Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αν εχεις μια σχετικη εμπειρια freezαρεις τα περιττα processes και μενεις εκει..

αντε και μια επανεκκινηση καθε πρωι

μην κολλας στα νουμερα

Από εμπειρία άστα να πάνε.. Αυτό (System App Freezer & Remover) κάνει δουλειά;

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πανω που χαιρομουν οτι λυθηκε το θεμα μου με τα συνεχη reboots στο ακυρο, τρωει εχθες ενα μολις παταω αποστολη σε μηνυμα.... το πρωι ενω μιλαγα στο τηλεφωνο! και τωρα μολις ενω πηγα να παρω τηλεφωνο..... :( μαλλον θα κανω κανα uninstall, και μετα κανα restore....

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Από εμπειρία άστα να πάνε.. Αυτό (System App Freezer & Remover) κάνει δουλειά;

Με μεγάλη προσοχή και πότε απεγκατάσταση ΜΌΝΟ απενεργοποίηση.

Το έχω στην κατοχή μου εδώ και λίγες μέρες και μπορώ να πω ότι είναι ίσως η πιο σταθερή Android συσκευή έξω στην αγορά και κυρίως χωρίς ενημερώσεις (βλ. Galaxy S4) ...

Θετικά:

Ταχύτατο

Πολύ καλή απόκριση οθόνης

Αρνητικά:

Μπαταρία (για την χρήση που του κάνω το φορτίζω κάθε δεύτερο βράδυ, το βγάζω Δευτέρα πρωί από τη φόρτιση και Τρίτη απόγευμα προς βράδυ (αναλόγως και τη χρήση) το ξαναφορτίζω. Θα ήθελα λίγο καλύτερη μπαταρία γιατί με πολλή ομιλία δεν μου αφήνει μεγάλο περιθώριο για πλοήγηση στο διαδίκτυο) ...

Αργή περιστροφή οθόνης (ίσως το μόνο που δεν μου αρέσει σ'αυτό το κινητό είναι ότι "κολλάει" όταν πρόκειται να γυρίσει η οθόνη .. Σε διάφορες διεργασίες (π.χ ίντερνετ, youtube κτλ) δεν με ενοχλεί και τόσο, αλλά στα μηνύματα, όπου θέλω να απαντάω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, υπάρχει κάποια εμφανής καθυστέρηση ... Ελπίζω να διορθωθεί γιατί είναι το μόνο που "κολλάει" σ'αυτό το κινητό (ευτυχώς!) ...

Κάμερα (το πρωί τραβάει ικανοποιητικές φωτογραφίες, αλλά το βράδυ δεν έχει και τόσο καλή ποιότητα .. Μικρό, όμως, το κακό για μένα μιας και η πλειοψηφία των φωτογραφιών που τραβάω είναι το πρωί) ...

Αυτά τα ολίγα για το συγκεκριμένο κινητό το οποίο εκτός των επιδόσεών του, είναι και κόσμημα εμφανισιακά .. :happy:

Με μεγάλη προσοχή και πότε απεγκατάσταση ΜΌΝΟ απενεργοποίηση.

Τζίφος δεν μου δίνει την επιλογή για freez.. Πρέπει να είναι ροοτ το κινητό! Έχουμε κανέναν οδηγό για ροοτ; Αν το κάνω ροοτ χάνω την εγγύηση;

If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Τζίφος δεν μου δίνει την επιλογή για freez.. Πρέπει να είναι ροοτ το κινητό! Έχουμε κανέναν οδηγό για ροοτ; Αν το κάνω ροοτ χάνω την εγγύηση;

καντε μια αναζητηση ρε παιδια.. τα εχουμε πει πολλες φορες

εγκαθιστας το framaroot απο xda και μ ενα κλικ εχεις ρουτ.

εγγυηση δεν επηρεαζεται.

με ενα κλικ μπορεις ευκολα να το ξερουταρεις παλι.

βαζεις και titanium backup και κανεις (πολυ προσεκτικα) παιχνιδι

Αφήστε τη ραμ βρε παιδιά..

Αν δεν γίνει cache όσο περισσότερη γίνεται, πάει χαμένη.

Έτσι δουλεύει το Linux. Δεν είμαστε στα 256 που δεν ήταν αρκετή ούτε για το.λειτουργικό..

Προτιμάτε δηλαδή να την βλέπετε όλη ελεύθερη και να μην έχει γίνει cache τίποτα; Να ανοίγουν όλες οι εφαρμογές αργά γιατί δεν είναι στην cache;;

Τα Ολλανδικά ; Πάντως με το pc suite δεν έβγαλα άκρη. Δε προχωράει παρόλο που περιμένω αρκετή ώρα.

Εμένα την κατεβάζει, αλλα πάρα πολύ αργά :/

Στο δικο μου (γαλλικο), το πρωι στις 9.30 κατεβασε το 1gb της ρομ σε λιγοτερο απο 10 λεπτα :)

Εμένα την κατεβάζει, αλλα πάρα πολύ αργά :/

Εμένα είναι εδώ και κανα 40λεπτο στο 29% :/ Aλλα ΟΚ, δεν έχω και σφαίρα internet εδώ :p

και μενα χθες αργησε.καμια ωρα μαζι με την αναβαθμιση του pcsuite πουθελε.μην ανησυχεις

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδια ολη αυτη η αγωνια για να παρουμε 4.1.2 με υποστηριξει 4G;

Οσοι εχουν root το χανουν;

Εγω θα περιμενω να βγαλει καποια πιο καλη αναβαθμιση η LG εκτος βεβαια αν μας ξεχασει και παω καποια στιγμη σε 4.3 custom.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

παιδια σχετικα με την θηκη που πουλαει το πλαισιο για οποιον την εχει σας κολλαει στην πλατη του κινητου και κανει κατι σαν νερα πισω?επισης βρηκε κανεις λυση με το otg?

Καλησπερα, εχει κανεις cyanogenmod και να λειτουργει το 4g σε βοντα?

Εχω CyanogenMod έχω όμως Cosmote. Αλλά το λογικό είναι να έχει όλα τα δίκτυα.

παιδια σχετικα με την θηκη που πουλαει το πλαισιο για οποιον την εχει σας κολλαει στην πλατη του κινητου και κανει κατι σαν νερα πισω?επισης βρηκε κανεις λυση με το otg?

ναι και εμενα το κανει..αλλα δεν ειναι τιποτα μην αγχωνεσαι...κουμπωνει τελεια....

Ειχα παραγγειλει και 2 απο το εξωτερικό, αλλά τελικά αυτή η σιλικονούχα από το πλαίσιο μου δίνει την μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας για το κινητό... ναι πάντως κάνει νερά και σε μένα..

η δύναμη της βλακείας είναι ακατανίκητη... :confused:

Eίναι λογικό αφού έχω Wind να μην μου βγάζει την επιλογή 4G στη λειτουργία δικτύου?

η wind αν δεν κανω λαθος δεν εχει 4g δικτυο

η wind αν δεν κανω λαθος δεν εχει 4g δικτυο

Aν δηλαδή βάλω κάρτα Vodafone ή Cosmote θα μου βγάλει και την επιλογή 4G?

Με μια mercury με 6,50€ flip καλυφθηκα πληρως (+δωρο screen protector) αλλα και η σιλικονης του πλαισιου που εχει ενας φιλος μου ειναι κομπλε νομιζω.Αν δε σου αρεσει η flip πας σε σιλικονης. Αυτα τα νερα που λες , οντως γινονται χωρις επιπτωσεις. Για το otg δεν υπαρχει υποστηριξη οπως ειχαμε αποφανθει σε παλιοτερα post :( Απλα ειμαι και εγω οπως και αλλοι κατα των θηκων (χανει την ομορφια του το κινητο οσο ομορφη και εαν ειναι η θηκη που χρησιμοποιουμε) αλλα επειδη δε ξερεις τι μπορει να γινει....

Eίναι λογικό αφού έχω Wind να μην μου βγάζει την επιλογή 4G στη λειτουργία δικτύου?

Δεν εχει 4g η wind φιλε μου! Αρα ειναι λογικο :)

Aν δηλαδή βάλω κάρτα Vodafone ή Cosmote θα μου βγάλει και την επιλογή 4G?

Με κοσμοτε θα σου βγαλει σιγουρα.Μετα θα ενεργοποιησεις το 4g της με ενα μηνυμα. Τωρα γινεται το roll out της ενημερωσης για υποστηριξη 4g της vodafone οπως ειπωθηκε στο νημα, οποτε σε λιγες μερες και με voda θα εχεις 4g.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)