Jump to content

Sony Xperia T

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο xda διάβασα καταλάθως "just formatted it with EASEUS to FAT32 and it works. Copied my 32gb content over and did not even have to redo my home screens. I also partitioned it to use with link2sd but have not yet tried out linking any apps." Για δοκίμασε μήπως φταίει αυτό..

Μπορείς να βγάλεις κι εσύ φωτογραφίες όπως ο φίλος παραπάνω για να δούμε εαν είναι όντως προβληματική η κάμερα;

οταν λεσ με το easeus, τι εννοεις?αυτο δεν ειναι για να κανεις update το κινητο?(seus)

φορμαρει και την καρτα?παντως δεν βρισκω μεσα απο το μενου του κινητου επιλογη διαμορφωσης..

Οσο για φωτο,επειδη εχω τραβηξει απειρες πλεον λογω δοκιμων που κανω στην καρτα μνημης γεμιζοντας την με δεδομενα νεα...

εχω να πω οτι οκ,δεν ειναι σιγουρα προβληματικη η καμερα,απλα δεν ειναι αυτο το τελειο που περιμενεις!

Και αν ειχες κανα Ν8 πιο πριν απλα δεν τραβας φωτο απο το Τ.εγω αυτο εχω παθει.

παρολα αυτα,μια που τραβηξα μες το δωματιο χωρις φλας, την κουβερα την εδειχνε πολυ πιο σωστα το Τ,απο το Ν8, και ας φαινοταν πιο ωραια η φωτο του Ν8. στο Τ ηταν πιο ψυχρα και ψευτικα τα χρωματα,αλλα αυτα ηταν τα πραγματικα!

εννοειται οτι θελει πολυ πιο σταθερο χερι απο το Ν8,κουναει με το παραμικρο, και δε θελει να το εχεις στην αναγνωριση σκηνης, το χανει..

Επισης με κακο φωτισμο σιγουρα ζοριζεται, αλλα γενικα δε θα ελεγα οτι ειναι κακη η καμερα..

Θελει ψαξιμο ακομα. μολις ηρεμησω λιγο θα παρω ετσι μερικες και με Τ και με Ν8 να συγκρινουμε..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίζει να εκμεταλλευτούμε κ εμείς το παραθυράκι στην εν λόγω εταιρία; :lol:

Ελβετία είσαι ;

Ναι, Ελβετία.

Μείωσα το Orange συμβόλαιο που είδα είχα στο 0 (πληρώνω 10 φράγκα το μήνα για 0 κλήσεις, 0 sms, 0 GB Internet) και τσέκαρα στο site τις προσφορές για ανανέωση.

Μου προσέφεραν το κινητό τζάμπα με ανανέωση για 24 μήνες. Άρα 10x24=240. Μείον 80 φράγκα δώρο επειδή το έκανα αυτό on-line ==> 160 φράγκα. Τα οποία θα αρχίσω να πληρώνω σε 8 μήνες από σήμερα.

Είναι εμφανές ότι κάτιέχουν σετάρει λάθος στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και την πάτησαν. Με κανονικά συμβόλαιο (με χρόνο ομιλίας και Internet) μου το έδινε από 199 φράγκα και πάνω για 24 μήνες.

Όμως είναι sim-locked (αυτό έλειπε), και επίσης δε μπορώ να αυξήσω το συμβόλαιό μου γιατί μετά θα είμαι δεμένος με 24μηνο ακριβό συμβόλαιο. Και αυτό θέλω να το αποφύγω γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Άρα μάλλον θα πάρω νέο αριθμό Orange.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

οταν λεσ με το easeus, τι εννοεις?αυτο δεν ειναι για να κανεις update το κινητο?(seus)

φορμαρει και την καρτα?παντως δεν βρισκω μεσα απο το μενου του κινητου επιλογη διαμορφωσης..

Οσο για φωτο,επειδη εχω τραβηξει απειρες πλεον λογω δοκιμων που κανω στην καρτα μνημης γεμιζοντας την με δεδομενα νεα...

εχω να πω οτι οκ,δεν ειναι σιγουρα προβληματικη η καμερα,απλα δεν ειναι αυτο το τελειο που περιμενεις!

παρολα αυτα,μια που τραβηξα μες το δωματιο χωρις φλας, την κουβερα την εδειχνε πολυ πιο σωστα το Τ,απο το Ν8, και ας φαινοταν πιο ωραια η φωτο του Ν8. στο Τ ηταν πιο ψυχρα και ψευτικα τα χρωματα,αλλα αυτα ηταν τα πραγματικα!

εννοειται οτι θελει πολυ πιο σταθερο χερι απο το Ν8,κουναει με το παραμικρο, και δε θελει να το εχεις στην αναγνωριση σκηνης, το χανει..

Επισης με κακο φωτισμο σιγουρα ζοριζεται, αλλα γενικα δε θα ελεγα οτι ειναι κακη η καμερα..

Θελει ψαξιμο ακομα. μολις ηρεμησω λιγο θα παρω ετσι μερικες και με Τ και με Ν8 να συγκρινουμε..

μάλλον κάποιο εργαλείο για format είναι. Έχεις card reader? ρίξε την στον υπολογιστή, και όταν πας στο my computer, right click στην κάρτα και format, επέλεξε FAT32 αντί NTFS. Και δοκίμασε (μπας και).

Ναι, Ελβετία.

Μείωσα το Orange συμβόλαιο που είδα είχα στο 0 (πληρώνω 10 φράγκα το μήνα για 0 κλήσεις, 0 sms, 0 GB Internet) και τσέκαρα στο site τις προσφορές για ανανέωση.

Μου προσέφεραν το κινητό τζάμπα με ανανέωση για 24 μήνες. Άρα 10x24=240. Μείον 80 φράγκα δώρο επειδή το έκανα αυτό on-line ==> 160 φράγκα. Τα οποία θα αρχίσω να πληρώνω σε 8 μήνες από σήμερα.

Είναι εμφανές ότι κάτιέχουν σετάρει λάθος στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα και την πάτησαν. Με κανονικά συμβόλαιο (με χρόνο ομιλίας και Internet) μου το έδινε από 199 φράγκα και πάνω για 24 μήνες.

Όμως είναι sim-locked (αυτό έλειπε), και επίσης δε μπορώ να αυξήσω το συμβόλαιό μου γιατί μετά θα είμαι δεμένος με 24μηνο ακριβό συμβόλαιο. Και αυτό θέλω να το αποφύγω γιατί ποτέ δεν ξέρεις.

Άρα μάλλον θα πάρω νέο αριθμό Orange.

Μάλιστα! τυχερούλης δηλαδή! Σε μας πού τέτοια..

Ψηνόμουν κι εγώ για το Τ αλλά κόλλησα στο V και άντε να βρω τρόπο να το πάρω..

Απ' ότι καταλαβαίνω ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν από θέμα επεξεργαστή, cameras κτλ με εξαίρεση την οθόνη και την water/dust-resistant φάση.

Edited by mariosx
http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

μάλλον κάποιο εργαλείο για format είναι. Έχει card reader? ρίξε την στον υπολογιστή, και όταν πας στο my computer, right click στην κάρτα και format, επέλεξε FAT32 αντί NTFS. Και δοκίμασε (μπας και).

εχω reader, αλλα σε FAT32 τις εχω ετσι και αλλιως..

κοιτα,τωρα το κανει αραια,αν δηλαδη υποτιθεται οτι το κλεινεις μια φορα το βραδυ το κινητο σου,και ανοιξει μονο του 1-2 φορες το μηνα δε θα με πειραξει. εγω δε θελω να κανει αυτο το απανωτο που εκανε η προηγουμενη συσκευη,που θα ελεγα οτι ειχε προβλημα, αλλα πλεον επειδη το εκανε σε πολυ μικροτερο βαθμο και η νεα, πιστευω οτι απλα κατι απο ολα φταει. θες το anroid?θες καποια φωτο?καποιο mp3?θες το widget φωτο?θες καμια εφαρμογη που επηρεαζει το συγκεκριμενο κινητο που τραβαει δεδομενα οπως φωτο?(πχ viber με τη φωτο)

δεν ξερω πραγματικα τι να σκεφτω,ξερω οτι θελω κινητο που να ειναι οκ,και πλεον δεν πιστευω οτι φταιει η συσκευη σαν συκευη..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εχω reader, αλλα σε FAT32 τις εχω ετσι και αλλιως..

κοιτα,τωρα το κανει αραια,αν δηλαδη υποτιθεται οτι το κλεινεις μια φορα το βραδυ το κινητο σου,και ανοιξει μονο του 1-2 φορες το μηνα δε θα με πειραξει. εγω δε θελω να κανει αυτο το απανωτο που εκανε η προηγουμενη συσκευη,που θα ελεγα οτι ειχε προβλημα, αλλα πλεον επειδη το εκανε σε πολυ μικροτερο βαθμο και η νεα, πιστευω οτι απλα κατι απο ολα φταει. θες το anroid?θες καποια φωτο?καποιο mp3?θες το widget φωτο?θες καμια εφαρμογη που επηρεαζει το συγκεκριμενο κινητο που τραβαει δεδομενα οπως φωτο?(πχ viber με τη φωτο)

δεν ξερω πραγματικα τι να σκεφτω,ξερω οτι θελω κινητο που να ειναι οκ,και πλεον δεν πιστευω οτι φταιει η συσκευη σαν συκευη..

Αυτό που θα σου έλεγα, (επίπονο το ξέρω), θα ήταν να κάνεις hard (full) reset, και να βάζεις κάθε 1-2 μέρες μία εφαρμογή που χρησιμοποιείς.

Ίσως καταλάβεις τι φταίει. Εγώ προσωπικά δεν είχα widgets στην αρχική οθόνη για φωτογραφίες, μουσική κτλ. Απλά shortcuts για τις εφαρμογές τις ίδιες.

Υπομονή, θα το βρεις τι το κάνει ;)

Καμια καλή θήκη βρήκατε για το Τ;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υποθέτω ότι εννοούν αυτό: http://www.easeus.com/

Δεν το έχω χρησιμοποιήσει αλλά είδα και σε άλλα posts στο xda λένε να το κάνεις απο εκεί διαμόρφωση!

Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου! Το Xperia T μου τελικά δεν είναι sim-locked, παρόλο που το πήρα τζάμπα (και μαζί με το κόστος του συμβολαίου κάπου στα 130€)! :yahoo:

Έβαλα sim άλλης εταιρίας και δουλεύει κανονικά.

Τι δε μου αρέσει μέχρι στιγμής: το περιθώριο ανάμεσα στο τζαμάκι και στην άκρη της συσκευής που μαζεύει σκόνη αλλά το ίδιο το τζαμάκι αν και scratch-resistant μου φαίνεται λιγότερο ανθεκτικό από άλλα με gorilla glass που έχω πιάσει.

Κατά τα άλλα έχει αρκετό bloatware (αλλά παραδέχομαι ότι είναι καλαίσθητο, αφού έχω δει πολύ χειρότερα) και δε μπορώ να τα κάνω όλα disable, οπότε τρώγομαι να περάσω CM10....

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά για τη πρώτη φόρτιση το κινητό πόση ώρα χρειάζεται?ευχαριστω!

Το ανοιγεις, τρως την μπαταρια του και περιπου στο 10% το κλεινεις και το φορτιζεις μεχρι να φορτισει τελειως. Αυτο το κανεις 3-4 φορες ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρωταω διοτι παλια λεγανε να το φορτιζεις οκτω ωρες ενω γενικα ακομα και με το λουμια που ειχα το εβαλα να φορτιζει πολλες ωρες...

ρωταω διοτι παλια λεγανε να το φορτιζεις οκτω ωρες ενω γενικα ακομα και με το λουμια που ειχα το εβαλα να φορτιζει πολλες ωρες...

γενικως μια καινουρια μπαταρια λιθιου την αδειαζεις,το βαζεις να φορτισει κανα 4ωρο και ανω, και απο εκει και περα,οσο πιο σωστες φορτισεις κανεις,δηλαδη να το αφηνεις να πεφτει κατω απο 50% και ποτε να μη φτανει να κλεισει απο μπαταρια (οι λιθιου χαλανε απο αυτο) τοτε θα ειναι οκ. και να αποφευγεις φορτιση σε usb.

Δεν χρειάζονται 8ωρες φορτίσεις. Ακόμα και αυτό που γράφω στον οδηγό για τις δυο επιπλέον ώρες ίσως είναι υπερβολή αλλά ΟΚ. Για περισσότερα δες εδώ
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Είμαι και εγώ κάτοχος του πανέμορφου αυτου κινητού!ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες:)πάντως στο βιβλιαράκι λέει ότι "Βεβαιωθείτε ότι η μπαταρία έχει φορτιστεί για τουλάχιστον 30 λεπτα πριν από την πρώτη φορα που θα ενεργοποιήσετε το τηλεφωνο σας."

Στο λεει αυτό για να εξασφαλίσει ότι δεν είναι εντελώς άδεια η μπαταρία οπότε στην προσπάθειά σου να το θέσεις να νομίσεις ότι είναι χαλασμένο και να τρέχεις να το επιστρέψεις.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Κρίμα,από αυτά που ακούω και από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα ότι η camera δεν είναι καλή:( Για τόσα λεφτά κινητό θα έπρεπε να είναι άψογη.Μας πέθανε στα φούμαρα η sony,exmor r και κολοκύθια!:lol:.Τελικά ποιό είναι το κινητό με την καλύτερη camera?

Κρίμα,από αυτά που ακούω και από αυτά που διαβάζω βγάζω το συμπέρασμα ότι η camera δεν είναι καλή:( Για τόσα λεφτά κινητό θα έπρεπε να είναι άψογη.Μας πέθανε στα φούμαρα η sony,exmor r και κολοκύθια!:lol:.Τελικά ποιό είναι το κινητό με την καλύτερη camera?

Βλέπω συγκριτικά στο gsmarena, και το Xperia ARC είναι πολύ πιο μπροστά από Xperia T πάντως...

κοιτα να δεις,επειδη δε μαρεσει να βγαζω βιαστικα συμπερασματα, και επειδη βλεπω εδω μεσα (γενικα στο φορουμ), ανθρωπους να θαβουν ετσι χωρις κριτηρια και μετρο, θα σου πω το εξης

Το κινητο αυτο δεν εχει την καλυτερη καμερα. Γενικα,εχοντας δοκιμασει τα παλια cypershot SE μπορω να πω οτι εκεινα ηταν ισως καλυτερα.

Παρολα αυτα, αν θες το καλυτερο κινητο,παρε ενα Νοκια Ν8, ή 808, αυτα τα 2 για μενα εχουν την καλυτερη καμερα και xenon flash. με οποιον και να εκατσα διπλα,απλα ξενερωσε,ειτε ειχε αι φον ειτε σαμσουνγκ.

Απο εκει και περα, το Τ δεν ειναι κακο. απλα θελει 2 πραγματα να προσεξεις.

1ον τις ρυθμισεις, αν τα εχεις ολα στο αυτοματο δεν εχεις καλα αποτελεσματα (πχ η αναγνωριση σκηνης ειναι μια βλακεια σε δυσκολες φωτο), δεν κανει καλη δουλεια. αντιθετα αν το βαλεις εσυ στο κανονικο ή στη σωστη ρυθμιση γενικα τοτε θα εχεις πολυ καλυτερη φωτογραφια.

2ον θελει πολυ σταθερο χερι, εχω παρατηρησει οτι μπορει να σου κουνηθει πολυ πιο ευκολα μια φωτο απο ο,τι στο Ν8...δεν ξερω γιατι αλλα τα εχω μαζι μου και τα κινητα,και εχω κουνημενες στο Τ οταν στο αλλο δεν εχω.

Ακομα δεν εχω κατσει να τα συγκρινω γιατι ειχα κατι θεματακια τα οποια μαλλον ξεπεραστηκαν και τωρα θα ασχοληθω με φωτο.

Ομως μερικες που εβγαλα με σωστες ρυθμισεις μεσα στο σπιτι, ενω του Ν8 φαινοταν πιο εντυπωσιακες, οι πιο κρυες του Τ ηταν και πιο ρεαλιστικες... Εκτος αν ηθελες πολυ φλας οπου οκ,το xenon δεν μπορει να ξεπεραστει απο το led..

σε φωτο ομως που και στα 2 εσβηνα το φλας, το Τ ηταν πολυ καλο.

Πιστευω μεχρι το αλλο ΣΚ να εχω προλαβει να ασχοληθω πιο πολυ και να ανεβασω μερικες και απο τα 2..

Παντως δεν ειναι κακο τηλεφωνο και η καμερα του ειναι αρκετα καλη. απλα δεν ειναι τελεια, οπως δεν ειναι τελεια των αλλων αντιστοιχων ανταγωνιστων, τουλαχιστον SIII και 4S που εχω συγκρινει.. αμφιβαλω για το 5αρι επισης.

Βλέπω συγκριτικά στο gsmarena, και το Xperia ARC είναι πολύ πιο μπροστά από Xperia T πάντως...

επειδη εχω και το arc S, ελα να βγαλουμε διπλα διπλα να δεις τη διαφορα..δεν ξερω τι λεει το gsm arena..εγω τις βλεπω χειροτερες..

Edited by Nikos_Mpl

επειδη εχω και το arc S, ελα να βγαλουμε διπλα διπλα να δεις τη διαφορα..δεν ξερω τι λεει το gsm arena..εγω τις βλεπω χειροτερες..

Νίκο, είχα το ARC, και πραγματικά οι φωτογραφίες του ήταν οι καλύτερες από τα κινητά που είχα στα χέρια μου. Δεν λέω πως είναι το καλύτερο. Αλλά νομίζω είναι το καλύτερο από τα Xperia που βγήκαν μέχρι τώρα.

Εσύ που έχεις και τα δύο (Arc / T) σίγουρα μπορείς να συγκρίνεις καλύτερα.

Εγώ πάντως κατέληξα πως δεν θα βρω κινητό που να μου κάνει, οπότε σκέφτομαι να μην πάρω τίποτα..

Ήθελα όχι τεράστιο, πολύ καλή camera, και αδιάβροχο (bonus!) οπότε πήγαινα για το xperia V. Αλλά δεν μου είναι γραφτό μάλλον.. (γιατί απ' ότι καταλαβαίνω το T και το V έχουν ακριβώς την ίδια camera.

Και αν και θα ήθελα να δοκιμάσω 808 και N8, δεν μπορώ γιατί η ΝΟΚΙΑ με αγνοεί σαν πελάτη (αφαίρεση χαρτών Κύπρου λόγω απειλών Τουρκίας) οπότε θα πρέπει να την αγνοήσω κι εγώ..

Νίκο, είχα το ARC, και πραγματικά οι φωτογραφίες του ήταν οι καλύτερες από τα κινητά που είχα στα χέρια μου. Δεν λέω πως είναι το καλύτερο. Αλλά νομίζω είναι το καλύτερο από τα Xperia που βγήκαν μέχρι τώρα.

Εσύ που έχεις και τα δύο (Arc / T) σίγουρα μπορείς να συγκρίνεις καλύτερα.

Εγώ πάντως κατέληξα πως δεν θα βρω κινητό που να μου κάνει, οπότε σκέφτομαι να μην πάρω τίποτα..

Ήθελα όχι τεράστιο, πολύ καλή camera, και αδιάβροχο (bonus!) οπότε πήγαινα για το xperia V. Αλλά δεν μου είναι γραφτό μάλλον.. (γιατί απ' ότι καταλαβαίνω το T και το V έχουν ακριβώς την ίδια camera.

Και αν και θα ήθελα να δοκιμάσω 808 και N8, δεν μπορώ γιατί η ΝΟΚΙΑ με αγνοεί σαν πελάτη (αφαίρεση χαρτών Κύπρου λόγω απειλών Τουρκίας) οπότε θα πρέπει να την αγνοήσω κι εγώ..

Δεν ξερω τι θεωρεις καλυτερο,αλλα εμενα δεν μαρεσαν του arc..ακομα και το C905 πιο καλη φωτο ειχε..απο εκει και περα, τραβηξα διπλα διπλα arc S με xperia P και το Ρ ηταν πολυ ανωτερο...ποσο μαλλον το Τ που ειναι σαν το Ρ τουλαχιστον (για να μην πω και απο το Ρ ανωτερο γιατι δεν τα δοκιμασα μαζι)

ΠΑντως το ARC S επειδη το εχω δωσει στην κοπελα μου και μπορω να τα συγκρινω, δεν μπορω να πω οτι ειναι καλυτερο, απλα εκει το ειχα πχ στην αναγνωριση σκηνης και επιανε καλυτερες φωτο, και πιο γρηγορα. το Τ δεν ξερω,αλλα αν βγαλεις αυτη τη ρυθμιση νομιζω οτι ειναι αρκετα καλο,απλα δεν φτανει Ν8 για μενα...

Οσο για την νοκια,οκ συμφωνω μαυτο που λες,αλλα απο τη στιγμη που δεν παω κυπρο,δε με απασχολει,δεν το βλεπω ετσι. Εχει την καλυτερη πλοηγηση για μενα,καλυτερη καμερα,απλοτητα και κανει 5 πραγματα πολυ ευκολα και ωραια.

Αν τα symbian ηταν σε λιγο καλυτερη μοιρα δε θα επαιρνα το Τ αλλα το 808...

Εφοσον ομως το Ν8 ειναι αριστο, ηθελα το2ο κιν μου ναχει και ολα τα αλλα πλεονεκτηματα που εχει το ανροιδ...

Προσωπικα,μελλοντικα με βλεπω σε wp8 αν αφαιρεσει περιορισμους και βαλει καμερες ισαξιες του Ν8(+xenon δλδ) τουλαχιστον γιατι πιστευω οτι εκει θα βρικσω εναν καλο συνδυασμο ολων με τα λιγοτερα μειονεκτηματα

Η κάμερα δεν είναι το δυνατό χαρτί του t κι οποίος το πάρει για την κάμερα απλά έσφαλε.

Galaxy s3,one s,one x,xperia s έχουν πολύ καλύτερή ποιότητα φωτογραφίας.τεσταρισμενο αυτό.

Περίμενα καλύτερα αποτελέσματα κι εγώ αλλά δυστυχώς δεν...το μελανό του σημείο απλά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγω αυτο που αντιλαμβανομαι διαβαζοντας ειναι οτι ..αν 2-3 πουν αυτο τελειο ..ειναι τελειο μεχρι νεωτερας και το αντιθετο παλι ..και μετα παλι εξαρταται απο την δημοτικοτητα του + και του - και ολα μπορουν να ξανα αλλαξουν ,υπογραφες σχολια κτλ κτλ ..και παλι απο την αρχη ..

..θυμαμαι οταν πηρα το W995 κι εγινα μελος στο φορουμ ,ολοι κραζανε τις φωτογραφιες του ..μεχρι που ανεβασα ζωντανες βραδυνες φωτο Χριστουγεννιατικες καλη ωρα -οποιος θελει να ψαξει να τις δει - κι αρχισανε τα γκουχου γκουχου ..εχμ ναι τελικα ..κουβεντα να γινεται

Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Εγω αυτο που αντιλαμβανομαι διαβαζοντας ειναι οτι ..αν 2-3 πουν αυτο τελειο ..ειναι τελειο μεχρι νεωτερας και το αντιθετο παλι ..και μετα παλι εξαρταται απο την δημοτικοτητα του + και του - και ολα μπορουν να ξανα αλλαξουν ,υπογραφες σχολια κτλ κτλ ..και παλι απο την αρχη ..

..θυμαμαι οταν πηρα το W995 κι εγινα μελος στο φορουμ ,ολοι κραζανε τις φωτογραφιες του ..μεχρι που ανεβασα ζωντανες βραδυνες φωτο Χριστουγεννιατικες καλη ωρα -οποιος θελει να ψαξει να τις δει - κι αρχισανε τα γκουχου γκουχου ..εχμ ναι τελικα ..κουβεντα να γινεται

χαχα,καλα, δεν ειχε και την καλυτερη φωτο..

εγω καταλαβαινω οσους το κραζουν, γιατι απλα ειχε διαφημιστει και πλασαριστει ως ενα απο τα καλυτερα φωτογραφικα κινητα,οτι εχει τον φοβερο αισθητηρα των ψηφιακων κτλ..οκ μπουρδες, δεν ειναι τοσο καλο. αλλα δεν ειναι και κακο! για μενα εχει καλη φωτο αλλα οχι τελεια για κινητο.υπαρχουν και καλυτερα που προσωπικα θεωρω τα Ν8 και 808. HTC μονο δεν εχω ιδεα αλλα οποτε ειδα απο αλλους δε μαρεσαν. προσωπικα δεν τα ξερω

χαχα,καλα, δεν ειχε και την καλυτερη φωτο..

χαχα δες πρωτα και μετα σχολιαζε ..το ιδιο σκηνικο σε επαναληψη χρονια τωρα ,τελειοτητα Δεν υπαρχει ,ουτε εχει σχεση το Τ στα υπολοιπα με τα υπολοιπα που αναφερεις..φιλικα παντα δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουμε :)

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

• The title was changed to Sony Xperia T