Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι της Sprint. Qualcomm επεξεργαστης, 2GB RAM αλλη ημερομηνια κυκλοφοριας.

Το γνωστο σε ολους μας S3 (I9300) δεν θα την παρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια,

Εχω παρατηρησει οτι το κινητο αντιμετωπιζει καποια προβληματα στην αφη οταν εχω 2 και πανω δαχτυλα πανω στην οθονη..εχει συμβει σε καποιον αλλον;αν ναι υπαρχει τροπος να λυθει η ειναι θεμα hardware;

Δευτερον,σκοπευω να εγκαταστησω την existenz rom 3.3.0.Ειμαι στην εκδοση 4.3 .201.Χρειαζεται να γυρισω πισω στη 4.1.2 για να την εγκαταστησω;

Niko σε ευχαριστώ αλλά δεν εξηγείς πως φτάνει εκεί.. Ανοίγεις το FTF αρχείο με κάποιο text editor? είμαι σε mac με mavericks.

Επίσης δεν επιβεβαίωσε κανείς αν η Γερμανική .205 υποστηρίζει 160 Ελληνικούς χαρακτήρες ή όποιαδήποτε άλλη χώρα σε .205 που κυκλοφορεί στο XDA.

οοοοχι βρε το ftf... Στη μνημη της συσκευής πήγαινε, ακολουθώντας το συγκεκριμενο path, και αλλαξε με ενα text editor τις τιμές στο xml αρχείο. Συνολικος χρόνος (αν είσαι ηδη ρουτ) 5 λεπτά το μέγιστο...

Παιδιά μία ερώτηση για την γνώμη σας, εκτός των άλλων χαρακτηριστικών όπως κάμερα κλπ.

Να προτιμήσω 8απύρινο στα 1,3GhZ με 4,4 KitKat http://www.ebay.com/itm/AU-STOCK-TECA-9700W-8-CORE-2GB-RAM-32GB-5-inch-ANDROID-4-3-13MP-SMARTPHONE-a-/390833418707?pt=AU_Mobile_Phones&hash=item5aff7cb1d3

ή 4απύρινο στα 1,6GhZ με 4,3 Jelly Bean http://www.ebay.com/itm/NEW-TECA-G900W-ANDROID-4-4-KitKat-16MP-2GB-RAM-32GB-1-6GHz-5-inch-SMARTPHONE-/371045244942?pt=Cell_Phones&hash=item566405200e

Ηλίας

Καλησπέρα προβληματάκια στην αφή αντιμετωπίζω κι εγώ.. Αλλά αυτό που με ζοριζει περισσότερο είναι η μπαταρία.. Τελευταία αργεί πολύ να φορτώσει... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Το συνεδεσα με το καινούργιο λογισμικό που πέρασα.. Θέλει πάρα πολύ ώρα για να φορτώσει.. Προχθές έκανε 6 ώρες!

Και επανέρχομαι, ήταν στο 49 % και μετά από 1 ώρα πήγε μόνο στο 51! Του έκανα και φορματ αλλά τίποτα!

Edited by kyle4
Another day in paradise...

αναμένουμε νέα rom την .295 με συνοπτικές διαδικασίες ;)

Ελπίζω να μην είναι η τελευταία αναβάθμιση και να πάμε σε kit kat !

ισχυει? απο που το πληροφορηθηκες ?

Εδώ το αναφέρουν για .295 ελπίζω να μην το έχουν γράψει λάθος .θα φανεί λογικά στην λίστα με τα firmware στην πρώτη σελίδα.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2648320&page=34

μάλλον δεν είδες καλά φιλε μου ;) αυτοί λένε για την 9.2.A.0.295 είναι πιο παλιά έκδοση :P εμείς έχουμε αυτήν την στιγμή 9.2.A.1.205

Καλησπερα,

Ειχα κρατησει σε ενα αρχειο διαφορα αρχεια της 4.1.2 με το XPERIA T και τωρα με την 4.3 μου λεει οτι πρεπει να βαλω αρχειο back up νεοτερης εκδοσης. Οταν πατε απο 4.1.2 σε 4.3 με την εφαρμογη της SONY ειχατε προβλημα;

Εχετε καποιο παλιο apk με το back up and restore της SONΥ;

SONY MOBILE

Καλησπερα,

Ειχα κρατησει σε ενα αρχειο διαφορα αρχεια της 4.1.2 με το XPERIA T και τωρα με την 4.3 μου λεει οτι πρεπει να βαλω αρχειο back up νεοτερης εκδοσης. Οταν πατε απο 4.1.2 σε 4.3 με την εφαρμογη της SONY ειχατε προβλημα;

Εχετε καποιο παλιο apk με το back up and restore της SONΥ;

Μου είχε βγάλει και μένα αυτό το μήνυμα αλλά έκανε restore το backup μια χαρά από όσο θυμάμαι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Καλησπέρα προβληματάκια στην αφή αντιμετωπίζω κι εγώ.. Αλλά αυτό που με ζοριζει περισσότερο είναι η μπαταρία.. Τελευταία αργεί πολύ να φορτώσει... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον; Το συνεδεσα με το καινούργιο λογισμικό που πέρασα.. Θέλει πάρα πολύ ώρα για να φορτώσει.. Προχθές έκανε 6 ώρες!

