Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα παιδιά!! Απο σημερα κάτοχος ;)

δυστυχώς δεν εχω χρονο τώρα, αλλα σε 2-3 μέρες... Εχω να σας πρήξω για τα καλα :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστυχώς δεν εχω χρονο τώρα, αλλα σε 2-3 μέρες... Εχω να σας πρήξω για τα καλα :p

Καλώς τον, ότι θες και γουστάρεις αλλά όχι άλλες ερωτήσεις για θήκες έλεος ;)

Εχει προσπαθησει κανεις να ξεβιδωσει τις 2 βιδουλες στο κατω μερος;;Λογικα απο κει θα βγαινει το πισω καπακι σε περιπτωση που σπασει και λογικα θα φαινεται και η μπαταρια... η κανω λαθος;;

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Ποια από τις 2 θήκες πιστεύετε ότι είναι καλύτερη ;

Γνωρίζει μήπως κανένας αν κάποια από τις 2 είναι πιο λεπτή;

1. http://www.ebay.com/itm/111062178989#shId

2. http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Flip-Leather-Cover-Case-LCD-Guard-For-LG-Optimus-G-E975-E973-E977-E971-/221243989874?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item33832b5f72

Μου απαντησαν και εμενα σχετικα με το αν φερουν το μαυρο που εχω ως σκοπο να παρω.

Η συσκευή LG E975 Optimus G σε χρώμα Black δεν είναι άμεσα διαθέσιμη και ετοιμοπαράδοτη και δεν υπάρχει ακριβή ημερομηνία παραλαβής της.

Αν δεν το φερει καποιο απο τα καταστήματα μαλλον θα παω για το ασπρο..

Στο μεταξυ λεω να παραγγειλω απο τωρα θηκη τυπου flip case (απο αυτες που ανοιγουν στα πλαγια για να την εχω οταν θα εχω το κινητο :)

Πιστευω οτι αυτη του ειδους ειναι βολικη και προστατευει,επιβεβαιώστε με επειδη δεν ειχα ποτε τετοια θηκη σε προηγουμενο κινητο.

Οσο το δυνατον λεπτοτερη και καλη ποιοτητα.

Εχω στο μυαλο μου αυτες:

1)http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Genuine-Flip-Leather-Skin-Case-LCD-Guard-LG-Optimus-G-E973-E975-E977-/271173988455?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3f233ab067

2)http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-E975K-LS970-SPRINT-E977-F180-MERCURY-Fancy-Flip-Case-/230999603816?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35c8a63a68

3)http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-LS970Sprint-F180-MERCURY-Fancy-Flip-Diary-Cover-Case-/330940165242?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4d0d922c7a

Εdit:sorry για την ερωτηση για θηκες αλλα δεν εχουμε διαφορετικο θεμα για το καθετι οποτε...

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Εχει προσπαθησει κανεις να ξεβιδωσει τις 2 βιδουλες στο κατω μερος;;Λογικα απο κει θα βγαινει το πισω καπακι σε περιπτωση που σπασει και λογικα θα φαινεται και η μπαταρια... η κανω λαθος;;

Οχι δεν τοχω προσπαθησει.

Αν και το βιντεο ειναι για το e970 ετσι γινεται για το δικο μας

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Φυλλο, φτερο!

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Για το θέμα της εγγυησης σε τηλέφωνα Ευρωπαϊκά, το πήγα χθες το πρωι στην Procordia και με κάλυψαν κανονικά. Τηλεφωνο λευκο εκ Γαλλιας αγορασμενο προ 10 ημερων. Είναι απο χθες το μεσημερι έτοιμο και σήμερα θα το φέρει courier. Μπράβο στην LG για τη καλη επιλογη συνεργάτη και άψογη εξυπηρέτηση πελατων.

έλα ρε... τέλεια εξυπηρέτηση αλλα τι σου έβγαλε καινούργιο τηλέφωνο?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

έλα ρε... τέλεια εξυπηρέτηση αλλα τι σου έβγαλε καινούργιο τηλέφωνο?

Δε δούλευε η κάμερα. Μου άλλαξαν το camera module. Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά διότι το τηλέφωνο είναι άψογο και είχα στενοχωρηθει που δεν μπορουσα να το χαρώ.

Μου απαντησαν και εμενα σχετικα με το αν φερουν το μαυρο που εχω ως σκοπο να παρω.

Η συσκευή LG E975 Optimus G σε χρώμα Black δεν είναι άμεσα διαθέσιμη και ετοιμοπαράδοτη και δεν υπάρχει ακριβή ημερομηνία παραλαβής της.

Αν δεν το φερει καποιο απο τα καταστήματα μαλλον θα παω για το ασπρο..

Στο μεταξυ λεω να παραγγειλω απο τωρα θηκη τυπου flip case (απο αυτες που ανοιγουν στα πλαγια για να την εχω οταν θα εχω το κινητο :)

Πιστευω οτι αυτη του ειδους ειναι βολικη και προστατευει,επιβεβαιώστε με επειδη δεν ειχα ποτε τετοια θηκη σε προηγουμενο κινητο.

Οσο το δυνατον λεπτοτερη και καλη ποιοτητα.

Εχω στο μυαλο μου αυτες:

1)http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Genuine-Flip-Leather-Skin-Case-LCD-Guard-LG-Optimus-G-E973-E975-E977-/271173988455?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item3f233ab067

2)http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-E975K-LS970-SPRINT-E977-F180-MERCURY-Fancy-Flip-Case-/230999603816?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item35c8a63a68

3)http://www.ebay.com/itm/LG-Optimus-G-E971-E973-E975-LS970Sprint-F180-MERCURY-Fancy-Flip-Diary-Cover-Case-/330940165242?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item4d0d922c7a

Εdit:sorry για την ερωτηση για θηκες αλλα δεν εχουμε διαφορετικο θεμα για το καθετι οποτε...

Φίλε μου, πάρ' το σε λευκό. Δεν θα μετανιώσεις. Είναι πανέμορφο και πολύ "classy".

Έχω και τα δύο και σου λέω ότι οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν πολύ. Το total black μπροστα του δίνει άλλη χάρη.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Φίλε μου, πάρ' το σε λευκό. Δεν θα μετανιώσεις. Είναι πανέμορφο και πολύ "classy".

Έχω και τα δύο και σου λέω ότι οι φωτογραφίες πραγματικά το αδικούν πολύ. Το total black μπροστα του δίνει άλλη χάρη.

Το ασπρο θα παρω (με βλεπω να κανω παραγγελια σημερα) απο birdphone,αφου το λες εσυ και εχεις και τα δυο κατι θα ξερεις,

και εγω πιστευω πως οι photo το αδικούν :)

Σχετικα με τις θηκες εχεις καποια απο τις 3 ή τετοιου τυπου;

Ποια προτείνεις;

(μεταξυ 1)Nillkin,2)MERCURY)

Edited by stathisso

Οτι θες θα ρωτας εμενα Πετρο. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Δε δούλευε η κάμερα. Μου άλλαξαν το camera module. Ελπίζω τώρα να είναι όλα καλά διότι το τηλέφωνο είναι άψογο και είχα στενοχωρηθει που δεν μπορουσα να το χαρώ.

Τελικά φιάσκο η υπόθεση....

Μου το έστειλαν με courtier χωρίς χρέωση αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί. Βγάζοντας το από το κουτί, ήταν μουτζουρωμενη η πλαϊνή πλευρά με μαρκαδόρο!

Ευτυχώς με λίγο οινόπνευμα έφυγε. Λέω.... δε βαριέσαι.....

Κοιτάζω καλύτερα, στην άλλη πλευρά δε εφαρμόζει καλά κι έχει ελάχιστο κενό. Με ζώνουν τα φίδια.....

Το ανοίγω, βάζω Gmail, κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου άλλα βλέπω ότι δεν έχει Wi-Fi. Μπαίνω στις ρυθμίσεις, αδύναμο σήμα στο 1 μέτρο από το modem!

Μπαίνω να πάρω φωτο, στην 7η...... κόλλησε και δεν ξεκίναγε με τίποτα.

