gregorisvas Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wallpapers εχω και μπορω να ανεβαζω :) .Τωρα για φωτογραφιες...Αγνωστο. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MsK (10 Νοέ. 2004 , 21:37) Προτείνω έξοδο από τον browser, διαγραφή των cookies και επαναπροσπάθεια. To έκανα κ δούλεψε.Ευχαριστώ Μάνο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 12, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2004 Το ιδιο και σε εμενα! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. November 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2004 Άλλη μία πρόταση: Στην αρχική σελίδα του site και στο σημείο ανάμεσα από τα Στατιστικά και τους online χρήστες θα μπορούσαν να μπούν τα nicknames των s. mods, mods, editors. Αυτό για λόγους απλοποίησης της διαδικασίας να στείλει κάποιος χρήστης κάποιο νέο ή κάποια ερώτηση. Το έχω δει και σε άλλα φόρα και μου άρεσε πολύ! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Απλα ηθελα να προτεινω η αξιολογηση (my review) στα νεα κινητα να εχει την ιδια κλιμακα με την κεντρικη σελιδα της παρουσιασης τους... Και εξηγουμαι: Εγραψα μια αξιολογηση για το V800 και του εβαλα 4/5 οποτε στην κεντρικη σελιδα μου λεει πλεον οτι εχω ηδη αξιολογησει το κινητο με 8/10...Ελα ομως που ηθελα να του βαλω 9/10 αλλα δεν υπηρχε το 4,5/5... :o Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει ενα ενιαιο συστημα βαθμολογησης? :worry: Μπορει να φαινεται για ψιλα γραμματα αλλα νομιζω οτι ενα συστημα με βαση το 10 για αριστα θα ηταν πιο ακριβες... Κατα τα αλλα, συνεχιστε την αψογη δουλεια που κανετε στο myphone... :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Mexri stigmis (se 24 wres) exoun dei to mynima mou 67 atoma xwria kanenas na exei sxoliasei kati ( :!: ). Tha mporouse kapoios apo tous mods,co-mods etc. na mou pei an einai kati logiko ayto pou zitaw kai an exei prowthithei sta katallila atoma?? Rwtaw epeidi eida oti se oles tis alles protaseis pou exoun ginei,yparxei toulaxiston mia apantisi/sxoliasmos apo katw apo kapoion apo to staff tou myphone,enw emena i protasi mou stekei moni ki erimi...:p Eyxaristw..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 dathanassiou, ο μόνος υπεύθυνος για να σου απαντήσει είναι ο Admin, δηλαδή ο MsK. Όταν λοιπόν βρει τον χρόνο, πιστεύω πως θα το κάνει. Μέχρι τότε... υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. November 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2004 Ok file mod...eyxaristw...:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Το κακό είναι ότι υπό την επίβλεψή μου βρίσκεται και αυτό το κομμάτι. Δεν σου απάντησα γιατί είχα την πρόθεση να το είχα ήδη έτοιμο πριν κάνεις το πρώτο submit... αλλά δεν κάθησε, γιατί θέλει κάτι αλλαγές στη database και έτσι πιθανόν να καθυστερήσει ακόμη. Ωστόσο θα γίνει. Α... μη διαμαρτύρεσαι έτσι εύκολα. Δεν κάνω δυστυχώς μια δουλειά :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonic Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 paidia uparxei problima me ta programmata sto "my files". prospathw na katevasw gia 6600 k emfanizoun ola to idio onoma k den einai .sis Παράθεση (1998) Siemens C11/Bosch 509/Motorola V3688/Siemens A35/Siemens C55/Nokia 6600/Sony Ericsson P990/Sony Ericsson K810/Sony Ericsson X10 mini/Motorola Defy/Apple iPhone 4S/Apple iPhone 5/Apple iPhone 6/Apple iPhone 6S/Apple iPhone 7 Plus (2017) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 Φταίει το antileech. Βγάλε τους download managers. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Πιστεύω πως καλό θα ήταν να δημιουργηθεί μία ενότητα,όπου θα μπορούν να συζητιούνται μόνο σοβαρά θέματα(πχ aids ή δημοψηφίσματα για γάμους ομοφυλοφίλων ή κάποια σημαντικά εξωτερικά νέα) ώστε να ξεχωρίζουν από τα θέματα τύπου(η γνωστή μας πατάτα κτλ κτλ) Πιστεύω πως η υλοποίηση της ιδέας είναι αρκετά εύκολη. Περιμένω τις απαντήσεις σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Και ποιός θα κρίνει πιο θέμα είναι σοβαρό και ποιο όχι; Αν αρχίσουμε έτσι θα φτάσουμε να έχουμε ένα σωρό υποκατηγορίες, ας μην ξέχναμε ότι το Myphone είναι ένα φόρουμ που έχει ώς σκόπο την ανταλαγή απόψεων κυρίως για τα κινητά. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (29 Νοέ. 2004 , 15:42) Και ποιός θα κρίνει πιο θέμα είναι σοβαρό και ποιο όχι; Αν αρχίσουμε έτσι θα φτάσουμε να έχουμε ένα σωρό υποκατηγορίες, ας μην ξέχναμε ότι το Myphone είναι ένα φόρουμ που έχει ώς σκόπο την ανταλαγή απόψεων κυρίως για τα κινητά. Totally agree......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menelia Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 δεν με ενθουσιάζει αυτή η ιδέα,και επίσης σε παρακαλώ να μην προσβάλεις την πατάτα,σε πληροφορώ είναι σοβαρότατο θέμα :lol::lol::lol: :p Παράθεση ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ... ΠΙΝΩ... ...ΚΑΠΝΙΖΩ... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ... ΕΧΩ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menelia (29 Νοέ. 2004 , 15:55) δεν με ενθουσιάζει αυτή η ιδέα,και επίσης σε παρακαλώ να μην προσβάλεις την πατάτα,σε πληροφορώ είναι σοβαρότατο θέμα :lol::lol::lol: :p Ναι αλλά εδώ δεν είναι πατάτα. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Βασικά δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω αυτό το μήνυμα εδώ, άλλά δεν ξέρω πού αλλού θα έπρεπε να το γράψω! Μήπως ξέρει κανένας κάποιο site στο οποίο μπορώ να κάνω σύγκριση κινητών τηλεφώνων;;; Όπως γίνεται και στης NOKIA αλλά με όλες τις μάρκες!! Συγκεκριμένα θέλω σύγκριση του Panasonic x700 και του Sharp Gx30 Sorry αν γίνεται σε αυτό το site και δεν το έχω προσέξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (29 Νοέ. 2004 , 15:42) Και ποιός θα κρίνει πιο θέμα είναι σοβαρό και ποιο όχι; Αν αρχίσουμε έτσι θα φτάσουμε να έχουμε ένα σωρό υποκατηγορίες, ας μην ξέχναμε ότι το Myphone είναι ένα φόρουμ που έχει ώς σκόπο την ανταλαγή απόψεων κυρίως για τα κινητά. Ναι και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο γεγονός ότι το chat and fun περιέχει 3006 θέματα και 136546 post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Evi1604 (29 Νοέ. 2004 , 16:27) Βασικά δεν ξέρω αν έπρεπε να το γράψω αυτό το μήνυμα εδώ, άλλά δεν ξέρω πού αλλού θα έπρεπε να το γράψω! Θα μπορούσες να το ποστάρεις π.χ. εδώ. :) http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?s=&forumid=22 Μήπως ξέρει κανένας κάποιο site στο οποίο μπορώ να κάνω σύγκριση κινητών τηλεφώνων;;; Όπως γίνεται και στης NOKIA αλλά με όλες τις μάρκες!! Συγκεκριμένα θέλω σύγκριση του Panasonic x700 και του Sharp Gx30 Sorry αν γίνεται σε αυτό το site και δεν το έχω προσέξει! http://www.esato.com/phones/ To X700 Βέβαια δεν υπάρχει αφού δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Μπορείς όμως να διαβάσεις τις αντίστοιχες παρουσιάσεις εδώ στο myphone. GX30 X700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evi1604 Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Τhank u!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (29 Νοέ. 2004 , 16:33) Ναι και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο γεγονός ότι το chat and fun περιέχει 3006 θέματα και 136546 post τζογκ, τα νούμερα αυτά δεν είναι ικανά από μόνα τους να αλλάξουν τον προσανατολισμό του site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog (29 Νοέ. 2004 , 16:33) Ναι και αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο γεγονός ότι το chat and fun περιέχει 3006 θέματα και 136546 post Και σε όλο το υπόλυπο φόρουμ 34715 θέματα και 431822 Post. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 εδω εχουν γινει τοσα αλλα ασχετα θεματα τι παπουτσια φορατε τι με τι σαμπουαν πλενεστε και τοσα αλλα χαζα και η υποκατηγορια για το ειντς ενοχλησε ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (29 Νοέ. 2004 , 18:49) εδω εχουν γινει τοσα αλλα ασχετα θεματα τι παπουτσια φορατε τι με τι σαμπουαν πλενεστε και τοσα αλλα χαζα και η υποκατηγορια για το ειντς ενοχλησε ? :worry: Η διαφορά μεταξύ υποκατηγορίας και θέματος Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PowerZ (29 Νοέ. 2004 , 18:49) εδω εχουν γινει τοσα αλλα ασχετα θεματα τι παπουτσια φορατε τι με τι σαμπουαν πλενεστε και τοσα αλλα χαζα και η υποκατηγορια για το ειντς ενοχλησε ? :worry: A kala... :wacko: :blink: :confused: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts