minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 :confused: Who? ------------------ Θα απαντήσει ο υπεύθυνος για τον συγκεκριμένο τομέα Mod, να είσαι σίγουρος ;) Αυτός που το έκανε γνωρίζει καλά και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό, αν θέλει ας το αναφέρει το ίδιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Αυτός που το έκανε γνωρίζει καλά και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό, αν θέλει ας το αναφέρει το ίδιος. Δεν λέω να πεις το όνομα εδώ... Αλλά δεν είδα κάποιο report σχετικά με αυτό ;) Edit: ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1194690#post1194690 Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 O άνθρωπος το ελάλησε δημόσια σε τόπικ, το οποίο όμως τώρα το ψάχνω και φυσικά έχει αφαιρεθεί ως δια μαγείας... Άρα παιδιά ακούστε ποιοι είναι οι πραγματικοί ΟΠΧ: - Είναι δικό μας το φόρουμ, κάνουμε ό,τι θέλουμε. - Σβήνουμε όποιο ποστ δεν μας αρέσει. - Κλειδώνουμε θέματα για πλάκα. - Βρίζουμε όποιον θέλουμε, τη λέμε σε όποιον θέλουμε. - Τιμωρούμε όποιον θέλουμε. Θέλετε κάτι παιδιά; Αυτοί είναι οι πραγματικοί κανόνες. Θέλετε; Καλώς. Δε θέλετε; Σιγά, έχουμε 55.000 μέλη, ένας λιγότερος δεν έγινε και τίποτα. Όποιος θέλει να μου απαντήσει με επιχειρήματα και όχι με κλείδωμα παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Βρε δες παραπάνω το μήνυμα μου... :) (Ο Μάνος τα βλέπει όλα) ;) Πάντα υπάρχει λόγος που κλειδώνεται ένα θέμα. Δεν μπαίνω εγώ π.χ. με τα νεύρα μου κάποια μέρα και κλειδώνω ότι βρω μπροστά μου... Υπάρχουν και τα pm για να βρεθεί λύση σε κάποιο θέμα. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Minovg, από την ώρα που οι αθλητικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται στο forum αυτό, νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην ανοίγονται θέματα, ακόμη και πιο γενικά, γιατί μπορεί να βρεθεί ένας «θερμόαιμος» και να πει κάτι για μια ομάδα, κάποιος άλλος να πει κάτι άλλο και στο τέλος το αρχικό θέμα να πάει περίπατο και να καταλήξουν να αντιπαρατίθονται για τον ΠΑΟ ή τον Ολυμπιακό. Σκέψου το λίγο και πες μου αν έχω άδικο. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Minovg, από την ώρα που οι αθλητικές συζητήσεις δεν επιτρέπονται στο forum αυτό, νομίζω ότι είναι καλύτερα να μην ανοίγονται θέματα, ακόμη και πιο γενικά, γιατί μπορεί να βρεθεί ένας «θερμόαιμος» και να πει κάτι για μια ομάδα, κάποιος άλλος να πει κάτι άλλο και στο τέλος το αρχικό θέμα να πάει περίπατο και να καταλήξουν να αντιπαρατίθονται για τον ΠΑΟ ή τον Ολυμπιακό. Σκέψου το λίγο και πες μου αν έχω άδικο. ;) Δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύονται οι μπασκετικές συζητήσεις. :!: Aναφέρεται μόνο στις ποδοσφαιρικές. Ψαξτε το και δείτε το. Ωραία λογική που κλειδώθηκε το θέμα... Ποιος είπε ότι έκανα παράπονο για να κλειδωθεί η Ευρωλίγκα; Αυτό το νόημα βγαίνει από τα λεγόμενά μου; :confused: Εγώ είπα ότι επειδή είναι εκείνο ανοιχτό εδώ και καιρό, με την ίδια λογική θα έπρεπε να μείνει ανοιχτό και το Uleb Cup. Μα τι αντιπαράθεση δημιουργήθηκε επιτέλους; Τι παραβιάστηκε; Μπορεί να μου πει κάποιος; Florinaperi, απάντησα και για τα ΡΜ. Έχω στείλει και έχω φάει γράψιμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Δεν γράφει πουθενά ότι απαγορεύονται οι μπασκετικές συζητήσεις. :!: Το ίδιο δεν είναι στην ουσία...; :) (Τα 2 συγκεκριμένα αθλήματα ειδικά - καταλαβαίνεις με ποια λογική το λέω αυτό) Florinaperi, απάντησα και για τα ΡΜ. Έχω στείλει και έχω φάει γράψιμο... Γιαυτό είπα να κάνεις ένα report. Προς Θεού, δεν κάνεις λάθος με το να γράφεις το παράπονό σου εδώ, όμως το report θα το δει σίγουρα κάποιος Mod+Admin. Με τα Pm ίσως να αργήσει η απάντηση (ανθρώπινο είναι, γιατί μπορεί να μην είναι Online ο Mod που του έστειλες pm σήμερα - Αν αφορά τον Admin, τότε ίσως πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο, γιατί είναι πολλά τα Pm στα οποία πρέπει να δώσει μια λύση καθημερινά). Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 παντως minovg εισαι τυχερος που εισαι παλιο μελος και δεν σε κανουν τπτ.. αλλος τωρα θα ειχες παει για banaki.. το λεω απο προσωπικες και μη εμπεiριες σε διαφορα forums. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2006 Την ίδια στιγμή που έκανα κλικ στο «λουκέτο» τις πρώτες πρωινές ώρες ήμουν βέβαιος ότι το επόμενο μήνυμα που θα διάβαζα θα ήταν αυτό εδώ. :lol: Και ξαφνικά... λουκέτο! Γιατί κλειδώθηκε το θέμα του Uleb Cup; Ποιον όρο παραβιάζει; Είναι ποδοσφαιρική συζήτηση; Δημιουργήθηκε αντιπαράθεση; Τσακώθηκε κανείς; Το αντίστοιχο τόπικ της Ευρωλίγκα γιατί υπάρχει ακόμα;;; Α) Απαγορεύονται οι αθλητικές συζητήσεις. Αναφέρεται και στην περιγραφή του forum Chat and Fun άλλωστε. Εξαίρεση αποτελούν συγκεκριμένα θέματα που έχουν δημιουργηθεί με την άδεια των διαχειριστών. Περνάμε σε απλή παράθεση των Ο.Π.Χ.. Απαγορεύεται η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου (κειμένου, εικόνων, ήχων, γραφικών κ.ο.κ.) με κομματικό, θρησκευτικό και αθλητικό/οπαδικό χαρακτήρα σε οποιαδήποτε θεματική ενότητα του myphone.gr. Εξαίρεση αποτελούν μηνύματα που δημοσιεύονται σε μεμονωμένα θέματα της ενότητας Chat and Fun, για την δημιουργία των οποίων προηγήθηκε η παραχώρηση σχετικής αδείας από τους αρμόδιους διαχειριστές, με την προϋπόθεση ότι αυτά δεν θα περιέχουν απόψεις «οπαδικού» χαρακτήρα Το θέμα της Ευρωλίγκα υπήρχε. Μετά τη διαμαρτυρία σου δεν υπάρχει. Για τα υπόλοιπα που έχουν μείνει (παλαιότερα θέματα) υπάρχει σχετική άδεια. Όσο για την αντιπαράθεση που αναφέρεις την ξεκίνησες ο ίδιος γράφοντας το ακόλουθο: «Και παρόλα αυτά δεν βάλαν τον ΑΡΗ στην Ευρωλίγκα και βάλανε την ΑΕΚ. Αλλά ας μη μπούμε σε τέτοια αντιπαράθεση γιατί αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.» Αρκούσε μόνο μια απάντηση από οπαδό της ΑΕΚ για να μετατραπεί το θέμα σε flame. Καλά κάνει και υπάρχει, δε λέω, προς Θεού, αλλά γιατί κλειδώσατε το Uleb Cup; Και μη μου πείτε πάλι γιατί ανοίγω νέο τόπικ στο σχολιασμό, γιατί είδα τι γίνεται και με ΡΜ ακόμα και στον Administrator... Γράψιμο κανονικότατο. Εφόσον υπάρχουν οποιεσδήποτε ενστάσεις σχετικά με τις ενέργειες που ακολούθησε ένας διαχειριστής του myphone.gr, ώστε να αντιμετωπίσει κάποιο περιστατικό, τότε αυτές θα πρέπει να υποβάλλονται με προσωπικό μήνυμα (PM) προς τον ίδιο το διαχειριστή. Εφόσον το μέλος πιστεύει ότι δεν δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα της μεταξύ τους επικοινωνίας, τότε μπορεί να απευθυνθεί σε κάποιον τρίτο διαχειριστή με περισσότερες αρμοδιότητες (π.χ. Super Moderator). Εφόσον και πάλι θεωρεί πως το αποτέλεσμα είναι αρνητικό, τότε μπορεί να απευθυνθεί στον Administrator του myphone.gr, ο οποίος θα προχωρήσει σε διερεύνηση του συγκεκριμένου περιστατικού και εφόσον απαιτείται, θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημοσιεύεται περιεχόμενο (π.χ. μηνύματα, θέματα συζήτησης) το οποίο να καταδικάζει τις ενέργειες και τις τακτικές που ακολούθησε κάποιος διαχειριστής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε περιστατικού. Το μέλος καλείται να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιγράφονται στην προηγούμενη παράγραφο του παρόντος. Με το μήνυμά σου λοιπόν, κερδίζεις μια ακόμη ποινή. Δεν σου απάντησα στο PM σου ακόμη, αφενός γιατί δεν είχα τον απαραίτητο χρόνο και αφετέρου γιατί το αν έχουν κινηθεί οι όποιες διαδικασίες είναι κάτι που δεν σε αφορά άμεσα. Επίσης, αν σου απαντούσα, θα μάθαινες ότι το να δημοσιεύεις ένα προκλητικό μήνυμα - όπως έκανες - σε δύο διαφορετικά threads, με το ίδιο ακριβώς περιεχόμενο αποτελεί επίσης παράβαση των Ο.Π.Χ. - ανεξάρτητα από τον αριθμό των smileys, το να αναφέρεις τα όσα ανάφερες προκάλεσαν αντιδράσεις που δε γνωρίζεις αφού η παρέμβασή των mods σε αυτά ήταν κάτι παραπάνω από άμεση. Ω, και ναι, υπάρχουν όλα τα μηνύματα. Και στις δύο περιπτώσεις δημιούργησες ένα προκλητικό μήνυμα, καλύπτωντάς το με smileys ή με άλλες σάλτσες οι οποίες φυσικά σε τόσο λεπτά ζητήματα δεν επαρκούν για να περιορίσουν τις αντιδράσεις. Βέβαια όσο αντέξει και το παρόν τόπικ, γιατί προβλέπω να το κλειδώνετε και αυτό. Θέλω να μου πείτε πού παραβιάστηκαν οι κανόνες... Και να μείνει ανοιχτό το τόπικ για να μιλήσει και το απλό μέλος. Σωστά προέβλεψες και φυσικά το θέμα αυτό κλειδώνεται. Για οτιδήποτε άλλο υπάρχουν τα PMs, στα οποία δυστυχώς δεν απαντάω ποτέ άμεσα. Λυπάμαι αν σε στεναχώρησα αν πιστεύεις ότι το θέμα σου έπρεπε να έχει κερδίσει την απόλυτη προτεραιότητα μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 πως μπορω να πρσθεσω φωτογραφιες σε καποιο ποστ?εψαξα μηπως υπαρχει καπου οδηγια στο φορουμ αλλα δεν βρηκα.:( Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 tin anevazeis sto imageshack.us is se kapoio paromoio site kai xrisimopoieis to bb code URL_eikonas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathi Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 tin anevazeis sto imageshack.us is se kapoio paromoio site kai xrisimopoieis to bb code URL_eikonas Δυσκολο μου ακουγεται Παράθεση http://www.hlektrologio.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2006 πως μπορω να πρσθεσω φωτογραφιες σε καποιο ποστ?εψαξα μηπως υπαρχει καπου οδηγια στο φορουμ αλλα δεν βρηκα.:( Ακολούθησε τις οδηγίες για προσθήκη εικόνας σε υπογραφή. Τα ίδια ακριβώς ισχύουν και για την προσθήκη εικόνας σε μήνυμα. Δεν είναι δύσκολο. Σημειώνεται ότι σε ορισμένα forum, μπορείς να κάνεις απευθείας επισύναψη εικόνας στα μηνύματά σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 καλησπέρα σε όλους.Ήθελα να κάνω μια ερώτηση και υποθέτω πως εδώ ανήκει.Βέβαια έτσι πίστευα και για κάποια άλλα ποστς που χάθηκαν.Η αλήθεια είναι οτι συμμετέχω στο φόρουμ με τις λίγες γνώσεις και περισσότερες απορίες που έχω και ενώ είμαι μέλος καιρό δεν έχω ιδιαίτερα posts:O .το παράξενο λοιπόν είναι οτι λίγα από αυτά εξαφανίστηκαν και μιλώ για 5-6:ninja: .Σίγουρα δεν παραβίασα κάποιον κανόνα και δεν ήταν off topic.H απορία μου λοιπόν είναι πως χάθηκαν αυτά.και δεν γράφω για μανούρα,αλλά από πραγματική απορία και τυπικότητα.ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει υπέυθυνα.αν δημιούργησα το πρώτο off topic μου please delete Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2006 Post σβήνονται καθημερινά για λόγους ασφαλείας, συντήρησης του server κλπ. Σβήνονται αυτόματα μάλιστα πολλά από τα παλιά θέματα που δεν έχουν απαντήσεις για να μην επιβαρύνεται ο σερβερ. Αν κάποια μηνύματά σου ήταν σε αυτά τα θέματα φυσικό είναι να αφαιρεθούν μαζί τους. Αν τα μηνύματά σου τα ξέρεις ποια είναι, και πρόκειται για μηνύματα τελευταίων ημερών τότε πες μου σε ποια θέματα τα έκανες να το ελέγξουμε. Δεν αφαιρούνται ποτέ όμως posts δίχως λόγο για αυτό να είσαι σίγουρος. Και btw ο αριθμός των posts δεν παίζει ρόλο, στην αφαίρεσή τους. :) Αν όντως πιστεύεις οτι υπάρχει πρόβλημα let me know. :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση.δε με πειράζει και ούτε θέλω να το κάνω θέμα οπότε δεν χρειάζεται να ψαξουμε περισσότερο.μόνο που και γι'αυτό είμαι σίγουρος έχασα σιγουρα αριθμό post.ήμουν στα 105-106:D και κατέβηκα στα 99:confused: γι'αυτο αναρωτήθηκα τι συμβαίνει.πάντως μπράβο σας για την γενικότερη λειοτουργεία του site!:) Σκίζουμε! Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 Σε ευχαριστούμε, ανταποδίδουμε τις ευχαριστίες. Enjoy the forum ;) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MerNion Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 this text is left-aligned this text is center-aligned this text is right-aligned [ indent ]this text is indented[ /indent ] Τα 3 πρώτα έχουν απενεργοποιηθεί ή κάτι έχει "στραβώσει"; Δοκίμασα να βάλω το στην υπογραφή μου αλλά δεν έλεγε να δουλέψει και μετά δοκίμασα και τα άλλα 2 και ούτε αυτά δούλευαν. Μόνο το indent δουλεύει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. January 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2006 oute se mena leitourgoun... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. January 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2006 Οι υποστηριζόμενες εντολές vB Code είναι αυτές που περιγράφονται σε αυτήν τη σελίδα: http://www.myphone.gr/forum/misc.php?do=bbcode . Ωστόσο, τα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Προσφατα ημουν στο νημα "βερα στο δεξι" και προσεξα κατι: Eπειδη προφανως καποια μηνυματα θεωρηθηκαν προσβλητικα για τα μελη που συμμετειχαν στη συζητηση "λογοκριθηκαν". Πολυ καλα εγινε, μπραβο και στα δικα μου, αν εμφανως προσβαλλω καποιον ή βωμολοχω.. :( :mad: Αλλα αυτες οι καταμαυρες γραμμες σε αντικατασταση του περιεχομενου, ηταν ιδιαιτερα ενοχλητικες και κακογουστες ΜΗΠΩΣ να διαγράφονταν εντελως τα μηνυματα ή απλα να υπηρχε μια αλλου τυπου ενδειξη :X :!: Δεν ξερω αλλα μου θυμισε εποχες '60 - '70 με αυστηρως ακαταλληλες σκηνες οπου στα "επιμαχα" σημεια των εικονων:blink: :O εβαζαν μαυρες ή ασπρες ταινιες. :cry: :cry: Παράθεση ...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μηπως αυτο που ειδες ηταν spoiler? Δηλαδη γραμμες που ηταν μαυρες και αν τις μαρκαρες με το ποντικι μπορουσες να δεις τι λενε? Αυτο γινεται οταν δεν θελουμε να φαινεται κατι που λεμε για να μην χαλαμε την εξελιξη του εργου σε καποιον που δεν το εχει δει. Δεν εχω δει βεβαια το θεμα που λες για να ειμαι σιγουρος αλλα μάλλον αυτό εννοείς Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Προσφατα ημουν στο νημα "βερα στο δεξι" και προσεξα κατι: Eπειδη προφανως καποια μηνυματα θεωρηθηκαν προσβλητικα για τα μελη που συμμετειχαν στη συζητηση "λογοκριθηκαν". Πολυ καλα εγινε, μπραβο και στα δικα μου, αν εμφανως προσβαλλω καποιον ή βωμολοχω.. :( :mad: Αλλα αυτες οι καταμαυρες γραμμες σε αντικατασταση του περιεχομενου, ηταν ιδιαιτερα ενοχλητικες και κακογουστες ΜΗΠΩΣ να διαγράφονταν εντελως τα μηνυματα ή απλα να υπηρχε μια αλλου τυπου ενδειξη :X :!: Δεν ξερω αλλα μου θυμισε εποχες '60 - '70 με αυστηρως ακαταλληλες σκηνες οπου στα "επιμαχα" σημεια των εικονων:blink: :O εβαζαν μαυρες ή ασπρες ταινιες. :cry: :cry: manoula νομίζω οτι παρεξήγησες το τι συνέβει. Ο Xourxoulitsos σου απάντησε και νομίζω οτι έχει δίκιο. Οι μαύρες γραμμές που είδες λέγονται spoilers και πρόκειται για μια λειτουργία του forum, με την οποία κάποιος χρήστης μπορεί να γράψει κάτι (το τέλος μιας ταινίας, ή μιας σειράς) και οι υπόλοιποι ΑΝ θέλουν να δουν τι γράφει μαρκάροντας το κείμενο. :) Η Ομάδα Διαχείρισης όταν κάποια μηνύματα είναι εκτός Ο.Π.Χ. τα αφαιρεί ή τα τροποποιεί κατά βούληση, και δεν κάνει αυτό που αναφέρεις :) Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manoula Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Εχετε δικιο ως προς το ενα σκελος οτι δεν λογοκριθηκαν -ποσο μαλλον λογω βωμολοχιας ή προσβλητικου περιεχομενου. Ειναι γεγονος οτι ειμαι περιστασιακα "μεσα" και δεν ηξερα οτι μπορεις να κανεις κλικ και να διαβασεις. Αλλα και παλι η ουσια παραμενει και σε αυτο αναφερομουν, ειναι πολυ ενοχλητικο, οταν το βλεπεις στην αρχη ελεγα οτι κανουν "πουλακια" τα ματια μου. ΜΗΠΩΣ λεω και παλι να το αντικαθιστουσατε με κατι λιγοτερο εντονο και πιο καλαισθητο ιδιως οταν το μαυρισμενο κομματι καταλαμβανει μεγαλο μερος της οθονης. Παράθεση ...κι όταν θα 'ρθουν οι καιροί που θα 'χει σβήσει το κερί στην καταιγίδα Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Μα η λειτουργία του αυτή είναι. Να σε κάνει να καταλαβαίνεις, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ :p, ότι εκεί υπάρχει ένα κείμενο που ίσως δεν θες να διαβάσεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts