jpsih Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Σαν το bump ειναι αυτο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bumptech.bumpga δεν το εχω ψαξει το bump αλλα το ιδιο μαλλον κανει αλλη εφαρμογη ειναι το wifi file transfer Ωχ.τωρα που πεφτω για υπνο ειχα μια εκλαμψη... Μιλαω για οσους εχουν το g και βονταφον. Τελη σεπτεμβριου δεν περιμενουμε την περιβοητη αναβαθμιση απο lg για το 4g? απαντω εγω.ναι. Ξερει κανεις να μου πει αν αυτη η αναβαθμιση θα αφορα συσκευες προορισμενες ΜΟΝΟ για ελλαδα??? Καληνυχτα κατι αποριες που εχεις και εσυ.. τελη του μηνα θα δουμε (ποιου μηνα μη ρωτας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 ευκολα γινεται και απο την εφαρμογη της LG, on screen phone, drag&drop! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το παρηγειλα και εγω απο birdphone σε μαυρο. Να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται οτι η συσκευασια ΔΕΝ περιλαμβανει το handsfree. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Το παρηγειλα και εγω απο birdphone σε μαυρο. Να ενημερωσω οσους ενδιαφερονται οτι η συσκευασια ΔΕΝ περιλαμβανει το handsfree. μαλλον εχει γινει λαθος στο site του birdphone.. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Για ποιο λόγο να μην έχει τα ακουστικά;;; Είναι εντελώς μάπα για μουσική, αλλά γιατί να μην τα έχει;; Για την φόρτιση παιδιά είναι λογικό. Τόσο χρειάζεται μια μπαταρία 2100 με 1ma. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wael Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 μαλλον εχει γινει λαθος στο site του birdphone.. δεν υπαρχει αλλη εξηγηση Δεν εχει γινει λαθος,μιλησα μαζι τους για την παραγγελια και με ενημερωσανε τηλεφωνικα. Επειδη το εμπιστευομαι σαν καταστημα και δεν με πολυενδιαφερουν τα ακουστικα,προχωρησα στην παραγγελια. Η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι το φερανε απο χωρα που δεν συμπεριλαμβανονται τα ακουστικα στην συσκευασια,ισως για να κρατησουνε την τιμη χαμηλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 καλα ποσο να ριξει το κοστος της συσκευης η ελλειψη handsfree? 3-4 δολαρια? εδω και οι συσκευες των 20 ευρω εχουν.. οκ αφου εμπιστευεσαι το καταστημα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Σε ποια χώρα της Ευρώπης δεν δίνουν ακουστικά;;; Ούτως η άλλως για έξω θα είναι οι συσκευές. Αλλά χωρίς ακουστικά;; Πιό περίεργο δε γίνεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Δεν εχει γινει λαθος,μιλησα μαζι τους για την παραγγελια και με ενημερωσανε τηλεφωνικα. Επειδη το εμπιστευομαι σαν καταστημα και δεν με πολυενδιαφερουν τα ακουστικα,προχωρησα στην παραγγελια. Η μονη εξηγηση που δινω ειναι οτι το φερανε απο χωρα που δεν συμπεριλαμβανονται τα ακουστικα στην συσκευασια,ισως για να κρατησουνε την τιμη χαμηλα. Και γω οταν τοχα παραγγειλει απο birdphone,τηλεφωνικως μουχαν πει οτι δε θαχει handsfree ακουστικα.εγω καταλαβα handsfree με bluetooth.οποτε λεω δεν πειραζει. Τελικα ακουστικα ενσυρματα ειχε. Γαλλικο το κινητο μου. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 κανονικά και με το νόμο έχει τα hf η συσκευή. εάν οχι κάποιο λάκκο έχει η φάβα Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidoni Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 .........Σε συνεχεια του προβληματος σχετικα με το wifi του κινητου αφου το σημα που εχει στα 5 μετρα απο το ρουτερ εχει αλλοτε τρεις αλλοτε μια και πολλες φορες αποσυνδεεται το εστειλα στην lg και το ελαβα ξανα πριν απο λιγες μερες με ενα χαρτι που ελεγε οτι του ξαναπερασαν το λογισμικο και μετα απο 48ωρη παρακολουθηση με το wifi ανοικτο και κατεβαζαν ταινιες και επαιζαν βιντεο online δεν βρηκαν κατι και οτι ολα ειναι καλα.Χαρηκα και γω για αρχη αλλα τελικα μολις το ανοιξα διαπιστωσα οτι το κινητο εκανε παλι τα ιδια.Τους ξαναπηρα και μου εδωσαν ενα τηλεφωνο για να το ξαναστειλω μαλλον.Ακομα και απεναντι απο το ρουτερ εχεις 3 γραμμες και καμια φορα πιανει και την τεταρτη.Με το nokia lumia 800 που εχω σαν συγκριση το σημα που εχω στο lumia στα 5 μετρα ειναι φουλ ενω στο g παιζει με ενα ,δυο ,τρεις το πολυ και αποσυνδεση και ξανα τα ιδια.Εχει καποιος αλλος θεμα με το wifi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Μια γραμμή λείπει σε μένα τώρα. Είμαι στα δέκα μέτρα από το ρουτερ και ένα όροφο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα στην παρέα... Μόλις απόκτησα χτες ένα optimus G από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχει καθόλου την επιλογή για ελληνικά!!!! Τι πρέπει να κάνω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Οχι posidoni. Στα 7 μετρα φουλ σημα(χωρις εμποδια,ομως). Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπέρα στην παρέα... Μόλις απόκτησα χτες ένα optimus G από ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά δεν έχει καθόλου την επιλογή για ελληνικά!!!! Τι πρέπει να κάνω???? σιγουρα δεν εχει ελληνικα? απο ποιο μαγαζι το πηρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 .........Σε συνεχεια του προβληματος σχετικα με το wifi του κινητου αφου το σημα που εχει στα 5 μετρα απο το ρουτερ εχει αλλοτε τρεις αλλοτε μια και πολλες φορες αποσυνδεεται το εστειλα στην lg και το ελαβα ξανα πριν απο λιγες μερες με ενα χαρτι που ελεγε οτι του ξαναπερασαν το λογισμικο και μετα απο 48ωρη παρακολουθηση με το wifi ανοικτο και κατεβαζαν ταινιες και επαιζαν βιντεο online δεν βρηκαν κατι και οτι ολα ειναι καλα.Χαρηκα και γω για αρχη αλλα τελικα μολις το ανοιξα διαπιστωσα οτι το κινητο εκανε παλι τα ιδια.Τους ξαναπηρα και μου εδωσαν ενα τηλεφωνο για να το ξαναστειλω μαλλον.Ακομα και απεναντι απο το ρουτερ εχεις 3 γραμμες και καμια φορα πιανει και την τεταρτη.Με το nokia lumia 800 που εχω σαν συγκριση το σημα που εχω στο lumia στα 5 μετρα ειναι φουλ ενω στο g παιζει με ενα ,δυο ,τρεις το πολυ και αποσυνδεση και ξανα τα ιδια.Εχει καποιος αλλος θεμα με το wifi? Δεν δοκιμασες σε αλλα ρουτερ; μονο στο δικο σου δοκιμασες; Ενδεχεται το ρουτερ να εχει θεμα με το κινητο (καποια ρουτερ εχουν θεματα με συγκεκριμενα κινητα) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 σιγουρα δεν εχει ελληνικα? απο ποιο μαγαζι το πηρες? Από το vnp.gr και σίγουρα δεν έχει την επιλογή ελληνικά καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Από το vnp.gr και σίγουρα δεν έχει την επιλογή ελληνικά καθόλου. στις γλωσσες τι αλλες επιλογες σου δινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 στις γλωσσες τι αλλες επιλογες σου δινει? Bahasa Indonesia Bahasa Melayu English Tieng Viet και πέντε με κινέζικα γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu English Tieng Viet και πέντε με κινέζικα γράμματα Βάλε το ιμει σου στο sndeep.info να δεις για που είναι η συσκευή. Αν είναι για χώρα εκτός ΕΕ γύρνα το πίσω γιατί δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 (edited) Bahasa Indonesia Bahasa Melayu English Tieng Viet και πέντε με κινέζικα γράμματα η συσκευη 99.9% δεν ειναι ευρωπαικη αλλα προοριζεται για την ασιατικη αγορα.. κατι που σημαινει οτι δεν καλυπτεσαι απο εγγυηση.. edit: σε περιπτωση βλαβης δε θα σε καλυψει η lg hellas και το εξαιρετικο σερβις της, αλλα θα αναλαβει το vnp στελνοντας το για επισκευη ειτε κατα ασια μερια ειτε σε αμφιβολου ποιοτητας σερβις τυπου arvato.. επιστροφη της συσκευης αμεσα στο vnp και επιστροφη των χρηματων. θελουνε και λιγο κραξιμο (αν ειναι ετσι τα πραγματα) γιατι τη συσκευη τη δινουν ως UK κατι που συνιστα παραπλανηση αν δεν σε ενημερωσαν για την προελευση της Edited September 18, 2013 by jpsih Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Βάλε το ιμει σου στο sndeep.info να δεις για που είναι η συσκευή. Αν είναι για χώρα εκτός ΕΕ γύρνα το πίσω γιατί δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Αυτό βγάζει... Made in: Korea Made for: Chunghwa Telecom Date of manufacture: 07/22/2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Αυτό βγάζει... Made in: Korea Made for: Chunghwa Telecom Date of manufacture: 07/22/2013 επικοινωνια με vnp και απαιτεις επιστροφη και τα χρηματα σου πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotou Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 επικοινωνια με vnp και απαιτεις επιστροφη και τα χρηματα σου πισω Ευχαριστώ πολύ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shaggy Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Καλησπερα παιδια, χρειαζομαο βοηθεια. Πηρα σημερα το κινητο απο το καιζερ και απεξω λεει οτι ειναι εισαγωγη απο πολωνια. Το θεμα ειναι οτι στο sndeep.info που τσεκαρα το ΙΜΕΙ λεει Made in: Korea Made for: Orange Δε θα πρεπε να λεει πχ made for poland; Μηπως το κινητο μου ειναι branded και πρεπει να τους το επιστρεψω;; Η να το ανοιξω πρωτα κ να επιβεβαιωθω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts