memostrikas Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Νίκο μακάρι να ήμουν αλλά πλέον το θέμα της συσκευής έχει (δικαίως) καταντήσει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χώρος εκθέσεως προβλημάτων. Εγώ αυτήν την μετάβαση αρνούμαι να την κάνω. Μου φαινεται εχεις μια φοβία με τα sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Μου φαινεται εχεις μια φοβία με τα sony? Και την εκπέμπει παντού.. :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Εγώ αυτήν την μετάβαση αρνούμαι να την κάνω. Μου φαινεται εχεις μια φοβία με τα sony:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 το z1 compact είναι ανώτερο κινητό απο το Τ και μάλιστα αισθητα. Επίσης εχει πολύ όμορφη οθόνη και καλύτερη οσον αφορά τις γωνίες θέασης απο το Z1 το μεγάλο του αδερφάκι. 1) Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική. Στο Τ τα πλασικά έτριζαν (ΕΛΕΟΣ SONY) 2) Μπαταρία η νύχτα με την μέρα. Βγάζω με νορμάλ χρήση 2+ ημέρες.. με το Τ ήμουν 1 μέρα λιγότερο . Φταίει και το λογισμικο απο την 4.3 πιστεύω οτι το βάρυνε αισθητά. Γι αυτό προτείνω την 4.1.3 στο Τ. 3)Καλύτερη σαφώς κάμερα 4)Δεν έχει το παραμικρό κόλλημα με 4.4.4 κιτ κατ και είναι πολύ γρήγορο. Ωστόσο το Τ είναι ενα πολύ ωραίο κινητό . Απορώ με τα τόσα προβλήματα που διαβάζω. Μηπως πέσατε μερικοί σε ελλατωματική παρτίδα; Αν δεν είχε θέμα με την μπαταρία (μικρή διάρκεια ) δεν το άλλαζα άμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Ακούω για το θέμα με το κινητό σας με θολές φωτογραφίες. Το είχε ένας φίλος και είχε τρελαθεί. Τελικά ανακάλυψε πως το πλαστικό καπάκι που είναι μπροστά από το φακό είναι πολύ ευαίσθητο και είχε γεμίσει γδαρσίματα. Αποτέλεσμα το συνεχές λάθος focus από το φακό. Λύση η εξής. Παραγγελία από το ίντερνετ με κάτι λίγα € ανταλλακτικού καπακιού του φακού. μετά σιγά σιγά βγάζεις το καπάκι που νομίζω είναι κολλημένο αλλά βγαίνει. Το αλλάζεις με το καινούριο το οποίο το στερεώνεις με μια κόλλα. Το κινητό πλέον είναι σα καινούριο και οι φωτό πεντακάθαρες. Το έκανε μόνος του γιατί ήταν Μαλαισίας και εγγύηση γιοκ άλλωστε μπορεί να του λεγαν εσύ το έγδαρες κακή χρήση κλπ ********. Άσε που μπορεί να το στελναν κανα εξωτερικό! Είναι απλό κάντε το. Αυτά. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zteblade85 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Οριστικό δεν παίρνει kitkat ! Latest & final version Android 4.3 (Jelly Bean) http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-t/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για μένα αξίζει η 4.1.3 όπως έγραψα γιατι το κινητό φυσάει. Επίσης δεν έχει ρουτάρει κανείς να βάλει kit kat ; Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πως πηγαίνει. Η τιμή του κινητου ανέβηκε στα 230.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousou28 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Καλησπέρα σας, σας έχει παρουσιασει θέμα όταν βλέπεται βιντεο μέσω ιντερνετ να ησταματαει και να λέει παρουσιαστικε κάποιο σφάλμα; Το κάνει μόνιμα εκτος youtube. Επίσης καποιες φορες κιτρινίζει η οθόνη σβήνει σιγα σιγα και μετα επανέρχεται. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Μου φαινεται εχεις μια φοβία με τα sony? Και την εκπέμπει παντού.. :p Μου φαινεται εχεις μια φοβία με τα sony:X Δεν ξέρετε όλη την ιστορία. Το Τ το πήρα γιατί χάλαγε το w995. Οπότε έχω ιστορικό 4 σχεδόν χρόνων (από Οκτώβρη του 2010). το z1 compact είναι ανώτερο κινητό απο το Τ και μάλιστα αισθητα. Επίσης εχει πολύ όμορφη οθόνη και καλύτερη οσον αφορά τις γωνίες θέασης απο το Z1 το μεγάλο του αδερφάκι. 