Akanti7 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για να rootaro το εν λογω κινητο γιατι με μια αναζητηση στο google δεν βρηκα τιποτα ειμαι στην εκδοση 4.12 11.2.Α.0.21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πήγαινε στο ποστ μου με νούμερο 215. Εκεί λέω τον τρόπο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Ευχαριστω πολυ!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpa2007 Δημ. July 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2013 (edited) μεχρι ποσα χρηματα διαθετεις? διοτι υπαρχουν και καλυτερα αυτη την στιγμη , συνολικά 130-140 ευρω όχι παραπάνω και όπως είπα και πριν με ενδιαφέρει να εχει καλά χαρακτηριστικά ως κάμερα(δεν με ενδιαφέρει η δευτερεύουσα κάμερα) επίσης μεταξύ των xperia J,xperia miro,xperia U και xperia sola(sole?) που είδα δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά το sola(sole?), το U(αν και παλαιότερο) και το mrio Επίσης ήθελα να ρωτήσω για την διάρκεια της μπαταρίας,είδα ότι έχει μπαταρία 1750mAh,που δείχνει καλή,αλλά η οθόνη του είναι TFT οπότε να υποθέσω ότι καταναλώνει αρκετά μπαταρία...; Edited July 8, 2013 by dpa2007 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kantiotis96 Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Πήγαινε στο ποστ μου με νούμερο 215. Εκεί λέω τον τρόπο. καλησπερα.ηθελα να σε ρωτησω προσπαθησα να κανω root το xperia J μου αλλα δεν μπορεσα με τον τροπο που γραφεις στο ποστ σου νουμερο 215 γιατι ενω εκανα το βημα 1 που αναφερεις ακομα μου λεει βγαζει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. ειμαι στην εκδοση 4.1.2 11.2.A.0.31 Edited July 8, 2013 by kantiotis96 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaidonis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Χαίρετεεεεεεεεεε!!! Πήραμε λοιπόν το J... δε λέω, ΑΡΚΕΤΑ ευχαριστημένος...!!! Πώς προσθέτω όμως γενέθλια σε μια επαφή? Μπορώ να προσθέσω μέχρι και 3ο ξάδερφο στην προσθήκη νέου πεδίου, αλλά όχι "γενέθλια"...!!! Είναι δυνατόν? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
S0LvE Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Προτείνω να κάνεις την ερώτηση σου στο topic του Xperia J... ;) Αυτό το θέμα σε λιγο θα κλειδωθει.. Edited July 8, 2013 by S0LvE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 συνολικά 130-140 ευρω όχι παραπάνω και όπως είπα και πριν με ενδιαφέρει να εχει καλά χαρακτηριστικά ως κάμερα(δεν με ενδιαφέρει η δευτερεύουσα κάμερα) επίσης μεταξύ των xperia J,xperia miro,xperia U και xperia sola(sole?) που είδα δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά το sola(sole?), το U(αν και παλαιότερο) και το mrio Επίσης ήθελα να ρωτήσω για την διάρκεια της μπαταρίας,είδα ότι έχει μπαταρία 1750mAh,που δείχνει καλή,αλλά η οθόνη του είναι TFT οπότε να υποθέσω ότι καταναλώνει αρκετά μπαταρία...; το xperia j και το miro βγαζουν σχεδον ιδιες φωτογραφίες, η μπαταρια εμενα μου βγαζει ανετα 2 μερες, και το φορτιζω μεσα στην τριτη μερα , με μετρια χρηση. τωρα για τα αλλα δυο κινητα δεν ξερω , καλυτερα να ρωτησεις στο θεμα για διαξιφισμους..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 (edited) Χαίρετεεεεεεεεεε!!! Πήρα λοιπόν το J... δε λέω, ΑΡΚΕΤΑ ευχαριστημένος...!!! Πώς προσθέτω όμως γενέθλια σε μια επαφή? Μπορώ να προσθέσω μέχρι και 3ο ξάδερφο (που λέει ο λόγος!) στην προσθήκη νέου πεδίου, αλλά όχι "γενέθλια"...!!! Είναι δυνατόν? :mad: Στην προσθήκη νέου πεδίου διαλέγεις συμβάν και μετά σου βγάζει γενέθλια..... καλησπερα.ηθελα να σε ρωτησω προσπαθησα να κανω root το xperia J μου αλλα δεν μπορεσα με τον τροπο που γραφεις στο ποστ σου νουμερο 215 γιατι ενω εκανα το βημα 1 που αναφερεις ακομα μου λεει βγαζει πως η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. ειμαι στην εκδοση 4.1.2 11.2.A.0.31 Για να κάνεις root πρέπει να είσαι στην έκδοση 11.0.A.7.5. Για να βάλεις αυτή την έκδοση πρέπει να έχεις στο Pc σου το flashtool και να κάνεις την διαδικασία απο εδώ http://android.syokzone.com/blog/2013/01/11/how-to-root-xperia-j-with-new-firmware-2012-2013/ μόνο το πρώτο βήμα. Άρα κατεβάζεις Flashtool και Xperia J driver απο αυτή την σελίδα πάλι και κάνεις μόνο το βήμα 1. Τότε φλασάρεις την 11.0.A.7.5 και για να κάνεις root ακολουθείς αυτές τις οδηγίες http://android.syokzone.com/blog/2013/03/11/updated-how-to-root-xperia-mirotipotipo-dual-with-new-firmware/ Απλά να ξέρεις ότι δε μπορείς να βάλεις cwm σε αυτή την έκδοση που είσαι. Edited July 9, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaidonis Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Στην προσθήκη νέου πεδίου διαλέγεις συμβάν και μετά σου βγάζει γενέθλια..... Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... μέχρι και "Συντρ. Ελευθ. Συμβίωσης" έχει σαν πεδίο, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ γενέθλια...!!! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2013 Δεν βλέπω κάτι τέτοιο... μέχρι και "Συντρ. Ελευθ. Συμβίωσης" έχει σαν πεδίο, αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ γενέθλια...!!! :wacko: Ποιά έκδοση android έχεις περασμένη και ποιο αριθμό έκδοσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaidonis Δημ. July 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2013 Ποιά έκδοση android έχεις περασμένη και ποιο αριθμό έκδοσης? Phone model: XPERIA J IMEI: 354386050587117 SN: YT9003FMQU Android 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Phone model: XPERIA J IMEI: 354386050587117 SN: YT9003FMQU Android 4.1.2 Τελικά είχες δίκιο. Τώρα μόλις κοιτούσα το κινητό στης γυναίκας μου και όντως δεν έχει επιλογή για γενέθλια.Κουλό...:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Akanti7 Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη sd και οχι στην εσωτερικη δοκιμασα με το link2SD αλλα μου βαζει τις εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν στην εξωτερικη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2013 υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω τις εφαρμογες στην εξωτερικη sd και οχι στην εσωτερικη δοκιμασα με το link2SD αλλα μου βαζει τις εφαρμογες στην εσωτερικη μνημη και οχι στην εξωτερικη υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερθουν στην εξωτερικη???? Ακολούθα αυτόν τον οδηγό για να βάλεις σωστά το link2sd http://www.xperiablog.net/2011/12/12/link2sd-guide-never-worry-about-internal-memory-limits-again/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα. Πριν απο μερικες μερες μου εδωσαν απο τη δουλεια ενα xperia j. Δεν με δυσκολεψε αφου για προσωπικο τηλεφωνο εχω το S. Το μονο που δεν εχω βρει ειναι το widget για τα μειλ. Σε εσας υπαρχει; που μπορω να το βρω; Το widget του gmail υπαρχει κανονικα, αλλα εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη mail του κινητου. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Καλησπερα. Πριν απο μερικες μερες μου εδωσαν απο τη δουλεια ενα xperia j. Δεν με δυσκολεψε αφου για προσωπικο τηλεφωνο εχω το S. Το μονο που δεν εχω βρει ειναι το widget για τα μειλ. Σε εσας υπαρχει; που μπορω να το βρω; Το widget του gmail υπαρχει κανονικα, αλλα εγω χρησιμοποιω την εφαρμογη mail του κινητου. Ευχαριστω Αν δε σου βγαίνει στη λίστα με τα widget τότε δεν υπάρχει....βάλε άλλη εφαρμογή παρόμοια από το market που να παρέχει και widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manmart Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Οχι δεν βγαινει στην λιστα:confused: Περιεργο.στο S αλλα και στο mini που ειχα παλιοτερα υπηρχε και δουλευε κανονικα. Υπαρχει δυνατοτητα εγκαταστασης με καποιο apk? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2013 Νομίζω πως όχι γιατί ήδη το έχεις εγκατεστημένο. Δοκίμασε αυτό που σου είπα. Υπάρχουν πολλές παρόμοιες εφαρμογές στο market. Σίγουρα όλο και κάτι θα βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaidonis Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Τελικά είχες δίκιο. Τώρα μόλις κοιτούσα το κινητό στης γυναίκας μου και όντως δεν έχει επιλογή για γενέθλια.Κουλό...:blink: Λοιπόν, απ'οτι κατάλαβα, έχει να κάνει γενικότερα με το 4.1.2 ενώ στο 2.3 υπήρχε κανονικότατα... Καλά ρε παιδιά, δεν τους έκραξε ΚΑΝΕΙΣ??? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 (edited) Λοιπόν, απ'οτι κατάλαβα, έχει να κάνει γενικότερα με το 4.1.2 ενώ στο 2.3 υπήρχε κανονικότατα... Καλά ρε παιδιά, δεν τους έκραξε ΚΑΝΕΙΣ??? :mad: Ίσως αν βάλεις άλλο apk στο system να το δεχτεί και να έχει. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την έκδοση που είμαι δε μπαίνει cwm και δεν έχω backup το κινητό και δεν δοκιμάζω τίποτα. Στην τελική σιγά την απώλεια,μπορείς να γράψεις τα γενέθλια και στις σημειώσεις του τηλεφωνικού καταλόγου,γι'αυτό και δε συμπεριελάβανε μάλλον τα γενέθλια. Αφού όλα είναι και στο ημερολόγιο και με ειδοποιήσεις.... Edited July 14, 2013 by soulfunkdjx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amaidonis Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Ίσως αν βάλεις άλλο apk στο system να το δεχτεί και να έχει. Αλλά δυστυχώς σε αυτή την έκδοση που είμαι δε μπαίνει cwm και δεν έχω backup το κινητό και δεν δοκιμάζω τίποτα. Στην τελική σιγά την απώλεια,μπορείς να γράψεις τα γενέθλια και στις σημειώσεις του τηλεφωνικού καταλόγου,γι'αυτό και δε συμπεριελάβανε μάλλον τα γενέθλια. Αφού όλα είναι και στο ημερολόγιο και με ειδοποιήσεις.... Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! :rolleyes: Έχω όμως κάποιες "ενστάσεις" με τη λογική του Android σ'αυτό το θέμα... Με την παραπάνω λογική (την οποία μου έδωσε σαν απάντηση και η Sony), τη φωτογραφία της επαφής να την βάζουμε στο φάκελο με τις φωτογραφίες και τη διεύθυνση της επαφής στο πρόγραμμα του GPS...! Το αν όμως είναι σε "Ελεύθερη Σχέση" με κάποια άλλη από τις επαφές μου, είναι πιό σημαντικό..? τί να πω...? Και τα iOS και Symbian είναι "χαζά"? Anyway... Κάτι τέτοια βλέπω και θα το κάνω δώρο και θα γυρίσω στο παλιό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperia_j Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα!!!Μήπως ξέρει κανείς πώς αφαιρούμε το λογότυπο της cosmote όταν ανοίγει και κλείνει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Καλησπέρα!!!Μήπως ξέρει κανείς πώς αφαιρούμε το λογότυπο της cosmote όταν ανοίγει και κλείνει??? Είσαι root; Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xperia_j Δημ. July 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2013 Είσαι root; Όχι είμαι λίγο άσχετος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts