wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Παιδιά χίλια ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είναι καινούριο καταλαβαίνετε και δε θέλω να έχω πάρει ελαττωματικό! Θα το πάω πίσω καλού κακού γιατί και απ' την LG μου είπαν πριν λίγο οτι δεν είναι νορμάλ αυτό που κάνει και να το επιστρέψω.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν θυμάμαι καλά το έπαθε και το δικό μου στην αρχή 2 φορές... Μήπως έκανες τα 2 update; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Άσχετο, 15% σε 35 λεπτά :) με ίντερνετ.... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Άσχετο, 15% σε 35 λεπτά :) με ίντερνετ.... Με τι ρυθμίσεις; (φωτεινότητα, eco κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 2.5 ώρες οθονης και μπαταρία στο 30% απο το πρωί με φωτεινότητα στο 100%, LTE και WiFi πάντα ανοιχτά. Με χρήση browsing και κλήσεων. Αλλά με AOSP KITKAT 4.4 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Μια από της καλές μετρήσεις που έχω κάνει στις αρχές και μετά από ένα μήνα αλλά το δουλεύω στο τέρμα του.Οτι μπορείς να κάνεις με την συσκευή ( που τα κανει όλα)!! Χρησιμοποιώ καθημερινά... η πρώτη και η δεύτερη φωτο είναι σημερινή με 3G η 4G vodafone.. Wi-Fi, camera , αρκετά τηλέφωνα ,face, Viber και με ( 93 εφαρμογές δικές μου ) κατεβασμένες από playstore.... αυτά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Αν θυμάμαι καλά το έπαθε και το δικό μου στην αρχή 2 φορές... Μήπως έκανες τα 2 update; Ναι τα έκανα και τα 2. Όταν λες 2 φορές τι εννοείς; Μετά δεν το έκανε ξανά; Γιατί εγώ έκανα 10 επανεκκινήσεις και το έκανε και τις 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι. Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δες στους οδηγούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
krnl Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Δες στους οδηγούς Εξαιρετικά! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Και ναι μετα απο τοσους μηνες που εχω αυτο το κινητο ανακαλυψα οτι μπορει να το κανει αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι. Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή. forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44874388&postcount=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) @wolf ναι, φαντάζομαι πως έχανε τις ρυθμίσεις μετά τις αναβαθμήσεις. Edited December 14, 2013 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία... παιζει... παντως νταξει, 2 ωρες οθονη κυριως ιντερνετ και παιχνιδια (κατα 95%) και ηταν 49%... eco ποτε δε βαζω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Κι εμένα το είχε κανει κάποια στιγμη το θέμα με τη φωτεινότητα. Με το τρίτο factory reset εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μετα τα προβληματα που περιεγραψα το κινητο απο το service του eshop πηγε στην LG για να το δουν. Γαμωτο 10 ημερων κινητο και αντε να το αντικαταστησουν να παει στο διαολο αλλα να το ανοιξουν και να αλλαξουν οθονη ξερω γω.... Συνηθως ξερει κανεις τι γινεται με τη διαδικασια; Γιατί το πήγες στο μαγαζί? Live chat 7 μέρες τη βδομάδα έχει η lg. Μιλάς 10 λεπτά, την επόμενη έρχεται στο παίρνει δωρεάν με κούριερ και σε 3 4 μέρες το έχεις πίσω με κούριερ πάλι δωρεάν. Από το eshop που το πήρες έπρεπε να ζητήσεις καινούργιο στα πλαίσια του doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στα 299.50 και σε 18 άτοκες δόσεις σε κότσο και electro... Τελευταία κομμάτια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 15 τουλάχιστον είναι κανονικά. Τώρα πόσο δίνει ο καθένας στην Ελλάδα.. Ο Χριστός και η μάνα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Και πάνω που πωρωθήκαμε προχτές, όταν μάθαμε πως το LG Optimus G, αναβαθμίζεται σε*Android 4.4 KitKat στην Εσθονία, έρχεται η LG της Εσθονίας για να το διαψεύσει, αναφέροντας πως η αναβάθμιση θα φέρει υποστήριξη σε 4G για τα δίκτυα της χώρας και όχι Android 4.4 KitKat. Το μήνυμα λέει πως η LG Estonia απολογείται για την λάθος ή ασαφή ενημέρωση. http://techmaniacs.gr/lg-optimus-g-not-getting-kitkat/ http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μάλλον τα νέα δεν είναι και τόσο καλά....δυστυχώς. http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335 Σε λιγο θα αρχισω να φοβαμαι μην το υποβαθμισει κιολας.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τόσα χρόνια ίδια είναι η LG σε θέμα αναβαθμίσεων, γιατί περιμένετε ν αλλάξει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Νεο ρεκορ σημερα!Καθε μερα και χειροτερα!με 60% φωτεινοτητα και 100% browsing φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τόσα χρόνια ίδια είναι η LG σε θέμα αναβαθμίσεων, γιατί περιμένετε ν αλλάξει τώρα; Οταν κατι,σε καποιον τομεα αλλαζει προς το καλυτερο δεν εχεις μια κρυφη ελπιδα μηπως αλλαξουν και αλλα πραγματα προς το καλυτερο;;; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts