gsir Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 αφου σε φαγουριζει πρέπει να δοκιμάσεις:lol: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Hmm, θα δοκιμασω μιας και βαριεμαι...η διαδικασια ειναι αναστρεψιμη ; κλειδωνει ξανα ο bootloader , φανταζομαι μ φλασαρισμα ενος kdz ; Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπορεις να βαλεις καμοια φοτο να την δουμε η ειναι ιδια εμφανισιακα με τις υπολειπες CM Στο τηλέφωνο έχω την cm10.2 δεν έχω βάλει την 11 ακόμη, περιμένω να την βγάλουν στο site. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Double tap to unlock :p Ο μόνος λόγος που θα περάσω εγώ προσωπικά σε custom. Φυσικά το freegee ακούω πώς κάνει κανένα 2ωρο να κάνει unlock, οπότε άκυρο προς το παρόν :lol: τι 2ωρο ρε? εμενα τσακ μπαμ εγινε και με την πρωτη κιολας... ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά παρατηρώ ότι αρκετό καιρό τώρα χάνεται το σήμα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται έτσι από μόνο του. Η κάρτα είναι βοντα και καινούργια. Σας έχει τύχει ? Να ανησυχώ? Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zbutlr Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παίδες οποίος ξέρει απαντάει. Έχω 2in1 sim. Αν βάλω custom rom θα συνεχίσει να δουλεύει απροβληματιστα η θα έχω θέμα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kianokranos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 σε xperia ray με custom rom δεν είχα θέμα με την 2in1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 τι 2ωρο ρε? εμενα τσακ μπαμ εγινε και με την πρωτη κιολας... ;) Σοβαρά;; Άλλοι λέγαν 1μιση ώρα! Δοκιμάζω τώρα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σοβαρά;; Άλλοι λέγαν 1μιση ώρα! Δοκιμάζω τώρα :p 3 λεπτά έκανε εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ε το κάνω τώρα τότε. Τι recovery να περάσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ε το κάνω τώρα τότε. Τι recovery να περάσω; Cwm touch ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πέρασα cwm το έκανα και update. Ρώτησα για να δω αν υπάρχει θέμα με κάποιο αλλά δε μπορούσα να περιμένω. Δε μ'άρεσε ποτέ το cwm touch :p Επιτέλους έφυγε το qslide :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 χαχαχα τετοια απεχθεια πια? :p εγω που εχω το αλλο (twcp? δε θυμαμαι) να αλλαξω? γινεται παλι μεσω freegee? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Πέρασα cwm το έκανα και update. Ρώτησα για να δω αν υπάρχει θέμα με κάποιο αλλά δε μπορούσα να περιμένω. Δε μ'άρεσε ποτέ το cwm touch :p Επιτέλους έφυγε το qslide :lol: Να έφευγε και η μπάρα με τα toggles θα ήταν ακόμα καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Παιδιά παρατηρώ ότι αρκετό καιρό τώρα χάνεται το σήμα για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται έτσι από μόνο του. Η κάρτα είναι βοντα και καινούργια. Σας έχει τύχει ? Να ανησυχώ? Σε εμενα δεν χανεται τελειως τα σημα αλλα μπορει να πεσει για λιγα δευτερολεπτα μεχρι τη μια μπαρα. Και μετα απο λιγο επανερχεται στις 3 ή στις 4 απο τις 5. Δεν ξερω αν φταιει το κινητο ή η q που δεν βγαζει micro sim και επρεπε να κοπει η κανονικη. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Να έφευγε και η μπάρα με τα toggles θα ήταν ακόμα καλύτερα... Όχι ρε, τα αγαπάω τα toggle έτσι! :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 γλυτωνεις κλικς :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Όχι ρε, τα αγαπάω τα toggle έτσι! :lol: :p γλυτωνεις κλικς :p Είναι ανεπαρκή για μένα, λ.χ. δεν έχει για φακό ή φωτογραφική και αναγκαστικά έχω και δεύτερη μπάρα από third party app ενώ αν έφευγε θα είχα μόνο μία από το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) για φακο εχω βαλει απο gravity box στην lockscreen να παταω λιγακι το Home :) η κοπελα μου (ψαχνω κινητο για κεινη) μου εβαλε αυτες τις βαθμολογιες (απο εικονες): Xiaomi Hongmi (Red Rice) 7,5 LG L9ii 7 Samsung Galaxy S3 6 LG Optimus G 7,2 Lenovo P780 7,3 Sony Xperia SP 7,1 LG Nexus 4 6,2 Motorola G 7,4 λογω χρωματων :p χωρισμος η οχι? :lol: Edited December 1, 2013 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Είναι ανεπαρκή για μένα, λ.χ. δεν έχει για φακό ή φωτογραφική και αναγκαστικά έχω και δεύτερη μπάρα από third party app ενώ αν έφευγε θα είχα μόνο μία από το app. Και εγω το ιδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsikatetsu Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημέρα σε όλους. Για όσους ενδιαφέρονται για bumper case μόλις παρέλαβα από εδώ: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/130886248056. Έδωσα παραγγελία στις 13/11 και ήρθε ειδοποίηση συστημένου στις 27/11 (μου είχαν δώσει estimated delivery time και ήταν ΟΚ). Τελική τιμή 20 euros (με δωρεάν έξοδα αποστολής) και μέσα το κουτί έχει και 2 screen films. Αν δεν βαριέστε να περιμένετε 2 βδομάδες ο τύπος είναι super OK! Υ.Γ. περιτό να πω ότι το bumper γ...ει και δέρνει!!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλημέρα σε όλους. Για όσους ενδιαφέρονται για bumper case μόλις παρέλαβα από εδώ: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/130886248056. Έδωσα παραγγελία στις 13/11 και ήρθε ειδοποίηση συστημένου στις 27/11 (μου είχαν δώσει estimated delivery time και ήταν ΟΚ). Τελική τιμή 20 euros (με δωρεάν έξοδα αποστολής) και μέσα το κουτί έχει και 2 screen films. Αν δεν βαριέστε να περιμένετε 2 βδομάδες ο τύπος είναι super OK! Υ.Γ. περιτό να πω ότι το bumper γ...ει και δέρνει!!!! :p Σε ακουσα και αγορασα. Για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Σε ακουσα και αγορασα. Για να δουμε! Και εγω απο αυτον την ειχα παρει (κανα τριμηνο πριν).... Ενταξει ειναι ο τυπος dont worry........ Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Και εγω απο αυτον την ειχα παρει (κανα τριμηνο πριν).... Ενταξει ειναι ο τυπος dont worry........ Ναι καλα δεν φοβαμαι, να δουμε αααν θα με βολεψει γιατι προς το παρον το εχω γυμνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Ναι καλα δεν φοβαμαι, να δουμε αααν θα με βολεψει γιατι προς το παρον το εχω γυμνο. Αποψη μου ειναι οτι δεν θα βρεις κατι καλυτερο.... Παράθεση Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts