Jump to content

tsikatetsu

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsikatetsu

  • Ημ. Γέννησης 17/01/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tsikatetsu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χτες το βράδυ πέρασα μέσω του PC Suite Γερμανική ROM για 32άρι Γερμανικό unbranded. Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αν την περάσεις στο δικό σου παρόλο που είναι Τ Mobile. Εδώ devtester.ro/projects/lg-firmwares.php νομίζω έχει πιο ενημερωμένο κατάλογο roms. Επίσης έχει και οδηγό φλασαρίσματος με το αντίστοιχο tool. Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες τους δεν θα έχεις πρόβλημα. Πάρε όμως πριν ένα backup γιατί προτείνεται να κάνεις κ factory reset (η διαδικασία που περιγράφεται στο site το κάνει αυτόματα). Περιτό να πως ότι το κινητό ΠΕΤΑΕΙ με την lolli!!!!!:lol:
  2. Καλησπέρα σε όλους μια σύντομη ερώτηση. Δεν μου κάνει video κλήσεις στο viber. Αντιμετωπίζει κανείς το ίδιο πρόβλημα??
  3. Καλή επιτυχία σε όλους και χρόνια πολλά!!
  4. Αν και δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα, νομίζω ότι το συγκεκριμένο αξίζει τον κόπο!!!!!
  5. Κατ εμέ πάντα, δεν αυξάνει τον όγκο του κινητου (2mm νομίζω είναι αστεία διαφορα). Επιπλέον πέρα από το ελαστικό κομμάτι που αγκαλιάζει το κινητό έχει γύρω γύρω και κάποιο είδους μέταλο (δεν έχει βάρος) το οποίο κατά τη γνώμη μου πάντα αλλάζει τελέιως την εικόνα του κινητού (προς το καλύτερο) αλλά και κάνει και το όλο σύστημα πιο στιβαρό. Επίσης δημιουργεί κ 1mm απόστασης έτσι ώστε να μην ακουμπαει σε επιφάνεις το πίσω και το μπροστά μέρος αλλά το bumper. Επίσης το πίσω μέρος του κινητού είναι αρκετά όμορφο για να το κρύψεις με κάποια θήκη...βέβαια γούστα είναι αυτα!!!! Ελπίζω να σε κάλυψα!
  6. Καλημέρα σε όλους. Για όσους ενδιαφέρονται για bumper case μόλις παρέλαβα από εδώ: http://www.ebay.com/itm/GENUINE-OEM-ORIGINAL-LG-OPTIMUS-G-E975-E973-LS970-SPRINT-BLACK-BUMPER-CASE-COVER-/130886248056. Έδωσα παραγγελία στις 13/11 και ήρθε ειδοποίηση συστημένου στις 27/11 (μου είχαν δώσει estimated delivery time και ήταν ΟΚ). Τελική τιμή 20 euros (με δωρεάν έξοδα αποστολής) και μέσα το κουτί έχει και 2 screen films. Αν δεν βαριέστε να περιμένετε 2 βδομάδες ο τύπος είναι super OK! Υ.Γ. περιτό να πω ότι το bumper γ...ει και δέρνει!!!! :p
  7. Με τους δύο προηγούμενους φίλους είχα το ίδιο δίλημμα (τρίληmμα γιατί σκεφτόμουν κ το S4 mini). Στο μόνο που υπερτερεί το S3 είναι στην camera νομίζω.... κατά τα άλλα δεν το έχω μετανοιώσει για την αγορά του G
  8. ΚΑλημέρα σε όλους. Με είπαν πριν από λίγο από το κατάστημα που είχα κάνει κράτηση ότι τους ενημέρωσε η αποθήκη ότι δεν θα παραλάβουν ούτε ένα.... Άρα όποιος πρόλαβε πρόλαβε!!! Πάμε για άλλα...... μάλλον με βλέπω για S3 γιατί το G δεν λένε να το φέρουν τα skroutzoμάγαζα!!!!
  9. Καλημέρα σε όλους. Πριν από μισή ώρα ήμουν σε κατάστημα Vodafone όπου και έκανα κράτηση για το συγκεκριμένο κινητό. Ρώτησα για διαθεσιμότητα και η υπάλληλος μου είπε ότι έχουν παραγγείλει 3 μαύρα (το ένα κρατημένο) και το άλλο το έκανε κράτηση για μένα στην τιμή των 129 ευρώ. Μου είπε επίσης ότι θα το είχε αύριο το απόγευμα ή την Πέμπτη το πρωί..... τι να πω περιμένω και θα δούμε.
×
×
  • Create New...