Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σωστό αυτό που σου είπαν. Αλλά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα σε αυτό. Από τη στιγμή που μπορείς να περάσεις την καινούρια έκδοση στο σπίτι σου, τι σε νοιάζει με ποια θα το αγοράσεις;

Όταν λες πολύ πόσο δηλαδή; Σε σχέση με πρίν πάντα. Γιατί μόνο από το WiFi (και φυσικά όταν είναι ανοιχτό) δεν παίζει να χτυπάμε 70%. Σϊγουρα δεν είναι κάτι άλλο;

Τι να σου πω φιλε μου νομιζω πως οχι... αλλα δεν βρισκω λογο πλεον να μενει καποιος σε 4.1.2 ή σε καποια αλλη Custom ROM μιας και η 4.3 εστω και leaked εχει βγει... ειναι παρα πολυ καλη, believe me :D

καλησπέρα παιδιά! Σήμερα επιτέλους , μετά από ένα μήνα παρέλαβα την καινούρια συσκευή. Να σας ρωτήσω μου βγάζει να περάσω την .254 , αλλά λέω να το αφήσω και να βάλω κατευθείαν την 4.3. Θα μου την βγάλει όμως όταν θα είναι διαθέσιμη; ή πρέπει να περάσω την .254 οπωσδήποτε;

Οχι, θα σου ερθει ΟΤΑΝ βγει ειτε με ΟΤΑ ειτε με PCC ( PC Companion)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κ άμα είναι καθαρά θέμα software γιατί υπάρχει αυτό το θέμα σε ίδιες εκδόσεις;

Τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα ?

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

α ωραία ευχαριστώ!

θα προτεινα ομως για να μη περιμενεις με μια αρχαια εκδοση, να κανεις το update στο τελευταιο firmware.... ουτος η αλλος σε οποιο firmware & να εισαι την ιδια στιγμη 8α παρεις το Update... Οποτε ΚΑΝΕ το update τωρα να ΜΗΝ εκρεμμει κατι ;)

θα προτεινα ομως για να μη περιμενεις με μια αρχαια εκδοση, να κανεις το update στο τελευταιο firmware.... ουτος η αλλος σε οποιο firmware & να εισαι την ιδια στιγμη 8α παρεις το Update... Οποτε ΚΑΝΕ το update τωρα να ΜΗΝ εκρεμμει κατι ;)

απλά σκέφτηκα , πώς αυτή τη βδομάδα θα βγει το καινούριο.. και επειδή δεν έχω και καλή ταχύτητα (5 mbps..)και θα κάνει πόση ώρα να κατεβάσει 700mb αναβάθμιση, είπα να μην μπω 2 φορές στην διαδικασία αυτή..

Just in love with my Sole :)

απλά σκέφτηκα , πώς αυτή τη βδομάδα θα βγει το καινούριο.. και επειδή δεν έχω και καλή ταχύτητα (5 mbps..)και θα κάνει πόση ώρα να κατεβάσει 700mb αναβάθμιση, είπα να μην μπω 2 φορές στην διαδικασία αυτή..

1ον δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βγει αυτη τη βδομαδα...

2ον 5mbps ειναι μια χαρα για να κατεβασεις 700MB Αρχειο φιλε μου....

3ον για να πας στο .254 ουτε 100MB δεν θελει, οχι 700!

Αυτό εννοώ ευχαριστώ τον Νίκο για την διευκρίνηση.

το ξερω οτι εννοεις αυτο, απλα για να μην απορειτε τι τρεχει. ειχα παιδευτει πολυ με τα 8αρια, και ενιωθα κουλος να μην μπορω να δουλεψω οπως θελω, οποτε τα εστειλα..

ενα παλικαρι ειχε γραψει και οδηγο για τα 8αρια να κανεις και καποιες αλλες αλλαγες, αλλα δε νομιζω οτι αξιζει.

εγω μονο με το Sony update service ειχα θεμα αλλα απο την στιγμη που μπορεις να το τρεξεις με παλια εκδοση windows κ λειτουργει κανονικα ειμαι κομπλε. Δοξα το θεο τα υπολοιπα (flashtool κ.α.) δουλευουν κανονικα!

1ον δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι θα βγει αυτη τη βδομαδα...

2ον 5mbps ειναι μια χαρα για να κατεβασεις 700MB Αρχειο φιλε μου....

3ον για να πας στο .254 ουτε 100MB δεν θελει, οχι 700!

αα μάλιστα.. απλά κάνω clean install στα updates για αυτό θέλει 700.

Just in love with my Sole :)

εγω μονο με το Sony update service ειχα θεμα αλλα απο την στιγμη που μπορεις να το τρεξεις με παλια εκδοση windows κ λειτουργει κανονικα ειμαι κομπλε. Δοξα το θεο τα υπολοιπα (flashtool κ.α.) δουλευουν κανονικα!

Γενικά με τα 8/8.1 υπάρχει θέμα με τους drivers κινητών/tablets και δεν μπορώ να καταλάβω τι γιατί... Πάντως έχω βάλει 7αρια και όλα ρολόι.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τι να σου πω φιλε μου νομιζω πως οχι... αλλα δεν βρισκω λογο πλεον να μενει καποιος σε 4.1.2 ή σε καποια αλλη Custom ROM μιας και η 4.3 εστω και leaked εχει βγει... ειναι παρα πολυ καλη, believe me :D

Οχι, θα σου ερθει ΟΤΑΝ βγει ειτε με ΟΤΑ ειτε με PCC ( PC Companion)

----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι εννοεις γιατι μπερδευτηκα ?

Ναι το γράψα βιαστικά! Λέει ο φίλος είναι θέμα software, όμως σε δύο τηλέφωνα με ίδιο firmware γιατί παρουσιάζει το ένα πρόβλημα κ το άλλο όχι;Τι παίζει τελικά;

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

καλησπέρα παιδιά! Σήμερα επιτέλους , μετά από ένα μήνα παρέλαβα την καινούρια συσκευή. Να σας ρωτήσω μου βγάζει να περάσω την .254 , αλλά λέω να το αφήσω και να βάλω κατευθείαν την 4.3. Θα μου την βγάλει όμως όταν θα είναι διαθέσιμη; ή πρέπει να περάσω την .254 οπωσδήποτε;

Δεν χρειάζεται να πας στην .254. Μπορείς να περάσεις στην 4.3 χωρίς να μεσολαβήσει αυτή. Αν βαριέσαι μην το κάνεις. Δεν θα δεις και καμία τεράστια διαφορά και όπως είπες σε μερικές μέρες θα πάρει 4.3 οπότε το κάνεις μια και καλή

Μαζί σου σε αυτό. Να ρουταριστεί θέλω μόνο και είμαστε σουπερ!

Ναι το γράψα βιαστικά! Λέει ο φίλος είναι θέμα software, όμως σε δύο τηλέφωνα με ίδιο firmware γιατί παρουσιάζει το ένα πρόβλημα κ το άλλο όχι;Τι παίζει τελικά;

Πιθανότατα είναι συνδυασμός και των δυο κι από ότι φαίνεται με την 4.3 δίνεται μια universal λύση που περιλαμβάνει και τα δυο είδη hardware, που από ότι φαίνεται, εξοπλίζουν το κινητό.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλημέρα....Δεν βλέπω στον ορίζοντα κάποια αναβάθμιση σε 4.3... Ίσως πάμε κατευθείαν στην κιτκατ τον Μάιο 2014...

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Αρχηγε,,,μπορει το κινητο να μη το πηρα ακομη,,,αλλα mikro sim πηρα!!

Μιλησα πριν λιγο με την εξυπηρετηση πελατων της Sony κ ρωτησα για την 4.3.

Μου ειπαν οτι εχει βγει ,αλλα δεν ειναι διαθεσιμη για ολα τα sp,,,γινεται σταδιακα...αναλογα με την εκδοση..θα ερθει μυνημα στο καθε ενα,,κατι τετοιο....

Τον ρωτησα κ για το WiFi,,,δεν ηξερε για προβλημα στο WiFi.

Δε μπορω να καταλαβω ,,καποιοι εχουν θεμα κα καποιοι οχι,,

Αρχηγε,,,μπορει το κινητο να μη το πηρα ακομη,,,αλλα mikro sim πηρα!!

Μιλησα πριν λιγο με την εξυπηρετηση πελατων της Sony κ ρωτησα για την 4.3.

Μου ειπαν οτι εχει βγει ,αλλα δεν ειναι διαθεσιμη για ολα τα sp,,,γινεται σταδιακα...αναλογα με την εκδοση..θα ερθει μυνημα στο καθε ενα,,κατι τετοιο....

Τον ρωτησα κ για το WiFi,,,δεν ηξερε για προβλημα στο WiFi.

Δε μπορω να καταλαβω ,,καποιοι εχουν θεμα κα καποιοι οχι,,

Πήρες στο 80111810810 δηλαδή;;

Πως μπορούμε να το εξακριβώσούμε αυτό και πως;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ποιο να εξακριβώσεις; Το αν θα γίνει σταδιακά η διάθεση της 4.3; Δεν χρειάζεται γιατί έτσι είναι όντως. Αναλόγως το SI που έχει η κάθε συσκευή μπαίνει και σε μια σειρά, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, προτεραιότητας.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ποιο να εξακριβώσεις; Το αν θα γίνει σταδιακά η διάθεση της 4.3; Δεν χρειάζεται γιατί έτσι είναι όντως. Αναλόγως το SI που έχει η κάθε συσκευή μπαίνει και σε μια σειρά, αν μου επιτρέπεται η έκφραση, προτεραιότητας.

Οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση... Άρα σε αναμονή!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι εχει γινει διαθεσιμη επισημα η 4.3;

Samsung S21 Ultra

Στο 2108991919 πηρα...

Ok!!!

Υπάρχει εάν θυμάμαι μια σελίδα όπου δείχνει το το SI κάθε συσκευής και χώρας!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ok!!!

Υπάρχει εάν θυμάμαι μια σελίδα όπου δείχνει το το SI κάθε συσκευής και χώρας!!!

Μηπως εχει ημερομηνια παραγωγης η σελιδα που λες;;;

Μπορεις να τη βρεις;;;

Γενικά με τα 8/8.1 υπάρχει θέμα με τους drivers κινητών/tablets και δεν μπορώ να καταλάβω τι γιατί... Πάντως έχω βάλει 7αρια και όλα ρολόι.

Τα windows 8 by default θέλουν οι drivers να είναι signed. Όταν δεν είναι απλά δεν τους εγκαθιστούν χωρίς κανένα μήνυμα ή ειδοποίηση.

Όμως υπάρχει μια διαδικασία όπου μπορούμε να επιτρέπουμε σε Unsigned Drivers να εγκαθίστανται (και γλιτώνουμε όλα τα προβλήματα μια και καλή). Επειδή η διαδικασία είναι μεγάλη και δεν έχω το χρόνο να τη μεταφράσω και να τη γράψω σας βάζω το link από όπου μπορείτε να τη δείτε:

Διαδικασία εγκατάστασης Unsigned drivers στα windows 8

Μηπως εχει ημερομηνια παραγωγης η σελιδα που λες;;;

Μπορεις να τη βρεις;;;

Δεν την θυμάμαι!!! Κάποιος αν την θυμάται ας την πει!!!

Το κουτί και η συσκευή γράφει αυτό

si 1272-2540

Edited by Nos1453

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν την θυμάμαι!!! Κάποιος αν την θυμάται ας την πει!!!

si 1272-2540

Το ιδιο si εχει κ του αρχηγου μας zxr...

To s/n πρεπει να αλλαζει.

Ποιο ειναι το δικο σου;;

Μου απαντησαν απο τη sony στην ερωτηση για το wifi,,,

Να κατεβασω την εφαρμογη δωρεαν Diagnostics μμου λενε...να ελενξω την ορθη λειτουργεια της συσκευης.

Και τι θα κανει αυτη η εφαρμογη παιδια;;;

Ξερει κανεις;;;

Το ιδιο si εχει κ του αρχηγου μας zxr...

To s/n πρεπει να αλλαζει.

Ποιο ειναι το δικο σου;;

Μου απαντησαν απο τη sony στην ερωτηση για το wifi,,,

Να κατεβασω την εφαρμογη δωρεαν Diagnostics μμου λενε...να ελενξω την ορθη λειτουργεια της συσκευης.

Και τι θα κανει αυτη η εφαρμογη παιδια;;;

Ξερει κανεις;;;

si 1272-2540

Edited by Nos1453

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν είναι θέμα από που αγοράζεις φίλε μου. Είναι να μην πέσεις σε ελάττωμα. Ελπίζω να μην σε ενοχλεί τουλάχιστον.

Δεν με ενοχλεί και τόσο αλλιώς θα είχε "φύγει" από το παράθυρο... :p Αφού στον ΟΤΕ μου είπαν "φέρτο να στο αλλάξω" (χθες πριν πάω, τους ξαναπήρα τηλέφωνο) και όταν το πήγα εκεί μου έκαναν νούμερα και θέλανε να το στείλουν Service. Εκεί εκνευρίστηκα. Το όριο για να το καλύψει η εγγύηση είναι 2 καμμένα πίξελς και πάνω πάντως (έτσι μου είπαν στη Sony προηγουμένως).

• The title was changed to Sony Xperia T