Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή και εγώ πρόκειται να αγοράσω απο σκρουτζομαγαζο το G αν δεν είναι κόπος θα ήθελα να ξέρω τι παίζεται με τα παραεισαγωγής. Ευχαριστώ.

Αυτο που παιζει ειναι οτι ειναι πιο φθηνα και εφοσον ειναι σφραγισμενα και δεν λειπει ουτε η παραμικρη ζελατινα απο πανω δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις +250ε για τα νταβατζιλικια των ελληνικων αλυσιδων, το ιδιο κινητο παιρνεις.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτο που παιζει ειναι οτι ειναι πιο φθηνα και εφοσον ειναι σφραγισμενα και δεν λειπει ουτε η παραμικρη ζελατινα απο πανω δεν υπαρχει κανενας λογος να δωσεις +250ε για τα νταβατζιλικια των ελληνικων αλυσιδων, το ιδιο κινητο παιρνεις.

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Για τις ζαλατίνες ...το κουτί είναι σε ζελατίνα ..υπάρχει κάποιο tip για να ξέρω ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία ( θα δω και στο youtube κανένα unboxing ).

Εχω την εντύπωση ότι δεν έχουν όλα τα κουτιά ζελατίνα ...ένα ipad4 που παραλαβαμε στην δουλειά το κούτι νομίζω δεν είχε ζελατίνα ούτε σφραγίδα και μάλιστα από γνωστή αλυσίδα...

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση. Για τις ζαλατίνες ...το κουτί είναι σε ζελατίνα ..υπάρχει κάποιο tip για να ξέρω ότι δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία ( θα δω και στο youtube κανένα unboxing ).

Εχω την εντύπωση ότι δεν έχουν όλα τα κουτιά ζελατίνα ...ένα ipad4 που παραλαβαμε στην δουλειά το κούτι νομίζω δεν είχε ζελατίνα ούτε σφραγίδα και μάλιστα από γνωστή αλυσίδα...

Ζελατίνα στο κουτί δεν έχει σχεδόν κανένα..Το μονο που προσεχείς είναι η ταινία ασφαλείας που σφραγίζει το κουτάκι..

Δεν καταλαβαίνω γιατί επειμενετε να συγκρίνετε ανόμοια πράγματα. Σε άλλη κατηγορία απευθύνεται το note2 και σε άλλη το OG. Και να επεισημανω για άλλη μια φορά ότι οι δυο συσκευές είναι σχεδον συνομιλικες. Κανενα μηνα έχουν διαφορα. Απλώς άργησε πάρα πολύ να έρθει στην Ελλάδα το OG.

Κατ' εμε το κινητό βρίσκεται ανάμεσα στα s3 και s4. Σαφώς ανώτερο από το τριαρι και κατωτερο από το τεσσάρι. Είναι ομως τόσο απίστευτα προσεγμένο από την LG, που ακόμη και έτσι, δημιουργεί "αμφιβολίες" για σαφώς ισχυρότερους και νεωτερους αντίπαλους.

Είναι ακριβώς αυτό που είπες, είναι τόσο καλοστημένο και καλογραμμένο το πρόγραμμα από την LG που κυριολεκτικά σε αφήνει άφωνο με το πόσο "βουτυρένια" δουλεύει. Ελπιζω μην βγάλουν καμιά αναβάθμιση και μας το χαλάσουν, δεν θα τ' αντέξω. :lol:

Επίσης σταματήστε να κάνετε συγκρίσεις με το Νοτε , γιατί πρώτον είναι άλλη κατηγορία και δεύτερον δεν ακουμπάμε το ιερό δισκοπότηρο του android. :rolleyes:

Συγνώμη φίλοι μου , αλλά αυτή είναι η αλήθεια, το Νοτέλι αυτό, ο Νότης το άλλο , λές και είναι γαϊδούρι και του βγάζετε παρατσούκλια. Εμείς τι να πούμε με το G, άν καταλάβατε που παραπέμπει :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Είναι ακριβώς αυτό που είπες, είναι τόσο καλοστημένο και καλογραμμένο το πρόγραμμα από την LG που κυριολεκτικά σε αφήνει άφωνο με το πόσο "βουτυρένια" δουλεύει. Ελπιζω μην βγάλουν καμιά αναβάθμιση και μας το χαλάσουν, δεν θα τ' αντέξω. :lol:

Επίσης σταματήστε να κάνετε συγκρίσεις με το Νοτε , γιατί πρώτον είναι άλλη κατηγορία και δεύτερον δεν ακουμπάμε το ιερό δισκοπότηρο του android. :rolleyes:

Συγνώμη φίλοι μου , αλλά αυτή είναι η αλήθεια, το Νοτέλι αυτό, ο Νότης το άλλο , λές και είναι γαϊδούρι και του βγάζετε παρατσούκλια. Εμείς τι να πούμε με το G, άν καταλάβατε που παραπέμπει :p

Ειναι και πρωι... (στο g αναφερομαι :lol: )

Αυτο που ειπες με την αναβαθμιση δε θελω ουτε να το σκεφτομαι...

Αν ειναι να μη δουλευει ετσι,να μην παρει ΠΟΤΕ αναβαθμιση.(αντε να κανω ενα σκοντο για να παρει αναβαθμιση για το vodafone lte)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδες πως το συνδεω με τον υπολογιστη,να μεταφερω φωτο...? Ποια επιλογη βαζω...?
android or ios or wm......who cares.....???

Παιδες πως το συνδεω με τον υπολογιστη,να μεταφερω φωτο...? Ποια επιλογη βαζω...?

MTP. Αλλα, σε εμενα δεν το εβλεπε. Επρεπε να μπω στο site της lg. Και να κατεβασω τους drivers.

Με την tv εβγαλες ακρη?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδιά πηγαίνετε σε ένα κατάστημα, βάλτε την κλίμακα των animations στο 0.5Χ σε όλες τις επιλογές (ιδανικά σε ένα s4) και τσεκάρετε smoothness δίπλα στο g. Θα καταλάβετε τι μαγικό έχει κάνει η lg...

Παιδιά πηγαίνετε σε ένα κατάστημα, βάλτε την κλίμακα των animations στο 0.5Χ σε όλες τις επιλογές (ιδανικά σε ένα s4) και τσεκάρετε smoothness δίπλα στο g. Θα καταλάβετε τι μαγικό έχει κάνει η lg...

Στο s3 δεν είχα δει κάτι το συγκλονιστικό , στο s4 έχει μεγαλύτερη διαφορά?

Γίνεται και στο G αυτό? Δεν το έχω ψάξει - προσέξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

MTP. Αλλα, σε εμενα δεν το εβλεπε. Επρεπε να μπω στο site της lg. Και να κατεβασω τους drivers.

Με την tv εβγαλες ακρη?

Ναι πρεπει να παρω καλωδιο mhl,βγαινει και σε ασυρματο...? Η θα μπλεχτω με καλωδια...?

Μπαινω μεσα στο site lg ,να κατεβασω τους drivers...?

Ναι πρεπει να παρω καλωδιο mhl,βγαινει και σε ασυρματο...? Η θα μπλεχτω με καλωδια...?

Μπαινω μεσα στο site lg ,να κατεβασω τους drivers...?

Ναι, απο το site της lg, η σπλα βαλε στο google "optimus g pc drivers"

Για ασυρματη συνδεση με τηλεοραση, σου ειπα, θελει να ειναι στο ιδιο wifi, αλλιως, αδυνατον.

Αλλα και το καλωδιο ειναι μια λυση.

Ναι, απο το site της lg, η σπλα βαλε στο google "optimus g pc drivers"

Για ασυρματη συνδεση με τηλεοραση, σου ειπα, θελει να ειναι στο ιδιο wifi, αλλιως, αδυνατον.

Αλλα και το καλωδιο ειναι μια λυση.

Δεν μπαινει η τηλεοραση ασυρματα...δεν υποστηριζετε,μονο μεσω καλωδιου....

Δεν μπαινει η τηλεοραση ασυρματα...δεν υποστηριζετε,μονο μεσω καλωδιου....

Τοτε ψαξου για καλωδιακι:)

Μαγεια δεν υπαρχει, πιο ελαφρυ ui, 720p οθονη, σχεδον ιδια gpu.

Το dejavu νομίζω το ξέρετε (όχι το μαγαζί!!!!):p

Λοιπόν ξαναζώ την ιστορία S3 vs HOX. Και τότε, πάντα και σε ολα ήταν λιιιιιιγο καλητερο το S3. Εδώ έχουμε NOTE2 vs OG. Ε και βεβαία το Note είναι πάντα λιιιιγο καλύτερό.

Τώρα τις π@π@ροές περί δισκοπότηρου τις ακούω βερεσέ

Δεν παίζουν τέτοια πράγματά.

Όσο για μεταφορά φωτογραφιών προς pc, εκτός από ΜΤΡ, υπάρχει το mode που το βλέπει σαν φωτογραφική μηχανη χωρίς drivers.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Βαγγελη, εγω ξερω οτι ο νοβα , που στο νοτε2 μου εκανε μικρα λαγκακια, στο g τρεχει τελεια.

Το asphalt 7 που στο νοτε2 δεν ετρεχε καλα, στο G τρεχει αψογα, οπως και ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω δοκιμασει.

Και πολλα αλλα βεβαια (dialer κλπ) που στο σαμσουγκ με ενοχλουσαν απο την αποδοση τους. Τελος παντων, ειμαστε εκτος θεματος και δεν εχει νοημα ολη η συζητηση, απο τη στιγμη που ο καθενας μας ειναι ικανοποιημενος απο την επιλογη του :)

Ετσι και αλλιως, δεν θα τα εχουμε και για χρονια....:p λιγους μηνες , ως συνηθως...

Βαγγελη, εγω ξερω οτι ο νοβα , που στο νοτε2 μου εκανε μικρα λαγκακια, στο g τρεχει τελεια.

Το asphalt 7 που στο νοτε2 δεν ετρεχε καλα, στο G τρεχει αψογα, οπως και ολα τα αλλα παιχνιδια που εχω δοκιμασει.

Και πολλα αλλα βεβαια (dialer κλπ) που στο σαμσουγκ με ενοχλουσαν απο την αποδοση τους. Τελος παντων, ειμαστε εκτος θεματος και δεν εχει νοημα ολη η συζητηση, απο τη στιγμη που ο καθενας μας ειναι ικανοποιημενος απο την επιλογη του :)

Ετσι και αλλιως, δεν θα τα εχουμε και για χρονια....:p λιγους μηνες , ως συνηθως...

Εγώ ήδη κλείνω δίμηνο και ψάχνω να δω τι θα κάνω, μέχρι και να ξαναπάρω το One S σκέφτηκα :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ ήδη κλείνω δίμηνο και ψάχνω να δω τι θα κάνω, μέχρι και να ξαναπάρω το One S σκέφτηκα :lol:

Καλα κλασικα, λες και θα εξαντλησει καποιος τις δυνατοτητες του κινητου του, δεν θα τον καλυπτει πλεον και θα παει σε καινουρια συσκευη, αν γινοταν ετσι θα ειχαν τα μισα και κερδη οι εταιριες. :lol:

Εγώ βλέπω ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να συζητήσουμε για το κινητό μας και ασχολούμαστε με ανούσιες συγκρίσεις και μη σχετικές συζητήσεις. Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα για το κινητό μας :)

Εγώ βλέπω ότι δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα να συζητήσουμε για το κινητό μας και ασχολούμαστε με ανούσιες συγκρίσεις και μη σχετικές συζητήσεις. Αυτή είναι η καλύτερη εικόνα για το κινητό μας :)

Πραγματικά αυτό είναι πολύ σπάνιο να μην υπάρχουν ποσταρισματα για θέματα με το κινητό.

Παίζει ρόλο πώς το πήραμε συνειδητοποιημενα οι περισσότεροι, αλλά και ότι το τηλέφωνο είναι τελικά πολύ ανώτερο των προσδοκιών μας.

Αν κι εγώ το ζαχαρωνα από την πρώτη στιγμή που βγήκε, αλλά καθώς παθών με το 2x, το είχα ένα άγχος. Το οποίο άγχος μου έφυγε όταν είχα το nexus4 και είδα πόσο στρωτα δούλευε κι αυτό. Διάβασα μετά ότι η lg το είχε βελτιώσει σε θέμα μπαταρίας και πιστότητας χρωμάτων στην οθόνη κι έτσι έδωσα το s3 που είχα ξαναπάρει εν τω μεταξύ και να μαι εδώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Χε, χε. Νομίζω ότι σε 2 γραμμές τα είπες όλα!:cool:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παιδιά ο καλύτερος τρόπος να συνδέσουμε το κινητό με τον υπολογιστή είναι μέσω wifi με την ενσωματωμένη επιλογή που φαίνεται στη φωτογραφία.

Παιδιά ο καλύτερος τρόπος να συνδέσουμε το κινητό με τον υπολογιστή είναι μέσω wifi με την ενσωματωμένη επιλογή που φαίνεται στη φωτογραφία.

Θα το δοκιμασω, δε το σκεφτηκα! χεχε! Συνδεομαι με τον ES file explorer (LAN) για απλη μεταφορα αρχειων. Αυτο κανει την ιδια δουλεια δηλαδη; Εχω προβλημα με το ιντερνετ και δε μπορω να συνδεθω προσωρινα!

Εγω συνηθως εχω καποιους κοινοχρηστους φακελους στον υπολογιστη και στον media player στο σαλονι, συνδεομαι με es explorer μεσω τοπικου και τραβαω απο εκει οτι χρειαζομαι, οπως επισης μεταφερω οτι θελω απο το κινητο, οπως φωτογραφιες. Οπως επισης με smartshare λογικα οποια συσκευη υποστηριζει dlna παιζει και ασυρματα μουσικη βιντεο φωτογραφιες. Με το wd live tv hd που το εχω δοκιμασει δουλευει αψογα. Με το καλωδιο χρησιμοποιω την επιλογη λογισμικο lg και δουλευει κανονικα, απλα πρεπει να περιμενεις μερικα sec για να το δει σαν εξωτερικο δισκο.

Edited by RaZoR333

• The title was changed to LG Optimus G (E975)