Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν, εγω ένα θα πω. Καθόμουν και περίμενα να βγει η κιτκατ πως και πώς και τώρα που βγήκε (για τους άλλους βασικά, έχω γαλλική συσκευή και χαζό-περιμένω το επίσημο) δεν έχω καμία όρεξη να την περάσω γιατι άντε να την ξαναστήνω απο την αρχή.

Κατέληξα οτι I'm too old for this shit και θα περιμένω την γαλλική επίσημη να ξαναστήσω το ρδέλο :p

εκανα αναβαθμιση με αυτη τη μέθοδο:

http://forum.android.com.pl/f764/wgrywanie-oprogramowania-flash-firmware-dla-telefona-w-lg-alternatywna-i-prostsza-metoda-by-bride-352830/

ΒΑΛΤΕ GOOGLE TRANSLATE

δε μου έσβησε τπτ απο ρυθμίσεις, εφαρμογές, αρχεία κλπ. Εξάλλου όλα αυατ αποθηκεύονται σαν user content και όχι system. Το πρόγραμμα έκανε σωστα τη δουλειά του και έσβησε το system partition και πέρασε την 4.4.2.

Ολα καλα λοιπόν

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εισαι ΟΚ? δουλευουν ολα καλα? εχεις δηλαδη την επισημη 4.4 by LG? το λινκ της ποιο ειναι?

thanks

εδω ειναι η συλλογή με τις official rom.

http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html

Εβαλα την γερμανική v20A

Χρησιμοποιεί/έχει συνδέσει κανείς το OG σε macOs/macbook, να μου πει την διαδικασία/ρυθμίσεις? Έδωσα το κινητό σε συγγενή και μου λέει ότι δεν αναγνωρίζεται η συσκευή μεσω usb στο μακ. Και πριν android κινητό είχε και δεν είχε τέτοιο θέμα... ??? :worry:

Μήπως είχε αρκετά παλιό κινητό με την 2.2/2.3?

Πρέπει να κατεβάσει τους οδηγούς από το android.com (ακριβή διεύθυνση γράφει στις ρυθμίσεις σύνδεσης με υπολογιστή όταν επιλέγεις το MTP)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ας δοκιμάσει το άλλο που σου είπα :)

Δεν θυμόμουν ότι έβγαζε και λινκ, αλλά ήδη είχα πει ότι στις επιλογές που θα βγουν να διαλέξει MTP και θα το δει ο υπολογιστής αφου περαστούν οι drivers. Βεβαια εγώ αυτό το είπα σύμφωνα με το πως παίζει στο pc, όπου τους drivers τους έβρισκε και τους περνούσε αυτόματα.

Μεταφέρω κι αυτό με το λινκ κι αναμένω, ευχαριστώ. Για την ώρα πέρα από την αρχική βόμβα lol "δεν αναγνωρίζεται από το μακ" δεν έχω καν επιβεβαιωση για το αν βγαίνει αρχικά η επιλογή για MPT. Παίζει να ροχαλίζει πλέον και να μάθω αύριο, αλλά στο ενδιάμεσο δεχόμεθα κι άλλες ιδέες :lol:

Βάζοντας το ΙΜΕΙ στο site που δώσατε παραπάνω μου έβγαλε

Made in: Korea

Made for: NLD

Date of manufacture: 04/06/2013

Serial Number: 304KPXV329490

Decoding IMEI

TAC: 35-529605

Serial number: 329490

Επίσης η έκδοση λογισμικού στο κινητό είναι Ε97510i-EUR-XX

Σύμφωνα με το http://lg-phone-firmware.com/firmware-Lg+Optimus+G-Tutti-20.html

ποιά από τις 4 Ολλανδικές θα πρέπει να βάλω;

Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος π.χ. με το πρόγραμμα της LG στον υπολογιστή ή από το ίδιο το κινητό να περαστεί;

Ευχαριστώ.

ποιά από τις 4 Ολλανδικές θα πρέπει να βάλω;

Υπάρχει εναλλακτικός τρόπος π.χ. με το πρόγραμμα της LG στον υπολογιστή ή από το ίδιο το κινητό να περαστεί;

Ευχαριστώ.

η 4.4 είναι η V20A μπορείς να διαλέξεις οποια θες μην κολλας στην χωρα προέλευσης του κινητού σου. στην ολλανδία υπάρχει τής vodafone οποτε αν περάσεις αυτήν θα σου booTaei με το σήμα της vodafone (αλλάζει αυτό με ροοτ και cmw) μπορείς να περάσεις της γερμανίας. η γενικότερα οποια θες.

Παιδιά όσοι περάσατε kit Kat official knock on έχει?

οχι :(

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Αν ακολουθήσω τον οδηγό του Νίκου για επαναφορά σε στοκ ρομ θα έχω όλο τον αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως στην αρχή (25GB)? Επίσης αναβάθμιση στα ελληνικά μοντέλα για κιτ κατ έχει έρθει?

Αν ακολουθήσω τον οδηγό του Νίκου για επαναφορά σε στοκ ρομ θα έχω όλο τον αποθηκευτικό χώρο ελεύθερο όπως στην αρχή (25GB)? Επίσης αναβάθμιση στα ελληνικά μοντέλα για κιτ κατ έχει έρθει?

Όλα κανονικά με τον οδηγό του Νίκου και κατά 99% θα πρέπει να κάνεις factory reset.

Όχι, ελληνικά δεν έχουν πάρει ακόμα την kit kat

Φέτα, παγωμένο πάτωμα και μπυρίτσα..Καλό καλοκαίρι! :cool:

Νομίζω γερμανική, δες xda

Τελικά η CM11 αποδείχτηκε τρελή μάπα για το δικό μου κινητό... απ' τη στιγμή πού γύρισα σε στοκ ρομ τα lags εξαφανίστηκαν, το θέμα που είχα με το μικρόφωνο των ακουστικών επίσης εξαφανίστηκε. Το μόνο που παραμένει είναι η τρελή κατανάλωση μπαταρίας από Kernel (Android OS),Android System και System (*wakelock*)... Μέσα σε 6,5 ώρες "ύπνου" μου έφαγε γύρω στο 10% που πριν περάσω CM11 μου έτρωγε μαχ 5% σε βράδια με ειδοποιήσεις κτλ....

Τελικά η CM11 αποδείχτηκε τρελή μάπα για το δικό μου κινητό... απ' τη στιγμή πού γύρισα σε στοκ ρομ τα lags εξαφανίστηκαν, το θέμα που είχα με το μικρόφωνο των ακουστικών επίσης εξαφανίστηκε. Το μόνο που παραμένει είναι η τρελή κατανάλωση μπαταρίας από Kernel (Android OS),Android System και System (*wakelock*)... Μέσα σε 6,5 ώρες "ύπνου" μου έφαγε γύρω στο 10% που πριν περάσω CM11 μου έτρωγε μαχ 5% σε βράδια με ειδοποιήσεις κτλ....

Ακριβώς το ίδιο παρατηρώ και στο δικό μου. Την πρώτη φορά την πέρασα χωρίς dalvik wipe και είχα 1.5 ώρα οθόνη με 30% μπαταρία. Τώρα είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά καμία σχέση με στοκ, εκεί είναι πολύ καλύτερη η μπαταρία. Αυτά είναι τα σημερινά αποτελέσματα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικο ειναι ρε παιδια να χει θεματα η CM11.

Αφου ειναι nightly και δεχεται τροποποιησεις σχεδον καθε μερα μεχρι να καταληξουν στην stable CM11.

Απο κει και επειτα ελπιζω να δουλευουν κανενα καλο kernel για την στοκ 4.4.2 γιατι πραγματι ειναι κλασης ανωτερη απο την JB.

Με συγχωρειτε για το διπλοποσταρισμα αλλα ειναι αναγκη...

Παρατηρησε κανεις με την stock 4.4.2 προβλημα με το gps;

Βαζω Navigon και δε βρισκει σημα ουτε με δειγμα.

δεν έχω παρατηρήσει κάτι , όχι. δοκίμασε να γυρίσεις σε gr με αυτό το πρόγραμμα. θέλει root φυσικά

https://play.google.com/store/apps/details?id=org.fastergps

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Απλα το εγκαθιστω και επιλεγω το region;

Σε περιπτωση που χρειαστω καποιο αρχειο gps.conf απο την jellybean που ειχα, πως μπορω να το βρω;

Εχω κανει backup και στις 2 rom (jb,kitkat).

ναι απλά επιλεγεις το region. το gps.conf βρίσκετε στην τοποθεσία /system/etc/gps.conf , αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς αλλαγές κάνει το προγραμματακι.to χρησιμοποιώ κάθε φορα που αλλάζω rom και κάνει διαφορα αλλα δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τι αλλαγές κάνει. οποτε do it at your own risk :happy:

Τιποτα, με κλανει το σημα...

Θα παιχτει με δεδομενα η ολη διαδικασια επειδη εχω μικρο ταξιδι σημερα.

Και θα το κοιταξω αλλη στιγμη...

Κριμα! :(

καλησπερα σε ολους παιδια,το update του e975 για την εκδοση 4.4.2κκ ειναι on χθες το βραδυ δοκιμασα με usb στο mode λογισμικο και το βρηκε ειναι 1014mb νομιζω απλα δεν ξερω γιατι δεν το εβγαζε με wi-fi ειχαν πει οτι ειναι OTA,τελικα μαλλον δεν ειναι.Τελος θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει τροπος για root στην εκδοση 4.4.2κκ....newbie σε ολα αυτα παιδια ειχα κανει root μαι φορα αλλα ηταν με την 4.1.2 JB.ευχαριστω

• The title was changed to LG Optimus G (E975)