Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

προσπαθω να το παραγγειλω απο το alfa mobiles, αλλα στο βημα της παραγγελιας δεν μου βγαζει επιβεβαιωση...

ξερει κανεις τι μπορει να εχει συμβει ή αν εχει πραγματοποιηθει η παραγγελια?

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

4g.γράφει εφόσον είναι επιλεγμένο το lte

Εφοσον, αλλα με vodafone gr δεν δινει επιλογη για LTE στο υπομενου, αλλα μονο για HSDPA.

Προφανώς και δεν είναι θέμα τα 20€. Το πρόβλημα είναι ηθικό και συνείδησης καταναλωτή.

Το πλαισιο πριν μια βδομαδα το εδινε στα 470ε και τωρα το γυρισε στα 599ε, τωρα τα σκρουτζομαγαζα το τσιμπισαν 15ε, απο τα 340ε δεν θα τους κραξουνε κιολας, αν δεν ηταν αυτοι θα διναμε 599ε και θα λεγαμε και ευχαριστω.

Παντως οσο μεγαλυτερη ειναι η ζητηση τοσο ανεβαινει η τιμη.

Edited by RaZoR333

Εφοσον, αλλα με vodafone gr δεν δινει επιλογη για LTE στο υπομενου, αλλα μονο για HSDPA.

Το πλαισιο πριν μια βδομαδα το εδινε στα 470ε και τωρα το γυρισε στα 599ε, τωρα τα σκρουτζομαγαζα το τσιμπισαν 15ε, απο τα 340ε δεν θα τους κραξουνε κιολας, αν δεν ηταν αυτοι θα διναμε 599ε και θα λεγαμε και ευχαριστω.

Παντως οσο μεγαλυτερη ειναι η ζητηση τοσο ανεβαινει η τιμη.

Ναι,αν η ζητηση ειναι μεγαλη η τιμη ανεβαινει,μονο αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα....αν ξαναρθουν συσκευες στην αγορα(και ανεβασει συσκευες ΟΛΑ τα καιζερ και κανενα αλλο μαγαζι) η τιμη θα πεσει.αν δεν φερουν συσκευες η τιμη θα παρει την ανιουσα.

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ναι,αν η ζητηση ειναι μεγαλη η τιμη ανεβαινει,μονο αν δεν υπαρχει διαθεσιμοτητα....αν ξαναρθουν συσκευες στην αγορα(και ανεβασει συσκευες ΟΛΑ τα καιζερ και κανενα αλλο μαγαζι) η τιμη θα πεσει.αν δεν φερουν συσκευες η τιμη θα παρει την ανιουσα.

Λογικα θα πεσουν και αλλο οι τιμες συντομα, αλλα οσο οτι φερνουν φευγει αμεσα δεν βλεπω να κατεβαινουν. Παντως βλεποντας και το s4 που σιγουρα εχει πολλαπλασια ζητηση να πεφτει συνεχομενα, μαλλον δυσκολευονται αυτη την στιγμη να βρουνε μεγαλο stock. Βλεπω παντως εχει σταθεροποιηθει και το xperia z και το one και το s3, μονο το galaxy s4 πεφτει.

Δε μου αναφέρει κάτι όταν πάω στο μενού των δεδομένων. Απλά έχω την επιλογή gsm/wcdma. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Vodafone έχω και χθες μου ήρθαν με μήνυμα οι ρυθμίσεις για το 4g.

Δε μου αναφέρει κάτι όταν πάω στο μενού των δεδομένων. Απλά έχω την επιλογή gsm/wcdma. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο ; Vodafone έχω και χθες μου ήρθαν με μήνυμα οι ρυθμίσεις για το 4g.

Ρυθμισεις? Τι ρυθμισεις ειναι αυτες?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Πώς το καλό γίνεται καλύτερο!!

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g2_leaks_out_in_a_number_of_photos_and_video_-news-6348.php

Πότε θα το δούμε βρε παιδιά??

Πώς το καλό γίνεται καλύτερο!!

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_g2_leaks_out_in_a_number_of_photos_and_video_-news-6348.php

Πότε θα το δούμε βρε παιδιά??

7 Αυγούστου είναι η επίσημη παρουσίαση.

Πολύ καλό φαίνεται, αν και μου φαίνεται μεγαλούτσικο. Βέβαια βλέπω πως έχει πολύ μικρό bezel, οπότε μπορεί να έχει τις διαστάσεις του Ζ με 5,2" οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

τελικα εκανα την παραγγελαι μου απο το alfamobiles μεσω τηλεφωνου, αφου ειχε προβλημα

το site τους.

μου ειπε οτι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια και οτι εχει ελληνικα.

πιστευετε πως θα εχω καποιο προβλημα?

εγγυηση εχει 2 χρονια παντως

Μπορείτε να κάνετε φωνητική κλήση από bluetooth π.χ. με την χρήση του cyberon voice speed dial; Με το ideos x5 που είχα δεν είχα πρόβλημα. Τώρα το προσπάθησα με το sony ericsson vh300 και με το nokia 218 αλλά τζίφος. Υπάρχει κάποια ρύθμιση;

Ρυθμισεις? Τι ρυθμισεις ειναι αυτες?

Οι ρυθμίσεις για το 4g της Vodafone. Πήρα τηλ στο 1285 και μέσα σε 3-4 ώρες μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό.

Edit το μήνυμα έγραφε: H ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΔIKTYOY 4G OΛOKΛHPΩΘHKE. ΓIA TH XPHΣH TOY ΔIKTYOY 4G ENΔEXETAI NA XPEIAΣTEI EΠANEKKINHΣH THΣ ΣYΣKEYHΣ ΣAΣ

Edited by sot20

Οι ρυθμίσεις για το 4g της Vodafone. Πήρα τηλ στο 1285 και μέσα σε 3-4 ώρες μου έστειλαν μήνυμα στο κινητό.

Edit το μήνυμα έγραφε: H ENEPΓOΠOIHΣH TOY ΔIKTYOY 4G OΛOKΛHPΩΘHKE. ΓIA TH XPHΣH TOY ΔIKTYOY 4G ENΔEXETAI NA XPEIAΣTEI EΠANEKKINHΣH THΣ ΣYΣKEYHΣ ΣAΣ

Καλα ολα αυτα. 4g εχεις??

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

τελικα εκανα την παραγγελαι μου απο το alfamobiles μεσω τηλεφωνου, αφου ειχε προβλημα

το site τους.

μου ειπε οτι ειναι εισαγωγης απο Γερμανια και οτι εχει ελληνικα.

πιστευετε πως θα εχω καποιο προβλημα?

εγγυηση εχει 2 χρονια παντως

Όχι ρε συ, τι πρόβλημα να έχεις; Κανονικά θα λειτουργεί και στην Ελλάδα, δεν έχει τέτοια θέματα το Android από την στιγμή που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όχι ρε συ, τι πρόβλημα να έχεις; Κανονικά θα λειτουργεί και στην Ελλάδα, δεν έχει τέτοια θέματα το Android από την στιγμή που προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά.

ωραια σε 2 μερες που θα ρθει (μπλε μονο υπηρχε) θα σας πω και με τη σειρα μου εντυπωσεις.

υπαρχει οδηγος για ροοταρισμα και τα συναφη για το κινητο μας?

Αξιζει να το πειραξω ή να κρατηθω για καποιο διαστημα?

ωραια σε 2 μερες που θα ρθει (μπλε μονο υπηρχε) θα σας πω και με τη σειρα μου εντυπωσεις.

Δεν εχει αναγκη ουτε απο root ουτε πειραγματος. Παιζει αυτο που θα βαλεις να ναι χειροτερο και πιο ασταθες απο την ROm της LG, η οποια σχεδον αγγιζει την τελειοτητα.

Δεν εχει αναγκη ουτε απο root ουτε πειραγματος.

Το root δεν γίνεται για να τρέχει καλύτερα η συσκευή και είναι απαραίτητο για να τρέξουν κάποιες εφαρμογές.

Μέχρι στιγμής όχι. Ίσως δεν έχω σήμα όπου το έχω δοκιμάσει.

Δεν ειναι αυτο. Αν δεις παλιοτερα ποστ, με καρτα βονταφον, δεν εχουμε 4g. Δεν ξερω ποιος φταιει, (κατα τη γνωμξ μου η βονταφον μαλλον) παντως ισχυει.

Καλησπερα παιδια μολις το πηρα και εγω το κινητο και ειναι φοβερο απο ολες τις αποψεις,με το 4G της Βοντα εχετε βγαλει καμια ακρη πως γινεται να το ενεργοποιησουμε γιατι δεν μου βγαζει επιλογη και επισης θηκη χρειαζεται το κινητο?κυριως η πλατη με απασχολει μην γεμισει γρατζουνιες αν ναι εχετε να προτεινετε καμια?

Καλησπερα παιδια μολις το πηρα και εγω το κινητο και ειναι φοβερο απο ολες τις αποψεις,με το 4G της Βοντα εχετε βγαλει καμια ακρη πως γινεται να το ενεργοποιησουμε γιατι δεν μου βγαζει επιλογη και επισης θηκη χρειαζεται το κινητο?κυριως η πλατη με απασχολει μην γεμισει γρατζουνιες αν ναι εχετε να προτεινετε καμια?

To πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί το 4g στη βόνταφον. Εκεί έχω καταλήξει...

και μενα με ανησυχουσε το γυαλι στην πλατη κ εβαλα μια σιλικονη να ησυχασω!χανει βεβαια σε ομορφια αλλα....

Εχετε να προτεινετε καμια θηκουλα?Και απο που να την παρω γιατι δεν νομιζω τα "μεγαλα" μαγαζια να πουλανε θηκες για αυτο το κινητο.

Εχετε να προτεινετε καμια θηκουλα?Και απο που να την παρω γιατι δεν νομιζω τα "μεγαλα" μαγαζια να πουλανε θηκες για αυτο το κινητο.

Aν και ειχα καποια στιγμη και το xperia z μπορεις να μου πεις τις διαφορες και τους λογους που σε εκαναν να το αλλαξεις?αν τελικα το εχεις αλλαξει και δεν το εχεις κρατησει και αυτο...

EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Το μαύρο θα σου έρθει, μπλε το ονομάζει η LG. Το γιατί τώρα το λέει έτσι, μόνο αυτή το ξέρει.

Η πλάτη θέμα γρατσουνιων δεν έχει, μιας και φοράει gorilla glass και πίσω. Αυτό που θέλει προσοχή είναι το νικελακι μπροστά. Εγώ του έκανα ένα μικρό τσαμπουκά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to LG Optimus G (E975)