΤ

πηρα ΚΑΙ απο COSMOTE,VODAFONE,WIND φλασακια και SIM ωστε να ελενξω τον παροχο ως προς την ταχυτητα, σε διαστημα ενος απογευματος.

ο καιρος πολυ καλος με λιακαδα , περιοχη αγια παρασκευη, εντος κτηριου, σε λαπτοπ

αποτελεσματα στο speedtest? καραφλιασα... cosmote & wind πατωσαν τραγικα στα 0.2 download ενω η Vodafone στα 2.6. το επανελαβα πιο μετα κοντα σε κτηριο στην εξοδο 13 αττικης οδου. πανω κατω τα ιδια.

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ οπου λαλουν πολλα κοκορια (στην συγκεκριμενη περιπτωση η προσφορα της WIND)

και πανω απ ολα ψαξτε και καντε ελεγχο.

και πανω απ ολα ψαξτε και καντε ελεγχο.

Σωστός!!! Και μην ξεχνάς έχουν τρόπο να ελέγξουν περίπου μέσα από τους υπολογιστές τους, την κάλυψη και την ταχύτητα στη διεύθυνση που είσαι.

Βέβαια μην ξεχνάς πως η λογική του adsm είναι η φορητότητα, να το έχεις μαζί σου κι εκτός σπιτιού.

Στην περίπτωσή έκανες το καλύτερο. Αν και από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να είσαι σε "καλή" περιοχή με αυτές τις ταχύτητες που αναφέρεις και από τις 3. Αν το θες μόνο για χρήση στο σπίτι είσαι καλά.

Σωστός!!! Και μην ξεχνάς έχουν τρόπο να ελέγξουν περίπου μέσα από τους υπολογιστές τους, την κάλυψη και την ταχύτητα στη διεύθυνση που είσαι.

Βέβαια μην ξεχνάς πως η λογική του adsm είναι η φορητότητα, να το έχεις μαζί σου κι εκτός σπιτιού.

Στην περίπτωσή έκανες το καλύτερο. Αν και από ότι καταλαβαίνω δεν πρέπει να είσαι σε "καλή" περιοχή με αυτές τις ταχύτητες που αναφέρεις και από τις 3. Αν το θες μόνο για χρήση στο σπίτι είσαι καλά.

το καναμε κι αυτο το τεστ που λες δλδ τους ειπα διευθυνση και μου ειπαν αν υπαρχαν καλυψη 3G ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ειπανε "ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΥΨΗ 3G ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΕΝΤΟΣ ΚΤΙΡΙΟΥ"

εν κατακλειδι αυτο που μου έχει μεινει απ ολη αυτην την περιπετειουλα (που προφανως ειναι προς οφελος μου) ειναι πως ΚΑΛΥΤΕΡΑ να εχω OVERALL οχι και τοσο μεγαλες ταχυτητες 3g σε πολλες περιοχες τις ΑΤΤΙΚΗΣ (δλδ Vodafone), παρα να εχω GPRS στις μισες περιοχες και 15αρια σε καποιες αλλες δηλαδη κορωνα-γραμματα το 3g (δλδ WIND)

θα μου πειτε βεβαια αν πας Voda θα σκασεις πιο πολλα φραγκα για 10 γιγα π.χ.

προς το παρων δεν εχω παρει καποιο πακετο ακομα. περιμενω να δω εξελιξεις. αλλα παντως σιγουρα προτιμω να σκασω ενα 10ευρω παραπανω και να εχω ΣΤΑΘΕΡΑ καλες ταχυτητες, παρα να ρισκαρω σε χαμηλη τιμη υποσχομενες υψηλες ταχυτητες

Το 1 με το 6 δεν ταιριάζουν με αυτά που γράφεις...χρησιμοποιώ wind χρόνια τώρα...και καταλαβαίνω ότι προφανώς δεν ανήκεις στο δίκτυο της για να την έχεις τεστάρει....έχω και τις 3...αλλά είμαι ευχαριστημένος με την wind σε πολλά επίπεδα...στο wu δε, δεν μπορείς να μιλήσεις ώρες-ώρες....;)

Μια χαρά ταιριάζουν!Ξαναδιάβασε να δεις το νόημα!Στο 1 λέω ότι υπάρχουν 3 εταιρείες και ότι για την μία μέσα στα χρόνια ακούγονται τα περισσότερα παράπονα!Αν δεν με πιστεύεις μπες σε topic εδώ στο myphone αλλά και σε άλλα τεχνολογικά forum,ψάξτο με εμπειρίες γνωστών/φίλων και το βασικότερο.........ΔΕΣ ΤΟ Ο ΙΔΙΟΣ στα σημεία που κράζουν οι περισσότεροι για το αν λένε αλήθεια ή όχι!

Στο 6....τι σχέση έχει με το 1;Όλα τα δίκτυα έχουν τρύπες αλλά κάποια είναι χειρότερα από άλλα σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΚΑ!Καταλαβαίνεις ότι μου την είπες για κάτι που δεν έχει καμιά σχέση το ένα με το άλλο!

Λες ότι δεν έχω Wind!ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ!Απογοητεύτηκα ΠΛΗΡΩΣ και τώρα έχω μέτρο σύγκρισης φίλους/γνωστούς και εμπειρίες που βλέπω ο ίδιος με τα μάτια μου από αυτούς αλλά και από τεχνολογικά forum!

Για το WU δεν με ενδιαφέρει εμένα τόσο γιατί έχω συμβόλαιο και δεν είχα προβλήματα ΠΟΤΕ με κλήσεις!Ο διαχωρισμός αυτός βέβαια είναι "μην πω τι" αλλά είναι από τα μειονεκτήματα αυτής της εταιρείας!

Όπως έχω ξαναπεί...τεστάρετε στις περιοχές που κινείστε ποια εταιρεία σας βολεύει και μετά αποφασίστε!

Άσκηση & Τρόπος Ζωής

• 2 weeks later...
Τελικά είμαστε πολύ πίσω σε κάποια πράγματα! Είναι τραγικό το ότι εν έτη 2012, όπου στο εξωτερικό έχει ήδη αρχίσει η σταδιακή δημιουργία δικτύων LTE, στην Ελλάδα ακόμα συζητάμε για ελλιπή κάλυψη 3G, για τρύπες, χαμηλές ταχύτητες κλπ! Και μάλιστα με το δίκτυο 3G όλων σε τέτοια κατάσταση οι τρείς εταιρείες διαφημίζουν προσφορές για mobile internet, για 95%+ κάλυψη και η απερίγραπτη Wind έρχεται (εν έτη 2012 ξαναλέω) και διατυμπανίζει το ότι επιτέλους έχει ένα σχετικά αξιοπρεπές δίκτυο 3G και αυτό για την ώρα μόνο σε Αθήνα και Θεσαλλονίκη!!:wacko: Και έξω ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν με LTE! Κάτι που έπρεπε να θεωρείται δεδομένο χρόνια τώρα, το παρουσιάζουμε σήμερα (και πάλι ελλειπές!) εν μέσω πανηγυρισμών λες και είναι καμία ανακάλυψη! Αυτό δείχνει τη γενικότερη άθλια και χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο! Edited by RAZR2

Τελικά είμαστε πολύ πίσω σε κάποια πράγματα! Είναι τραγικό το ότι εν έτη 2012, όπου στο εξωτερικό έχει ήδη αρχίσει η σταδιακή δημιουργία δικτύων LTE, στην Ελλάδα ακόμα συζητάμε για ελλιπή κάλυψη 3G, για τρύπες, χαμηλές ταχύτητες κλπ! Και μάλιστα με το δίκτυο 3G όλων σε τέτοια κατάσταση οι τρείς εταιρείες διαφημίζουν προσφορές για mobile internet, για 95%+ κάλυψη και η απερίγραπτη Wind έρχεται (εν έτη 2012 ξαναλέω) και διατυμπανίζει το ότι επιτέλους έχει ένα σχετικά αξιοπρεπές δίκτυο 3G και αυτό για την ώρα μόνο σε Αθήνα και Θεσαλλονίκη!!:wacko: Και έξω ήδη έχουν αρχίσει να παίζουν με LTE! Κάτι που έπρεπε να θεωρείται δεδομένο χρόνια τώρα, το παρουσιάζουμε σήμερα (και πάλι ελλειπές!) εν μέσω πανηγυρισμών λες και είναι καμία ανακάλυψη! Αυτό δείχνει τη γενικότερη άθλια και χαοτική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και όχι μόνο!

Φιλε πριν 7-8 χρόνια δεν είχες adsl τί να λέμε τώρα. Θυμήσου ταχύητητες που υπήρχαν στο internet μέσω ΟΤΕ και τις τιμές του. Πρέπει να το παραδεχτούμε πως είμαστε μια υποανάπτυκτη χώρα, που δεν παράγει τίποτα.

Φιλε πριν 7-8 χρόνια δεν είχες adsl τί να λέμε τώρα. Θυμήσου ταχύητητες που υπήρχαν στο internet μέσω ΟΤΕ και τις τιμές του. Πρέπει να το παραδεχτούμε πως είμαστε μια υποανάπτυκτη χώρα, που δεν παράγει τίποτα.

Για την ακρίβεια πρέπει σε πρώτη βάση να το παραδεχτούμε και στη συνέχεια να βρούμε λύση. Πολύ γενικό το θέμα που πιάσαμε αλλά δε θεωρώ ότι ούτε η Ελλάδα ούτε οι Έλληνες στερούνται κάτι σε σχέση με τους Ευρωπαίους. Ίσα ίσα, αν τα βάλει κανείς κάτω είμαστε πολύ καλύτερα σε κάποιους τομείς. Αλλά πόση προδοσία να αντέξει και μια χώρα...:(

Στο διά ταύτα. Ναι το LTE έχει επεκταθεί αρκετά στο εξωτερικό (σχεδόν όλες οι πόλεις της Σκανδιναβίας έχουν άψογη κάλυψη LTE) αλλά το HSPA της WIND είναι πιο γρήγορο(!), ναι είναι αλήθεια! Οκ, έχω δει ταχύτητες της τάξης των 70Mbps στο Malmö με LTE αλλά HSPA δεν έχω ανέβει πάνω από 12-13Mbps. Βέβαια άλλη η κίνηση των δικτύων η αλήθεια του θεού.

Εν μέσω κρίσης γίνεται μια προσπάθεια αρκετά καλή. Δεν είναι ανάγκη να γκρινιάζουμε και γι'αυτό!

Τέλος, η WIND ετοιμάζει LTE άρα αναμένετε. Δεν αργεί.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, παρακαλείσθε να μη μιλάτε για "υποανάπτυκτη Ελλάδα" χωρίς να γνωρίζετε ακριβώς τι συμβαίνει και στις "αναπτυγμένες" χώρες ή τέλοσπάντων στις χώρες που υποτίθεται είναι πιο αναπτυγμένες από τη δική μας.

Στη Φινλανδία, με πληθυσμό 5 εκατ., υπάρχουν 2 providers. Στο Ηνωμένο Βασίλειο με πληθυσμό, περίπου 70 εκατ. υπάρχουν 4 providers (vodafone, everything everywhere, o2, και three). Στην Ελλάδα των 10 εκατ(11 ίσως), υπάρχουν 3 providers.

Πιστέψτε με, έχω ταξιδέψει και Γερμανία και Αγγλία και Φινλανδία, η μόνο χώρα με καλύτερη λήψη/εκπομπή είναι η Φινλανδία.

Απίστευτες τρύπες στη νοτιοανατολική Αγγλία με vodafone UK(η οποία θεωρείται ότι έχει την καλύτερη λήψη), καθόλου σήμα 3G ορισμένες φορές με τη διαφορά πως όπου υπήρχε 1 γραμμή σήμα HSDPA, το κινητό κρατούσε το Η και δεν άλλαζε αμέσως σε edge ή gprs.

Στην Ελληνική vodafone, η παραμετροποίηση του δικτύου της είναι τέτοια ώστε και με 2 γραμμές 3G ή H, το κινητό αμέσως αλλάζει σε EDGE ή gprs και δίνει την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κάλυψη 3G.

Αυτά και μην ξεχνάμε το vdsl της cyta και ΟΤΕ εδώ και αρκετό καιρό.

@mixtri: Αργεί και πολύ γιατί τώρα υποτίθεται ότι "θα" ξεκινήσει και το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο. Εδώ δεν έχουν ολοκληρωμένο δίκτυο 3G και ακόμα πασχίζουν να το επεκτείνουν, σιγά μην τα καταφέρουν καλύτερα με το LTE! Μπορεί να ακουγόμαστε απαισιόδοξοι αλλά οι τρείς εταιρείες μας αναγκάζουν να είμαστε δύσπιστοι. Ας αλλάξουν τακτική για να τις εμπιστευόμαστε και περισσότερο.

Γιατί ο τίτλος του post μου φαίνεται από μόνος του δραματικός; Πιστεύω ότι σαν λαός είμαστε γενικά της υπερβολής και της ακρότητας. Αυτό που μας είπε ο δίπλα, αυτό που μας σφύριξε ο κολλητός, αυτό που άκουσε ο γείτονας που του εμπιστεύτηκε ο έμπειρος φίλος κλπ, κλπ, είναι αυτό που έχει αξία. Το "εμένα άκου" είναι το motto που ζει και βασιλεύει...

Αντί να κράζουν κάποιοι τη Wind ή κάποιοι άλλοι να την υποστηρίζουν ένθερμα, υπάρχει η απλά λύση του να αποκτήσει ο κάθε ενδιαφερόμενος μια δωρεάν κάρτα SIM (ναι, είναι τόσο απλό!) και να κάνει όσες δοκιμές θέλει.

Δεν έχει νόημα να αποδείξει κάποιος ότι δεν είναι ελέφαντας. Ούτε προσωπικά ο ίδιος, να πείσω ότι η Vodafone, αυτή τη στιγμή υστερεί δραματικά στο data ή ότι η Cosmote έχει τη χειρότερη ποιότητα φωνής από τα άλλα δυο δίκτυα. Ο καθένας έχει μάτια να κρίνει. Απλά, που και που, δεν βλάπτει λίγη αντικειμενικότητα...

• 1 month later...

σαν λαος ειμαστε χαζος ,οχι δραματικος.

ειμαστε χαζοi γιατι επιλεγουμε εταιριες σαν την WIND που το 2012 δεν ειναι αξια να δωσει 3g. Τι αλλο να πουμε ?

δε παιζονται οι τυποι δε σηκωνουν τα τηλεφωνα: βγαινει μηνυμα οτι δεν μπορουν να εξυπηρετησουν την κληση απο το απογευμα!!!!!

:X:X:X:X