al3x1k0 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Απλα τρεχεις το SUS και σου κανει factory defaults αν δεν κανω λαθος... σωστα... :) Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Κ να σκεφτείς πόσες σελίδες κάναμε τότε για αυτό το θέμα! Ρε που φτάσαμε.. Wifi η πεθερά σου, Facebook εμένα... Σε λίγο θα αλλάξουν οι ρόλοι κ εμείς θα αρχίσουμε το πλέξιμο :eek: Καλημέρα.... Λοιπόν το WiFi μου στην δουλειά είναι σε 4μέτρα ύψος... 1. Σε 20 μέτρα οπτική επαφή αγγίζει το 85% το σήμα του... 2. Χωρίς οπτική επαφή στα 10 μέτρα είναι στο 25% λόγο μεταλλικής κατασκευής του κτηρίου... Επίσης δοκιμάσαμε και Samsung S4 lte και ακριβώς τα ίδια έκανε.. Στο SP φοράω .254 rootαρισμενος και η συσκευή είναι αγορασμένη από το media market τον Αυγούστου 2013. Επίσης είναι από της πρώτες συσκευές 13w23 το si είναι Ευρωπαϊκό και είναι για Ελλάδα ελεύθερη συσκευή... Edited January 29, 2014 by zxr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Εγω βλεπω να φευγει και ο Ιανουάριος και η αναβάθμισή δεν ηρθε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenetpoet Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Εγω βλεπω να φευγει και ο Ιανουάριος και η αναβάθμισή δεν ηρθε............ Δυστυχώς έτσι φαίνεται, αν και στο site της sony δεν έχουν αλλάξει ημερομηνία για την 4.3, ακόμα 1/2014 λέει. Για να δούμε, θα φάμε άλλη μία απογοήτευση? Πάντως στο xda developers υπάρχει post από Μαλαισία?? που δείχνει ΟΤΑ upgrade διαθέσιμο για την 4.3 Edited January 29, 2014 by thenetpoet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Δυστυχώς έτσι φαίνεται, αν και στο site της sony δεν έχουν αλλάξει ημερομηνία για την 4.3, ακόμα 1/2014 λέει. Για να δούμε, θα φάμε άλλη μία απογοήτευση? Πάντως στο xda developers υπάρχει post από Μαλαισία?? που δείχνει ΟΤΑ upgrade διαθέσιμο για την 4.3 Δηλαδή υπάρχει το ftf αρχειο;;; Δωσε την διεύθυνση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenetpoet Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Δηλαδή υπάρχει το ftf αρχειο;;; Δωσε την διεύθυνση.. εδω το ειδα... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49262245&postcount=76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εδω το ειδα... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49262245&postcount=76 Αυτή είναι για ξεκλείδωτο bootloader....leaked Rom... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με βλέπω μόνιμα προς την Leaked 4.3. Δεν παλεύεται άλλο η 4.1.2. Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν κάνει σωστη διαχείρηση μνήμης RAM και τρώω crash σε πολλές εφαρμογές & παιχνίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_sp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Καλησπερα παιδια...εχει δοκιμασει κανεις για ροοτ αυτο απο οτι ειδα καινουργιο ειναι http://www.kingoapp.com/android-root.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenetpoet Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 εδω το ειδα... http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=49262245&postcount=76 Τo thread είναι για την Leaked rom, όμως στο post ένας τύπος αναφέρει οτι του δείχνει στη συσκευή οτι υπάρχει upgrade, ή κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Τo thread είναι για την Leaked rom, όμως στο post ένας τύπος αναφέρει οτι του δείχνει στη συσκευή οτι υπάρχει upgrade, ή κάνω λάθος? Πρέπει να είναι Photoshop!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenetpoet Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Πρέπει να είναι Photoshop!!! Κρίμα και χάρηκα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με βλέπω μόνιμα προς την Leaked 4.3. Δεν παλεύεται άλλο η 4.1.2. Ο βασικός λόγος είναι ότι δεν κάνει σωστη διαχείρηση μνήμης RAM και τρώω crash σε πολλές εφαρμογές & παιχνίδια. Ακριβως αυτο το θεμα εχω κ γω... Κρασαρουν πολλες εφαρμογες και ειδικοτερα ο dolphin και το πληκτρολογιο. Ειχα γραψει και παλιοτερα γιαυτο. Οπου υπαρχει πεδιο για πληκτρολογηση κειμενου, οταν πατησω για να γραψω, ειτε δεν ανοιγει το πληκτρολογιο.. ειτε εαν ανοιξει, μετα απο λιγο κλεινει και δεν ξανα ανοιγει... μια ψευτολυση που βρηκα ειναι βγαινω στην αρχικη, και να ξανα μπαινω στο broswer... και το τοτε ειναι οκ μεχρι να το ξανακανει βέβαια.... Εχω δοκιμασει και αλλους broswer οπως και αλλα πληκτρολογια και παντα τα ιδια. Μεχρι και επιδιωρθοση απτο pc companion εκανα αλλα τιποτα παλι τα ιδια....περιμενω πως και πως να ερθει η αναβαθμιση μπας και το χαρω το τηλεφωνακι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ακριβως αυτο το θεμα εχω κ γω... Κρασαρουν πολλες εφαρμογες και ειδικοτερα ο dolphin και το πληκτρολογιο. Ειχα γραψει και παλιοτερα γιαυτο. Οπου υπαρχει πεδιο για πληκτρολογηση κειμενου, οταν πατησω για να γραψω, ειτε δεν ανοιγει το πληκτρολογιο.. ειτε εαν ανοιξει, μετα απο λιγο κλεινει και δεν ξανα ανοιγει... μια ψευτολυση που βρηκα ειναι βγαινω στην αρχικη, και να ξανα μπαινω στο broswer... και το τοτε ειναι οκ μεχρι να το ξανακανει βέβαια.... Εχω δοκιμασει και αλλους broswer οπως και αλλα πληκτρολογια και παντα τα ιδια. Μεχρι και επιδιωρθοση απτο pc companion εκανα αλλα τιποτα παλι τα ιδια....περιμενω πως και πως να ερθει η αναβαθμιση μπας και το χαρω το τηλεφωνακι μου. Ρε γμτ δεν θέλω ακόμα να χάσω την εγγύηση μου!! Τεσσάρων μηνών συσκευή είναι...αλλά το σκέφτομαι... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.xperiablog.net/2014/01/29/new-android-4-3-firmware-certified-for-xperia-sp-with-build-12-1-a-0-266/ Δείτε εδώ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Με ροοτ και greenify στην 4.1.2 δεν έχω πρόβλημα 250-300 mb memory ,browser next με πληκτρολόγιο swiftkey (δεν είχε πρόβλημα και πριν το ροοτ ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggkogkas Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 http://ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21834 προφανως πλησιαζει η ωρα της αναβαθμισης συνφορουμιτες! να κανω μια τελειως χαζη ερωτηση.. επειδη σκοπευω να κανω clean install για να μην εχω τις επανεκινησεις (την προηγουμενη την περασα απο πανω) και θελω να μην χασω τις επαφες, αν κανω αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα sd η με το pc companion η με καποιο αλλο τροπο ειμαι οκ για να τις επαναφερω μετα? ενταξει χαζη η ερωτηση καταλαβαινω απλα δεν εχω πολυ καιρο στο anroid. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Ρε γμτ δεν θέλω ακόμα να χάσω την εγγύηση μου!! Τεσσάρων μηνών συσκευή είναι...αλλά το σκέφτομαι... ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.xperiablog.net/2014/01/29/new-android-4-3-firmware-certified-for-xperia-sp-with-build-12-1-a-0-266/ Δείτε εδώ!!! Πλέον, αν δεν δω την ειδοποίηση στο κινητό μου ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, δεν πιστεύω τίποτα... Το ίδιο ελπίζαμε και με την .253, και με την .263. Αν και fan της Sony από εποχές Ericsson, μάλλον η επόμενη συσκευή μου θα είναι κάτι προς Sammy... Με έχει ξενερώσει απίστευτα... Πέραν αυτού στο site της Sonymobile, εκτός του ότι έχουν τροποποιήσει την ημερομηνία της 4.3 από 12/2013 σε 01/2014 στην 4.4 έχουν αφαιρέσει την ημερομηνια (03/2014), οπότε θα την πάρουμε όταν θα κυκλοφορεί η 10.3 και θα χαιρόμαστε που αναβαθμίστηκε... Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 http://ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21834 προφανως πλησιαζει η ωρα της αναβαθμισης συνφορουμιτες! να κανω μια τελειως χαζη ερωτηση.. επειδη σκοπευω να κανω clean install για να μην εχω τις επανεκινησεις (την προηγουμενη την περασα απο πανω) και θελω να μην χασω τις επαφες, αν κανω αντιγραφο ασφαλειας στην καρτα sd η με το pc companion η με καποιο αλλο τροπο ειμαι οκ για να τις επαναφερω μετα? ενταξει χαζη η ερωτηση καταλαβαινω απλα δεν εχω πολυ καιρο στο anroid. εννοειται οτι κανεις στην SD και μετα το κανεις και paste στον υπολογιστη, να υπαρχει. δημιουργει ενα αρχειο στην διαδρομη System/PIM/PIM00001 κτλ... τραβας το μεγαλυτερο νουμερο αν δεν τα εχεις πειραξει ή ολο το φακελο. ετσι και αλλιως πρεπει να το παιρνεις εκτος κινητου, αν χτυπα ξυλο στο κλεψουν, να εχεις επαφες. τα υπολοιπα φανταζομαι ξερεις να τα κανεις για back up. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 παιδιά καλησπέρα! να ρωτήσω έχουμε καμιά καλή εφαρμογή να σώσουμε μηνύματα SMS; για όλα τα άλλα έχω βρει.. Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Sms back up amd restore Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philoly Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 (edited) Neo firmware... σορυ τώρα είδα την παραπάνω αναφορά Edited January 29, 2014 by philoly Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Ερώτηση... Προσπαθώ να ακούσω ράδιο μέσω ίντερνετ,ανοίγει το σταθμό ακούω κανονικά αλλά η οθόνη δε σβήνει,, Τη σσβήνω εγώ με το κουμπί στο πλάι...Αλλά σταματά κ η αναπαραγωγή του σταθμού. Κατέβασα τον real player άλλα δε μου δίνει επιλογή να.ανοίξω το σταθμό με τον real player. Τον ανοίγει πάντα με τον μαγνήσιο player. τι κάνω;; Edited January 30, 2014 by jimptsog Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ποιος ο κωδικός για το hot spot βρε παιδιά;;; Προσπαθώ να.δώσωΙντερνετ σε άλλη συσκευή κ.δε μπορώ... Προσπαθώ να ακούσω ράδιο μέσω ίντερνετ,ανοίγει το σταθμό ακούω κανονικά αλλά η οθόνη δε σβήνει,, Τη σσβήνω εγώ με το κουμπί στο πλάι,,άλλα σταματά και η αναπαραγωγή.του σταθμού. Το ίδιο μου έκανε κ ένα κινέζικο ταμπλετ,, Κατέβασα όμως τον real player στο ταμπλετ κ μου έβγαζε επιλογή από ποιον player να παίξει ο σταθμός. Τον άνοιγα με τον real player έσβηνε η οθόνη κ δε σταματούσε η αναπαραγωγή του σταθμού. Τώρα στο sp ,,κατέβασα το real player,αλλά δε μου βγάζει επιλογή να ανοίξω το σταθμό η με τον player που έχει το κινητό η από τον real player που κατέβασα. Ανοίγει το σταθμό πάντα με τον μανησιο player. Ρύθμιση φορητού σημείου πρόσβαση μπαίνεις μέσα κ θα δεις το κωδικό Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimptsog Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ρύθμιση φορητού σημείου πρόσβαση μπαίνεις μέσα κ θα δεις το κωδικό Εντάξει φίλε,,ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) Καλημέρα! Όπως είχα αναφέρει πιο πριν, είχα ένα θέμα μια μέρα με το κινητό, που δεν άνοιγε η οθόνη και αναγκάστηκα να κάνω force restart για να νιώσει. Χθες είχα κάτι καινούριο. Χρησιμοποίησα το κινητό κανονικά, και αποφασίζων να κλείσω την οθόνη και να το βάλω στη τσέπη. Σε λιγότερο από 10-15 secs το ξαναβγάζω για να δω κάτι, και δεν άνοιγε η οθόνη. Τελικά παρατήρησα ότι είχε κλείσει εντελώς το κινητό. Η μπαταρία ήταν φορτισμένη στο 80%. Anyway θα περιμένω το καινούριο update για να περάσω ξανά λογισμικό και βλέπουμε. Περιθώρια εγγύησης υπάρχουν γενικά, οπότε θα περιμένω λίγο ακόμα. EDIT: Και ένα μικρό update: http://www.xperiablog.net/2014/01/30/android-4-3-in-testing-for-xperia-m-according-to-vodafone/ Μάλλον δε προβλέπεται πολύ σύντομα η αναβάθμιση. Edited January 30, 2014 by thanasis00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts