pgetsopoulos Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Άντε αγόρι μου, που ψηνόσουν και για S3... :p Σε περιμένουμε με ανοικτές αγκάλες :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-android-4-4-2-kitkat-update-korea-3621/ Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι,απαισιόδοξοι ή μας είναι εντελώς αδιάφορο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ήταν στην ίδια λίστα με εμάς, οπότε αισιόδοξοι (ελαφρώς) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 cm11 και solid. Δεν ελπίζεις τίποτα μετά :lol: 1% κάτω σε 10 ωρες idle με oc στα 1836 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 cm11 και solid. Δεν ελπίζεις τίποτα μετά :lol: 1% κάτω σε 10 ωρες idle με oc στα 1836 Θέλω να δω antutu!Την προηγούμενη φορα τη γλιτωσες αλλά τώρα θα μου την κανεις τη χάρη. Τρεξ'το και μετα ξηλωσε το κατευθείαν αφού είσαι κατα των benchmarks!:p Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Οριστε 24κ μονο για σενα!Σε προκαλω! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 http://techblog.gr/mobile/lg-optimus-g-pro-android-4-4-2-kitkat-update-korea-3621/ Αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι,απαισιόδοξοι ή μας είναι εντελώς αδιάφορο? Αντε σιγα σιγα με το καλο να παρουμε σειρα και εμεις. Δεν μπορει να μην τη δωσει και στο G. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Που να το περάσω βρε; Οι cm βγάζουν τα μισά συνήθως :lol: Ορίστε για πάρτυ σου! Μου τα έλεγαν εμένα.. "Αυτός μέχρι και benchmarks θα σε βάλει να τρέξεις" :lol:[ATTACH]42815[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Στα 1.83 cpu και 487 gpu είναι αυτό; Ο δικός μου κερνελ μέχρι 1,94 την φτανει την cpu αλλά αν το βάλω πανω απο 1.83 σβήνει το κινητό όταν του βάλω να τρέξει benchmark.Στα 1.83 το έχω και γω κλειδωμενο και 487 gpu δεν παει παραπανω. Θα παίξω λίγο με τα ρεύματα τώρα να δω τι παιζει. Και απο μπαταρία πρεπει να πηγαινει καλύτερα αλλά το κάνω restart συχνα και δεν μπορω να κρατήσω στατιστικά. Edit: ποιος τα έλεγε αυτά για μένα να του βάλω πιπέρι;;:lol: Παντα τσεκαρω με διάφορα benchmarks να δω τι βγάζει η κάθε Ρομ άσχετα το ποσο απροβληματιστα τρέχει. Edited March 23, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 :lol: Κάτι παίζει με το trickster. Είδα ότι μετά από κάθε reboot βάζει άλλες ρυθμίσεις.. Η cpu ηταν στα 1500 και η gpu στα 200.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 (edited) Νομιζω θέλει λίγο χρονο για να προσαρμοστει μετα το reboot το έχω παρατηρήσει και σε μένα. Με νευριαζει που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις επειδή δεν έχω την donate version και μετα απο κάθε restart φτου και απο την αρχή. Δεν ηταν δικαιη η κόντρα τοτε τρέξε ενα με ανεβασμενα hz :p Edited March 23, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Υπαρχει περιπτωση καποιος να μπορει να μου στειλει ενα screenshot απο το trickster mod με τα μανισια ρευματα; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάντως στο 1.8 στοκ δεν έβγαλα παραπάνω από ότι έβγαζα με 1.5 Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Σε γενικές γραμμές και το δικό μου σκοράρει και πετάει στα ~23.5K στο antutu με την τελευταία βραδινή + solid 0.6. Οι ρυθμίσεις μου: Runtime: ART I/O: 2048kb - row Freqs: 384mhz - 1836mhz (locked) Governor: intelliactive Hotplug: Intelli-plug Multicore saving: 2 Dynamic FSync: ON GPU Freqs: 487Mhz GPU Governor: Performance Όσοι γράφετε για επιδόσεις καλό είναι να γράφετε και τις ρυθμίσεις σας ώστε να μπορούμε να μπορούμε να συγκρίνουμε. Υπαρχει περιπτωση καποιος να μπορει να μου στειλει ενα screenshot απο το trickster mod με τα μανισια ρευματα; Αν το μανίσιο voltage table του solid (cyano) here you are: http://i.imgur.com/nusbuAJ.png http://i.imgur.com/MY3luD4.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Ευχαριστώ για τις εικονες!Είναι όμως τα μανισια ρεύματα αυτά;Νομιζω πως ο κάθε κερνελ έχει τα δικά του και αφού πέρασες τον cyano solid τα ρεύματα ειναι πειραγμενα. Ο f93 aosp που έχω εγώ είναι 50mv πανω σε κάθε συχνότητα και λέω να δοκιμασω να κάνω undervolt να δω μέχρι που είναι σταθερο Εγώ τον ondemand governor χρησιμοποιώ και dalvik. Πως είναι η art;;Δεν την έχω δοκιμάσει. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Με ρευματα σου krnl.Σηκωνει κι αλλο σκαλισμα Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Αυτά είναι τα stock ρεύματα του solid. Ο κάθε kernel μπορεί να έχει και διαφορετικό voltage table. Όσο για το σκάλισμα, συμφωνώ αλλά δεν βρίσκω λόγο να το pushάρω κι άλλο από τη στιγμή που ήδη πετάει. Άσε που performance <> battery save. :cry: Το score με ποιον kernel/rom το πέτυχες και με τι ρυθμίσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdela Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Πάρτε και τα δικά μου με ruby kernel για πιο ολοκληρωμένη άποψη. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 Omnirom 4.4.2 + ak f93 aosp kernel undervolt στα -50mv Cpu 1836 gpu 487 Ondemand governors για cpu και gpu Dalvik ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- chrisdela τα δικα σου ειναι κατω απο τον solid 50mv δηλαδη κατω απο μενα 100mv!Ποσο παρακατω δηλαδη;Λιγοτερα mv σημαινουν και περισσοτερη οικονομια μπαταριας. :confused: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 αν καποιος φίλος απο αθηνα θελει θηκη (χάρισμα) η bumper ( 10ευρω ) ας στείλει μήνυμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εχω το g2 ναι ολα καλα,αλλα μου λειπει το παλιο μου g:cry:εξαφανιστε το thread αμεσως δεν μπορω να διαβαζω αλλο:cry::p Μπορώ να σε απαλλαξω από την στενοχώρια ανταλλάσσοντας το g με το g2 σου. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι.... Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Βρε παιδιά εμένα το antutu γιατί μου δίνει 14.000;;; είμαι με στοκ με τον τελευταίο solid kernel.Όλα τα άλλα default .δοκίμασα και με τις ρυθμίσεις που έβαλε ο krnl αλλά μένω στις 14.000 , έκανα επανεκκίνηση , δεν άλλαξε κάτι.... Και εμένα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Όποιος έχει κάποια λύση ας βοηθήσει :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κατα 99% βαλατε καπως να δουλευουν μονο οι δυο πυρηνες.Για δειτε το λιγο αν εχετε eco mode η τον κοφτη αφου ειστε στοκ Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts