Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω υπολογιστή εδώ στην επαρχία....για να κάνω οτιδήποτε...

Και ναι έτσι ξαφνικά,και η πλάκα είναι ότι είναι της γυναικαςβμου το τηλ,το δικό μου το έχω σφραγισμένο στην Αθήνα...

Αν το πάω στην LG όταν γυρίσω μπορεί να γίνει αντικατάσταση η θα γίνει αλλαγή σε τίποτε ανταλλακτικό...δεν τους έχω εμπιστοσύνη....

Και το κινητό δεν έχει καμία πτώση,το μονο που έχει είναι ένα μικρό ξεφλουδιμα,από την θήκη που το είχα πίσω στο καπάκι.....

android or ios or wm......who cares.....???

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ούτε γω. Θα πας ομως αναγκαστικά σε κάτι άλλο που θα υστερεί σε άλλα πράγματα. Όλοι συμβιβαζονται κάπου ανάλογα με το τι ειναι σημαντικότερο γι αυτούς.

Και μην ξεχνάς: εσύ ήσουν που επεμενες να το αγοράσω. :) Δυστυχώς δεν μπορώ να σε ακολουθήσω στις γρήγορες αλλαγές που κάνεις :D

Για μένα οι διαφορές είναι ελάχιστες από συσκευή σε συσκευή. Τα smartphones ακόμα και στις 5 ίντσες έχουν όρια δυνατοτήτων που δεν μπορούν να ξεπεράσουν λόγο μεγέθους. Προσωπικά βαρέθηκα αυτή την διαρκή αναζήτηση που πλέον δεν έχει καμία σημασία στην πράξη.

Δεν σκοπεύω να αλλάξω σύντομα κινητό. 2-3 πράγματα που θέλω τα έχω και με το παραπάνω.

Τα ίδια είναι όλα.

Μα θεωρω ότι η προτροπή μου να φυγεις από το νοτε 2 ηταν μαλλον σωστη. Το νοτελι 2 κουρασε πλεον και δειχνει την ηλικια του. Αν ειμαστε καλα και εχουμε χρηματα θα δοκιμάσουμε και το 3, αν και πλεον 2.5 μηνες με "κανονικου" μεγέθους τηλεφωνα εχω βρει την υγεια μου. Ισως εχει περισσοτερο νοημα να συνδυάζεις με ένα ταμπλετακι των 8 ιντσων (στην περιπτωση σου το νοτελι 8). Σε κάθε περιπτωση φυσικα και δεν εχει νοημα να φυγεις από το γαλαξια. Αλλωστε μαζι με το ονε είναι οι καλυτερες υλοποιήσεις σημερα.

@tarirs

Μη φοβάσαι την lg, εχει το καλυτερο service κινητών στην ελλαδα (ναι και από τη σαμμυ)... Αλλαγη πλακετας η ακομα και αντικατασταση κινητου (το κανει πολύ συχνα η lg για σοβαρα θεματα) και θα εισαι οκ...

τι να σου πω. πάρε τους ένα τηλ και βλέπεις....αν και πιστεύω δύσκολα αντικατάσταση.κρίμα πάντως.

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Μα θεωρω ότι η προτροπή μου να φυγεις από το νοτε 2 ηταν μαλλον σωστη. Το νοτελι 2 κουρασε πλεον και δειχνει την ηλικια του. Αν ειμαστε καλα και εχουμε χρηματα θα δοκιμάσουμε και το 3, αν και πλεον 2.5 μηνες με "κανονικου" μεγέθους τηλεφωνα εχω βρει την υγεια μου. Ισως εχει περισσοτερο νοημα να συνδυάζεις με ένα ταμπλετακι των 8 ιντσων (στην περιπτωση σου το νοτελι 8). Σε κάθε περιπτωση φυσικα και δεν εχει νοημα να φυγεις από το γαλαξια. Αλλωστε μαζι με το ονε είναι οι καλυτερες υλοποιήσεις σημερα.

@tarirs

Μη φοβάσαι την lg, εχει το καλυτερο service κινητών στην ελλαδα (ναι και από τη σαμμυ)... Αλλαγη πλακετας η ακομα και αντικατασταση κινητου (το κανει πολύ συχνα η lg για σοβαρα θεματα) και θα εισαι οκ...

Φοβάμαι μήπως βρουν διάφορες δικαιολογίες....αν και το κινητό είναι ελληνικο,με έλεγχο imei από κατάστημα εδω,απλώς δεν έχω μπλέξει ΠΟΤΕ με σέρβις....σε καμία συσκευή....

Τι να έπαθε το ρημάδι,και το πρόσεχε η γυναίκα μου,όχι σαν την χρήση που κάνουμε εμείς....

Είχε και 200 φωτο μέσα...άντε τώρα να της πω ότι θα τα χάσει...

Edited by tarirs

Φοβάμαι μήπως βρουν διάφορες δικαιολογίες....αν και το κινητό είναι ελληνικο,με έλεγχο imei από κατάστημα εδω,απλώς δεν έχω μπλέξει ΠΟΤΕ με σέρβις....σε καμία συσκευή....

Τι να έπαθε το ρημάδι,και το πρόσεχε η γυναίκα μου,όχι σαν την χρήση που κάνουμε εμείς....

βρε συ μην ανησυχεις σου λεω, θα σου κανουν επαγγελματικη δουλεια για αλλαγη πλακετας η ακομα και αντικατασταση (ειδικα επειδή είναι ελληνικο, ξερω από φιλους με Ν4 ελληνικα σε 2 περιπτώσεις τους εδωσαν καινουριο με συνοπτικες διαδικασιες).

Ο,τι κι αν γινει τελικα απλα χαλαρωσε και εκμεταλλευσου το καλυτερο σερβις κινητης στην Ελλαδα σημερα...

βρε συ μην ανησυχεις σου λεω, θα σου κανουν επαγγελματικη δουλεια για αλλαγη πλακετας η ακομα και αντικατασταση (ειδικα επειδή είναι ελληνικο, ξερω από φιλους με Ν4 ελληνικα σε 2 περιπτώσεις τους εδωσαν καινουριο με συνοπτικες διαδικασιες).

Ο,τι κι αν γινει τελικα απλα χαλαρωσε και εκμεταλλευσου το καλυτερο σερβις κινητης στην Ελλαδα σημερα...

Θα έχετε νέα μου την άλλη εβδομάδα που θα το πάω....αργούμε αυτές οι συνοπτικές διαδικασίες...ξέρεις;

Και κάτι ακόμα θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχολογικούς λόγους και χρήματα για τις ασπίδες...ποιος ακούει τώρα την σύζυγο....δεν τα βλέπω καλά...θα πάρει αυτό που είναι σφραγισμένο στην Αθήνα.....

Θα έχετε νέα μου την άλλη εβδομάδα που θα το πάω....αργούμε αυτές οι συνοπτικές διαδικασίες...ξέρεις;

Και κάτι ακόμα θα ζητήσω αποζημίωση για ψυχολογικούς λόγους και χρήματα για τις ασπίδες...ποιος ακούει τώρα την σύζυγο....δεν τα βλέπω καλά...θα πάρει αυτό που είναι σφραγισμένο στην Αθήνα.....

Βρες δικαιολογια να ανεβεις πρωτος σπιτι (κλειδωσε την στο αμαξι "κατα λαθος") και κατ' ευθειαν κρυψε το! :D

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Βρες δικαιολογια να ανεβεις πρωτος σπιτι (κλειδωσε την στο αμαξι "κατα λαθος") και κατ' ευθειαν κρυψε το! :D

Μη με κλειδώσει εκείνη...χαχα,δεν μου λέτε για να φτιαχτεί η αντικατάσταση δεν ξέρω τι θα αποφασίσουν κάνει πάνω από μήνα...;

Και κάτι ακόμα μου είπε η σύζυγος άκουγε ένα θόρυβο,κοντά στο ακουστικό στην πλάτη τώρα τελευταία συνέχεια ένα " ζζζζζζζζ" λέτε να παίζει ρόλο...;

Μα θεωρω ότι η προτροπή μου να φυγεις από το νοτε 2 ηταν μαλλον σωστη. Το νοτελι 2 κουρασε πλεον και δειχνει την ηλικια του.

Δεν πιστευα οτι θα το εγραφα εγω ποτε αυτο αλλα........

ΠΛΑΚΑ μας κανεις, ετσι; Ή εγω εχω τοσο πολυ κολησει με το νοτε που δεν βλεπω ποσο εχει γερασει και σταφιδιασει...!!!

Εντελως οφφ τοπικ, συγγνωμη μοντς αλλα πρωτη κι ελπιζω τελευταια φορα απορω τοσο πολυ απο καποιο μηνυμα.

καλημέρα και παλι.Σχεδον ολα τελεια εκτος το παρακατω...

http://imgur.com/a/FxNDK#4

δεν ξερω πως λεγεται αυτο το "φαινόμενο"

Φαινεται σε μικρο βαθμο αλλα...

Γνωμες τι κανω τωρα;Θεωρηται προβλημα;

Εχω την DOA αξιζει να μπλεξω;

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

αγοραστηκε τελικα σημερα απο το galaxy store σε μαυρο στα 345 (μου ειπαν οτι παρελαβαν σημερα αρκετες συσκευες)

σφραγισμενη συσκευη με τις ζελατινες της απο πολωνια

η συσκευη δουλευει κανονικα με data

στο wifi βλεπει ολα τα δικτυα, συνδεεται στο δικτυο μου αλλα δε λεει με τιποτα να μπει στο ιντερνετ σε αντιθεση με το galaxy s2 μου

απο την αλλη ολα δουλευουν ρολοι οταν συνδεεται με tethering (wifi) στο galaxy s2

καμια ιδεα? δεν μπορω να δοκιμασω και αλλο δικτυο ρε ****το

Τελικά, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα; Όλα καλά;

Η δική μου παραγγελία είναι ακόμα σε κατάσταση "Preparation in progress", ενώ έχει γίνει Πέμπτη μεσημέρι 22/8 και η συσκευή εξακολουθεί να εμφανίζεται στο site ως "Άμεσα διαθέσιμη".. Ωραίο μαγαζί το Galaxy Store. Απ' ό,τι βλέπω θα είναι η πρώτη μου μαύρη κριτική στο Skroutz και προφανώς θα γίνει ακύρωση της παραγγελίας..

Δεν πιστευα οτι θα το εγραφα εγω ποτε αυτο αλλα........

ΠΛΑΚΑ μας κανεις, ετσι; Ή εγω εχω τοσο πολυ κολησει με το νοτε που δεν βλεπω ποσο εχει γερασει και σταφιδιασει...!!!

Εντελως οφφ τοπικ, συγγνωμη μοντς αλλα πρωτη κι ελπιζω τελευταια φορα απορω τοσο πολυ απο καποιο μηνυμα.

Αστο αγαπητέ. Όσο κόλλημα έχω φάει με τα note δεν έχει φάει κάνεις στο φορουμ.

Αν δουλέψεις 15 μέρες με καλή full hd οθόνη θα ξανακάνουμε την κουβεντα. Μέχρι τότε απλά περιμένουμε νοτελι 3. Off topic τέλος και οι Mods ας κάνουν ένα κόπο να τα σβήσουν...

Τελικά, βρέθηκε λύση στο πρόβλημα; Όλα καλά;

Η δική μου παραγγελία είναι ακόμα σε κατάσταση "Preparation in progress", ενώ έχει γίνει Πέμπτη μεσημέρι 22/8 και η συσκευή εξακολουθεί να εμφανίζεται στο site ως "Άμεσα διαθέσιμη".. Ωραίο μαγαζί το Galaxy Store. Απ' ό,τι βλέπω θα είναι η πρώτη μου μαύρη κριτική στο Skroutz και προφανώς θα γίνει ακύρωση της παραγγελίας..

κατι εχει να κανει με το δικτυο μου και το access point που χρησιμοποιω. και αλλο lg optimus 2x προσφατα δεν ελεγε να μπει με τιποτα στο ιντερνετ.

θα το τσεκαρω βεβαια και σε αλλο δικτυο

κανε ενα τηλεφωνο στο καταστημα να δεις τι γινεται με την παραγγελια σου

παντως 3 χρονια μαθημενος με amoled η οθονη μου φαινεται καπως..

Γιατι πιστεύει κάποιος εδώ μεσά οτι το og είναι ανώτερο του s4???Την ποιότητα κατασκευής την βγάζω εξω..

Και ολά αυτά ξεκίνησαν απο εδώ..Το ζωντανεψα το topic..:P

Τώρα που οι περισσοτεροι απο εδώ έχετε αρκετό καιρό την συσκευή μπορείτε να ανεβασετε καμια φωτο με την μπαταρία;;Και αν χρησιμοποιείται 3g και ποσο φωτεινότητα,screen on κτλπ;;

Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά είναι κουραστικό να διαβάζουμε για άλλες συσκευές συνέχεια σε αυτό το θέμα..

Ναι, όλοι θα βγούμε οφτοπικ, αλλά εδώ έχει χαθεί εντελώς το νόημα στις τελευταίες σελίδες.

Φιλικά πάντα

Παιδιά συγγνώμη κιόλας, αλλά είναι κουραστικό να διαβάζουμε για άλλες συσκευές συνέχεια σε αυτό το θέμα..

Ναι, όλοι θα βγούμε οφτοπικ, αλλά εδώ έχει χαθεί εντελώς το νόημα στις τελευταίες σελίδες.

Φιλικά πάντα

Μα πρέπει να αποδειχθεί ότι το τηλέφωνο είναι μάπα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ερώτηση, δεν ξέρω αν έχει κάποιος το Swype αλλά σε εμένα μετά το τελευταίο update στην εναλλαγή γλώσσας κολλάει καμία φορά για 1 2 δεύτερα και είναι ενοχλητικό. Σε άλλο κινητό δεν είδα να το κάνει. Έχει κάποιος το ίδιο θέμα; Edited by rocobloco

Είναι μάπα εγώ έμεινα από τηλ...έπαθε εγκεφαλικό......

Καλημερα,

θελω να κανω δυο πραγματακια , θελω να βγαλω το qslide apps και την μπαρα με τις συντομευσεις και να βαλω το power toggles.

Επισης θελω τα sms να εμφανιζονται οπως στο Nexus με preview στην μπαρα αλλα χωρις να βγαινει pop-up στο launcher.

Τελος να πω οτι απο τις συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου η μονη που θυμαμαι να εχει τοσο ωραια οθονη ειναι το retina iPad.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλημερα,

θελω να κανω δυο πραγματακια , θελω να βγαλω το qslide apps και την μπαρα με τις συντομευσεις και να βαλω το power toggles.

Επισης θελω τα sms να εμφανιζονται οπως στο Nexus με preview στην μπαρα αλλα χωρις να βγαινει pop-up στο launcher.

Τελος να πω οτι απο τις συσκευες που εχουν περασει απο τα χερια μου η μονη που θυμαμαι να εχει τοσο ωραια οθονη ειναι το retina iPad.

Πας μνματα/ρυθμίσεις/ειδοποιηση/ και ξετσεκαρεις το 3ο που λεει αναδυση νεου μνματος και τσεκαρεις το 1ο που λεει ειδοποιησεις.

Για το να βγαλεις το qslide apps και την μπαρα με τις συντομευσεις κοιτα εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212

μηπως βρεις ακρη. δεν το εχω κοιταξει καλα γιατι δεν θελω να το βγαλω εγω με βολευει...

Edited by miltos74

Πας μνματα/ρυθμίσεις/ειδοποιηση/ και ξετσεκαρεις το 3ο που λεει αναδυση νεου μνματος και τσεκαρεις το 1ο που λεει ειδοποιησεις.

Για το να βγαλεις το qslide apps και την μπαρα με τις συντομευσεις κοιτα εδω

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198212

μηπως βρεις ακρη. δεν το εχω κοιταξει καλα γιατι δεν θελω να το βγαλω εγω με βολευει...

Ευχαριστω, εγινε, και επιλεγοντας και το δευτερο κουτακι μου εχει preview στη μπαρα.

Ειμαι σιγουρος οτι το pop up το ειχα βγαλει και αρχισε να το βγαζει παλι απο μονο του !

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Είναι μάπα εγώ έμεινα από τηλ...έπαθε εγκεφαλικό......

Κινητα ψοφαν απο μονα τους, σκανε, φουσκωνουν οι μπαταριες κ.α.

Αν το θεωρεις μαπα τωρα που σου ετυχε αυτο, φτιαξτο και πουλατο. Ουτως η αλλως η lg θα στο επισκευασει η θα σου δωσει αλλο.

Κανε και μια βολτα σε αλλα θεματα, μην νομιζεις οτι ετυχε σε σενα μονο.

Φυσικα αν googlαρεις θα βρεις απειρα παρομοια περιστατικα σε αμετρητες συσκευες.

Για τα δεδομενα σου φυσικα δεν φταιει κανεις αλλος περα απο σενα.

Οταν δεν κανεις συχνα backup τα δεδομενα σου ειναι σαν να τα θεωρεις αρχηστα (αυτο ειναι νομος, οχι θεωρια).

Ετσι ειναι.. Φαινεται και η ηλικια της τωρα :lol: :p

anyway, ενα double tap to unlock να μπει στη συσκευη και θα φυσαει! :D

Edited by nikos523

καλημέρα και παλι.Σχεδον ολα τελεια εκτος το παρακατω...

http://imgur.com/a/FxNDK#4

δεν ξερω πως λεγεται αυτο το "φαινόμενο"

Φαινεται σε μικρο βαθμο αλλα...

Γνωμες τι κανω τωρα;Θεωρηται προβλημα;

Εχω την DOA αξιζει να μπλεξω;

Καμια γνωμη; Φαινεται ελαχιστα αλλα μιπως ειναι η "αφορμη" για τιποτα χειροτερ...

παιδια καλησπερα root πως το κανουμε ;

http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2164433&d=1375631419

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

• The title was changed to LG Optimus G (E975)