chr23 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Γεια και από μένα :) Βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού και έχω αλλάξει κάμποσες γνώμες μέχρι τώρα, ψήνομαι όμως για το lg, έχει όσα ψάχνω. Μια ερώτηση έχω, κυκλοφορεί το λευκό στην Ευρώπη; Κάπου νομίζω ότι διάβασα πως αυτή είναι η κορεάτικη έκδοση. Επίσης στο skroutz το βρίσκω σε λευκό αλλά όλες οι εικόνες που έχουν είναι από το optimus l9 :blink: Το έχει πάρει κανείς να μου λύσει την απορία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Το εχω εγω και σε λευκο και σε μαυρο. Και τα δυο τα πηρα απο εδω. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Το εχω εγω και σε λευκο και σε μαυρο. Και τα δυο τα πηρα απο εδω. Ποιο σου αρεσει περισσοτερο? δε εχω δει το λευκο απο κοντα Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Το λευκο, Γιαννη. Ειναι πραγματικσ κοσμημα! Ειδικα η αντιθεση το total black μπροστα (αυτο ειναι που μου αρεσει σε αντιθεση με τα s3/s4 που δεν ειναι ετσι), με το λευκο πισω και το κρυσταλο, το κανει πραγματικα πολυ ποιοτικο. Μια λεξη μονον "classy". Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Οταν το κινητο φορτιζει (lg φορτιστης) ο φορτιστης κανει εναν ανεπαισθητο θορυβο (οπως οταν βρισκει η φτερωτη του αυτοκινητου-πολυ μικροτερης εντασεως εννοειται) που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ κατα την αποσυνδεση του απο την πριζα για 1 λεπτο. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?Να βαλω αλλον να φορτιζω το κινητο?(εχω κανα 2 της samsung που καθονται) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voulgas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Οταν το κινητο φορτιζει (lg φορτιστης) ο φορτιστης κανει εναν ανεπαισθητο θορυβο (οπως οταν βρισκει η φτερωτη του αυτοκινητου-πολυ μικροτερης εντασεως εννοειται) που ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ κατα την αποσυνδεση του απο την πριζα για 1 λεπτο. Εχει παρατηρησει κανεις κατι αντιστοιχο?Να βαλω αλλον να φορτιζω το κινητο?(εχω κανα 2 της samsung που καθονται) Ναι το εχω παρατηρησει και εγω...αλλα δεν με καιει ιδαιτερα.εφοσον φορτιζει ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Ναι το εχω παρατηρησει και εγω...αλλα δεν με καιει ιδαιτερα.εφοσον φορτιζει ολα καλα! Αρα ειναι γενικο το "κακο".απλα ηθελα να ξερω.μην εχει κατι και τρεχω μετα :) Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) μολις το ακουσα και εγω οντως το κανει και χωρις να φορτιζεις το κινητο.θα δοκιμασω και με εναν της samsung που εχω.δεν το κανει ουτε με φορτιστη της htc και της samsung τελικα που δοκιμασα. Edited August 3, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 μολις το ακουσα και εγω οντως το κανει και χωρις να φορτιζεις το κινητο.θα δοκιμασω και με εναν της samsung που εχω.δεν το κανει ουτε με φορτιστη της htc και της samsung τελικα που δοκιμασα. Ναι,ουτε σε μενα.ειναι προσον του lg φορτιστη,μαλλον. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 α ρε LG με τα τρελα σου.και μια παραθεση μιλησα με εκπροσωπο της LG σημερα για το θεμα της αναβαθμισης για το 4G και μου ειπε οτι την περιμενουν μεσα στον αυγουστο.εγω που εχω τηλεφωνο γαλλικο την πηρα μολις ενεργοποιηασα το τηλεφωνο για πρωτη φορα στις 15 ιουλιου και κανονικα δουλευει το 4G με καρτα cosmote.αυτος δεν ηξερε τιποτα για την αναβαθμιση .επισης τον ρωτησα και για την εγγυηση και μου ειπε οτι κανονικα ισχυει εφοσον το τηλεφωνο εισαγεται στην χωρα μας απο την ελληνικη αντιπροσωποια.τον ειπα βεβαια οτι ειναι γαλλικο και μου απαντησε οτι και παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.... Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 α ρε LG με τα τρελα σου.και μια παραθεση μιλησα με εκπροσωπο της LG σημερα για το θεμα της αναβαθμισης για το 4G και μου ειπε οτι την περιμενουν μεσα στον αυγουστο.εγω που εχω τηλεφωνο γαλλικο την πηρα μολις ενεργοποιηασα το τηλεφωνο για πρωτη φορα στις 15 ιουλιου και κανονικα δουλευει το 4G με καρτα cosmote.αυτος δεν ηξερε τιποτα για την αναβαθμιση .επισης τον ρωτησα και για την εγγυηση και μου ειπε οτι κανονικα ισχυει εφοσον το τηλεφωνο εισαγεται στην χωρα μας απο την ελληνικη αντιπροσωποια.τον ειπα βεβαια οτι ειναι γαλλικο και μου απαντησε οτι και παλι δεν υπαρχει κανενα προβλημα.... Θετικα νεα για την εγγυηση επιβεβαιωνονται καθημερινα. Και μενα γαλλικο ειναι αλλα εχω βονταφον.οποτε περιμενω... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 αν εχεις παρει την αναβαθμιση E97510D μπoρεις να εχεις 4G απλως η vodafone πρεπει να σου ενεργοποιησει το 4g. Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 αν εχεις παρει την αναβαθμιση E97510D μπoρεις να εχεις 4G απλως η vodafone πρεπει να σου ενεργοποιησει το 4g. Αναβαθμιση v10d-apr-01-2013 (16,36 mb) Αυτη μουχε ερθει.και εχω στειλει μηνυμα σε βονταφον για 4g.και παλι το 4g δε δουλευει.οχι μονο σε μενα αλλα και σε αλλα παιδια.ουτε στις επιλογες το βγαζει στις ρυθμισεις. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 κυτα εγω οταν βαζω καρτα της vodafone το δοκιμασα τωρα με ενεργοποιημενο το 4G απο vodafone δεν μου εμφανιζει και εμενα το 4G ΜΕ την καρτα της cosmote ολα καλα και μου το εμφανιζει μεσα απο τις ρυθμισεις δεν ξερω τι γινεται Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 για να ενεργοποιησω το 4G της Cosmote , που ακριβως πρεπει να στειλω ή να παρω παιδια; ξερει κανεις; Αν και κανονικα μου το βγαζει σαν επιλογη. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) με την εξυπηρετηση πελατων και ζητα ενεργοποιηση 4g στο 138 38 Edited August 3, 2013 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 κυτα εγω οταν βαζω καρτα της vodafone το δοκιμασα τωρα με ενεργοποιημενο το 4G απο vodafone δεν μου εμφανιζει και εμενα το 4G ΜΕ την καρτα της cosmote ολα καλα και μου το εμφανιζει μεσα απο τις ρυθμισεις δεν ξερω τι γινεται Μα το προβλημα στο 4g ειναι μονο με τη vodafone, οχι γενικα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Το λευκο, Γιαννη. Ειναι πραγματικσ κοσμημα! Ειδικα η αντιθεση το total black μπροστα (αυτο ειναι που μου αρεσει σε αντιθεση με τα s3/s4 που δεν ειναι ετσι), με το λευκο πισω και το κρυσταλο, το κανει πραγματικα πολυ ποιοτικο. Μια λεξη μονον "classy". εμενα παλι γιατι απο τα βιντεο και τις φωτο που εχω δει στο google μου φαινεται οτι χανει σε ομορφια το γυαλι σε ασπρο και οτι δεν φαινεται τοσο εντυπωσιακο το μοτιβο..ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 αν θυμαμαι το κινητο το εχω 4 ημερες;; Απλα ειναι τελειο. Κοιταζω το nexus s και απλα το εβαλα στο κουτι του για παροπλισμό. Μια ερωτηση μονο για τους γνωριζοντες. Είτε παγώσω εφαρμογές είτε όχι μου δειχνει ελευθερη ραμ 1,29 γιγα. Δεν θα επρεπε με το παγωμα μεσω του titanium να εχω περισσοτερη ραμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 (edited) Το lg smart world ειναι κατι σαν το samsung apps? Καμια απαντηση γιαυτο; Α και κατι αλλο ,μιας και το θυμηθηκα.εχετε βαλει στο pc το προγραμμα της lg?μηπως βγαζει καμια αναβαθμιση αποκει,γιαυτο ρωταω. Edited August 3, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Καμια απαντηση γιαυτο; Α και κατι αλλο ,μιας και το θυμηθηκα.εχετε βαλει στο pc το προγραμμα της lg?μηπως βγαζει καμια αναβαθμιση αποκει,γιαυτο ρωταω. Κατι παρομοιο ειναι το Smart World , απλα κανεις μια εγγραφη, αλλα δε καταλαβα καν την χρησιμοτητα του. Δοκιμασα για ενημερωση απο την εφαρμογη της LG στο pc αλλα δεν ειχα καποια ανταποκριση για κατι νεο. Επισης δοκιμασα και το on-screen phone, το οποιο εχει και αυτο την φαση του :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Κατι παρομοιο ειναι το Smart World , απλα κανεις μια εγγραφη, αλλα δε καταλαβα καν την χρησιμοτητα του. Δοκιμασα για ενημερωση απο την εφαρμογη της LG στο pc αλλα δεν ειχα καποια ανταποκριση για κατι νεο. Επισης δοκιμασα και το on-screen phone, το οποιο εχει και αυτο την φαση του :) Στη χωρα που ζητα το smartworld τι βαζουμε; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Στη χωρα που ζητα το smartworld τι βαζουμε; Αν θυμαμαι καλα εβαλα Αγγλια ή κατι τετοιο , νομιζω οτι δεν ειχε Ελλαδα. Αλλα δε θυμαμαι το εκανα απο τις πρωτες μερες που ειχα το κινητο , απλα και μονο για να μου φυγει η περιεργεια !! Ενταξει μη περιμενεις πολλα πραγματα, αν και δε το πολυεψαξα να σου πω την αληθεια! Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_themis Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Θα ήθελα να αναφερθω σε κάτι που μου εχει κανει τρομερη εντυπωση στο κινητο μας... το multitasking που το ονομαζει qslide! Ειναι απιστευτη η χρηστικοτητα του! Και οχι απλα φαντεζι... μπορω να εχω ανοιχτο ενα αρχειο και να ανοιξω διπλα του το ημερολογιο, την αριθμομηχανη και να τσεκαρω στο ιντερνετ με ολα ανοιχτα διπλα διπλα! Εχει κανει καταπληκτικη δουλεια στο multitask η lg και σιγουρα αξιζει μνειας! Εχω εντυπωσιαστει οσο δεν παει αλλο με το τηλεφωνο αυτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2013 Είχα αποφασίσει να πάρω καινούργιο κινητό κατά Χριστούγεννα μεριά, αλλά δεν το βλέπω να αντέξω μέχρι το τέλος του μήνα, ειδικά με όσα διαβάζω σε αυτό το θέμα :food: Κατά ένα περίεργο τρόπο εδώ και ένα χρόνο κυκλοφορώ με ένα samsung των 29 ευρω (!) αλλά σύντομα θα υπάρχει νέο μέλος στην παρέα του lg :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts