Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλό μεσημέρι σε όλους! Αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό πριν από ένα μήνα από το ebay και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Το μοντέλο έχει το λογισμικό Ε975 10B-EUR-XX και εμφανίζει στα δίκτυα Αυτόματο gsm/wcdma(προεπιλογή) - μόνο wcdma - μόνο gsm. Υπάρχει η δυνατότητα αναβάθμισης σε LTE? Έχω vodafone

Πρεπει να το ενεργοποιησεις μεσω vodafone.αν βεβαια το κινητο ειναι ευρωπαικη συσκευη και υποστηριζει 4g

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν είναι το ρουτ η διαφορά... Με ρουταρισμενο μέχρι τον Οκτώβρη την κινούμενη είχα...Μετά ήρθε αναβάθμιση...

Οποτε ειναι θεμα ρομ,μεχρι ποια ρομ ειχε animation 10d?

10b

Υπάρχουν ακόμα μέσα στη συσκευή αλλά ότι και να κάνεις δεν χρησιμοποιεί αυτά. Πρεπει να έγινε integrated στο zimage με τον bootloader.

Αυτη την ασπρη σαχλαμαρα έχουν και τα υπόλοιπα από την αρχή..

Ναι αλλά δεν χρειάζονται :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

10b

Υπάρχουν ακόμα μέσα στη συσκευή αλλά ότι και να κάνεις δεν χρησιμοποιεί αυτά. Πρεπει να έγινε integrated στο zimage με τον bootloader.

Αυτη την ασπρη σαχλαμαρα έχουν και τα υπόλοιπα από την αρχή..

Παντος υπαρχει τροπος αν κανεις unroot το τηλεφωνο να σου ξαναεμφανιστει η γνησια μπαταρια χωρις animation φυσηκα

----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως γινεται η αναβαθμιση απο 10b σε 10h; το pc suite μου λεει οτι η 10b ειναι η τελευταια ενημερωση.

Οι αναβαθμισεις εχουν να κανουν αναλογος με ποια χωρα προοριζεται το κινητο αυτα που προορίζονται για Γαλλία εχουν παρει την 10i που ειναι η τελευτεα και νομιζω και τα Ελληνικά αν και δεν ειμαι σιγουρος

κατέβασα κι εγώ από το γνωστό "μαγαζάκι" το gta, αλλά ενώ παίζει στο s4, στο g τίποτα. είτε πατήσω το offline, είτε μπω από το λογαριασμό στη rockstar, μαυρίζει η οθόνη και με πετάει στο μενού.

Την 1.03? Θα πας στο obb, θα αλλάξεις τον φάκελο σε san Andreas 2 Η οτιδήποτε, και θα το σβήσεις.

Μετά περνάς την 1.02, αλλάζεις στο αρχικό τον φάκελο obb και παίζει ;)

Την 1.03? Θα πας στο obb, θα αλλάξεις τον φάκελο σε san Andreas 2 Η οτιδήποτε, και θα το σβήσεις.

Μετά περνάς την 1.02, αλλάζεις στο αρχικό τον φάκελο obb και παίζει ;)

ναι, την 1.03 είχα. να περάσω κατευθείαν την 1.02??

συγγνώμη για το οφ τοπικ.

Όχι, μόνο το apk της 1.02 :)

Νικο μας κοροιδευεις ετσι;;ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Ουτε με το g pad βγαζω τοσο που εχει διπλασια μπαταρια και παραπανω!

Πραγματικα θελω να μου πεις το μυστικο..

Χαχα το εντυπωσιακό δεν είναι πιστεύω τόσο η αυτονομία στη συγκεκριμένη φόρτιση (αφού έχει 3 ώρες οθόνης σε μόλις 6 ώρες χρήσης) αλλά η μέση τιμή του χρόνου οθόνης στις 4h 65min !!!

Εγώ αντίστοιχα στο GSam Battery Monitor βγάζω 2.5 ώρες μέση διάρκεια οθόνης (βέβαια με συγχρονισμούς, wifi και bluetooth συνέχεια ανοιχτά και με συνολική χρήση μεταξύ 1.5 - 2 ημερών)

Με χρήση web browsing με data 3g πόση ώρα βγάζει;

Δηλαδή από το 100% αν είμαι συνεχώς στο ιντερνετ, ιστοσελίδες, φορουμ κτλ...

βγάζει 2ώρες;

βγάζει 2ώρες;

Οι σημαντικότεροι παράγοντες είναι το επίπεδο σήματος (ειδικά σε 3G) και η φωτεινότητα της οθόνης..

Πάντως πιστεύω σε κάθε περίπτωση βγάζεις 2 ώρες από 100% φορτιση ακόμα και στο worst case scenario για τη χρήση που λες..

Μάλιστα θα έλεγα ότι βγάζεις 3+ αλλά οκ :)

3ώρες μου φαίνεται λίγο για τέτοιο κινητό.

Με το nexus s με 3G και όχι τέλειο καθαρό σήμα (το έχανα που κ που)

έβγαζα 2 ώρες περίπου με υπόλοιπο 10-20% με custom rom slimbean 4.3

Ναι αλλά είπαμε για το "χειρότερο σενάριο"..

Μεγάλη φωτεινότητα (εξωτερικές συνθήκες, ήλιος κλπ) και κακό σήμα

Επίσης η απάντηση είναι κατά προσέγγιση στην ερώτηση αν βγάζει 2 ώρες.. δεν έχω κάνει ακριβώς τη συγκεκριμένη χρήση που αναφέρεις

Ναι αλλά είπαμε για το "χειρότερο σενάριο"..

Μεγάλη φωτεινότητα (εξωτερικές συνθήκες, ήλιος κλπ) και κακό σήμα

Επίσης η απάντηση είναι κατά προσέγγιση στην ερώτηση αν βγάζει 2 ώρες.. δεν έχω κάνει ακριβώς τη συγκεκριμένη χρήση που αναφέρεις

Εγώ χρησιμοποιώ πάντα αυτόματη φωτεινότητα.

Άν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια χρήση ας ποστάρει να μας πει, είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone.

Εφόσον δεν σκαλώνει πουθενά και τρέχει νεράκι όλες τις εφαρμογές, αν μου έδινε 3+ ώρες σε συνεχόμενη χρήση browsing

θα ήμουν ευχαριστημένος.

Σε καθημερινή χρήση, λίγο data, αρκετά sms, κανα 2ωρο τηλέφωνα πόσο % μένει σε 24ώρες;

Χαχα το εντυπωσιακό δεν είναι πιστεύω τόσο η αυτονομία στη συγκεκριμένη φόρτιση (αφού έχει 3 ώρες οθόνης σε μόλις 6 ώρες χρήσης) αλλά η μέση τιμή του χρόνου οθόνης στις 4h 65min !!!

Εγώ αντίστοιχα στο GSam Battery Monitor βγάζω 2.5 ώρες μέση διάρκεια οθόνης (βέβαια με συγχρονισμούς, wifi και bluetooth συνέχεια ανοιχτά και με συνολική χρήση μεταξύ 1.5 - 2 ημερών)

Ακριβως το ιδιο με σενα βγαζω και γω..Μια χαρα ειμαστε

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Άν κάποιος έχει δοκιμάσει τέτοια χρήση ας ποστάρει να μας πει, είναι το κυριότερο που με ενδιαφέρει σε ένα smartphone.

Εφόσον δεν σκαλώνει πουθενά και τρέχει νεράκι όλες τις εφαρμογές, αν μου έδινε 3+ ώρες σε συνεχόμενη χρήση browsing

θα ήμουν ευχαριστημένος.

Με 3g και 60% φωτεινοτητα θα σου βγαλει κοντα στο 3ωρο.

----- προσθήκη μηνύματος 118 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε καθημερινή χρήση, λίγο data, αρκετά sms, κανα 2ωρο τηλέφωνα πόσο % μένει σε 24ώρες;

Χωρις 3g, λιγο browsing με wifi και κανα 3ωρο ομιλια μου βγαζει δυο μερες

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Επειδη ζοριζεται το κινητο στο θεμα επιλογης 2g/3g και η μπαταρια φευγει αρκετα πιο γρηγορα, προτεινω επιλεγμενο χειροκινητα "Μονο WCDMA" απο τις ρυθμισεις , για να εξοικονομησεις αρκετη μπαταρια. Και εγω πιστευω στο 3ωρο θα εισαι. Ισως και παραπανω με μια φωτεινοτητα της ταξης του 50-55% :)

θα ήμουν ευχαριστημένος.

Το 3ωρο, μη σου πω 4ωρο, το έχεις σίγουρο σε συνεχόμενη χρήση κι ας έχεις 3G. Με nexus 4 το είχα, το αδελφάκι δηλαδή, αυτό έλειπε να μην τον έχεις με το OG.

Παντος υπαρχει τροπος αν κανεις unroot το τηλεφωνο να σου ξαναεμφανιστει η γνησια μπαταρια χωρις animation φυσηκα

Εδώ δε γίνεται με ρουτ και ξεκλειδωμένο φίλε μου, θα γίνει με unroot?!

Οι μέρες φιλε μου δεν παιζουν τοσο μεγαλο ρόλο.

Αν άφηνα την συσκευή μου όπως ηταν με 50% ακομα

μπαταρία, θα είχα και παλι 3 ωρες οθόνη σε συνολικά 5 7 μέρες :)

Οπως και να έχει, το smartphone δεν ειναι ταμπλετ, γι'αυτό καθε βράδυ φουλαρει.

βγάζει 2ώρες;

3μιση ωρες πάνω κάτω.

Με συνεχόμενη χρήση σε 3g έβγαζα 3,75-4 ώρες σε κάκιστο σήμα.

όταν χρησιμοποιώ data χρησιμοποιώ και 3G πάντα!

και τα ανοιγοκλείνω ταυτόχρονα και τα 2.

Δηλαδή αν δεν χρησιμοποιώ ιντερνετ το έχω σε 2G

• The title was changed to LG Optimus G (E975)