Jump to content

ubisap

Members
  • Δημοσιεύσεις

    55
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ubisap

  1. Μιας και κανείς δεν θέλησε να βοηθήσει... αλλάζω την ερώτηση κάνοντας την πιο εξειδικευμένη! Το samsung J5 πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη πίσω κάμερα μεταξύ των dual SIM έως 200 ευρώ??
  2. Καλησπέρα, ποιο από τα δύο ή κάποιο άλλο...μόνο από Ελλάδα, dual SIM, extra sd card slot, όσο καλύτερη φωτογραφική γίνεται και φυσικά αξιοπρεπές με σκοπό 3ετίας, μέγιστο 150 ευρώ (το πολύ +30 αν τα αξίζει), για γυναίκα! ευχαριστώ...
  3. @leo06 thx, από windows είναι το μόνο που ίσως με καλύπτει....Επίσης τα LG G3 32gb(375) και LENOVO Z2 PRO(400) πληρούν τις προϋποθέσεις μου ???? αξίζει να υπερβώ το όριό μου για κάποιο από αυτά τα δύο?
  4. Παιδιά μια βοήθεια....Έπεσε και έσπασε η μισή οθόνη από το κινητό μου(Lumia 920) και χρειάζομαι άμεση αντικατάστασή του(να μπορώ να το πάρω τώρα δηλαδή). Γενικά κρατάω τα κινητά 3-4 χρόνια (είχα σκοπό να κρατήσω το 920 ως τα Χριστούγεννα) και ζητάω κάποια πρόταση (από κατόχους κατά προτίμηση) με τα εξής χαρακτηριστικά: ΤΙΜΗ: εως 350 ευρώ ΟΘΟΝΗ: 5" έως 6" να φαίνεται κάτω από τον ήλιο ΚΑΜΕΡΑ: άνω του μέσου όρου, νυχτερινές χωρίς φλας, πολλές manual ρυθμίσεις, μάλλον με OIS ΜΠΑΤΑΡΙΑ: 2 μέρες άνετα (κάμερα, browsing WiFi) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ: τουλάχιστον 1 μετά την lollipop/windows 10 ΕΓΓΥΗΣΗ: να υπάρχει αξιόπιστη αντιπροσωπεία Ελλάδα Ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
  5. καλησπέρα, έχω κάποιες ερωτήσεις/απορίες αν μπορεί κάποιος κάτοχος να απαντήσει. Έχει πάρει lollipop και αν ναι πως τα πάει με αυτό(φωτο, αυτονομία, lag)?? Έχει τελικά φακό ή τρόπο να φωτίζει το βράδυ και γενικά υπολείπεται ΕΜΦΑΝΩΣ σε κάτι(πχ. ποιότητα gps, ομιλίας, σήματος, ταχύτητας κλείστρου/εστίασης, αυτονομία, κλπ) από κινητά όπως samsung s5 και LG G3/G2 ?? ευχαριστώ...
  6. Θα μπορούσε κάποιος που το έχει να ανεβάσει ένα screenshot από το μενού της κάμερας?? Με root λέτε να γίνεται να περαστεί το μενού με τις manual ρυθμίσεις που έχει το Z2 pro?
  7. @skoj από βασική πίσω κάμερα τι λέει?? Ημέρα/βράδυ/UI έχει τίποτα manual ;opvw to Ζ2 pro?
  8. καλησπέρα σε όλους σας, είναι μήπως για κάποιον εύκολο(που πιθανόν να έχει και τα δύο ή να μπορούσε να δανειστεί το ένα) να κάνει ένα συγκριτικό μεταξύ lumia 930 και LG G3?? Επίσης με ενδιαφέρει και η γνώμη κάποιου που να έχει διαμορφώσει άποψη για αυτά τα δύο... Ευχαριστώ!!
  9. Καλά προβλέπω να γίνεται χαμός ως την Κυριακή!! Καλή επιτυχία σε όποιον το χρειάζεται πραγματικά...;)
  10. @kax ευχαριστώ για την απάντηση/ενημέρωση. Δυστυχώς τα έχω δοκιμάσει όλα, ακόμα και hard reset(επίσης, ούτως ή άλλως το κλείνω το βράδυ) και διαφορά δεν είδα. Τελικά αποφάσισα να το στείλω για service (cc: μου κάνει κι άλλα χαζά από σήμερα....). Υποψιάζομαι πάντως την υπερθέρμανση ως αιτία γιά όλα αυτά τα θέματα, θα δείξει...:(
  11. το ίδιο και σε μένα...Επίσης ξαφνικά δεν μου ανοίγει το pro cam(για την ακρίβεια ανοίγει και αμέσως κλείνει από μόνο του!!) και κυρίως δεν περιστρέφει αυτόματα φωτογραφίες, εφαρμογες κλπ...Έτσι ξαφνικά κι αφου συμπλήρωσε 10 μέρες άψογης λειτουργίας από την αγορά του:mad::mad: Έχω κάνεο soft reset αλλά αποτέλεσμα δεν είδα...μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει????
  12. Καλησπέρα, με αφορμή αυτό που λέει ο Μορφέας για την μπαταρία, θα ήθελα να αναφέρω κατι άλλο που κάνει σε μένα...ουσιαστικά η ένδειξή της μπαταρίας - από το πρόγραμμα battery - παραμένει σταθερή κατά τη χρήση του τηλεφώνου και στο κλείδωμα-ξεκλείδωμα. Εκτός και αν έχω ανοικτό το WiFi... τότε η ένδειξή της δείχνει να πέφτει κανονικά!!! Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό???
  13. Η κάμερα του είναι καλύτερη και από του S4 σε ευκρίνεια+χαμηλό φωτισμό, συν του ό,τι έχει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας για το βίντεο κυρίως!! Δεν θυμάμαι που είχα βρει το συγκριτικό, πάντως από όλα τα κορυφαία "τηλέφωνα" μόνο από το lumia 1020 έχανε και μη φανταστείς και πολύ μεγάλη διαφορά... Εγώ πάντως εντυπωσιάστηκα, έχοντας υπόψη την ποιότητα του προηγούμενου optimus G!!! Πιστεύω μέχρι τα Χριστούγεννα στα σκρουτζομάγαζα θα είναι το best value for money..:)
  14. ένα από τα κορυφαία του 2013 όντως!καλή τύχη σε όποιον το χρειάζεται πραγματικά:)
×
×
  • Create New...