Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα

Η τιμη στο Skroutz λαθος η σωστη τιμη είναι 302,90 €.

Με εκτιμηση

Ιωακειμ Θεοδoσiου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα

Η τιμη στο Skroutz λαθος η σωστη τιμη είναι 302,90 €.

Με εκτιμηση

Ιωακειμ Θεοδoσiου

Ουτε μια προταση δεν ξερει να γραφει..:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά τη γνώμη μου παιδιά κάτω από τα 300 δεν πέφτει! ;) Αααα και κάτι άλλο... Super προσφορά! Cosmote - Γερμανός 599,90 :lol:

Μεγάλη ευκαιρία!

Κι εγώ αυτό ξέρω,για μέχρι τέλος του μήνα,αχ,πάλι έξοδα αν ειναι έτσι όπως θέλω

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Νομιζω οτι το υπεραναλυσατε το θεμα με την τιμη.. καλα κανει και πεφτει..

Εχω ενα προβλημα που παντα ειχα με τα xperia αλλα τωρα μουχει σπασει τα νευρα! Δεν μπορω να σεταρω το MAIL μου με τιποτα..

Χρησιμοποιω hotmail και βαζω τη διευθυνση και τον κωδικο στην custom εφαρμογη του κινητου για mail και δεν παιζει. δεν κανει ουτε τον πρωτο συγχρονισμο...

Τι γινεται? Ξερει κανεις??

Οσο για τους browsers που ειχα ρωτησει, αν θελει καποιος ας μου πει τι διαφορα εχουν ο chrome απο τον παλιο και ποιον θα προτεινε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Νομιζω οτι το υπεραναλυσατε το θεμα με την τιμη.. καλα κανει και πεφτει..

Εχω ενα προβλημα που παντα ειχα με τα xperia αλλα τωρα μουχει σπασει τα νευρα! Δεν μπορω να σεταρω το MAIL μου με τιποτα..

Χρησιμοποιω hotmail και βαζω τη διευθυνση και τον κωδικο στην custom εφαρμογη του κινητου για mail και δεν παιζει. δεν κανει ουτε τον πρωτο συγχρονισμο...

Τι γινεται? Ξερει κανεις??

Οσο για τους browsers που ειχα ρωτησει, αν θελει καποιος ας μου πει τι διαφορα εχουν ο chrome απο τον παλιο και ποιον θα προτεινε..

Γιατι δεν κατεβαζεις την εφαρμογη του hotmail ,σε μενα δουλευει τελεια ..

αυτη κανει push για να βλεπεις τα εισερχομενα

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmail.Z7&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob3RtYWlsLlo3Il0.

κι αυτη για τα υπολοιπα ..

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hotmailliveemail&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob3RtYWlsbGl2ZWVtYWlsIl0.

μπορει και να υπαρχει μια για ολα ,δεν το εχω ψαξει παραπανω γιατι βολευομαι με την 1η

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Ναι όντως. Αφού όλες οι πύλες email (yahoo, hotmail, gmail) έχουν εφαρμογές γιατί παιδεύεσαι με την stock;
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ναι όντως. Αφού όλες οι πύλες email (yahoo, hotmail, gmail) έχουν εφαρμογές γιατί παιδεύεσαι με την stock;

γιατι εχω το συνδρομο των 512ΜΒ ραμ.. και κανω οικονομια στις εφαρμογες.. :P

παρολα αυτα και η εφαρμογη του hotmail δε δουλευε πολυ καλα πριν κατι μηνες που τη δοκιμασα...

ομως οπως και ναχει, δε θα επρεπε να παιζει???? Μιλαμε οτι μετα την αναβαθμιση αυτο δε λειτουργει καθολου..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Σωστό κι αυτό. Αν είναι σωστά περασμένες οι ρυθμίσεις τότε θα έπρεπε να παίζει.

Σωστό κι αυτό. Αν είναι σωστά περασμένες οι ρυθμίσεις τότε θα έπρεπε να παίζει.

το θεμα ειναι να λειτουργει σωστα ενα κινητο και οχι να το γεμιζουμε εφαρμογες για να παρακαμπτουμε αδυναμιες..

εμενα δε λεει με τιποτα να λειτουργησει το hotmail. αντιθετα gmail παιζει τελεια.. μηπως το κανει επιτηδες η google??

τωρα εβαλα την εφαρμογη και παιζει καλα.. αλλα αν δεν ειχα το Τ και σκεφτομουν τα ΜΒ της ραμ..? (οπως με το arc S που επισης υπολειτουργουσε το mail..)

Αν κι ειναι για το Ζ το προβλημα ειναι το ιδιο με το hotmail..

http://talk.sonymobile.com/thread/120216

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Αν κι ειναι για το Ζ το προβλημα ειναι το ιδιο με το hotmail..

http://talk.sonymobile.com/thread/120216

ναι αυτο ειναι, και ειναι στα περισσοτερα xperia μαλλον και ολα οσα εχω δοκιμασει (arc S, P, T..)

Παρεπιπτοντως πηρα στην σονυ για το θεμα της πισω πλευρας του κινητο, για το καπακι της μπαταριας δηλαδη που "λιωνει" η ματ επιφανεια και βγαινει το πλαστικο και μου ειπαν οτι οντως ειναι αναγνωρισμενο προβλημα και το αντικαθιστουν.. πηρα μετα αρβατο που ειναι στα κτελ για να το παω και μου ειπαν 1-2 εργασιμες. θα παω απο δευτερα γιατι εχω ξεμεινει απο συσκευη...και θα το φτιαξω.

Ο stock ειναι καλύτερος, ο chrome έχει ακόμα ψιλοπροβληματάκια όπως scrolling & bugs.;)

Opera mini ταχυτατο browsing χωρις να καταναλωνει πολλα data. Αλλιως dolphin που παιζει τα παντα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά, μιας που αναφέρθηκε και παραπάνω, η εφαρμογη Gmail ανοίγει τα μηνύματα χωρίς κωδικό. Γίνεται να μπει κάποιο κλείδωμα?

καλησπέρα, επειδή λέτε ότι η κάμερα βελτιώθηκε πολύ με την αναβάθμιση σε jb, μπορεί κάποιος να το αναλύσει λίγο παραπάνω αυτό? Με ενδιαφέρει η αγορά του με την τιμή που έχει τώρα, γι΄αυτό και θα ήθελα να ξέρω πόσο ποιοτικές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει πλέον(αυτόματη εστίαση, αν πέφτουν καρέ, απόδοση χρωμάτων, νυχτερινές λήψεις, HDR στις φωτο και αν μπορεί να έχει HDR και στο βίντεο όπως το Z, κτλ). Επίσης γνωρίζω αρκετά από το S3 αν κάποιος μπορεί να κάνει σύγκριση με αυτό... Ευχαριστώ προκαταβολικά:) Edited by ubisap

καλησπέρα, επειδή λέτε ότι η κάμερα βελτιώθηκε πολύ με την αναβάθμιση σε jb, μπορεί κάποιος να το αναλύσει λίγο παραπάνω αυτό? Με ενδιαφέρει η αγορά του με την τιμή που έχει τώρα, γι΄αυτό και θα ήθελα να ξέρω πόσο ποιοτικές είναι οι φωτογραφίες και τα βίντεο που τραβάει πλέον(αυτόματη εστίαση, αν πέφτουν καρέ, απόδοση χρωμάτων, νυχτερινές λήψεις, HDR στις φωτο και αν μπορεί να έχει HDR και στο βίντεο όπως το Z, κτλ). Επίσης γνωρίζω αρκετά από το S3 αν κάποιος μπορεί να κάνει σύγκριση με αυτό... Ευχαριστώ προκαταβολικά:)

Αν ψάξεις προηγούμενα ποστς κάποιος εξαιρετικός φίλος πόσταρε φωτογραφίες από το δικό του Τ (με το νέο λογισμικό) και νομίζω της μητέρας του (με το παλιό).

Τράβηξε ακριβώς τα ίδια πλάνα και πρέπει να είναι η μόνη σωστή σύγκριση για το Τ σε όλο το Ιντερνετ.

Πάντως τότε που τις "αναλύσαμε" το συμπέρασμα ήταν ότι η ποιότητα δεν βελτιώθηκε. Πιο πολύ η ανταπόκριση, το φόκους κλπ.

EDIT: Να ακριβώς το ποστ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4577148#post4577148

Edited by Logi

Γενικα το Τ ειχε πολυ καλη φωτο.. μου εκανε εντυπωση που τραβηξα απο τον 4ο οροφο βραδυ εναν δρομο κατω και ενω ηταν μισοσκοτεινος βγηκε πολυ φωτεινος κατι που δεν γινοταν με κανενα κινητο. παντα τετοιες φωτο βγαινουν μαυρες.. το εκανε αυτο με τις αυτοματες ρυθμισεις πολυ καλα και χωρις πολυ θορυβο.

αυτο που βελτιωθηκε ειναι οι νεες αυτοματες ρυθμισεις κατα τη γνωμη μου οπου κανει περισσοτερους συνδυασμους και σου βγαζει καλυτερο αποτελεσμα..

Επισης η θολουρα απο το focus σταματησε καθως το κανει πολυ πιο σωστα..πρωτα εκανε συνεχεια focus και μια θολωνε μια εφτιαχνε..

Επειδη δοκιμασα και το Ζ, ειδα οτι εχει καλυτερη καμερα ως προς την ταχυτητα. πχ εστιαζε πολυ πιο γρηγορα σε ενα θεμα.. αλλα το Ζ δεν εχει κουμπι καμερας. που σημαινει οτι αν πας στο θεμα με το Τ και πατησεις το κουμπι της καμερας μεχρι τη μεση, τοτε κ το Τ εστιαζει ακαιρια.. απλα το αλλο εστιαζει απο μονο του το ιδιο ακαριαια ενω το Τ απο μονο του αργει λιγο. Κατα ταλλα, λιγο πιο φωτεινο μου φανηκε αλλα αυτο μπορει ναναι και λογω οθονης κτλ κτλ. Για μενα με 300 ευρω το Τ αξιζει τρελλα..

Προσωπικα θα περιμενω το επομενο απο το Ζ. το Ζ θα το επαιρνα μονο για τα 2 GB ram. κανεναν αλλο λογο.(ειναι το μονο που φοβαμαι οτι καποια στιγμη ισως μπουκωσει)

Μήπως ξέρεται πως μπορώ να εκτυπώνω και να κρατάω σε αρχείο π.χ. excel τις επαφές από το τηλέφωνω. :confused:

Μήπως ξέρεται πως μπορώ να εκτυπώνω και να κρατάω σε αρχείο π.χ. excel τις επαφές από το τηλέφωνω. :confused:

Νομιζω κατι γραφει εδω για excel http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

τους εχοντες το κινητο θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αποδοση της μπαταριας.

με 4 ωρες χρηση wi-fi (φορουμ-browsing-σκαλισμα-κανενα 20λεπτο videaki) , μιαμιση ωρα κλησεις ,λιγο μουσικη, λιγο gps και λιγο 3g μου βγαζει τη μερα?

MyPhoneExplorer. Αν θυμάμαι καλά έχει και εξαγωγή σε excel.

τους εχοντες το κινητο θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αποδοση της μπαταριας.

με 4 ωρες χρηση wi-fi (φορουμ-browsing-σκαλισμα-κανενα 20λεπτο videaki) , μιαμιση ωρα κλησεις ,λιγο μουσικη, λιγο gps και λιγο 3g μου βγαζει τη μερα?

Λογικά ναι. Δεν είναι το καλύτερο σημειο του T η αυτονομία.

• The title was changed to Sony Xperia T