Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μιας και πιάσαμε τα προβλήματα . μου είχε κλείσει 2 φορές χωρίς να ξερω το λόγο .στην αρχή είπα μήπως το πάτησα παραπάνω στον ύπνο μου ενω ηταν κλειδωμενο και έκλεισε , μετα μήπως ήταν κάποια εφαρμογή .... επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διαγραφή όλα .και τα 2 ήταν παρατραβηγμένα άλλα ειπα μήπως!!!

μετά καθώς το σκάλιζα είδα οτι είχε να ελέγχει για ενημερώσεις αυτόματα .(το απενεργοποίησα )η επομένη ημερομηνία ήταν για σήμερα 10/10/13 άρα αν δεν μου κλείσει το βράδυ ήταν απο αυτό αλλιώς σέρβις. τα δυο κλεισίματα δεν έγιναν καπάκια μετα απο κάποιες μέρες πριν δεν ειχα τσεκάρει κάθε πότε κοιτάει για αναβαθμίσεις.

αναβαθμίσεις της lg οχι του Playstore .

αν δεν κλεισει το βραδυ θα υποθέσω οτι ηταν -ειναι απο αυτο ,αλλα γιατι το κανει ;

κατα τα αλλα δεν ειχε μασήσει πουθενά

ποτε το τσιμπησες εσυ???? :)

εμενα μου κανει επανεκινησεις πολυ συντομες, με freezαρισμενο αυτο για τις ενημερωσεις.... εσενα σβηνει τελειως?

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

ναι κλείνει τελείως ,ετσι απο περιέργεια έβαλα στο ον πάλι να δω τι ημερομηνία θα μου βαλει για ενημέρωση μου έβγαλε στις 17 δηλαδή μετα απο μια βδομάδα .κατι μου λεει οτι τοτε θα μου το ξανακάνει .

Τελικα ανρουτ γινεται με το προγραμμα που ρουταριστηκε το κινητο, ή οχι;

Ναι με το framaroot. Αν έχεις πρόβλημα ρωτά στο θέμα της εφαρμογής στο xda forum.

Γεια σας παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Για το 4g της Vodafone πρέπει να τους πάρω τηλ να ενεργοποιήσω κάτι? Παίζει κάτι ανάλογο το πρόγραμμα που έχω? Γιατί παρόλο την αναβάθμιση 4g δεν βλέπω :wacko:
Practice what you preach

Γεια σας παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι. Για το 4g της Vodafone πρέπει να τους πάρω τηλ να ενεργοποιήσω κάτι? Παίζει κάτι ανάλογο το πρόγραμμα που έχω? Γιατί παρόλο την αναβάθμιση 4g δεν βλέπω :wacko:

Στελνεις 4G ΝΑΙ στο 1285

http://www.vodafone.gr/portal/4G

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παρηγγειλα ήδη το g2, οποτε οποιος ενδιαφερεται για το g (λευκο, δειτε αγγελια) και ειναι απο Λαρισα ωστε να υπαρξει ελεγχος (το κινητο ειναι αψογο), παρακαλω πμ.

Εχει ανεβει αρκετα πλεον η τιμη και το nexus 4 εχει 290. Να παρω το 4 λετε η θα το μετανοιωσω που δεν περιμενα να πεσει το g.
http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Ανάλογα τι ζητάς.

Εγω για παράδειγμα θεωρώ πως το g είναι βελτιωμένο παντού σε σχέση με το ν4.

(Χρησιμοποιω τη λέξη "θεωρώ" για να μην ακούσω παλαβά. ΕΙΝΑΙ καλύτερο από το ν4 :p)

Παρελαβα σημερα το κινητο απο procordia.Πραγματικα αψογο το service της LG.Με δωρεαν μεταφορικα εστειλα το κινητο απο Σερρες την Τεταρτη. Πεμπτη το πηραν,αλλαξαν οθονη(141 ευρω) και το εστειλαν πισω για να το εχω εγω σημερα το πρωι! Και το κινητο εγινε σαν καινουριο.Η μονη ξενερα ειναι τα λεφτα που εδωσα αλλα το g δεν το αλλαζω για κανενα κινητο:)

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Παρελαβα σημερα το κινητο απο procordia.Πραγματικα αψογο το service της LG.Με δωρεαν μεταφορικα εστειλα το κινητο απο Σερρες την Τεταρτη. Πεμπτη το πηραν,αλλαξαν οθονη(141 ευρω) και το εστειλαν πισω για να το εχω εγω σημερα το πρωι! Και το κινητο εγινε σαν καινουριο.Η μονη ξενερα ειναι τα λεφτα που εδωσα αλλα το g δεν το αλλαζω για κανενα κινητο:)

Οι τύποι ξεφτιλισαν το 4G της Cosmote :eek:

Ενα μειονεκτημα παντως ειναι τα ακουστiκα του. Δεν "καθονται" καθολου καλα στο αυτι, πρεπει να να μπουν αρκετα μεσα κατι που δεν ειναι οτι καλυτερο. Το δε καλωδιο ειναι καπως πλατυ, κατι που αν και με ξενερωσε στην αρχη, βοηθαει στο να μην μπερδευεται τοσο ευκολα.

Ενα μειονεκτημα παντως ειναι τα ακουστiκα του. Δεν "καθονται" καθολου καλα στο αυτι, πρεπει να να μπουν αρκετα μεσα κατι που δεν ειναι οτι καλυτερο. Το δε καλωδιο ειναι καπως πλατυ, κατι που αν και με ξενερωσε στην αρχη, βοηθαει στο να μην μπερδευεται τοσο ευκολα.

Εχει και κατι πλαστικα μεσα για τα ακουστικα (για να αλλαξεις αυτα που μπαινουν στο αυτι).

Φανταζομαι τα δοκιμασες...

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

καλημέρα!!!

Ρε παιδιά βλέπω γράφετε για τα ακουστικά... Ο φορτιστής σας αρέσει;;; Προσωπικά μου κάνει αργή φορτίσει μια φορά μόνο το φόρτισα με αυτόν του κουτιού... 6 ώρες να φορτίσει... Εγώ οκ έχω άλλους 5 φορτιστές micro, αν δεν έχεις τι πας και τους τα σκας;;;

Νομίζω πως αυτό είναι το απαράδεκτο με τα παρελκόμενα του τηλεφώνου μας...

Α... έχουμε καμιά νεότερη πληροφόρηση σχετικά με το 4.4;

Το μειονέκτημα των ακουστικών είναι ο χάλια ήχος.

Δεν έχουν μπάσο βασικά

καλημέρα!!!

Ρε παιδιά βλέπω γράφετε για τα ακουστικά... Ο φορτιστής σας αρέσει;;; Προσωπικά μου κάνει αργή φορτίσει μια φορά μόνο το φόρτισα με αυτόν του κουτιού... 6 ώρες να φορτίσει... Εγώ οκ έχω άλλους 5 φορτιστές micro, αν δεν έχεις τι πας και τους τα σκας;;;

Μάλλον έπεσες σε προβληματικό φορτιστή. Είναι πολλές οι 6 ώρες.

Αν υπάρχει κάποιος φίλος που να πήρε το λευκό G απο VNP και ήταν ασιατικό, παρακαλώ αν μπορεί και το έχει να μου στείλει ένα pm με το imei που είχε.Πήρε ένας ξαδερφός μου απο το εν λόγω μαγαζί το G και προορίζεται για Taiwan.Απλά θέλω να δώ αν είναι second hand.Ευχαριστώ.

καλημέρα!!!

Έχεις απενεργοποιημενη τη φωτεινότητα?? Υποψιάζομαι ότι αυτό καθυστερεί την φόρτιση...

καλησπερα να ρωτησω εχει κανενας ιδεα ποσο κοστίζει η αλλαγη του ασημένιου πλαισου; παει πακετο με την οθονη ; (Αρα πολλά)

Αν έχεις πολλούς πόρους ανοικτούς φωτεινότητα Wifi συγχρονισμους κλπ ανοικτούς καθυστερεί κατά πολύ η φόρτιση...

Όταν όμως το φορτίζεις είναι κλειστή η οθόνη.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)