Βουρ στην Procordia. Ξανά λοιπόν χωρίς τηλέφωνο. Δε μπορώ να πω..... Από εξυπηρέτηση σκίζουν..... Άλλα δε δοκίμασε κανένας τεχνικός το τηλέφωνο;

Κραυγαλέα αδιαφορία.....

Δυστυχώς έχω ξενερωσει με το τηλέφωνο. Μου βγήκε ξινό με τους ανίκανους. Με βλέπω να το δίνω με το που το πάρω πίσω.

Edited by CKB

Μου το έστειλαν με courtier χωρίς χρέωση αλλά τα καλά τελειώνουν εκεί. Βγάζοντας το από το κουτί, ήταν μουτζουρωμενη η πλαϊνή πλευρά με μαρκαδόρο!

Κοιτάζω καλύτερα, στην άλλη πλευρά δε εφαρμόζει καλά κι έχει ελάχιστο κενό. Με ζώνουν τα φίδια.....

Το ανοίγω, βάζω Gmail, κατεβαίνουν οι εφαρμογές μου άλλα βλέπω ότι δεν έχει Wi-Fi. Μπαίνω στις ρυθμίσεις, αδύναμο σήμα στο 1 μέτρο από το modem!

Βουρ στην Procordia. Ξανά λοιπόν χωρίς τηλέφωνο. Δε μπορώ να πω..... Από εξυπηρέτηση σκίζουν..... Άλλα δε δοκίμασε κανένας τεχνικός το τηλέφωνο;

Κραυγαλέα αδιαφορία.....

Δυστυχώς έχω ξενερωσει με το τηλέφωνο. Μου βγήκε ξινό με τους ανίκανους. Με βλέπω να το δίνω με το που το πάρω πίσω.

Πω ρε φιλε....ειναι να μην σου τυχει να μπλεξεις με service...

Ελπιζω να εχεις αίσιο τελος

Κραυγαλέα αδιαφορία.....

αυτό που αναφέρεις είναι τελείως αντιεπαγγελματικό στη λιγότερη! πρέπει να σου αντικαταστήσουν τη συσκευή. δεν επρεπε να σβησεις τις μουτζουρες και να πας να τους το τρίψεις στη μάπα!

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δηλαδη το ανοιξαν να φτιαξουν ενα και χαλασαν 10..ερασιτεχνες...απο το γρηγορο service και χαλια , προτιμω το αργο και ολα τελεια (εξωτερικο)

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγω αντιθετα ειμαι ευχαριστημενος απο το σερβις.μου αλλαξαν pcb και το τηλ δουλευει αψογα εδω κ μια βδομαδα..εξωτερικα σαν να μη πηγε στο σερβις .ουτε μαρκαδορους ,ουτε κενα,απλα αψογο...

Εγω αντιθετα ειμαι ευχαριστημενος απο το σερβις.μου αλλαξαν pcb και το τηλ δουλευει αψογα εδω κ μια βδομαδα..εξωτερικα σαν να μη πηγε στο σερβις .ουτε μαρκαδορους ,ουτε κενα,απλα αψογο...

Φίλε μου, είναι σε ποιον τεχνικό θα ''πέσεις''. Παλαιότερα με άλλο lg τηλέφωνο το έστειλα και ήρθε λες και βγήκε από το εργοστάσιο όπως λες, το 4Χ που είχα πριν το G το έστειλα απλά για έλεγχο λόγω υψηλής κατανάλωσης της μπαταρίας και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα άλλα μου το έστειλαν πίσω με γρατσουνισμένο ολόκληρο το screen protector (καλά που το είχα δλδ) λες και το έτριψαν στο πάτωμα, ευτυχώς ήταν μόνο αυτό αλλιώς θα τους έπαιρνε ο διάολος:mad::mad:

frastgr

Φίλε μου, είναι σε ποιον τεχνικό θα ''πέσεις''. Παλαιότερα με άλλο lg τηλέφωνο το έστειλα και ήρθε λες και βγήκε από το εργοστάσιο όπως λες, το 4Χ που είχα πριν το G το έστειλα απλά για έλεγχο λόγω υψηλής κατανάλωσης της μπαταρίας και όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα άλλα μου το έστειλαν πίσω με γρατσουνισμένο ολόκληρο το screen protector (καλά που το είχα δλδ) λες και το έτριψαν στο πάτωμα, ευτυχώς ήταν μόνο αυτό αλλιώς θα τους έπαιρνε ο διάολος:mad::mad:

Μάλλον εχεις δίκιο. Σκέφτομαι αύριο το πρωί να πάρω την LG να τους ενημερωσω. Να ξέρουν οτι η Procordia τα θαλασσωνει που και που.

το επιασα σημερα για πρωτη φορα

πολυ καλο φανηκε, σβελτο, αρκετα ποιοτικο και μου αρεσε εμφανισιακα πολυ σε total black

επειδη ομως δε φαινεται φως στον οριζοντα για να βρεθει μαυρη συσκευη (καινουρια ή μεταχειρισμενη) μηπως εχει δει κανεις καπου ανοιχτη demo συσκευη του black-white στην αθηνα?

για να φυγουν οι ενδοιασμοι για το black-white μηπως το παρω επιτελους

Μια ερώτηση παιδιά.

Υπάρχει αυτή η προσφορά από e-shop για το μοντέλο με τον κωδικό Ε975.

Μια και αδαής από κινητά της LG, ο συγκεκριμένος κωδικός είναι Ελλάδος, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ασίας η Αμερικής;

Με ενδιαφέρει η κάλυψη της εγγύησης γιαυτό και η ερώτηση.

Προσπάθησα να διαβάσω το νήμα αλλά δεν εντόπισα την απάντηση.

Racing because all other sports require one ball only!

Μια ερώτηση παιδιά.

Υπάρχει αυτή η προσφορά από e-shop για το μοντέλο με τον κωδικό Ε975.

Μια και αδαής από κινητά της LG, ο συγκεκριμένος κωδικός είναι Ελλάδος, Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ασίας η Αμερικής;

Με ενδιαφέρει η κάλυψη της εγγύησης γιαυτό και η ερώτηση.

Προσπάθησα να διαβάσω το νήμα αλλά δεν εντόπισα την απάντηση.

Το "Ε975" ειναι απλα ο κωσικος του μοντελου.

Σαν να λεμε nokia 6210. (Βεβαια υπαρχουν και τα παρομοια Ε970 και Ε973, αλλα δεν ειναι αυτο που ενδιαφερει τωρα.).

Για να εισαι σιγουρος αν ειναι ευρωπαικης προελευσης, το καλυτερο ειναι να τους ρωτησεις!:!:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το E970 έχει κάποιες μικροδιαφορες στο σασί, αλλά κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική (και μόνο από την at&t νομίζω).

Εν τω μεταξύ, δεν έχω πετύχει ακόμα κανέναν που να έχουμε την ίδια συσκευή και πέτυχα Αμερικανο στην παλαιοκαστριτσα (Κέρκυρα) που είχε το E970 !

Το "Ε975" ειναι απλα ο κωσικος του μοντελου.

Σαν να λεμε nokia 6210. (Βεβαια υπαρχουν και τα παρομοια Ε970 και Ε973, αλλα δεν ειναι αυτο που ενδιαφερει τωρα.).

Για να εισαι σιγουρος αν ειναι ευρωπαικης προελευσης, το καλυτερο ειναι να τους ρωτησεις!:!:

Επείσης!!

Για όσους παραλαμβάνουν το κινητό αυτοπροσώπως από το κατάστημα, το έχουμε πει επανηλημένα, μπορούν να δουν ΑΜΕΣΑ για το που προορίζεται η συσκευή που κρατούν στα χέρια τους.

Στο πίσω μέρος του κουτιού, στο ταμπελάκι που έχει το ΙΜΕΙ, πάνω δεξιά (στο ταμπελάκι) γράφει το χρώμα του κινητού και δίπλα ακριβώς έχει συντομογραφία την χώρα για την οποία προορίζεται. π.χ. FRA, NRD, NRW κλπ.

Επομένως, μόλις παραλάβετε, ελένξτε και εφόσον δείτε κάτι περίεργο επιτόπου δώστε το πίσω και απαιτήστε συσκευή για Ευρωπαική χώρα. ;)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)