Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισό, ο chrome δεν έχει ούτως ή άλλως ενσωμετωμένο flash;;;

Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang:

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δεν εχει...

Κάτι τέτοιες βλακίες κάνει η G και μου σπάει τα νεύρα. Έχει ένα τόσο ωραίο browser για η/υ και η μεταφορά του σε android είναι το λιγότερο ελλειπής.

Πάντως δε νομίζω να έχεις σοβαρό πρόβλημα με το flash, ούτως ή άλλως οι περισσότερες σελίδες έχουν lite εκδόσεις για κινητά που λαμβάνουν υπόψη τους ότι τα περισσότερα κινητά δεν παίζουν flash by default. Έχεις καμιά σελίδα υπόψη που δεν μπορείς να δεις; Εγώ τόσο καιρό με 4.0.4 και δεν είχα πρόβλημα.

Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5

Και επίσης δεν έχει και στοκ browser :-)

αυτο ρωταω μηπως υπαρχει τροπος με ροοτ να περασουμε τον στοκ browser..ακομα και το σ4 μινι που και αυτο δεν επεζε flash ειχε στοκ browser ασχετα αν ηταν αθλιος επειδη ειχε τη δομη το chrome..o aosp browser ειναι απιστευτα smooth me pinch and zoom τελειο...

τι μαμακια ειναι αυτη ν αφηνουν μονο το chrome δεν καταλαβαινω....

αυτο ρωταω μηπως υπαρχει τροπος με ροοτ να περασουμε τον στοκ browser..ακομα και το σ4 μινι που και αυτο δεν επεζε flash ειχε στοκ browser ασχετα αν ηταν αθλιος επειδη ειχε τη δομη το chrome..o aosp browser ειναι απιστευτα smooth me pinch and zoom τελειο...

τι μαμακια ειναι αυτη ν αφηνουν μονο το chrome δεν καταλαβαινω....

Κοίτα, stok browser μπορείς να ξηλώσεις από παλιότερο android με root. Το πρόβλημα θα είναι ότι λόγω αρχιτεκτονικής δε νομίζω να μπορεί να μπει σε JB και πάνω εκδόσεις. Πάντως αφού το πρόβλημα είναι κοινό για android, δεν έχει νόημα να χαλιέσαι. Το μόνο που μπορείς απλά να κάνεις είναι να μην πάρεις android γενικά αλλά και πάλι το θέμα flash είναι αμελητέο.

Αν βρεις κινητό με την ίδια έκδοση android και έχει stock browser, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αντιγράψεις το ./system/app/browser.apk και να το μεταφέρεις/εγκαταστήσεις στην συσκευή σου. Τόσο απλό.

Αφού υπάρχει ο dolphin,boat τι θέλετε τον stock;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Guys a bit of help please. Πως μπορω να απενεργοποιησω μόνιμα το Google Voice Search γιατί οταν προσπαθώ να αλλάξω τραγούδια απο το κουμπί του Handsfree και κυρίως οταν θέλω να σταματήσω ή να ξεκινήσω κάποιο, ανοίγει συχνά το voice search, ξεκλειδώνει το κινητό και ίσα πρόταση γάμου που δν έχω κάνει. Απο τις ρυθμίσεις και να το απενεργοποιησεις ενεργοποιείται παλι μονο του. Υπαρχει κάποια ρύθμιση γιατί τα κουμπιά του Handsfree ώστε να το απενεργοποιησω απο εκει?

Έχω Τ χωρίς root στην 4.1.2.

γεια σας,

την Παρασκευή πήρα το Sony Xperia SP και παρατήρησα ότι η οθόνη στο πάνω μέρος της δεν λειτουργεί σωστά. Για παράδειγμα αν πάω στην οθόνη που εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές δεν μπορώ να επιλέξω εκεί που λέει own order, αναζητηση κλπ, αλλά και γενικά σε όποια εφαρμογή και αν είμαι δεν μπορώ να επιλέξω κάτι αν είναι στο πάνω μέρος της οθόνης (μπορώ μόνο να το επιλέξω αν κρατάω το κινητό σε οριζόντια θέση). Συμβαίνει και σε εσας; είναι φυσιολογικό;;;;

γεια σας,

την Παρασκευή πήρα το Sony Xperia SP και παρατήρησα ότι η οθόνη στο πάνω μέρος της δεν λειτουργεί σωστά. Για παράδειγμα αν πάω στην οθόνη που εμφανίζονται όλες οι εφαρμογές δεν μπορώ να επιλέξω εκεί που λέει own order, αναζητηση κλπ, αλλά και γενικά σε όποια εφαρμογή και αν είμαι δεν μπορώ να επιλέξω κάτι αν είναι στο πάνω μέρος της οθόνης (μπορώ μόνο να το επιλέξω αν κρατάω το κινητό σε οριζόντια θέση). Συμβαίνει και σε εσας; είναι φυσιολογικό;;;;

Καλώς ήρθες!

