venoos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 μετα απο πολυ καιρο περασα το update σε e975-10h που υποτιθεται διορθωσε το θεμα με το 4g της vodafone.. ακομα ομως επιλογη για lte δεν εμφανιζεται.. (και εχω ενεργοποιησει και το 4g στον αριθμο μου) καμμια ιδεα? καρτα σιμ πηρες καινουργια ή ειναι κομμενη? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 εχω απο τον αυγουστο καινουρια micro sim απο βοντα κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 εχω απο τον αυγουστο καινουρια micro sim απο βοντα κανονικα Μμμμμ....τι να σου πω..... γαλλικο εχω και με το που εβαλα την 10h(τωρα εχω την 10j) μου τοβγαλε αμεσως σαν επιλογη (εκλεισα και ξανανοιξα το κινητο).δε μπορω να σκεφτω κατι αλλο....:( Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Εγω δεν ειχα βαλει καθολου 4G και πριν 15 μερες που πηρα το τηλεφωνο και πηγα να μου φτιαξουν τη micro sim, ρωτησα για 4G την Cosmote και μου ειπαν οτι η trial περιοδος για τα καρτοκινητα, εληξε. Κι εμεινα με το γνωστο στο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Δυστηχως μετα απο εναν και πλεον χρονο σκληρης χρησης και πολλων πτωσεων, καταφερα και εκανα την οθονη κομματια και μαλιστα απο πολυ μικρο υψος (μιας καρεκλας), απλα εκατσε και επεσε με τετοιο τροπο που ολο το γυαλι ραγισε. Απο οτι ειδα το digitizer παει δυστηχως με την οθονη πακετο, οποτε η τιμη του ανταλλακτικου ειναι αρκετα υψηλη, μονο απο κινα το βρισκω σχετικα φτηνα, αλλα με ενα μηνα αναμονη και με αρκετα δυσκολη διαδικασια αντικαταστασης με βλεπω να ψαχνω για αντικαταστατη. Κριμα γιατι ειναι μακραν το καλυτερο κινητο που ειχα και ουτε που σκεφτομουν να το αλλαξω συντομα. Αλλάζει κανονικά το γυαλί όπως και στα υπόλοιπα. Η cm έχει τα δυο θέματα που έχω αναφέρει αρκετές φορές. Κατά τα άλλα είναι σουπερ. Η στοκ είναι ένα κλικ πιο αργή από τη cm σε κάποια σημεία (λόγο 4.1 και lg framework) αλλά όχι κάτι εμφανές. Επίσης δεν είχα ποτέ θέμα με αυτή. Εδώ και μερικές μέρες μετά από αρκετά μπρικαρισματα (δοκιμαζα σαβουρες για τη συσκευή) το παράτησα σε στοκ. Καλή η cm αλλά χωρίς wifi παντού δεν γίνεται. Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα χωρίς εμφανή λόγο, είναι ότι δεν με αφήνει με τίποτα να περάσω το qslide hide πλέον. Περνάει και μπρικαρει η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι τρωνε τοση μπαταρια τα δεδομενα. Ειχα πριν το xperia L και τοση μπαταρια δε ου ετρωγε. Μυστηριο πραγμα αυτο το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Επισης δε μπορω να καταλαβω γιατι τρωνε τοση μπαταρια τα δεδομενα. Ειχα πριν το xperia L και τοση μπαταρια δε ου ετρωγε. Μυστηριο πραγμα αυτο το κινητο! Τα δεδομένα φιλέ μου ρουφανε πολύ. Εδώ γονατίζει το g2 που φημίζεται για τη μπαταρία του. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πριν απο λίγο μου έκανε κ το πρώτο bug μετά τη λήψη καμιά δεκαπενταριά εφαρμογών.το θέμα είναι αλλο : πως να περάσω τη στοκ χωρίς kdz; δυστυχως δεν λειτουργεί (δειτε στους οδηγούς). Σας παρακαλω όποιος ξέρει ας γραψει όλους τους πιθανούς τρόπους γιατι δεν θα έχω ίντερνετ τις επόμενες μέρες.θα σας παρακολουθώ,ευχαριστώ :) Ο οδηγός που υπάρχει εδώ στο νήμα δουλεύει σίγουρα.Κάτι δεν κανεις καλά.Δες και τα σχόλια που έχει στον οδηγό θα σε βοηθησουν ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το μόνο πρόβλημα που συνάντησα χωρίς εμφανή λόγο, είναι ότι δεν με αφήνει με τίποτα να περάσω το qslide hide πλέον. Περνάει και μπρικαρει η συσκευή. Νίκο έκανες full wipe;;Εχεις περάσει την ίδια στοκ εκδοση που είχες και πριν; Σε στον το είχες περάσει αυτό το μοντακι η στη cm;; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Όλα τα δοκίμασα φίλε μου. Ίδιο σεταπ με παλαιότερα (10h) και μπρικαρει μόλις το φλασαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Νικο δοκιμασες απο αλλη εκδοση της cyanogenmod; Οχι οτι φταιει αυτο, αλλα μεσα στην απελπισια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212 Δοκιμασε και αυτο... Κανει και για τα E975 τα δικα μας :) Edited June 17, 2014 by The_Kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Δοκίμασε κάνεις την 4.4 που ανέβασαν; κάπως καλύτερο το UI αλλά καμία άλλη αλλαγή, ούτε καν καρτέλες στις ρυθμίσεις... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Τη Lucky Rom που εβγαλαν προχθες λες; Εγω την εβαλα αλλα την εβγαλα γιατι παλι δεν ειχα σημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σήμερα ανέβασε ένας Ευρωπαϊκή :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια οταν χτυπαω ελαφρα το κινητο στην πισω πλευρα ακουγεται ενα τριξιμο κοντα στην καμερα. Ισως ειναι καποιο κουμπι δεν ξερω. Το κανει και σε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 (edited) Ναι ακη το κανει και σε μενα... Δε νομιζω να ναι θεμα γιατι και σε αλλα κινητα μου το εκανε. Θα δοκιμασω αυριο την Ευρωπαϊκη να δω τι λεει. Βασικα δε καταλαβαινω ποια ανεβηκε... Δε στελνετε μια το λινκ; Edited June 17, 2014 by The_Kostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Η κάμερα είναι :) Απλά κούνα να το ακούσεις :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Αδερφε ανεβασε μια το λινκ απο xda γιατι δε καταλαβαινω τι ανεβηκε... Προερχομαι απο διαβασμα εξεταστικης κι εχω κλαταρει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδια οταν χτυπαω ελαφρα το κινητο στην πισω πλευρα ακουγεται ενα τριξιμο κοντα στην καμερα. Ισως ειναι καποιο κουμπι δεν ξερω. Το κανει και σε εσας; Η κάμερα κάνει έτσι. Σε πολλές συσκευές το έχω δει, όχι μόνο στο g. Νικο δοκιμασες απο αλλη εκδοση της cyanogenmod; Οχι οτι φταιει αυτο, αλλα μεσα στην απελπισια... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212 Δοκιμασε και αυτο... Κανει και για τα E975 τα δικα μας :) Ναι, αυτό πέρασα την πρώτη φορά και αυτό είχα και παλαιότερα. Δεν γουστάρει, αλλά δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα γιατί δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Κώστα, αυτό λέω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2784649 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The_Kostas Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Θα τη σενιαρω αυριο μετα το μαθημα που δινω... Δε καταλαβαινω γιατι να περασω το SuperSU μαζι με τη Rom; Ολο μαγκιες κανουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Διάβασε και τα μηνύματα μετά την 3-4η σελίδα, και περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσπαθω να περασω την τελευταια ενημερωση (10mb) αλλα μου βγαζει error. εκανα unroot με το framaroot αλλα δεν εγινε. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Unlocked bootloader? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Σήμερα ανέβασε ένας Ευρωπαϊκή :) Ε-ε-έρχεται!Γυρίστε όλοι σε στοκ με στοκ bootloader και περιμένετε για την αναβάθμιση! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 προσπαθω να περασω την τελευταια ενημερωση (10mb) αλλα μου βγαζει error. εκανα unroot με το framaroot αλλα δεν εγινε. τι πρεπει να κανω? ευχαριστω:) Unroot απο το supersu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Ε-ε-έρχεται!Γυρίστε όλοι σε στοκ με στοκ bootloader και περιμένετε για την αναβάθμιση! γύρισα σε stock με τις οδηγίες του Νίκου (σ'ευχαριστώ αδερφέ) αλλά πως θα μάθω αν έχω ακόμα unlocked bootloader ??? πως μπορώ να τον κλειδώσω σίγουρα ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts