Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει περίπτωση αν τον κλειδώσεις να μην το δουν. Δοκίμασε επανεγκατάσταση λογισμικού με seus και αν δεν φτιάξει δοκίμασε με σέρβις.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Seus είναι της Sony? Θα το δοκιμάσω να δω. Γενικά υπάρχει αυτό το πρόβλημα που αντιμετωπίζω? Διάβασα ότι μπορεί να οφείλεται και στην μπαταρία.

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

Έτρεξα το seus τώρα κάνει restart συνέχεια.

Βασικά πρόσεξα ότι όσο είναι συνδεμένο στο ρεύμα δεν έχει πρόβλημα με το που το βγάζω ξεκινάει τα κόλπα του. Κλείδωσα bootloader και στην πρώτη ευκαιρία πάει για servis

Phone: Nexus 5

ROM: SlimKat

Kernel: ElementalX

Recovery: TWRP

μετα απο 20 μηνες συμβιωσης με το Τ λεω να το αποχωριστω κυριος λογο της μπαταριας που ετσι και αλλιως δεν ηταν πολυ καλη και τωρα που περασε ο καιρος εγινε χειροτερη κατα τα αλλα ευχαριστημενος,(και το ακουστικο τελευταια χαλια).λεω να παρω το Ζ2 περισσοτερο λογο μπαταριας αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το G3.τη λετε?να συνεχισω με sony η να δοκιμασω την LG

μετα απο 20 μηνες συμβιωσης με το Τ λεω να το αποχωριστω κυριος λογο της μπαταριας που ετσι και αλλιως δεν ηταν πολυ καλη και τωρα που περασε ο καιρος εγινε χειροτερη κατα τα αλλα ευχαριστημενος,(και το ακουστικο τελευταια χαλια).λεω να παρω το Ζ2 περισσοτερο λογο μπαταριας αλλα ακουω πολυ καλα λογια και για το G3.τη λετε?να συνεχισω με sony η να δοκιμασω την LG

Που ακους καλα λογια για το G3???

εχει βουηξει ο τοπος με το προβλημα με τις επανεκκινησεις...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Που ακους καλα λογια για το G3???

εχει βουηξει ο τοπος με το προβλημα με τις επανεκκινησεις...

καλα και για το Ζ2 ακουγεται πως αναβει οταν τραβας video και πως σβηνει αλλα αν ακουσω το τι ακουγεται για το καθενα στο τελος δεν θα παρω τιποτα,οκ αυτα τα προιοντα ειναι ευαισθητα και οτι και να παρεις παντα υπαρχη ρισκο.για το Τ εδω μεσα ακουσα πολλα παραπονα απο πολλους φιλους αλλα εγω δεν ειχα ποτε προβλημα με το κινητο.σε ευχαριστω παντος

Lad τσέκαρε m8

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Μονο οταν τραβας πολυ ωρα σε 4Κ κλεινει την καμερα και αυτο απο, τι διαβαζω εχει διορθωθει σε μεγαλο βαθμο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχει έρθει η .207 σε κανένα με τη Vodafone ή την ατροποποίητη έκδοση;

Γιατί σύμφωνα με το Update Checker είναι διαθέσιμη για την έκδοση Cosmote.

Xiaomi Redmi Note 9 NFC 4/128

Android 10 | MiUI 12.0.9

που το ειδες αυτο ρε αρχηγε???η .205 ειναι η τελευταια και εφοσον το λεει στο επισιμο τοτε αυτη ειναι δεν υπαρχει 207 ειδικοτερα σε τηλεφωνα με cosmote η καποια αλλη εταιρια παντα ερχετια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αργοτερα καθε λογεις upadate καπου μαλλον εχεις μπερδευτει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

που το ειδες αυτο ρε αρχηγε???η .205 ειναι η τελευταια και εφοσον το λεει στο επισιμο τοτε αυτη ειναι δεν υπαρχει 207 ειδικοτερα σε τηλεφωνα με cosmote η καποια αλλη εταιρια παντα ερχετια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ αργοτερα καθε λογεις upadate καπου μαλλον εχεις μπερδευτει!

Δεν είναι κανόνας αυτό που λες. Στο Τ η .205 έχει έρθει στα cosmote branded αλλά όχι στα unbranded ελληνικά όπως το δικό μου.

Με το προγραμματάκι εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2608983

Android 10 | MiUI 12.0.9

Δεν είναι κανόνας αυτό που λες. Στο Τ η .205 έχει έρθει στα cosmote branded αλλά όχι στα unbranded ελληνικά όπως το δικό μου.

εχεις δικαιο τωρα ψαχτικα και ισχυει η 207 ειναι διαθεσιμη για cosmote και συντομα σε ολους δεν εχει γινει καποια ιδιαιτερη αλλαγη μονο bug fix και το ενημερωσε και η σελιδα του facebook αυτη η κιτ κατ δεν βλεπω να ερχεται!!!!βρηκα λινκ για flashtool αν θελεται σε ftf αρχειο εγω λεω να περιμενω λιγο να ερθει επισιμα παρολαυτα το site της sony δεν εχει ενημερωθει ακομα..........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά σ' όσες χώρες παίζει πάροχος που έχει πίσω του τη T-mobile το 'χει ήδη πάρει.

Android 10 | MiUI 12.0.9

αδερφε εχει βγει ενα προγραμμα επισιμο για ολες τις εκδοσεις και εχει μεσα ολους τους παροχους και το γενικο της ελλαδας για να κατεβασεις και να το εγκαταστησεις με το flashtool παρακατω εχω λινκ για το προγραμματακι αν εχεις δουλεψει το flashtool

ειναι ευκολο αν θελεται και λινκ για το flashtool αναλυτικο δειτε το αλλο λινκ ελπιζω να σας ειναι χρησιμα

http://www.xperiablog.net/2014/08/02/xperifirm-is-a-firmware-downloader-tool-for-xperia-devices/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook

http://techglen.com/2013/09/30/how-to-use-flashtool-for-sony-xperia-devices/

οτι αποριες εχετε αν δεν σας κανει εγκατασταση μπειτε εδω

https://www.facebook.com/SonyXperiaSP?fref=ts ειναι το γκρουπ στο φατσοβιβλιο και το εχει ανεβασει αυτο και δειτε τα σχολια εχει απαντησεις σε οτιδηποτε προβλημα αντιμετωπισεται

παρολαυτα αν τικαρεις και τα 3 επισιμα στο προγραμμα η 207 ειναι μονο στην cosmote αλλα μολις βγει επισιμα νομιζω πως εδω θα το δεις πρωτο αν δεν μπορειτε να περιμενετε

Edited by KIRIS

[sIGPIC][/sIGPIC]

κάτι άσχετο με τις αναβαθμίσεις.. από θέμα κάμερας είναι σχεδόν τραγικό σε ποιότητα.

Nαι, είναι σχετικά τραγικό σε αυτό το θέμα! Και φωτό και βίντεο βγαίνουν με αρκετό θόρυβο!

Έκανα προχθές την αναβάθμιση .207. Την έκανα μέσω PC Companion, χωρίς επιδιόρθωση. Μέχρι στιγμής δεν έχω δει καμία διαφορά από την .205, ούτε είχα κάποιο πρόβλημα (μπορεί να είναι νωρίς για να βγάλω συμπεράσματα...). Με την .205 δεν είχα κάποιο θέμα, εκτός κάποιου προβλήματος με την οθόνη, το κινητό είχε στην κυριολεξία μεταμορφωθεί, καμία σχέση με πριν. Τι ακριβώς είναι αυτά που διορθώνει η .207, σε σχέση πάντα με την .205;

Δημήτρης

Sony Xperia Z3+ - Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

εγώ σκέφτομαι την μετάβαση στο Z τώρα που έπεσε και η τιμή του.. τι λέτε;

Απο μπαταρία πως τα πάει το Z ; Οπως το T;

αν και ειναι κινηταρα το Ζ, και θα δεις μεγαλη διαφορα απο το Τ, θεωρω οτι το Ζ1 αξιζει γιατι εχει και αυτο μεγαλη διαφορα στο cpu, αλλα κυριως στην μπαταρια η οποια βγαζει πολυ περισσοτερο! Οσο για το Ζ, εχει καλη μπαταρια και σιγουρα θα βγαζει παραπανω απο το Τ..γενικα αξιζει η μεταβαση και ειναι καθαρα θεμα χρηματων..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγώ σκέφτομαι την μετάβαση στο Z τώρα που έπεσε και η τιμή του.. τι λέτε;

Απο μπαταρία πως τα πάει το Z ; Οπως το T;

Την ιδια κινηση εκανα και εγω πριν καιρο βεβαια , ευχαριστημενος και χωρις προβληματα με το Τ < δουλευει ακομα μια χαρα στα χερια της γυναικας μου > περασα στο Ζ και μετα στο Ζ1 . Αξιζει η μεταβαση στο Ζ συγουρα απο οπου και να το κοιταξεις , αλλα αν σκοπευεις να κρατησεις καιρο το κινητο θα σου προτεινα και εγω να πας στο Ζ1 , ακομα καλυτερο κινητο πανεμορφο και σε τιμη super .. < ξεχνα ομως τη χρηση με το ενα χερι οπως ειχες στο Τ >

Την ιδια κινηση εκανα και εγω πριν καιρο βεβαια , ευχαριστημενος και χωρις προβληματα με το Τ < δουλευει ακομα μια χαρα στα χερια της γυναικας μου > περασα στο Ζ και μετα στο Ζ1 . Αξιζει η μεταβαση στο Ζ συγουρα απο οπου και να το κοιταξεις , αλλα αν σκοπευεις να κρατησεις καιρο το κινητο θα σου προτεινα και εγω να πας στο Ζ1 , ακομα καλυτερο κινητο πανεμορφο και σε τιμη super .. < ξεχνα ομως τη χρηση με το ενα χερι οπως ειχες στο Τ >

αν και ειμαστε σε λαθος νημα, εχει επιλογες: Ζ1compact.. που εμενα πλεον μου φαινεται μεγαλο (καθως εχω και το Μ και δε μπορω τα μεγαλα πλεον καθολου).

Σκεψου οτι το Τ που το εχω δωσει στη μανα μου, το βλεπω πλεον σαν μεγαλο, και ας το ειχα συνηθισει..

αυτη η ευκολια να το εχω στην τσεπη ή να το πιανω και να μην μου κινδυνευει να φυγει απο τα χερια επειδη απλα ειναι πολυ μεγαλο με το μικρο Ζ1 με εχει κανει φανατικο των μικρων πλεον.

Οποτε μην βιαστεις, σκεψου το..

Οσο για το Τ, με την 4.3 βαρυνε πολυ και η διαφορα που θα δεις με τα νεα κινητα ειναι πααααρα πολυ μεγαλη, ειδικα αν πας στα πιο καινουρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Download the last version of Towelroot from HERE (click on λ symbol to get it)

Copy tr.apk into internal memory of your phone and install it with a File Manager

Open Towelroot and tap on "make it ra1n"

Now simply install SuperSU by Chainfire from Play Store

Open SuperSU. It will ask to update the SU binary: tap on "Continue", then on "Normal"

Reboot

Done! :D

You can uninstall Towelroot app, if you want or need

Root για T TL V TX που φορανε 4.3!

Direct root on any 4.3 firmware, so you DON'T need to downgrade anymore!

Edited by memostrikas

• The title was changed to Sony Xperia T