Όχι δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Αύριο να πας το τηλέφωνο με την απόδειξη το κουτί του και όλα τα αξεσουάρ που είχε μέσα στο κατάστημα πού το πήρες/αγορασες να τους δείξεις το πρόβλημα και να απαιτήσεις αλλαγή doa με καινούριο σφραγισμένο στο κουτί του.

Η απόδειξη σου γράφει επάνω αλλαγή doa?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

ευχαριστώ, αλλά μα πόσα γκαντέμα να είμαι;;;;;

στην απόδειξη αναφέρει "το προϊόν συνοδεύεται με 2 έτη εγγύηση αντιπροσωπείας, αντικατάσταση σε 7 ημερολογιακές μέρες από ημερομηνία αγοράς (doa) κατόπιν τεχνικού ελέγχου."

ξες πόσο κρατάει ο τεχνικός έλεγχος; ποιος τον κάνει; στο αντικαθιστούν αμέσως; (το πήρα από το πλαίσιο)

Edited by akita1989

Δεν σε επηρεάζει το ποσό διαρκεί Ο τεχνικός έλεγχος. Σημασία έχει το πότε θα το πας (αν εσύ θα το πας εντός των 7 ημερών). Από κει και πέρα δεν σε επηρεάζει άλλος παράγοντας, και κανονικά θα ζητήσεις να το δει κάποιος υπάλληλος εκείνη την ώρα για να επιβεβαιώσει το πρόβλημα, και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτείς επιδιόρθωση αλλά επιτόπου αντικατάσταση με νέα, σφραγισμένη συσκευή. Καλού κακού σημείωσε το imei για να είσαι σίγουρη ότι δεν θα σου επιστρέψουν την ίδια συσκευή! Αν σου κάνουν μανούρα, που δεν το νομίζω, ανέφερε ότι θα απευθυνθείς στο Ινστιτούτο Καταναλωτών.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ωραια, οπως ακριβος τα γραφει ο kastorakos84, σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτείς επιδιόρθωση.

Για αυτο ρωτησα αν γραφει η αποδειξη σου αλλαγη doa, αφου γραφει doa 7 ημερων δεν εχεις προβλημα.

Τα καταστηματα πλαισιο, τουλαχιστων στην περιοχη μου, εχουν μεσα τμημα τεχνικου ελεγχου οποτε θα κανουν επιτοπου τον ελεγχο θα δουν το προβλημα και θα σου δωσουν καινουριο τηλεφωνο.

Να εχεις μαζι σου την αποδειξη, το κουτι απο το τηλεφωνο και ολα τα αξεσουαρ.

Να πας ''διαβασμενη'', να τους πεις και να τους δειξεις το προβλημα και να τους πεις οτι θελεις αντικατασταση doa(Dead on arrival).

To imei το γραφει νομιζω στο κουτι αλλα μπορεις να το βρεις και απο το τηλεφωνο, πατησε στον dialer *#06# και γραψε καπου το νουμερο που θα σου βγαλει.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! :D

το βρήκα στις ρυθμίσεις ;) όπως κ το s/n. δεν μπορώ δυστυχώς να γραψω στον dialer :(

δεν προκειται να μου πουν τίποτα για κακή χρήση του κινητού,ε;;; μόνο επαφές πρόλαβα να βάλω....

Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! :D

το βρήκα στις ρυθμίσεις ;) όπως κ το s/n. δεν μπορώ δυστυχώς να γραψω στον dialer :(

δεν προκειται να μου πουν τίποτα για κακή χρήση του κινητού,ε;;; μόνο επαφές πρόλαβα να βάλω....

Γιαυτο δινουν 7 μερες διορια και οχι μια!

Απλα οπως ειπαν τα παιδια θα απιτησεις αντικατασταση. Θα φωναξεις υπευθυνο αν αρχισουν να σου λενε μα μου σου του..

Επειση κανουν λαμογιες στο Πλαισιο πηγαινε με τσαμπουκα! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλώς ήρθες!

Όχι δεν είναι φυσιολογικό αυτό.

Αύριο να πας το τηλέφωνο με την απόδειξη το κουτί του και όλα τα αξεσουάρ που είχε μέσα στο κατάστημα πού το πήρες/αγορασες να τους δείξεις το πρόβλημα και να απαιτήσεις αλλαγή doa με καινούριο σφραγισμένο στο κουτί του.

Η απόδειξη σου γράφει επάνω αλλαγή doa?

Να φανταστώ ότι είναι γνωστό πρόβλημα;

Το αγόρασα από το you.gr. Είναι μαζί με την info quest. Προς το παρόν το κινητό δουλεύει μια χαρά. Το έχει η γυναίκα μου, εγώ το δοκίμασα κάποιες ώρες και δεν εντόπισα κάτι. Τι να πω ελπίζω να μην έχω κάνει βλ@κεια.

Παιδια, αυτο το doa τι ειναι τελικα? Ρωτησα ενα γνωστο σκρουτζομαγαζο για το αν παρεχουν doa στα κινητα τους και μου απαντησαν οτι το παρεχουν μονο αν το κινητο δεν λειτουργει καθολου. Αρα τελικα τι ισχυει? Καλυπτεσαι με doa αν το κινητο δεν λειτουργει ή αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα τις πρωτες 7 μερες?

Παιδια, αυτο το doa τι ειναι τελικα? Ρωτησα ενα γνωστο σκρουτζομαγαζο για το αν παρεχουν doa στα κινητα τους και μου απαντησαν οτι το παρεχουν μονο αν το κινητο δεν λειτουργει καθολου. Αρα τελικα τι ισχυει? Καλυπτεσαι με doa αν το κινητο δεν λειτουργει ή αν εχει καποιο σοβαρο προβλημα τις πρωτες 7 μερες?

DOA = Dead On Arrival

Στην ουσία αν το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα από το εργοστάσιο και όχι σαν αποτέλεσμα της χρήσης που του έκανες, το οποίο διαπιστώθηκε και ενημερώθηκε ο πωλητής μέσα σε επτά ας πούμε μέρες από την ημερομηνία αγοράς, ο πωλητής είναι αναγκασμένος να σου ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ την συσκευή.

DOA = Dead On Arrival

Στην ουσία αν το κινητό έχει κάποιο πρόβλημα από το εργοστάσιο και όχι σαν αποτέλεσμα της χρήσης που του έκανες, το οποίο διαπιστώθηκε και ενημερώθηκε ο πωλητής μέσα σε επτά ας πούμε μέρες από την ημερομηνία αγοράς, ο πωλητής είναι αναγκασμένος να σου ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ την συσκευή.

Eυχαριστώ για την απάντηση! Και τι συμβαίνει αν ο πωλητής σου κάνει πείσματα? Μπορείς να αναφέρεις κάπου το ζήτημα?

Ευχαριστώ παιδιά! Ήθελα να τις γνωρίζω αυτές τις λεπτομέριες προτου προβώ στην αγορά του κινητού και μπω και επίσημα στην παρέα σας. Θα μου το πάρω τα χριστούγεννα. Απο αυτά που διαβάζω πρέπει να είναι τουμπανάκι πάντως. Ανυπομωνώ!!:cool:

To DOA από τη δική μου εμπειρία με γνωστό σκρουτζομάγαζο καλύπτει κάθε ελαττωμα και όχι μόνο την περίπτωση που το κινητό δεν λειτουργεί καθόλου. Είχα την ατυχία να αντιμετωπισω πρόβλημα με την οθόνη (έκανε ασπρίλες σαν τα χιονια που είχαν οι παλιές τηλεοράσεις όταν δεν επιαναν καλα) καί αντικαταστάθηκε με καινούριο στο κουτί του. Το μόνο "θέμα" ήταν ότι επρεπε πρωτα να ελεχθεί από την Arvato, οπότε μου πήρε η διαδικασία δέκα ημέρες περίπου.

My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra

To DOA από τη δική μου εμπειρία με γνωστό σκρουτζομάγαζο καλύπτει κάθε ελαττωμα και όχι μόνο την περίπτωση που το κινητό δεν λειτουργεί καθόλου. Είχα την ατυχία να αντιμετωπισω πρόβλημα με την οθόνη (έκανε ασπρίλες σαν τα χιονια που είχαν οι παλιές τηλεοράσεις όταν δεν επιαναν καλα) καί αντικαταστάθηκε με καινούριο στο κουτί του. Το μόνο "θέμα" ήταν ότι επρεπε πρωτα να ελεχθεί από την Arvato, οπότε μου πήρε η διαδικασία δέκα ημέρες περίπου.

Μήπως μπορείς να μου πεις ποιο μαγαζί ήταν αυτό?

• The title was changed to Sony Xperia T