Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

και τι καθεσαι?να σου πουν φυσικη φθορα? οσο πιο γρηγορα πας τοσο καλυτερα, γιατι πιστευω οτι αν το πας στον 1,5 χρονο μπορει και να σου πουν οτι εσυ το εκανες. εγω το πηγα στο 2μηνο

Ειναι ηδη στο service :ninja:

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έτσι όπως το λες φαίνεται ότι δεν κέρδισες και κάτι άλλο. Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το SP είναι φοβερή αγορά!!! (και καμιά 60αριά ευρώ φθηνότερο)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Έτσι όπως το λες φαίνεται ότι δεν κέρδισες και κάτι άλλο. Κι αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε το SP είναι φοβερή αγορά!!! (και καμιά 60αριά ευρώ φθηνότερο)

Εννοω κατι που δεν εχει το Nexus... το SP με την 4.3 ΣΕΡΝΕΤΕ.... Δεν μπορει να την σηκωσει... Ξεχαστε το παιδια.... TO Nexus 4 τρεχει kit kat σαν να τρεχει 2.3.6 πανω... ειναι σφερατο σε ολα.... και πολυ καλυτερη καμερα απο το SP

Δείτε τα antutu scores στην Leak 4.3... (Δανείστηκα τα Screenshots από το xda). Αν διορθώσουν λίγο την διαχείρηση της Ram στην 4.3 (η οποία θα είναι και αυξημένη στα 840MB συνολικά από 766 που είναι στην 4.1) τότε μιλάμε για ένα "τουμπανάκι"...:D Edited by Mitsos_The_Great

Μου βγάζει σήμερα η εφαρμογή mca mobile security αν αποδέχομαι η όχι τους όρους.

Οι όροι είναι κατεβατό ολόκληρο...

Τι κάνω ??

Τους αποδέχομαι, θα μου ζητήσει χρήματα?

Εννοω κατι που δεν εχει το Nexus... το SP με την 4.3 ΣΕΡΝΕΤΕ.... Δεν μπορει να την σηκωσει... Ξεχαστε το παιδια.... TO Nexus 4 τρεχει kit kat σαν να τρεχει 2.3.6 πανω... ειναι σφερατο σε ολα.... και πολυ καλυτερη καμερα απο το SP

Πως προέκυψε ότι δεν μπορεί να σηκώσει την 4.3;

Μου βγάζει σήμερα η εφαρμογή mca mobile security αν αποδέχομαι η όχι τους όρους.

Οι όροι είναι κατεβατό ολόκληρο...

Τι κάνω ??

Τους αποδέχομαι, θα μου ζητήσει χρήματα?

Απεγκατέστησέ το!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Πως προέκυψε ότι δεν μπορεί να σηκώσει την 4.3;

Απεγκατέστησέ το!

Ευχαριστώ αρχηγέ,,,του εέδιωξα...

Καλημέρα παιδιά.

Χθες άνοιξα το κουτάκι όλο χαρά για να ασχοληθώ για πρώτη φορά με μια συσκευή της sony. (Το πήρα στα 200 από public)

Πρώτες εντυπώσεις μετά από 3 ώρες ενασχόλησης? Ανάμεικτες.

(Εάν το αγόραζα στα 300 που το δίνουν κανονικά στο public θα ήμουν μάλλον απογοητευμένος)

Σώμα: Πολύ όμορφος και στιβαρός σχεδιασμός, κάθεται πάρα πολύ καλά στο χέρι, μόνο μείον το πίσω καπάκι που λερώνει εύκολα και ανοίγει δύσκολα (φοβήθηκα μην σπάσω τα δοντάκια στο άνοιγμα)

Οθόνη: Πολύ καλή ευκρίνεια και γενικά πάρα πολύ έντονα χρώματα για LCD. Μεγάλο μείον της οθόνης οι γωνίες θέασης. Παρατήρησα επίσης κάποιες φορές μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της οθόνης όταν πατάς το κουμπί κλειδώματος-ξεκλειδώματος. Η αφή της οθόνης έχει πάρα πολύ καλή απόκριση και με ενθουσίασε η ακρίβεια στην πληκτρολόγηση.

Led: Το Led στο κάτω μέρος της συσκευής είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού της, πολύ καλή λειτουργία και χρήσιμο! (Μπράβο Sony για το led)

Firmware: Πολύ όμορφο UI και προσεγμένο. Μου άρεσε που πλέον μπορείς να επιλέξεις τις συντομεύσεις στην μπάρα εργασιών. Δυστυχώς τα lag δεν λείπουν. Η εφαρμογή της κάμερας καθυστερεί χαρακτηριστικά να ανοίξει, όταν κατεβάζει και εγκαθιστά εφαρμογές το playstore οτιδήποτε άλλο κάνεις κολλάει ανεξήγητα πολύ. Ακόμα και μέσα στο alboum ενώ κοιτούσα φωτογραφίες και έκανα rotate είδα lag. Το subway surfers που έπαιξα δεν κολλούσε καθόλου και ούτε όταν πάτησα home button και μετά ξαναμπήκα κόλλησε καθόλου. Βρήκα μια μίνι εφαρμογή που δίνει fc (force close) στο άνοιγμά της.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την κάμερα και την μπαταρία. Παρομοίως και για το σήμα wifi και κινητής, αν και όση ώρα χρησιμοποίησα τη συσκευή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Είναι μια αξιόλογη συσκευή, αλλά όχι για τα δικά μου γούστα.:)

Edited by geo_xar

Καλημέρα παιδιά.

Χθες άνοιξα το κουτάκι όλο χαρά για να ασχοληθώ για πρώτη φορά με μια συσκευή της sony. (Το πήρα στα 200 από public)

Πρώτες εντυπώσεις μετά από 3 ώρες ενασχόλησης? Ανάμεικτες.

(Εάν το αγόραζα στα 300 που το δίνουν κανονικά στο public θα ήμουν μάλλον απογοητευμένος)

Σώμα: Πολύ όμορφος και στιβαρός σχεδιασμός, κάθεται πάρα πολύ καλά στο χέρι, μόνο μείον το πίσω καπάκι που λερώνει εύκολα και ανοίγει δύσκολα (φοβήθηκα μην σπάσω τα δοντάκια στο άνοιγμα)

Οθόνη: Πολύ καλή ευκρίνεια και γενικά πάρα πολύ έντονα χρώματα για LCD. Μεγάλο μείον της οθόνης οι γωνίες θέασης. Παρατήρησα επίσης κάποιες φορές μια μικρή καθυστέρηση στο άνοιγμα και στο κλείσιμο της οθόνης όταν πατάς το κουμπί κλειδώματος-ξεκλειδώματος. Η αφή της οθόνης έχει πάρα πολύ καλή απόκριση και με ενθουσίασε η ακρίβεια στην πληκτρολόγηση.

Led: Το Led στο κάτω μέρος της συσκευής είναι για μένα το μεγαλύτερο ατού της, πολύ καλή λειτουργία και χρήσιμο! (Μπράβο Sony για το led)

Firmware: Πολύ όμορφο UI και προσεγμένο. Μου άρεσε που πλέον μπορείς να επιλέξεις τις συντομεύσεις στην μπάρα εργασιών. Δυστυχώς τα lag δεν λείπουν. Η εφαρμογή της κάμερας καθυστερεί χαρακτηριστικά να ανοίξει, όταν κατεβάζει και εγκαθιστά εφαρμογές το playstore οτιδήποτε άλλο κάνεις κολλάει ανεξήγητα πολύ. Ακόμα και μέσα στο alboum ενώ κοιτούσα φωτογραφίες και έκανα rotate είδα lag. Το subway surfers που έπαιξα δεν κολλούσε καθόλου και ούτε όταν πάτησα home button και μετά ξαναμπήκα κόλλησε καθόλου. Βρήκα μια μίνι εφαρμογή που δίνει fc (force close) στο άνοιγμά της.

Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την κάμερα και την μπαταρία. Παρομοίως και για το σήμα wifi και κινητής, αν και όση ώρα χρησιμοποίησα τη συσκευή δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.

Είναι μια αξιόλογη συσκευή, αλλά όχι για τα δικά μου γούστα.:)

Εσύ πως κ το πήρες 200,, το κατέβασαν???

Εσύ πως κ το πήρες 200,, το κατέβασαν???

Επειδή το note1 δεν έφτασε για όλους που είχαμε κάνει παραγγελία, μου αντιπρότειναν το galaxy grand (καμία σχέση με το note σε τεχνικά χαρακτηριστικά) και εγώ τους αντιπρότεινα το sp και δέχτηκαν. Θα το κρατήσω λίγες μέρες ακόμα να δω και την κάμερά του, αλλά μετά θα το πουλήσω.

Επειδή πρόκειται να το πουλήσω αλλά το έχω ρουτάρει, πως μπορώ να το επαναφέρω πλήρως στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

edit: δεν έχω ξεκλειδώσει boot loader.

Επειδή πρόκειται να το πουλήσω αλλά το έχω ρουτάρει, πως μπορώ να το επαναφέρω πλήρως στις εργοστασιακές ρυθμίσεις;

edit: δεν έχω ξεκλειδώσει boot loader.

Με το pc companion και επανέρχεται στα φυσιολογικά το!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Προφανώς θα έχει κάποια επιλογή ως restore...

Φλασαρεις καποιο Stock FTF με Flashtool & ειναι εργοστασιακο

Με το pc companion πας να το αναβαθμισεις και οταν σου πει οτι ειναι ηδη αναβαθμισμενο του λες να κανει επιδιόρθωση.

Με το pc companion πας να το αναβαθμισεις και οταν σου πει οτι ειναι ηδη αναβαθμισμενο του λες να κανει επιδιόρθωση.

ΑΝ ειναι root βγαζει οτι το κινητο εχει γινει modified νομιζω και δεν το κανει... Απο επιδιορθωση αν το κανει... αλλ ειναι ΤΟΣΟ απλο με Flashtool... Φλασαρεις ενα αρχειο & γυρναει ΤΕΛΕΙΟΣ εργοστασιακο το τηλεφωνο

ΑΝ ειναι root βγαζει οτι το κινητο εχει γινει modified νομιζω και δεν το κανει... Απο επιδιορθωση αν το κανει... αλλ ειναι ΤΟΣΟ απλο με Flashtool... Φλασαρεις ενα αρχειο & γυρναει ΤΕΛΕΙΟΣ εργοστασιακο το τηλεφωνο

Νομίζω ότι αν έχει απλά root γίνεται κανονικά η διαδικασία. Με sus ή pc companion. Με Flashtool νομίζω κάνεις αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Νομίζω ότι αν έχει απλά root γίνεται κανονικά η διαδικασία. Με sus ή pc companion. Με Flashtool νομίζω κάνεις αν έχεις ξεκλειδώσει bootloader.

Οχι, και για τα δυο bootloader ειναι το Flashtool και ειναι το πιο απλο... κατεβαζεις εσυ το ftf πολυ γρηγορα, οχι σαν το PC Companion που σου κατεβαζει με 200kbps το αρχειο, και το φλασαρεις για πλακα... ΕΠισης με Flashtool εχεις επιλογη να κρατησεις & τα αρχεια σου & να το επαναφερεις το τηλ εργοστασιακα... κατι που τα αλλα 2 ΔΕΝ το εχουν ;)

Οκ. Eγω με το pc comp. το εκανα προσφατα και δουλεψε κανονικα.

Γιαυτό το εγραψα. τωρα μέσω flash δεν το έχω κανει και δεν ξερω. για να το λες θα είναι καλύτερα!

Οχι, και για τα δυο bootloader ειναι το Flashtool και ειναι το πιο απλο... κατεβαζεις εσυ το ftf πολυ γρηγορα, οχι σαν το PC Companion που σου κατεβαζει με 200kbps το αρχειο, και το φλασαρεις για πλακα... ΕΠισης με Flashtool εχεις επιλογη να κρατησεις & τα αρχεια σου & να το επαναφερεις το τηλ εργοστασιακα... κατι που τα αλλα 2 ΔΕΝ το εχουν ;)

Ναι το ξέρω ότι κάνει κ για τα δύο. Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Flashtool όταν είμαι με custom rom κ δε με αφήνει το sus. Τουλάχιστον για μένα με το Flashtool είχα δυσκολευτεί πολύ στην αρχή που το δούλεψα επί x8 εποχές! Τώρα πλέον είναι παιχνιδάκι!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Έβγαλα λίγες φωτογραφίες. Δεν θα καταλήξω σε κάποιο συμπέρασμα (ο καθένας έχει μάτια και βλέπει), απλά δε νομίζω ότι η κάμερα του Xperia SP είναι "κακή". (το διάβασα σε αρκετά επικριτικά post).

*Οι 2 συσκευές ήταν σε όλες τις φωτογραφίες στο αυτόματο και σε ανάλυση 8mp. Στη συνέχεια οι φωτογραφίες έγιναν με το paint.net resized σε ανάλυση 800x600 ή 600x800 (portrait-landscape).

Ειναι ηδη στο service :ninja:

Να δεις που θα σου φτιάξουν όλα τα άλλα εκτός από αυτά που ζήτησες... :lol::p

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Όταν μιλάς μέσω bluetooth η ένταση είναι εξαιρετικά χαμηλή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις η κλήση μεταφέρεται αυτόματα στο τηλέφωνο ενώ το bluetooth δείχνει κανονικά συνδεδεμένο. Με το ίδιο bt σε άλλη xperia συσκευή δεν υπάρχει θέμα. Σε προηγούμενο post σε αυτό εδώ το θέμα, υπάρχει αντίστοιχη αναφορά, ενώ και σε ξένα φορουμ έχει αναφερθεί τέτοιο πρόβλημα με το SP

Το επιβεβαιώνω και εγώ. Και εγώ νόμιζα φτέει ένα προγραμα που χρησιμοποιούσα για τις κλήσεις.

• The title was changed to Sony Xperia T