Και επανέρχομαι, ήταν στο 49 % και μετά από 1 ώρα πήγε μόνο στο 51! Του έκανα και φορματ αλλά τίποτα!

Δοκίμασε κάποιον άλλον φορτιστή. Πιθανόν να είναι από το καλώδιο του φορτιστή. Αντίστοιχο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει και εγώ στο παρελθόν στο X8 και ήταν από το φορτιστή.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

εγώ που την έβαλα για καμια ώρα καλά πάει άμα βγάλεις τις μπούρδες τις κοσμοτέ μια χαρά είναι ;) αλλα εγώ είμαι "λάτρης" των custom rom οποτε από ταχύτητα δεν μπορώ να συγκρίνω ;p

----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ορίστε παιδιά η ελληνική branded cosmote 205 ;)

https://www.dropbox.com/s/wnlmxb57v9zkhgj/LT30_9.2.A.1.205%20%281266-7841%20R4J%29_Cosmote%20GR.ftf

Παιδια,ξερει κανεις τι διαφορες εχει η 205 απο την 199?αξιξει η εγκατασταση η τζαμπα θα βλεπουμε τα λογοτυπα της κοσμοτε?

Παιδια οντως ηταν το καλωδιο του φορτιστη! που βρισκουμε τωρα τετοια καλωδια; αν παω στον Γερμανο θα εχουν;
Another day in paradise...

Κατά 99% θα βρεις κάτι. Διαφορετικά ebay ή ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν το πρότεινα από την αρχή γιατί φανταζομαι το θες άμεσα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδια σημερα παρελαβα το sony smartwatch2. Αλλα οταν ειναι συνδεδεμενο το κινητο(sony xperia t) με το ρολοι μεσω bluetooth το ιντερνετ στο κινητο δεν λειτουργει η δυσλειτουργει(το wifi μονο , τα δεδομενα λειτουργουν).. ξερεις κανεις γιατι μπορει να συμβαινει αυτο? Edited by minepo
προσθηκη λεπτομερειας

Προσωπικα εγω που περασα την 205 εχω πολλα κολληματα πλεον.Χρησιμοποιω το τηλεφωνο οπως πριν,φορτωμενο με εφαρμογες και xposed οπως πριν και ομως τωρα τρωει αρκετα σκαλωματα.Εχει τυχει να κολλαει το πληκτρολογιο,να κολλαει και να μην λειτουργει το back button,να το εχω φορτιση και να ειναι κολλημενο με κοκκινο λαμπακι ενω εχει φορτιστει πληρως και να μην ανοιγει οταν παταω το κουμπι,και ακομα να μην ανοιγει η οθονη απο κατασταση αναμονης.Εχει καποιος αλλος τετοια θεματα?Ενημερωνω γιατι οποιος του δουλευει ρολοι καλυτερα να μην παει σε 205.

καλημέρα έχω ένα SONY XPERIA T L30 και μου έκλεισε από μπαταρία και δεν βορω να το ξαναανοίξω βοηθια

σου εχει απαντησει και ενας φιλος σε προηγουμενη σελιδα. βαλτο να φορτισει και μετα κρατα ταυτοχρονα πατημενα το κουμπι που ανοιγει μαζι με το κουμπι που χαμηλωνεις την ενταση. θα κανει κατι σαν 3 δονησεις και μετα θα εμφανιστει το σημα της sony και θα ανοιξει. καρατησε τα για ωρα ταυτοχρονα πατημενα μεχρι να ανοιξει

Εγω περασα την Ιταλικη 205 και τα μονα θεματα που εχω ειναι οι 70 χαρακτηρες στα sms και 2ον η μπαταρια δεν με αφησε πολυ ικανοποιημενο.Και η ram κατω απο 300Mb.Δεν ξερω αν θα την κρατησω..Περιμενω και την ελληνικη unbranded πρωτα ο θεος....

Η ελληνική unbranded 205 πότε αναμένεται;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to Sony Xperia T