1) Ποιότητα κατασκευής εξαιρετική. Στο Τ τα πλασικά έτριζαν (ΕΛΕΟΣ SONY) 2) Μπαταρία η νύχτα με την μέρα. Βγάζω με νορμάλ χρήση 2+ ημέρες.. με το Τ ήμουν 1 μέρα λιγότερο . Φταίει και το λογισμικο απο την 4.3 πιστεύω οτι το βάρυνε αισθητά. Γι αυτό προτείνω την 4.1.3 στο Τ. 3)Καλύτερη σαφώς κάμερα 4)Δεν έχει το παραμικρό κόλλημα με 4.4.4 κιτ κατ και είναι πολύ γρήγορο. Ωστόσο το Τ είναι ενα πολύ ωραίο κινητό . Απορώ με τα τόσα προβλήματα που διαβάζω. Μηπως πέσατε μερικοί σε ελλατωματική παρτίδα; Αν δεν είχε θέμα με την μπαταρία (μικρή διάρκεια ) δεν το άλλαζα άμεσα. Μαζί σου. Ξεπερνώντας την μάρκα μου φαίνεται πολύ μικρό. Οριστικό δεν παίρνει kitkat ! Latest & final version Android 4.3 (Jelly Bean) http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-t/ Αναμενόμενο. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 καλησπερα παιδια... κατι περιεργο παιζει με τη συσκευη μου. αποφασισα να κανω ροοτ το κινητο (με το προγραμμα towelroot) και λεω να γινει σωστα. εκανα back-up (με το pc-companion) τα αρχεια,επαφες κτλ που ειχα στη μνημη και περναω με το sus (αφου ειχα πρωτα σβησει τα παντα απο το κινητο και κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) παλι την ρομ.οταν τελειωνει η διαδικασια κανω ροοτ και ολα κομπλε. παλι με το pc-companion επαναφερω αρχεια επαφες κτλ. ολα αυτα εγιναν τη κυριακη. εδω και δυο μερες χανω συνεχεια κλησεις και οταν με περνουν τηλεφωνο λεει θα ειδοποιηθει για την κληση σας. 9 στισ 10 φορες αυτο γινεται. τι μπορω να κανω; κοιταξα στις ρυθνισεις κλησεων δεν εχω βαλει φραγη κλησεων τι παιζει; σορρυ για το σεντονι αλλα ηθελα να περιγραψω ακριβως τι γινεται μηπως και με βοηθησετε... Πάτα ρυθμισεις> περισσότερα > δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> λειτουργείς δικτύου > wcdma (προτινομενο)/gsm από τ πρώτη μέρα το χω κάνει ως παθών με άλλα 4g κινητά ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα σας, σας έχει παρουσιασει θέμα όταν βλέπεται βιντεο μέσω ιντερνετ να ησταματαει και να λέει παρουσιαστικε κάποιο σφάλμα; Το κάνει μόνιμα εκτος youtube. Επίσης καποιες φορες κιτρινίζει η οθόνη σβήνει σιγα σιγα και μετα επανέρχεται. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να είναι ; Το πρώτο νομίζω ότι είναι θέμα δικτύου το άλλο που λες την οθόνη την έχεις με αυτόματο φωτισμό; Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) .... Επίσης καποιες φορες κιτρινίζει η οθόνη σβήνει σιγα σιγα και μετα επανέρχεται. Γνωρίζει κανεις τι μπορει να είναι ; Αυτό με την οθόνη μου το κάνει και σε μένα. Είναι σαν να καίγεται (κιτρινίζει και μαυρίζει) σιγά σιγά η οθόνη από πάνω προς τα κάτω και πριν φτάσει στη μέση ξαφνικά επανέρχεται... Διαρκεί περίπου 1-2 δευτερόλεπτα και δεν έχει κάποια συχνότητα, μπορεί να το κάνει και 2 φορές τη μέρα, μπορεί να κάνει και μια εβδομάδα να το κάνει... Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται... Όταν λες αυτόματο φωτισμό εννοείς στην φωτεινότητα να είναι τσεκαρισμένο το : "προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού"; Δεν το έχω τσεκαρισμένο... Edited August 23, 2014 by CyberDEL Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Ναι αυτό εννοώ μην φταίει ο αισθητήρας αφού λες ότι το χεις κλειστό άρα κάτι άλλο θα ναι μάλλον δε κάνει καλή επαφή στείλτο για επισκευη εγγύηση δεν έχει? Edited August 23, 2014 by ziaba Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 παιδια το δικο μου Τ δουλευει αψογα με την .205,εαν και ειναι λιγο πιο αργη απο 4.1.2... μονο προβλημα ειναι η ποιοτητα κατασκευης,πριν εναμιση μηνα φθαρθηκε κατω αριστερα,μετα εμφανιστηκε ενα μικροραγισματακι στο ιδιο σημειο,οπου τελικα εσπασε ενα ελαχιστο κομματακι....