sounik Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Παιδιά αυτό το έχετε διαβάσει εσείς που πειράζετε τον κοφτή; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2021651 Μιλαει για αποτομη αλλαγη θερμοκρασιας το οποιο σημαινει(το εχω διαβασει) οτι ενω το κινητο ειναι πολυ ζεστο το βαζουν μεσα στο ψυγειο(η την καταψυξη:D) για να κρυωσει γρηγορα.Η ακομα χειροτερα το βαζουν και δουλευει μεσαστο ψυγειο.Οποτε ειναι πολυ λογικο να ραγισει το γυαλι.Δεν υπαρχει τετοιο θεμα αν αφησεις το κινητο να κρυωσει μονο του Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Μονο secret menu και reboot. Τοσο απλα!:p 3845#*975# Το γραφω ακομα μια φορα για αυτους που το ξεχασαν:D Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 Υπαρχει κανενας οδηγος γιαυτο το "κρυφο μενου" ,για το τι κανουν τα τεστ πουχει ή για το τι μπορει να πειραχθει; Κατεβασε αυτο το pdf. Ειναι το πληρες service manual, για το Ε970 ομως. Για το 975 δεν εχω καταφερει να βρω κατι ακομα. Ειναι ελαχιστες ομως οι διαφορες. Προσεξε ομως ειναι το service manual και οχι το user. Κανει το κινητο φυλλο-φτερο. Εχει και το service menu που ψαχνεις, μεσα. http://db.tt/B06h88Aq Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisso Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 (edited) Θα το τσιμπουσα,αφου εδινα το ascend p1 σε μελος της οικογενειας,αλλα με χαλαει η φωτογραφικη του :( Φαινεται κατωτερη απο του p1.Μιπως μπορει να ανεβασει καποιος περισσοτερα δείγματα; edit:Σε review απο Unboxholics λεγεται οτι υπαρχει θεμα με την καμερα και οχι με τη φωτογραφια.. Τι ισχύει τελικα; Κατα ποσο υπερθερμενεται; Edited August 13, 2013 by stathisso Παράθεση http://i.imgur.com/hIe7XW1.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
velos06 Δημ. August 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2013 δεν θελει ρουτ. η εφαρμογη λειτουργει πολυ καλα, ακομη και αν μιλας με bluetooth. δεν θελει καποια ιδιαιτερη ρυθμιση. Αυτοματα ηχογραφει ολες τις κλησεις Την ξέρω την εφαρμογή, την έχω δουλέψει με επιτυχία σε άλλο κινητό με custom rom. Εδώ όμως, δεν... Στις ρυθμίσεις έχεις τις default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Θα το τσιμπουσα,αφου εδινα το ascend p1 σε μελος της οικογενειας,αλλα με χαλαει η φωτογραφικη του :( Φαινεται κατωτερη απο του p1.Μιπως μπορει να ανεβασει καποιος περισσοτερα δείγματα; edit:Σε review απο Unboxholics λεγεται οτι υπαρχει θεμα με την καμερα και οχι με τη φωτογραφια.. Τι ισχύει τελικα; Κατα ποσο υπερθερμενεται; Με 2 πολυ απλα λογια. Εαν κοιτας πρωτα-πρωτα καμερα στο κινητο που θα αγορασεις, δεν ειναι για σενα η συσκευη (ενω στο μεταξυ , προσωπικη μου αποψη , ειναι οτι η καμερα ειναι ακρως ικανοποιητικη στις φωτο που βγαινουν ημερα -και με καταλληλες ρυθμισεις και οχι στο αυτοματο-ενω μετριες εως πολυ μετριες σε χαμηλοτερους φωτισμους.Το βιντεο ειναι πολυ πολυ ανωτερο). Εαν θετεις ως στοχο την εξαιρετικοτατη και απροβληματιστη χρηση του κινητου σου, τοτε το αγοραζεις με κλειστα ματια-σε οτι χρωμα βρεις μιας και τα 2 ειναι πανεμορφα. Οσον αφορα τη θερμανση, ειναι απολυτα φυσιολογικη και οταν το "κουραζεις" (πραγμα που ειναι δυσκολο να συμβει με το OG) τοτε ισως να δεις μεγαλυτερες θερμοκρασιες,πραγμα που λογικα συμβαινει με τις συσκευες που εχουν 4 πυρηνες. Το σημειο που νοιωθεις να θερμαινεται ειναι ακριβως κατω απο την καμερα και ελαφρως γυρω γυρω. Θα προσπαθησω να ποσταρω αυριο οσες περισσοτερες φωτο ειναι δυνατο. Αλλα προς το παρων σου δειχνω μια παλαιοτερη που εχω ξαναποσταρει. https://www.dropbox.com/s/wfxg9slcuyyn7hn/CAM00281.jpg Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Θα το τσιμπουσα,αφου εδινα το ascend p1 σε μελος της οικογενειας,αλλα με χαλαει η φωτογραφικη του :( Φαινεται κατωτερη απο του p1.Μιπως μπορει να ανεβασει καποιος περισσοτερα δείγματα; edit:Σε review απο Unboxholics λεγεται οτι υπαρχει θεμα με την καμερα και οχι με τη φωτογραφια.. Τι ισχύει τελικα; Κατα ποσο υπερθερμενεται; Καλημέρα σε όλους! Παιδιά καλά θα ήταν να κάνουμε και κανένα search στο νήμα. Οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις συνεχώς! Οι συγκεκριμένες διευκρινήσεις για την κάμερα έχουν γίνει τουλάχιστον 30 φορές. Εντάξει δεν λέω, να έρχεστε όλοι στο νήμα, μια παρέα ήμαστε, να τα λέμε, να κάνουμε και πλάκα αλλά να επαναλαμβάνονται συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, η ίδια ερώτηση ...... :X Εγώ τουλάχιστον άρχησα να κουράζομαι! :worry: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Τουλάχιστον δεν συζητάμε για προβλήματα, όπως αλλού! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Μπορεί να βρει και στο internet όποιος θέλει δείγματα εικόνων από το κινητό, μια χαρά είναι η κάμερα και το βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Πρόβλημα? Άγνωστη λέξη!! Που έχω τον Μπαμπινιώτη!!! :lol: Έριξα μια ματιά στα firmware που υπάρχουν και είδα ότι κάποιες χώρες όπως Γαλλία και Γερμανία έχουν πάρει την 10F! Λέτε να έρχεται τίποτα? Όχι ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται βρε παιδί μου γιατί αν περιμέναμε για προβλήματα ...... Θα το κλείναμε το τόπικ!! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Ανεβάζω και φωτο από την οθόνη κλειδώματος που έχω μέσω του Widget Locker, πραγματικό εργαλείο για το κινητό αν το φτιάξεις σωστά. Σίγουρα και της LG είναι πολύ καλή με της 4 εφαρμογές που μπορείς να τοποθετήσεις στο κάτω μέρος και με ωραία γραφικά, αλλά εδώ είναι το κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Πραγματικά μαύρο χάλι οι εικόνες. :frog: Επισυνάπτω δύο, με το ηλιοβασίλεμα από τα Φαλάσαρνα. (Η μία είναι με HDR και η άλλη με την επιλογή "ηλιοβασίλεμα"). Σε καμία περίπτωση δεν είναι η super αλλά ούτε και χάλια. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο (το οποίο τα κάνει ολά ΑΨΟΓΑ). Και για να ξαναγίνω κουραστικός, να πω για άλλη μια φορά πως το κινητό είναι σε σχέση απόδοσης-τιμής, μακράν, το καλύτερο της αγοράς.:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να κανω μια παρατηρηση για τον thermal daemon. Ο λογος που παιρνει τα πανω του προφανως ειναι γιατι ανεβαινει ο cpu στα 1.7ghz γιαυτο και απογειωνεται, με αντιτιμο την μπαταρια και την θερμοκρασια. Αυτο το εχετε προφανως δοκιμασει τωρα το καλοκαιρι με τις 35αρες και την ζεστη που ακομα και το iphone 5 + s4 που ειχα εβραζαν. Μηπως τον χειμωνα που η θερμοκρασια θα ειναι αισθητα χαμηλοτερη τα πραγματα θα ειναι καλυτερα? Αν δεν προκαλει καποια ζημια στο κινητο και το θεμα ειναι μονο η θερμοκρασια πιστευω οτι το κινητο δουλευει με τον αισθητηρα στο off ανετα. Εχω δει δραματικες διαφορες σε ηλεκτρονικες συσκευες το ποσο ζεστενονται με διαφορα περιβαλλοντος 10 βαθμους μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Πραγματικά μαύρο χάλι οι εικόνες. :frog: Επισυνάπτω δύο, με το ηλιοβασίλεμα από τα Φαλάσαρνα. (Η μία είναι με HDR και η άλλη με την επιλογή "ηλιοβασίλεμα"). Σε καμία περίπτωση δεν είναι η super αλλά ούτε και χάλια. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο (το οποίο τα κάνει ολά ΑΨΟΓΑ). Και για να ξαναγίνω κουραστικός, να πω για άλλη μια φορά πως το κινητό είναι σε σχέση απόδοσης-τιμής, μακράν, το καλύτερο της αγοράς.:D:D:D Πω, πω φίλε!!!! Μιλάμε είναι για ταπετσαρία και οι δύο!! Ειδικά η πρώτη!!! Τρομερές!! Απλά .... ΤΡΟΜΕΡΕΣ!!!!!!!!! :cool: Να κανω μια παρατηρηση για τον thermal daemon. Ο λογος που παιρνει τα πανω του προφανως ειναι γιατι ανεβαινει ο cpu στα 1.7ghz γιαυτο και απογειωνεται, με αντιτιμο την μπαταρια και την θερμοκρασια. Αυτο το εχετε προφανως δοκιμασει τωρα το καλοκαιρι με τις 35αρες και την ζεστη που ακομα και το iphone 5 + s4 που ειχα εβραζαν. Μηπως τον χειμωνα που η θερμοκρασια θα ειναι αισθητα χαμηλοτερη τα πραγματα θα ειναι καλυτερα? Αν δεν προκαλει καποια ζημια στο κινητο και το θεμα ειναι μονο η θερμοκρασια πιστευω οτι το κινητο δουλευει με τον αισθητηρα στο off ανετα. Εχω δει δραματικες διαφορες σε ηλεκτρονικες συσκευες το ποσο ζεστενονται με διαφορα περιβαλλοντος 10 βαθμους μονο. 1.7GHz????? To OG?? :blink: Το βρήκες κάπου αυτό? :confused: Δεν έχει κανένα πρόβλημα το κινητό! Εγώ τον έχω βγάλει από την πρώτη στιγμή και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Βέβαια δεν είμαι ο hard core gamer. Δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια στο κινητό. Τα προτειμώ στην 60άρα στο σπίτι !!!! :lol: Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Όσοι έχετε βγάλει τον κοφτή έχετε δει αισθητή διαφορά στην ταχύτητα; Εντάξει στις μετρήσεις, αλλά στην καθημερινή λειτουργία παρατηρείτε ότι είναι αρκετά πιο γρήγορο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Όχι δεν είναι πιο γρήγορο, απλά με βοηθάει παραπάνω στον κόντρα ήλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Πραγματικά μαύρο χάλι οι εικόνες. :frog: Επισυνάπτω δύο, με το ηλιοβασίλεμα από τα Φαλάσαρνα. (Η μία είναι με HDR και η άλλη με την επιλογή "ηλιοβασίλεμα"). Σε καμία περίπτωση δεν είναι η super αλλά ούτε και χάλια. Όπως είπα και σε προηγούμενο post, μην ξεχνάτε πως μιλάμε για ένα κινητό τηλέφωνο (το οποίο τα κάνει ολά ΑΨΟΓΑ). Και για να ξαναγίνω κουραστικός, να πω για άλλη μια φορά πως το κινητό είναι σε σχέση απόδοσης-τιμής, μακράν, το καλύτερο της αγοράς.:D:D:D Εχουμε πει εγω που λειτουργω το κινητο που ειναι τις γυναικας μου,γιατι το δικο μου το εχω στην Αθηνα,αν "ξερεις" να βγαζεις φωτο,μια χαρα ειναι... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Το patch της κάμερας πιο είναι? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά αυτό το πρόβλημα, όταν πάω να βγάλω φωτογραφία με φλας κανει μια χρονοκαθυστέρηση και βγαζει πρώτα την φωτογραφία και μετά αναβει το φλας... Υπάρχει κάποια λύση γι' αυτό? Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλημέρα παιδιά. Το παρήγγειλα και εγώ από expansys Αγγλίας κ το περιμένω. Για να δούμε, έχω περιέργεια. Μετα το ideos x5 και ένα κινεζοφωνο, θα είναι το πρώτο ακριβό κινητό που πληρώνω. Παράθεση :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1111 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 (edited) παιδιά το άσπρο είναι έτσι http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-white.html ή έτσι http://www.emark.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&page=shop.product_details&flypage=vmj_hunk_img1.tpl&product_id=11538&category_id=363 ? Edited August 14, 2013 by giwrgos1111 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Καλημέρα παιδιά. Το παρήγγειλα και εγώ από expansys Αγγλίας κ το περιμένω. Για να δούμε, έχω περιέργεια. Μετα το ideos x5 και ένα κινεζοφωνο, θα είναι το πρώτο ακριβό κινητό που πληρώνω. Θα τριβεις τα ματια σου. Καμια σχεση. Για τον κοφτη παντως που λετε, το nexus 4 τον εχει σιγουρα απενεργοποιημενο αν κρινουμε απο τα νουμερα που βλεπουμε στα benchmarks, επισης απο οσο ξερω δεν ριχνει την φωτεινοτητα της οθονης, ουτε καν εχουν βαλει eco mode. Οποτε δεν νομιζω να καει, απλα τρωει την μπαταρια γρηγορα και οι διαφορες ειναι μικρες, μια καλη λυση για το θεμα της φωτεινοτητας, ειναι να βγαλετε τον κοφτη και να εχετε το eco mode ανοιχτο για να δουλευουν 2 πυρηνες μονο. Αν τρεξετε antutu θα πιασετε 18000 ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Όχι δεν είναι πιο γρήγορο, απλά με βοηθάει παραπάνω στον κόντρα ήλιο Συμφωνω απολυτα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 παιδιά το άσπρο είναι έτσι http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-white.html ή έτσι http://www.emark.gr/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=2&page=shop.product_details&flypage=vmj_hunk_img1.tpl&product_id=11538&category_id=363 ? http://www.vnp.gr/lg-e975-optimus-g-white.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Να κανω μια παρατηρηση για τον thermal daemon. Ο λογος που παιρνει τα πανω του προφανως ειναι γιατι ανεβαινει ο cpu στα 1.7ghz γιαυτο και απογειωνεται, με αντιτιμο την μπαταρια και την θερμοκρασια. Αυτο το εχετε προφανως δοκιμασει τωρα το καλοκαιρι με τις 35αρες και την ζεστη που ακομα και το iphone 5 + s4 που ειχα εβραζαν. Μηπως τον χειμωνα που η θερμοκρασια θα ειναι αισθητα χαμηλοτερη τα πραγματα θα ειναι καλυτερα? Αν δεν προκαλει καποια ζημια στο κινητο και το θεμα ειναι μονο η θερμοκρασια πιστευω οτι το κινητο δουλευει με τον αισθητηρα στο off ανετα. Εχω δει δραματικες διαφορες σε ηλεκτρονικες συσκευες το ποσο ζεστενονται με διαφορα περιβαλλοντος 10 βαθμους μονο. Γινεται ακριβως το αντιθετο.Με τον κοφτη πεφτει η συχνοτητα για να μην ανεβαζει θερμοκρασια.Το χειμωνα πιστευω και γω οτι δε θα χρειαζεται ουτε στα παιχνιδια.Οντωςπαιζει μεγαλο ρολο η θερμοκρασια περιβαλλοντος Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts