Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ καλό κινητό το g, αλλά όχι για 340 € που είναι το φθηνότερο στο skroutz. Όταν το G2 κοστίζει μόλις 60€ περισσότερα δεν τίθεται καν θέμα. Εκτός και αν δεν σου φτάνουν τα 16gb του G2. Γνώμη μου είναι ότι η τιμή του g έπρεπε να είναι γύρω στα 280€ το πολύ.

Μέχρι 250€ έδινα. Αξίζει και θα αξίζει αυτά τα λεφτά είτε πάρει είτε δεν πάρει kit kat.

Γιατί στα 300 βρίσκετε καλύτερο (αντιπροσωπείας);

• Απαντήσεις 9,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Σκέφτομαι να αλλάξω το galaxy S advance που εχω τώρα και μία συσκευή που σκεφτομαι ειναι το LG E975. Η τιμή του είναι στα 330 και είναι τα max χρήματα που μπορώ να διαθέσω για κινητό αυτή την εποχή.

Εσείς που το ξέρετε από πρώτο χέρι, μου το συστήνετε?

η όχι, επειδή είναι και ενός χρόνου?

Τα specks του με υπερκαλύπτουν, αλλά θελω να μου πείτε και εσείς

πως να ψάξω σε αυτό το batzdet

Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα κι εγώ πριν 3 μήνες και δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο. Το πήρα 340 και θα τα ξανάδινα σήμερα ευχαρίστως. Το κινητό πετάει, δεν κολλάει πουθενά, έχει φοβερή οθόνη, είναι το μοναδικό android κινητό με iphone-like εμπειρία χρήσης (βλ. smoothness) και με μηδενικά προβλήματα. Το κινητό είναι απλά καταπληκτικό, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι στα λεφτά αυτά (και όχι μόνο) δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Και εγώ θα τα έδινα αλλα μια και έχω πάντα 10 gb free το πολύ θα περίμενα είτε για την 32ρα έκδοση του g2 είτε θα πήγαινα στο g. Αλλα και με τα 16 συμβιβάζομαι !!! Εάν υπάρχει otg :)

Ακριβώς την ίδια μετάβαση έκανα κι εγώ πριν 3 μήνες και δεν το έχω μετανιώσει δευτερόλεπτο. Το πήρα 340 και θα τα ξανάδινα σήμερα ευχαρίστως. Το κινητό πετάει, δεν κολλάει πουθενά, έχει φοβερή οθόνη, είναι το μοναδικό android κινητό με iphone-like εμπειρία χρήσης (βλ. smoothness) και με μηδενικά προβλήματα. Το κινητό είναι απλά καταπληκτικό, στο συστήνω ανεπιφύλακτα. Συνεχίζω να πιστεύω ότι στα λεφτά αυτά (και όχι μόνο) δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Τώρα αυτό το iphone-like εμπειρία χρήσης για καλό το είπες; :cry::cry:

:shifty:

Πολύ καλό κινητό το g, αλλά όχι για 340 € που είναι το φθηνότερο στο skroutz. Όταν το G2 κοστίζει μόλις 60€ περισσότερα δεν τίθεται καν θέμα. Εκτός και αν δεν σου φτάνουν τα 16gb του G2. Γνώμη μου είναι ότι η τιμή του g έπρεπε να είναι γύρω στα 280€ το πολύ.

Οπως τα λεει ο παικτης.πλεον αφου υπαρχει το g2 πρεπει η συγκριση να γινει με αυτο.αν δεν υπηρχε μεχρι 330€ το g θα αξιζε.ακομη και τωρα.αλλα αφου υπαρχει το g2 ειναι "αμαρτια" τροπον τινα να δωσεις λεφτα για το προηγουμενο μοντελο.βεβαια,υπαρχει και το αλλο θεμα των 16gb που εμενα προσωπικα θα με εφταναν.αλλοι ομως ,πουχουν και παιχνιδια,δε τους φτανουν σιγουρα.

Antcharmed συμπερασμα:αν τα 16gb σε φτανουν πας για g2 καρφωτος.

Αν δε σε φτανουν το g παραμενει μια πολυ καλη επιλογη.ακομη και στα 340€ μιας και θα το καταφχαριστηθεις.δε θα κολλησει πουθενα,δε θα σε προδωσει ποτε σε multitasking και θαχεις μια οθονη ομορφη με φωτεινοτητα στον ηλιο (το καλοκαιρι θα με θυμηθειτε...)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Τώρα αυτό το iphone-like εμπειρία χρήσης για καλό το είπες; :cry::cry:

:shifty:

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, η εμπειρία χρήσης που σου προσφέρουν τα iphone (εννοώντας μηδέν lug και smoothness) είναι ακόμα αξεπέραστη. Άλλο αν ενοχλούν αλλά πράγματα. Πάντως το OG πραγματικά είναι το μόνο κινητό τόσο smooth σχεδόν όσο τα μηλόφωνα.

Είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, η εμπειρία χρήσης που σου προσφέρουν τα iphone (εννοώντας μηδέν lug και smoothness) είναι ακόμα αξεπέραστη. Άλλο αν ενοχλούν αλλά πράγματα. Πάντως το OG πραγματικά είναι το μόνο κινητό τόσο smooth σχεδόν όσο τα μηλόφωνα.

Συμφωνω και επαυξανω.ενα δυο μικρολαγκακια σε dialer κατα την εναρξη του δε μου κοστιζουν τιποτα.πραγματικα ειναι απο τις καλυτερες αγορες πουχω κανει και απο τα καλυτερα κινητα πουχω δει.βεβαια οι συμβιβασμοι πχ στην καμερα και στη μη υπαρξη sdcard δε με ενοχλουν.αν και με το camera zoom fx διορθωνεται αρκετα το πραγμα...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Αν εμπειρία χρήσης εννοείς μόνο το ελάχιστο ή μηδενικό lag και το πόσο smooth είναι τα transitions τότε ναι. Απλά προσωπικά εγώ εμπειρία χρήσης μπορώ να θεωρήσω από την υποστήριξη OTG μέχρι το απεριόριστο και σχετικά προσιτό customization (γενικώς για το android).

Είναι μεγάλη συζήτηση και σίγουρα θα βγούμε offtopic. Απλά προσωπικά θεωρώ πως το android από εποχής GB και μετά έχει ξεπεράσει κατά πολύ το iOS σε εμπειρία χρήσης. Πλέον με KK το θέμα έχει ξεφύγει και το iOS μας χαιρετάει από μακριά.

Ας ελπίσουμε πως η συσκευή μας θα πάρει KK γιατί νομίζω πως αξίζει. Όχι ο,τι έχω παράπονο με την JB.

Edited by krnl

Συμφωνω και επαυξανω.ενα δυο μικρολαγκακια σε dialer κατα την εναρξη του δε μου κοστιζουν τιποτα.πραγματικα ειναι απο τις καλυτερες αγορες πουχω κανει και απο τα καλυτερα κινητα πουχω δει.βεβαια οι συμβιβασμοι πχ στην καμερα και στη μη υπαρξη sdcard δε με ενοχλουν.αν και με το camera zoom fx διορθωνεται αρκετα το πραγμα...

Είναι πράγματι πολύ τίμια αγορά και ομολογώ πως πριν από την προσφορά της vodafone δεν γνώριζα ούτε καν τα specs του που λέει ο λόγος μιας και το επισκίαζε το nexus 4.

Αν σκεφτεί κανείς ο,τι κάποιοι το πήραμε και 129€, οι δικαιολογίες για οτιδήποτε αρνητικό παίρνουν πόδι.

παιδες το KnockON υποστηριζεται και απο το δικο μας τηλεφωνο;

γιατι ειδα οτι θα το παρουν με update και πιο φθηνα LG

Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!!

Για το L II είπαν. Αν δεν το δώσουν στο G θα είναι για κλωτσιές

Για το L II είπαν. Αν δεν το δώσουν στο G θα είναι για κλωτσιές

εγώ πιστεύω ότι θα είναι τελικά για κλωτσιές γιατί όπως έχει αποδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν (π.χ 4Χ) δίνουν λειτουργίες σε low-mid συσκευές και ΟΧΙ σε άμεσα ανταγωνιστικές (όπως είναι το G) στην εκάστοτε ναυαρχίδα, άρα τα συμπεράσματα δικά σας ελπίζω να διαψευσθώ άλλα δε νομίζω.

frastgr

Το διάβασα και εγώ και στο άρθρο αναφέρεται δυστυχώς μόνο η σειρά L II

Πηγή

Αν ισχύει όντως, απαράδεκτη τακτική από την LG...

Αλλά ας μην προτρέχουμε :)

Μα παιδιά η lg ήταν και είναι τραγική. Όποιος το αρνείται απλά δεν γνωρίζει η τα ξέχασε..

Συσκευές άψογες βγάζει από το 4χ και μετά. Aftersales support άπιαστο χρόνια.. Σταμάτησε ένα χαζό που είχε να ανανεώνει τις ναυαρχίδες της 3 φορές το χρόνο (μακάρι να μείνει αυτό)..

ΑΛΛΆ μια φορά θα αναβαθμίσει την κάθε συσκευή.. Μετά την ξέχασε, τέλος. Γι'αυτό μου την δίνει η lg.

Το ίδιο κάνει για την lg.. Νέο χαρακτηριστικό άρα πάει σε νέες συσκευές.

Κρίμα πάντως γιατί το doubletap είναι το μόνο πράγμα που είδα ότι χρειάζεται στη συσκευή από την πρώτη κιόλας μέρα..

Κρίμα πάντως γιατί το doubletap είναι το μόνο πράγμα που είδα ότι χρειάζεται στη συσκευή από την πρώτη κιόλας μέρα..

+1!!!

και από αναβαθμίσεις 4.3+ για το TRIM και μόνο... κατά τα άλλα η υλοποίηση είναι ιδανική στο LG ;)

Edited by _XrS_

εγω παλι ειμαι αισιοδοξος ακομα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εγω παλι ειμαι αισιοδοξος ακομα :p

Και εγω επισης :D

Εγώ για αυτό είχα δώσει τοτε 30 ευρώ παραπανω για να πάρω το nexus 4..Τα ήξερα απο πρωτο χερι για την Lg(p990).Δυστυχώς ξεχνάει τόσο καλη συσκευή..

Εδώ που τα λέμε δε πήρες και κάνα killer feature στο n4. Το τριμ κατά κύριο λόγο μόνο..

Απ την άλλη στο g έχεις 16 παραπάνω καλύτερη οθόνη και καλύτερο ήχο. Με τη κάμερα νομίζω στα ίδια είσαι..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

οχι και καμερα καλυτερη :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Στο g pad παντως δεν το χρησιμοποιω...Μονο εφε ειναι και τπτ παραπανω

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Εδώ που τα λέμε δε πήρες και κάνα killer feature στο n4. Το τριμ κατά κύριο λόγο μόνο..

Απ την άλλη στο g έχεις 16 παραπάνω καλύτερη οθόνη και καλύτερο ήχο. Με τη κάμερα νομίζω στα ίδια είσαι..

Βασικά πήρα ART και υποστήριξη απο xda..Όσο για την οθόνη με custom χρωματα δεν νομιζω να είναι μεγάλη η διάφορα,αλλά δεν είναι το θέμα αυτό..Το θέμα είναι οτι η Lg αν το υποστήριζε δεν θα υπήρχε κανένας λογος να το αλλαξεις με καμια αλλη συσκευή αυτή τη στιγμη..

• The title was changed to LG Optimus G (E975)