(το κινητο φαινεται πιεζεται στην τσεπη...) Βεβαια δεν μπηκα καν στο κοπο να το παω για SERVICE στην ΑΡΩΑΤΟ,παραγγειλα απο το service στα ιωαννινα το πισω καλυμα(22 ευρω) αλλα εδω και ενα μηνα ακομα να ερθει... με το που ερθει επειδη δεν θελω να το "σκοτωσω" και επειδη το θεωρω το ομορφοτερο sony ever το δινω στην συζυγο και μαλλον παω για το m7... sony δεν ξαναπερνω λογω υποστηριξης(δεν πηρε κιτ κατ),ποιοτητας,και τα θεωρω πλεον παντοφλες και ασχημα.(εξαιρεση το compact που δυστυχως εχει μικρη οθονη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousou28 Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Αυτό με την οθόνη μου το κάνει και σε μένα. Είναι σαν να καίγεται (κιτρινίζει και μαυρίζει) σιγά σιγά η οθόνη από πάνω προς τα κάτω και πριν φτάσει στη μέση ξαφνικά επανέρχεται... Διαρκεί περίπου 1-2 δευτερόλεπτα και δεν έχει κάποια συχνότητα, μπορεί να το κάνει και 2 φορές τη μέρα, μπορεί να κάνει και μια εβδομάδα να το κάνει... Ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται... Όταν λες αυτόματο φωτισμό εννοείς στην φωτεινότητα να είναι τσεκαρισμένο το : "προσαρμογή στις συνθήκες φωτισμού"; Δεν το έχω τσεκαρισμένο... Ακριβος το ίδιο κι εμένα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 (edited) Δυστυχώς το σέρβις της Sony δεν είναι και ότι καλύτερο. Το τηλέφωνο το αγόρασα αρχές Μαρτίου και στην πρώτη εβδομάδα είχα ατύχημα με υγρασία. Άνοιξα μόνος μου τη συσκευή και είδα ότι όλα είναι εντάξει εκτός από την οθόνη που παρουσιάζει στίγματα υγρασίας στο background, σαν σύννεφα, ιδιαίτερα εμφανή στα ανοιχτόχρωμα χρώματα. Κανένα σημάδι οξύδωσης και ο δείκτης υγρασίας είναι λευκός. Το πήγα στο σέρβις για αλλαγή οθόνης και μου είπαν πριν τον έλεγχο ότι το κόστος ήταν 80€ και μετά τον υποτιθέμενο έλεγχο, ο οποίος κράτησε 2 ώρες, ότι χρήζει και αλλαγής μπαταρίας αλλά και επισκευής γιατί δεν δουλεύει τάχα η δόνηση και ότι το τελικό κόστος θα ήταν 104€. Η δόνηση πάντως δουλεύει κανονικότατα. Ρώτησα πόσο κοστίζει η μπαταρία και μου είπαν 45€ και ότι μου κάνουν καλύτερη τιμή λόγο οθόνης!!?? Το πήρα και έφυγα και από τότε, και ειδικά μετά την 205 και 207 το τηλέφωνο πετάει, εκτός από αυτό με την οθόνη. Εδώ να πω, και συγνώμη για το σεντόνι, ότι αυτό με την οθόνη άρχισε να μου το κάνει αμέσως μετά από την αναβάθμιση, αυτή πριν τη 205. Ακόμα και έτσι δεν αξίζει η επισκευή τη στιγμή που καινούργιο κάνει λιγότερο από 200€. Πάντως το επόμενο θα είναι ή το Z1 ή το Z2... αδιάβροχο μόνο να είναι... Edited August 23, 2014 by CyberDEL Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Πάντως το Τ πήρε δύο αναβαθμίσεις, από 4.0 σε 4.1 και μετά σε 4.3. Ας μην έβγαζε ζημιές και ας ήταν το μόνο πρόβλημα οι αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Η αλήθεια ειναι ότι όλες οι εταιρίες έχουν προβλήματα με τις συσκευές τους . Μετά τα sony που για μένα ειναι πανέμορφα κινητά που να πας; Στο υπερτιμημένο iPhone με πρόβληματα μπαταρίας οθόνης κτλ; Στα ψεύτικα Samsung ; Τα lg ωστόσο αποτελούν μια ευχάριστη έκπληξη. Μου έκανε εντύπωση ενα l7 Ii Optimus των 100 ευρώ που έπιασα ήταν ωραιότατο Το καπάκι πίσω έβγαινε και έβαζες μπαταρία 2450 της lg . Καθόλου άσχημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 παιδια το δικο μου Τ δουλευει αψογα με την .205,εαν και ειναι λιγο πιο αργη απο 4.1.2... μονο προβλημα ειναι η ποιοτητα κατασκευης,πριν εναμιση μηνα φθαρθηκε κατω αριστερα,μετα εμφανιστηκε ενα μικροραγισματακι στο ιδιο σημειο,οπου τελικα εσπασε ενα ελαχιστο κομματακι....(το κινητο φαινεται πιεζεται στην τσεπη...) Βεβαια δεν μπηκα καν στο κοπο να το παω για SERVICE στην ΑΡΩΑΤΟ,παραγγειλα απο το service στα ιωαννινα το πισω καλυμα(22 ευρω) αλλα εδω και ενα μηνα ακομα να ερθει... με το που ερθει επειδη δεν θελω να το "σκοτωσω" και επειδη το θεωρω το ομορφοτερο sony ever το δινω στην συζυγο και μαλλον παω για το m7... sony δεν ξαναπερνω λογω υποστηριξης(δεν πηρε κιτ κατ),ποιοτητας,και τα θεωρω πλεον παντοφλες και ασχημα.(εξαιρεση το compact που δυστυχως εχει μικρη οθονη) Και εγώ πιστεύω ότι ήταν από τα πιο ωραία Sony αλλά και από τα τελευταία που δεν ασχολήθηκαν με το λογισμικό του. Τώρα έχει καλή υποστήριξη στα Ζ και ειδικά το compact είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.. Στα 315 ευρώ μάλιστα το θεωρώ χαζό να πας σε Μ7 με πολύ κατώτερα specs, και κάμερα τόσο μέτρια, χάνοντας το αδιάβροχο και πληρώνοντας το πανάκριβα για την ηλικία του.. Σκέψου το. Όσο για σέρβις, έχεις δίκιο, δεν είναι ότι καλύτερο αλλά το καλύτερο είναι να μην χρειαστεί.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prof_Chaos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) Η δύναμη της συνήθειας έγραψα για ενα κρασάρισμα του z1 compact στο thread του Τ. Edited August 24, 2014 by Prof_Chaos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrx8 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 το z1 compact εχει αρκετα μικρη οθονη και ειναι το μοναδικο σονυ που θα επερνα εαν και σχεδιαστικα το βρισκω αδιαφορο...(το εχει φιλος μου) ισως το z3 compact οταν βγει να αξιζει με οθονη 4.6" Απο την αλλη το Μ7 ειναι οριακα μεγαλο(λιγο παντοφλα),ειναι παλαιο(snapdragon 600) ,οντως ακριβο για κινητο 2013, καμερα μετρια(εαν και δεν με πειραζει),αλλα απο οτι διαβαζω παει σφαιρα,θα δεκτει andriod l,ποιοτητα σε αλλο επιπεδο και ενα απο τα ομορφοτερα κινητα... Τεσπα ας μην βγουμε off topic,μεχρι αρχεις σεπτεμβρη θα το σκεφτω Το Τ παντως δεν το δινω,πιστευω οτι ειναι απο τα ομορφοτερα κινητα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giagkos Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Για τους φίλους πιο πάνω που λένε για την οθόνη, μου κάνει κι εμένα μαγκιές, με τον φωτισμό στο αυτόματο μετά την τελευταία έκδοση firmware , πριν δεν είχα ποτε πρόβλημα. Φτιάχνουν το ένα , χαλάνε το άλλο οι μ....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αφου βλεπω οτι μιλατε για την καμερα ... Εσας τις φωτογραφιες η καμερα , σας τις κιτρινιζει ? (κυριως με χρηση φλας ) Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CyberDEL Δημ. August 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2014 Αν και δεν μιλάμε για την κάμερα αλλά για την οθόνη, παρά ταύτα, άλλαξε την ρύθμιση από αυτόματα στο μη αυτόματα και άλλαξε το EV από 0 στο +1. Μπορείς να κάνεις δοκιμές αλλάζοντας το WB ανάλογα με τις φωτιστικές συνθήκες. Γενικά άλλαζε τις ρυθμίσεις μέχρι να πετύχεις αυτό που θα σε ικανοποιήσει πιο πολύ. Να θυμάσαι, μην περιμένεις θαύματα, περισσότερα με επεξεργασία στον Η/Υ. Παράθεση Δημήτρης Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μια ερωτηση για οποιον φοραει την Ultimate Pure XT.Μπορει να αλλαξει ο kernel?Η αυτος που ερχετε με την rom ειναι ο καλυτερος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Μια ερωτηση για οποιον φοραει την Ultimate Pure XT.Μπορει να αλλαξει ο kernel?Η αυτος που ερχετε με την rom ειναι ο καλυτερος? Ο kernel αλλάζει μονο οταν εχεις ξεκλείδωτο bootloader! Και ειναι πολυ καλος ο doomkernel αν θες να αλλάξεις!:) Με την purext πως τα πας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts