Jump to content

Sony Xperia™J

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να rootaro το εν λογω κινητο γιατι με μια αναζητηση στο google δεν βρηκα τιποτα ειμαι στην εκδοση 4.12 11.2.Α.0.21

• Απαντήσεις 555
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? διοτι υπαρχουν και καλυτερα αυτη την στιγμη ,

συνολικά 130-140 ευρω

όχι παραπάνω και όπως είπα και πριν με ενδιαφέρει να εχει καλά χαρακτηριστικά ως κάμερα(δεν με ενδιαφέρει η δευτερεύουσα κάμερα)

επίσης μεταξύ των xperia J,xperia miro,xperia U και xperia sola(sole?) που είδα δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά το sola(sole?), το U(αν και παλαιότερο) και το mrio

Επίσης ήθελα να ρωτήσω για την διάρκεια της μπαταρίας,είδα ότι έχει μπαταρία 1750mAh,που δείχνει καλή,αλλά η οθόνη του είναι TFT οπότε να υποθέσω ότι καταναλώνει αρκετά μπαταρία...;

Edited by dpa2007

Πήγαινε στο ποστ μου με νούμερο 215. Εκεί λέω τον τρόπο.

καλησπερα.ηθελα να σε ρωτησω προσπαθησα να κανω root το xperia J μου αλλα δεν μπορεσα με τον τροπο που γραφεις στο ποστ σου νουμερο 215 γιατι ενω εκανα το βημα 1 που αναφερεις ακομα μου λεει βγαζει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. ειμαι στην εκδοση 4.1.2 11.2.A.0.31

Edited by kantiotis96

Χαίρετεεεεεεεεεε!!!

Πήραμε λοιπόν το J... δε λέω, ΑΡΚΕΤΑ ευχαριστημένος...!!!

Πώς προσθέτω όμως γενέθλια σε μια επαφή? Μπορώ να προσθέσω μέχρι και 3ο ξάδερφο στην προσθήκη νέου πεδίου, αλλά όχι "γενέθλια"...!!! Είναι δυνατόν? :mad:

Προτείνω να κάνεις την ερώτηση σου στο topic του Xperia J... ;) Αυτό το θέμα σε λιγο θα κλειδωθει.. Edited by S0LvE

συνολικά 130-140 ευρω

όχι παραπάνω και όπως είπα και πριν με ενδιαφέρει να εχει καλά χαρακτηριστικά ως κάμερα(δεν με ενδιαφέρει η δευτερεύουσα κάμερα)

επίσης μεταξύ των xperia J,xperia miro,xperia U και xperia sola(sole?) που είδα δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά το sola(sole?), το U(αν και παλαιότερο) και το mrio

Επίσης ήθελα να ρωτήσω για την διάρκεια της μπαταρίας,είδα ότι έχει μπαταρία 1750mAh,που δείχνει καλή,αλλά η οθόνη του είναι TFT οπότε να υποθέσω ότι καταναλώνει αρκετά μπαταρία...;

το xperia j και το miro βγαζουν σχεδον ιδιες φωτογραφίες, η μπαταρια εμενα μου βγαζει ανετα 2 μερες, και το φορτιζω μεσα στην τριτη μερα , με μετρια χρηση. τωρα για τα αλλα δυο κινητα δεν ξερω , καλυτερα να ρωτησεις στο θεμα για διαξιφισμους..:)

Χαίρετεεεεεεεεεε!!!

Πήρα λοιπόν το J... δε λέω, ΑΡΚΕΤΑ ευχαριστημένος...!!!

Πώς προσθέτω όμως γενέθλια σε μια επαφή? Μπορώ να προσθέσω μέχρι και 3ο ξάδερφο (που λέει ο λόγος!) στην προσθήκη νέου πεδίου, αλλά όχι "γενέθλια"...!!! Είναι δυνατόν? :mad:

Στην προσθήκη νέου πεδίου διαλέγεις συμβάν και μετά σου βγάζει γενέθλια.....

καλησπερα.ηθελα να σε ρωτησω προσπαθησα να κανω root το xperia J μου αλλα δεν μπορεσα με τον τροπο που γραφεις στο ποστ σου νουμερο 215 γιατι ενω εκανα το βημα 1 που αναφερεις ακομα μου λεει βγαζει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. ειμαι στην εκδοση 4.1.2 11.2.A.0.31

Για να κάνεις root πρέπει να είσαι στην έκδοση 11.0.A.7.5. Για να βάλεις αυτή την έκδοση πρέπει να έχεις στο Pc σου το flashtool και να κάνεις την διαδικασία απο εδώ

http://android.syokzone.com/blog/2013/01/11/how-to-root-xperia-j-with-new-firmware-2012-2013/

μόνο το πρώτο βήμα.

Άρα κατεβάζεις Flashtool και Xperia J driver απο αυτή την σελίδα πάλι και κάνεις μόνο το βήμα 1.

Τότε φλασάρεις την 11.0.A.7.5 και για να κάνεις root ακολουθείς αυτές τις οδηγίες

http://android.syokzone.com/blog/2013/03/11/updated-how-to-root-xperia-mirotipotipo-dual-with-new-firmware/

Απλά να ξέρεις ότι δε μπορείς να βάλεις cwm σε αυτή την έκδοση που είσαι.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Στην προσθήκη νέου πεδίου διαλέγεις συμβάν και μετά σου βγάζει γενέθλια.....

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... μέχρι και "Συντρ. Ελευθ. Συμβίωσης" έχει σαν πεδίο, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ γενέθλια...!!! :wacko:

Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... μέχρι και "Συντρ. Ελευθ. Συμβίωσης" έχει σαν πεδίο, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ γενέθλια...!!! :wacko:

Ποιά έκδοση android έχεις περασμένη και ποιο αριθμό έκδοσης?

Phone model: XPERIA J

IMEI: 354386050587117

SN: YT9003FMQU

Android 4.1.2

Τελικά είχες δίκιο. Τώρα μόλις κοιτούσα το κινητό στης γυναίκας μου και όντως δεν έχει επιλογή για γενέθλια.Κουλό...:blink:

υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη sd και οχι στην εσωτερικη δοκιμασα με το link2SD αλλα μου βαζει τις εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν στην εξωτερικη????

υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη sd και οχι στην εσωτερικη δοκιμασα με το link2SD αλλα μου βαζει τις εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν στην εξωτερικη????

Ακολούθα αυτόν τον οδηγό για να βάλεις σωστά το link2sd

http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/

Καλησπερα.

Πριν απο μερικες μερες μου εδωσαν απο τη δουλεια ενα xperia j. Δεν με δυσκολεψε αφου για προσωπικο τηλεφωνο εχω το S.

Το μονο που δεν εχω βρει ειναι το widget για τα μειλ. Σε εσας υπαρχει; που μπορω να το βρω;

Το widget του gmail υπαρχει κανονικα, αλλα εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη mail του κινητου.

Ευχαριστω

Καλησπερα.

Πριν απο μερικες μερες μου εδωσαν απο τη δουλεια ενα xperia j. Δεν με δυσκολεψε αφου για προσωπικο τηλεφωνο εχω το S.

Το μονο που δεν εχω βρει ειναι το widget για τα μειλ. Σε εσας υπαρχει; που μπορω να το βρω;

Το widget του gmail υπαρχει κανονικα, αλλα εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη mail του κινητου.

Ευχαριστω

Αν δε σου βγαίνει στη λίστα με τα widget τότε δεν υπάρχει....βάλε άλλη εφαρμογή παρόμοια από το market που να παρέχει και widget.

Οχι δεν βγαινει στην λιστα:confused:

Περιεργο.στο S αλλα και στο mini που ειχα παλιοτερα υπηρχε και δουλευε κανονικα.

Υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης με καποιο apk?

Νομίζω πως όχι γιατί ήδη το έχεις εγκατεστημένο. Δοκίμασε αυτό που σου είπα. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές στο market. Σίγουρα όλο και κάτι θα βρεις.

Τελικά είχες δίκιο. Τώρα μόλις κοιτούσα το κινητό στης γυναίκας μου και όντως δεν έχει επιλογή για γενέθλια.Κουλό...:blink:

Λοιπόν, απ'οτι κατάλαβα, έχει να κάνει γενικότερα με το 4.1.2 ενώ στο 2.3 υπήρχε κανονικότατα... Καλά ρε παιδιά, δεν τους έκραξε ΚΑΝΕΙΣ??? :mad:

Λοιπόν, απ'οτι κατάλαβα, έχει να κάνει γενικότερα με το 4.1.2 ενώ στο 2.3 υπήρχε κανονικότατα... Καλά ρε παιδιά, δεν τους έκραξε ΚΑΝΕΙΣ??? :mad:

Ίσως αν βάλεις άλλο apk στο system να το δεχτεί και να έχει. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την έκδοση που είμαι δε μπαίνει cwm και δεν έχω backup το κινητό και δεν δοκιμάζω τίποτα. Στην τελική σιγά την απώλεια,μπορείς να γράψεις τα γενέθλια και στις σημειώσεις του τηλεφωνικού καταλόγου,γι'αυτό και δε συμπεριελάβανε μάλλον τα γενέθλια. Αφού όλα είναι και στο ημερολόγιο και με ειδοποιήσεις....

Edited by soulfunkdjx

Ίσως αν βάλεις άλλο apk στο system να το δεχτεί και να έχει. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την έκδοση που είμαι δε μπαίνει cwm και δεν έχω backup το κινητό και δεν δοκιμάζω τίποτα. Στην τελική σιγά την απώλεια,μπορείς να γράψεις τα γενέθλια και στις σημειώσεις του τηλεφωνικού καταλόγου,γι'αυτό και δε συμπεριελάβανε μάλλον τα γενέθλια. Αφού όλα είναι και στο ημερολόγιο και με ειδοποιήσεις....

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :rolleyes:

Έχω όμως κάποιες "ενστάσεις" με τη λογική του Android σ'αυτό το θέμα...

Με την παραπάνω λογική (την οποία μου έδωσε σαν απάντηση και η Sony), τη φωτογραφία της επαφής να την βάζουμε στο φάκελο με τις φωτογραφίες και τη διεύθυνση της επαφής στο πρόγραμμα του GPS...! Το αν όμως είναι σε "Ελεύθερη Σχέση" με κάποια άλλη από τις επαφές μου, είναι πιό σημαντικό..? τί να πω...? Και τα iOS και Symbian είναι "χαζά"?

Anyway... Κάτι τέτοια βλέπω και θα το κάνω δώρο και θα γυρίσω στο παλιό μου...

Καλησπέρα!!!Μήπως ξέρει κανείς πώς αφαιρούμε το λογότυπο της cosmote όταν ανοίγει και κλείνει???

Είσαι root;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• The title was changed to Sony Xperia™J