Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λίγο ακόμη να πέσει και το έχω τσιμπήσει. Θα είναι ευκαιρία στα 350. Και κατά την γνώμη μου ανταγωνίζεται άμεσα η εμμέσα το One, S4...
Φιλικά, Κύρος.:)

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα να κανω μια ερωτηση και εγω. το κουμπια δεν ειναι πανω στην οθονη. ε ; αρα ειναι 4,7 καθαρα και οχι οπως στο νεξους; (ασχετα αν σε βιντεο και φωτο φευγουν) ε;

ευχαριστω

καλησπερα να κανω μια ερωτηση και εγω. το κουμπια δεν ειναι πανω στην οθονη. ε ; αρα ειναι 4,7 καθαρα και οχι οπως στο νεξους; (ασχετα αν σε βιντεο και φωτο φευγουν) ε;

ευχαριστω

Δεν είναι όπως στο νέξους. Έχει κανονικά κουμπιά όπως στο s3.

Φιλικά, Κύρος.:)

Δεν είναι όπως στο νέξους. Έχει κανονικά κουμπιά όπως στο s3.

Capasitive buttons κι εννοείται όχι στην οθόνη

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ευχαριστω

Νομιζω οτι η φωτο τα λεει ολα.

http://img.tapatalk.com/d/13/05/18/2e4ysuma.jpg

Λίγο ακόμη να πέσει και το έχω τσιμπήσει. Θα είναι ευκαιρία στα 350. Και κατά την γνώμη μου ανταγωνίζεται άμεσα η εμμέσα το One, S4...

Απο θεμα cpu ναι αλλα απο οθονη οχι. Ειναι στην κατηγορία s3 & one x. Σαφως καλυτερη βεβαια αλλα σ' αυτη την κατηγορία.

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αντικειμενικα, σε τι θα μπορουσε να υπερτερει το galaxy s3 απο το optimus g? Αντικειμενικα. Εκτος απο το δικτυο 4g LTE. Σε τι αλλο θα μπορουσε να υπερτερει? Για μενα ειναι καλυτερο το optimus g. Αποψεις? Καποιοι που να ειχαν και τα δυο και να εχουν πιο ολοκληρωμενη αποψη? Πιστευω πως ενδιαφερει πολυ κοσμο αυτο το θεμα. Ευχαριστω,Δημητρης.
Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Αντικειμενικα, σε τι θα μπορουσε να υπερτερει το galaxy s3 απο το optimus g? Αντικειμενικα. Εκτος απο το δικτυο 4g LTE. Σε τι αλλο θα μπορουσε να υπερτερει? Για μενα ειναι καλυτερο το optimus g. Αποψεις? Καποιοι που να ειχαν και τα δυο και να εχουν πιο ολοκληρωμενη αποψη? Πιστευω πως ενδιαφερει πολυ κοσμο αυτο το θεμα. Ευχαριστω,Δημητρης.

Από όσο διαβάζω μονο στη κάμερα είναι καλύτερο το S4.

Κατά τα αλλα το OG έχει 32 gb με τον ελεύθερο χώρο του πρακτικά να είναι τριπλάσιος !! αν αναλογιστεί κανεις ότι το S4 έχει κάτω από 10 GB :!:

Το OG δεν έχει lags,είναι πολύ όμορφο,ποιοτικό

Είναι πολύ καλύτερο γενικώς το LG.

Για τα χρώματα της οθόνης δε θα πω γιατί είναι θέμα γούστου,αλλα και εκεί είναι καλύτερο το OG γιατί έχει καλύτερη φωτεινότητα κάτω από τον ήλιο λόγω τεχνολογίας.

Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του G είναι ότι το λένε LG και πολλοί κολλάνε σε αυτό....ο νοών νοείτο.

Τώρα οποιος είναι όλη μέρα στο κινητό και δε του φτάνει μια μπαταρία ας πάρει το S4 να λέει ότι έιχει και το βασιλιά :p

Kαι σου μίλησα για το S4 και όχι S3

Το S3 θα το πάρει η φίλη μου και ο μονος λόγος είναι ότι της πέφτει το κινητό συνεχεια κάτω......Ναι σε αυτό είναι καλύτερα τα Sammy για τους απρόσεκτους.....

Edited by Imperia

Παίδες, αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με s3, έχω βάλει αγγελία.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Παίδες, αν κάποιος ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με s3, έχω βάλει αγγελία.

Ευχαριστώ.

Ειναι κατι που σε εχει δυσαρεστησει στο s3 η απλα θες να περασεις στο optimus g επειδη εχειςαποψη?

Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων...

Ειναι κατι που σε εχει δυσαρεστησει στο s3 η απλα θες να περασεις στο optimus g επειδη εχειςαποψη?

Λογικά θέλει να πάει ένα βήμα παραπέρα,προς το καλύτερό.

Με την κάμερα τι γίνεται?

Το βαρέθηκα, κλείνω ένα χρόνο με s3. Αυτό είναι το τρίτο που αγόρασα πριν 2 μήνες.

Βασικά το μόνο που με ενοχλεί είναι η οθόνη του στον ήλιο γιατί είμαι όλη την ώρα στο δρόμο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα έρχεται με 4.1.2 out of the box ?

Νομίζω ότι το ερωτεύτηκα το τηλέφωνο αν και είναι λίγο πάνω από το budget μου. Έλεγα να δώσω 350 για το s3

Είστε ευχαριστημένοι από τον launcher της LG στο G ή θα προτιμούσατε το καθαρό Nexus 4? Ισοφάρισαν στα 400€ σήμερα γιαυτό και ρωτάω.
http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Μια χαρα μου φαινεται. Απλος και ελαφρυς. Το μονο που μου εχει στοιχίσει ειναι οτι η εξυπνη αναζήτηση στον dialer δεν δουλευει για τα Ελληνικα ονόματα. Για τα ξενα ειναι μια χαρα. Αλλιως ειναι αψογος.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Όσοι το έχετε πάρει από σκρουτζομαγαζα έρχεται με 4.1.2 out of the box ?

Νομίζω ότι το ερωτεύτηκα το τηλέφωνο αν και είναι λίγο πάνω από το budget μου. Έλεγα να δώσω 350 για το s3

Ναι μαμα 4,1.2 φοραει.

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

Μια χαρα μου φαινεται. Απλος και ελαφρυς. Το μονο που μου εχει στοιχίσει ειναι οτι η εξυπνη αναζήτηση στον dialer δεν δουλευει για τα Ελληνικα ονόματα. Για τα ξενα ειναι μια χαρα. Αλλιως ειναι αψογος.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα αν έχεις 100δες επαφες. :(

Αν θες δοκίμασε τον exdialer https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.dialer&hl=el

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αυτό είναι ένα πρόβλημα αν έχεις 100δες επαφες. :(

Ναι, με δυσκολευει λιγο αλλα δεν θα το ελεγα και προβλημα.

Μαλλον δεν θα το εγραψα ξεκαθαρα.

Η αναζητηση δουλευει μια χαρα, κανενα προβλημα. Απλα οταν πατας για να κανεις μια κληση σου, βγαζει το αριθμιτικο πληκτρολογιο. Εκει, πατώντας τα πρωτα 2-3 πρωτα νουμερα-γραμματα, βγαζει καποια ονοματα απο τον τηλεφωνικο καταλογο που ταιριάζουν ωστε να επιλεξεις απο αυτα.

Στο HOX που ειχα πριν, εβγαζε και τις επαφες με τα αντίστοιχα Ελληνικα γραμματα και αυτες με τα Αγγλικά.

Στο OpG βγαζει μονον τα Αγγλικα. Δεν φέρνει και τα αντιστοιχα Ελληνικα.

Ειναι σιγουρα βολικό γιατι ειχες να βρεις το ονομα που ηθελες αναμεσα σε 2-3, σχεδον αμεσα, χωρις να χρειαστεί να περάσεις απο τον τηλεφωνικο καταλογο. Ενω τωρα πρεπει οπωσδηποτε να περάσεις απο αυτον.

Εντάξει, ειναι ενα step παραπανω αλλα δεν ειναι και προβλημα.

Ναι, με δυσκολευει λιγο αλλα δεν θα το ελεγα και προβλημα.

Μαλλον δεν θα το εγραψα ξεκαθαρα.

Η αναζητηση δουλευει μια χαρα, κανενα προβλημα. Απλα οταν πατας για να κανεις μια κληση σου, βγαζει το αριθμιτικο πληκτρολογιο. Εκει, πατώντας τα πρωτα 2-3 πρωτα νουμερα-γραμματα, βγαζει καποια ονοματα απο τον τηλεφωνικο καταλογο που ταιριάζουν ωστε να επιλεξεις απο αυτα.

Στο HOX που ειχα πριν, εβγαζε και τις επαφες με τα αντίστοιχα Ελληνικα γραμματα και αυτες με τα Αγγλικά.

Στο OpG βγαζει μονον τα Αγγλικα. Δεν φέρνει και τα αντιστοιχα Ελληνικα.

Ειναι σιγουρα βολικό γιατι ειχες να βρεις το ονομα που ηθελες αναμεσα σε 2-3, σχεδον αμεσα, χωρις να χρειαστεί να περάσεις απο τον τηλεφωνικο καταλογο. Ενω τωρα πρεπει οπωσδηποτε να περάσεις απο αυτον.

Εντάξει, ειναι ενα step παραπανω αλλα δεν ειναι και προβλημα.

A! Κατάλαβα! Δηλ. Πατάς π.χ. το 2 και σου βγάζει και τα ονόματα με ABC το 3 με τα DEF κ.ο.κ.

Αυτό έχει μια λογική να είναι μόνο στα αγγλικά.

Αν η αναζήτηση με το αλφαβητικό πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά τότε κανένα πρόβλημα.

2-3 φορές που ασχολήθηκα (και το θαύμασα) που φάνηκε πολύ καλά εξελληνοποιημένο.

Είδες πουθενά τονούμενα κεφαλαία στο μέσο της λέξης. π.χ. ΕΠΑΦΈΣ ;

Σε όσα κινητά το είδα π.χ. Xperia T δεν μου κανε και την καλύτερη εντύπωση.

A! Κατάλαβα! Δηλ. Πατάς π.χ. το 2 και σου βγάζει και τα ονόματα με ABC το 3 με τα DEF κ.ο.κ.

Αυτό έχει μια λογική να είναι μόνο στα αγγλικά.

Αν η αναζήτηση με το αλφαβητικό πληκτρολόγιο λειτουργεί κανονικά τότε κανένα πρόβλημα.

Καπως ετσι, αλλα πιο εξελιγμένο. Χρησιμοποιουσε και το predictive text και ουσιαστικα ευρισκες κατευθείαν το ονομα. Για παράδειγμα, ηθελες να βρεις μια εγγραφη στον τηλ. καταλογο ας πουμε "Βενιερης". Πατουσες μια φορα το "ABC", μετα μια φορα το "DEF", μετα το "MNO". Με αυτα σου ειχε βρει και σου ειχε φερει το "ΒΕΝιερης" και φυσικα αν ειχες και αλλα ονοματα που πληρουσαν τους αντίστοιχους συνδιασμους, ειτε Αγγλικα ηταν, ειτε Ελληνικα. Το OpG φερνει μονον τα Αγγλικα.

Τες πα, μικρο το κακο. Ο καταλογος δουλεγει άψογα και οπως ειπες ο εξελληνισμός του ειναι προσεγμενος.

2-3 φορές που ασχολήθηκα (και το θαύμασα) που φάνηκε πολύ καλά εξελληνοποιημένο.

Είδες πουθενά τονούμενα κεφαλαία στο μέσο της λέξης. π.χ. ΕΠΑΦΈΣ ;

Σε όσα κινητά το είδα π.χ. Xperia T δεν μου κανε και την καλύτερη εντύπωση.

Οχι, so far. Και μενα μου χτυπαει "καπως", αυτο με τα τονουμενα κεφαλαία μεσα στη λεξη. Ολα φαινονται προσεγμενα. Μου εχει κανει εντυπωση που μεχρι και στο συρταρι, ολα τα icon, εχουν ολοκληρομενα τα ονοματα. Μονο αν ειναι ιδιαιτερα μεγαλα, τα κοβει με 3 τελιτσες.

Σε κατι τετοια η Σαμμυ ειναι ακομα ετη φωτός πισω. Ξεχνανε λεξεις ολοκληρες αμεταφραστες μεσα στα μενου, ενω τα ονοματα των εφαρμογών, σε μερικες περιπτώσεις, πρέπει να είσαι guru για να καταλάβεις για ποια προκειται.:D

Αντικειμενικα, σε τι θα μπορουσε να υπερτερει το galaxy s3 απο το optimus g? Αντικειμενικα. Εκτος απο το δικτυο 4g LTE. Σε τι αλλο θα μπορουσε να υπερτερει? .

και το Οptimus G είναι 4G LTE ή κάνω λάθος ??

και το Οptimus G είναι 4G LTE ή κάνω λάθος ??

Δεν κάνεις λάθος,είναι.

Και πιθανή επομένη μου αγορά στην τιμή πού έχει πλένον

καλησπερα παιδια.οντως το οπ γ ειναι καταπλητικο τηλ και θα το παρω της επομενες μερες, αλα επειδη δεν εχω παρει κατι απο το ιντερνετ μπορειτε να μου προτινετε μερικα σαιτ να δω για να το παραγειλω? δεν ξερω ποσο αξιοπιστα ειναι κτλ.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)