krnl Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Ναι μάλλον έκανα μλκια... Νταξ 10€ μου κόστισε.... Το θέμα είναι ο,τι μάλλον δεν θα μπορέσω ούτε ολόκληρη την lcd δεν θα βρω χρόνο και διάθεση να αλλάξω. Και σε εκείνη την περίπτωση θα έχω πετάξει 50 και όχι 10. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
posidoni Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Εδω και κανενα διμηνο στην εφαρμογη του facebook μου εμφανιζεται ενα κουμπι κοινοποιησης κατω δεξια.Ξερει κανεις πως απενεργοπειται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbucks13 Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 Επειδή το Ζετάκι μου έκανε ελεύθερη πτώση από τη μηχανή και έσπασε τελείως μου έδωσε ένα φιλαράκι το συγκεκριμένο κινητό με το οποίο έχω τεράστιο πρόβλημα: Το κινητό το έχω στην κατοχή μου από την Πέμπτη το βράδυ με 4.1 και με τις βασικές εφαρμογές (Facebook, Instagram, Viber, Messenger) έτρεχε σφαίρα μέχρι που αποφάσισα το Σάββατο το πρωί να το αναβαθμίσω σε KitKat και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς. Πιο συγκεκριμένα μετά την αναβάθμιση το κινητό έτρεχε σαν μονοπύρηνο και αναγκάστηκα να κάνω Factory Reset. Παρ'όλο που το κινητό ήταν καθαρό, άρχισα να κατεβάζω μία μία τις εφαρμογές πάλι από την αρχή μόνο που τώρα πέρασα και κάποια παιχνίδια (2 συγκεκριμένα) μιας και δεν θα χρειαζόταν άλλη αναβάθμιση. Από την αρχή που κατέβαζε από το Play Store έβλεπα το κινητό να μην συμπεριφέρεται σωστά, ειδικά στο Facebook η οθόνη δεν αποκρινόταν σωστά και τα πλήκτρα δεν αποκρίνονταν (τα πατούσα και ήταν νεκρά χωρίς φως). Αφού τελείωσε και η εγκατάσταση της τελευταίας εφαρμογής (σημειωτέον πως κάθε φορά που ξεκινούσε η εγκατάσταση μιας εφαρμογής το κινητό δεν έκανε τίποτα) και έκλεισα WiFi κτλ, αποφάσισα να ανοίξω το ραδιόφωνο. Μόλις το άνοιξα το κινητό κόλλησε τελείως και έκανε επανεκκίνηση χωρίς όμως να ζητήσει PIN. Από τότε συνεχώς αργεί, τα πλήκτρα δεν συμπεριφέρονται πάντα και ειδικά στα Widgets τα μαμίσια (μουσική, διαχείριση) έχω συνεχώς φορτώσεις όταν ανοίγει. Τι στο καλό έπαθε? :confused: Ο πρώην κατοχός του μόνο Custom Rom του είχε περάσει για δοκιμή και το είχε παρατήσει, ούτε Google λογαριασμό δεν είχε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. May 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2015 παιδια επειδη σκεφτομαι να το πουλησω. Ποσο λετε να το κοστολογησω?Ειναι σε αριστη κατασταση, οσον αφορα σημαδια κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2015 Αναλόγως την κατάστασή του και τα παρελκόμενα θα σκεφτόμουν 150€ + . Εξακολουθεί να είναι κινητάρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Starbucks, σίγουρα το κινητό είναι ακόμα πιο καλό με 4.1, αλλά δεν είναι λογικό αυτό που περιγράφεις στην 4.4. Κάτι έχει παει πολύ στραβά. Δοκίμασε να την φλασαρεις με wipe, η να περάσεις την 4.1 (έχω δώσει λινκ για τον οδηγό λίγο πιο πίσω ). Τώρα για την τιμή του κινητού, νομίζω πως δύσκολα θα φύγει σε τριψήφιο.. Προσωπικά δεν δίνω κανένα από τα δύο γιατί θεωρώ πως δεν αξίζει να πουληθεί τόσο χαμηλά κάτι που με καλύπτει. Ήδη πόνεσε που το ένα από τα 3 πήγε στον κουνιαδο και το άλλο θα πάει στη μάνα...! Δεν θα αντέξω και τρίτο χτύπημα :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Νίκο, στα 200 τώρα αγοράζεις κάτι s4 mini-lg bello/g4 mini κτλ. 150 άνετα φεύγει Starbucks δοκίμασε να περάσεις την ARTmod από xda. Προσωπικά είδα Μεγάλη βελτίωση Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγω πιστευω γυρω στα 130-140. Με 150 δεν μπορει να φυγει ανετα γιατι με λιγα παραπανω πας σε S4 ή σε G2. Για λιγοτερα απο 120, ουτε συζητηση. Προσωπικα παντως το εχω "ερωτευθει" και δεν προκειται να το πουλησω καθως σε αυτες τις διαστασεις δεν βρισκεις καλυτερο αν δεν τα σκασεις (πχ. z3 compact). Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2015 Εγω πιστευω γυρω στα 130-140. Με 150 δεν μπορει να φυγει ανετα γιατι με λιγα παραπανω πας σε S4 ή σε G2. Για λιγοτερα απο 120, ουτε συζητηση. Προσωπικα παντως το εχω "ερωτευθει" και δεν προκειται να το πουλησω καθως σε αυτες τις διαστασεις δεν βρισκεις καλυτερο αν δεν τα σκασεις (πχ. z3 compact). Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Προσπάθησα να το πουλήσω γύρω στα Χριστούγεννα σε άριστη κατάσταση με θήκες, προστασίες οθόνης και πάνω από 120-130 ευρώ κανένας δεν έδινε. Το ξεκίνησα με τιμή από 170 και ούτε το "ταβάνι" των 140 ευρώ δεν έπιασα και μάλιστα πολλοί το αγόραζαν 130 και "χαριστικά". Και συμφωνώ μαζί τους γιατί όσο κουκλί και ξεχωριστό κι αν το θεωρώ, πλέον το must σ'ένα κινητό είναι το SOT και το κινητό μας δεν παίρνει βραβείο παρά μόνο με μόντες κλπ γι'αυτό και θα πήγαινα άνετα προς G2. Κι όλα αυτά τα Χριστούγεννα, από το Πάσχα που έπαιξε προσφορά στο G2 πλέον κανείς δεν το κοιτάει και όλοι ψάχνουν G2 για το οποίο πάλι μέχρι 200 ευρώ και με το ζόρι δίνουν (μιας και η προσφορά το Πάσχα ήταν στα 250 αν δεν κάνω λάθος). Σε αυτή την περίπτωση ή το "σκοτώνεις" ή το κρατάς. Προσωπικά θα το κρατήσω αλλά ελέω μπαταρίας δεν ξέρω για πόσο πολύ ακόμα. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Παιδιά μια χαρά είναι και η μπαταρία. Σε κανα μήνα συμπληρώνει 2 χρόνια και πετάει. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πάω στο service όσο είναι στην εγγύηση και να πληρώσω για να την αλλάξω προληπτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2015 Και γω το σκέφτομαι, αλλά Έχω χάσει την απόδειξη κάπου στο σπίτι και μέσω ιμει πρέπει να είναι εκτός (Κατασκευή 4/2013) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάνε στο κατάστημα Πέτρο και ζήτα να σου εκτυπώσουν ξανά την απόδειξη. Θα γίνει λογικά δουλειά έτσι. Για μπαταρία θα τα στείλω κι εγώ τον Αύγουστο για να βγάλουν ακόμα 2-3 χρόνια με ένα 15αρι το καθένα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ξερει κανεις να μου πει πως επαναφερουμε brick συσκευη σε μαμα με κολλημενο το λογοτυπο της Lg?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Ξερει κανεις να μου πει πως επαναφερουμε brick συσκευη σε μαμα με κολλημενο το λογοτυπο της Lg?Ευχαριστω Κουνιέται το άσπρο πάνω στο logo της LG αλλά δεν μπαίνει μέσα? Αν μπορείς να το βάλεις σε download mode (vol up+down και το συνδέεις στον υπολογιστή) μπορείς να του φλασάρεις κάποιο kdz με τον οδηγό του Νίκου. Factory reset με τα πλήκτρα δεν κάνει? Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Κουνιέται το άσπρο πάνω στο logo της LG αλλά δεν μπαίνει μέσα? Αν μπορείς να το βάλεις σε download mode (vol up+down και το συνδέεις στον υπολογιστή) μπορείς να του φλασάρεις κάποιο kdz με τον οδηγό του Νίκου. Factory reset με τα πλήκτρα δεν κάνει? Πηγα να του περασω καποια ρομ και φαινεται δεν εκατσε καλα και εχει μεινει κολλημενο στο λογοτυπο Google..Σε ρεκοβερυ μπαινει αλλά δεν το βλεπει ο H/Y.Εστω εχουμε καμμια ρομ να του περασω μεσα ρεκοβερυ να δουλεψει γιατι ουτε θυμαμαι τι του ειχα περασει.Το ειχα στο συρταρι φυλαγμενο κ τωρα που πηγα να το βαλω να δουλεψει το ειδα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πηγα να του περασω καποια ρομ και φαινεται δεν εκατσε καλα και εχει μεινει κολλημενο στο λογοτυπο Google..Σε ρεκοβερυ μπαινει αλλά δεν το βλεπει ο H/Y.Εστω εχουμε καμμια ρομ να του περασω μεσα ρεκοβερυ να δουλεψει γιατι ουτε θυμαμαι τι του ειχα περασει.Το ειχα στο συρταρι φυλαγμενο κ τωρα που πηγα να το βαλω να δουλεψει το ειδα.... Αν μπαίνει στη recovery κι αφού δεν το βλέπει ο υπολογιστής, μόνο ό,τι έχεις μέσα στο κινητό μπορείς να περάσεις (αν κατάλαβα καλά). Αν μπορείς να του περάσεις μία οποιαδήποτε, κατέβασε τη lollipop που είναι η πιο μικρή Rom για το κινητό και κάνε ό,τι θες. Αν δεν έχεις όμως Rom μέσα ή δεν μπορείς να περάσεις κάποια άλλη, το φλασάρισμα είναι μονόδρομος. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Αν μπαίνει στη recovery κι αφού δεν το βλέπει ο υπολογιστής, μόνο ό,τι έχεις μέσα στο κινητό μπορείς να περάσεις (αν κατάλαβα καλά). Αν μπορείς να του περάσεις μία οποιαδήποτε, κατέβασε τη lollipop που είναι η πιο μικρή Rom για το κινητό και κάνε ό,τι θες. Αν δεν έχεις όμως Rom μέσα ή δεν μπορείς να περάσεις κάποια άλλη, το φλασάρισμα είναι μονόδρομος. Ευχαριστω man..Εισαι super!!:cool::DΚατεβαζω Lolli και την περναω με usb memory;) ΕDIT:Τελικα προτιμησα να περασω το KDZ που δινει ο Νικος μεσα στον οδηγο του,γιατι το κινητο δεν βλεπει την usb flash memory,αλλά μου κολλαει το flashtool στο 60% στο phone analysis παντα...Τι κανω λαθος?Καμμια βοηθεια?? Edited May 26, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 Πάνε στο κατάστημα Πέτρο και ζήτα να σου εκτυπώσουν ξανά την απόδειξη. Θα γίνει λογικά δουλειά έτσι. Για μπαταρία θα τα στείλω κι εγώ τον Αύγουστο για να βγάλουν ακόμα 2-3 χρόνια με ένα 15αρι το καθένα :D Λες; Πρέπει να θυμηθώ ποιο από τα Kaiser ήταν :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2015 (edited) Ευχαριστω man..Εισαι super!!:cool::DΚατεβαζω Lolli και την περναω με usb memory;) ΕDIT:Τελικα προτιμησα να περασω το KDZ που δινει ο Νικος μεσα στον οδηγο του,γιατι το κινητο δεν βλεπει την usb flash memory,αλλά μου κολλαει το flashtool στο 60% στο phone analysis παντα...Τι κανω λαθος?Καμμια βοηθεια?? Επειδή πολλοί βλέπω ότι έχουν θέμα με το νέο KDZ, ανεβάζω στο Mega το παλιό αλλά λειτουργεί μόνο με την 4.1.2!! Οι οδηγίες είναι απλές: 1) Βάζεις τους drivers (που έχει στο θέμα του ο Νίκος), 2) ξεζιπάρεις όλα τα αρχεία που έχω ανεβάσει, 3) κατεβάζεις τη Rom και την περνάς στο φάκελο που αποσυμπιέστηκε (σημαντικό αυτό!!), 4) τρέχεις το windowsenabler, το βρίσκεις στην taskbar και πατάς πάνω του να αλλάξει σε on, 5) τρέχεις και εγκαθιστάς το msxml.exe και το B2XAppSetup.exe, 6) τρέχεις το KDZ_FW_UPD.exe και εκεί επιλέγεις τα εξής : Type: 3GQCT, PhoneMode: CS_EMERGENCY . Πας μετά στο KDZ file, βρίσκεις τη Rom και πατάς Launch software update. Αν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης το κινητό ανοίξει στην κατάσταση με το ρομποτάκι, παίζεις με τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και επιλέγεις το shut down. Μόλις βεβαιωθείς ότι είναι κλειστό, το ξανασυνδέεις σε download mode και το πρόγραμμα θα συνεχίσει κανονικά. Μόλις τελειώσει, θα ανοίξει αλλά θα κολλήσει στο λογότυπο της LG. Το κλείνεις και πατάς παρατεταμένα Vol Down + Power για να κάνει Factory Reset. Αυτό ήταν! Piece of cake! :p Link για το παλιό KDZ Edited May 26, 2015 by ParafronGR Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Επειδή πολλοί βλέπω ότι έχουν θέμα με το νέο KDZ, ανεβάζω στο Mega το παλιό αλλά λειτουργεί μόνο με την 4.1.2!! Οι οδηγίες είναι απλές: 1) Βάζεις τους drivers (που έχει στο θέμα του ο Νίκος), 2) ξεζιπάρεις όλα τα αρχεία που έχω ανεβάσει, 3) κατεβάζεις τη Rom και την περνάς στο φάκελο που αποσυμπιέστηκε (σημαντικό αυτό!!), 4) τρέχεις το windowsenabler, το βρίσκεις στην taskbar και πατάς πάνω του να αλλάξει σε on, 5) τρέχεις και εγκαθιστάς το msxml.exe και το B2XAppSetup.exe, 6) τρέχεις το KDZ_FW_UPD.exe και εκεί επιλέγεις τα εξής : Type: 3GQCT, PhoneMode: CS_EMERGENCY . Πας μετά στο KDZ file, βρίσκεις τη Rom και πατάς Launch software update. Αν κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης το κινητό ανοίξει στην κατάσταση με το ρομποτάκι, παίζεις με τα πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης και επιλέγεις το shut down. Μόλις βεβαιωθείς ότι είναι κλειστό, το ξανασυνδέεις σε download mode και το πρόγραμμα θα συνεχίσει κανονικά. Μόλις τελειώσει, θα ανοίξει αλλά θα κολλήσει στο λογότυπο της LG. Το κλείνεις και πατάς παρατεταμένα Vol Down + Power για να κάνει Factory Reset. Αυτό ήταν! Piece of cake! :p Link για το παλιό KDZ Ευχαριστω πολυ για τον νεο οδηγο αλλά δεν καταλαβα το παλιό kdz που κατεβασα σε ποιο φακελο το βαζω...:O Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Ευχαριστω πολυ για τον νεο οδηγο αλλά δεν καταλαβα το παλιό kdz που κατεβασα σε ποιο φακελο το βαζω...:O Κατεβάζεις το παλιό KDZ, το αποσυμπιέζεις και στο φάκελο που θα δημιουργηθεί θα βάλεις μέσα τη Rom (4.1.2). Τον φάκελο του KDZ τον βάζεις όπου θες. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimaxin70 Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Νίκο, στα 200 τώρα αγοράζεις κάτι s4 mini-lg bello/g4 mini κτλ. 150 άνετα φεύγει Starbucks δοκίμασε να περάσεις την ARTmod από xda. Προσωπικά είδα Μεγάλη βελτίωση LG bello το πήρα 80, S4 mini το παζάρευα στα 90. Το κινητό μας δεν νομίζω ότι πιάνει πάνω από 120.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2015 Μιλάς για μεταχειρισμένο. Έστω και μεταχειρισμένο, τι καλύτερο παίρνεις στα 130-150? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Εγώ πάντως αναφέρθηκα στο πόσο θα πιάσει Πέτρο, όχι πόσο αξίζει. Είναι από αυτές τις συσκευές που ήταν διαμάντια αλλά ο κόσμος που δεν έδινε σημασία ακόμα στα lg και σου έλεγαν "lg?? Μακριά! Είχα το cookie και ήταν μάπα!" :lol: Συν η προσφορά της βοντα στα 130. Το τι αξίζει βέβαια κάθε τι, είναι υποκειμενικό. Εγώ πχ για να αντικαταστήσω το g πρέπει να δώσω κάπου στα 5-6 για να έχω και πάλι γρήγορο κινητό, ποιοτικότατο, μια άψογη ips και φυσικά να μου αρέσει. Άλλος που θέλει κάμερα όμως βρίσκει καλύτερο και με 100κάτι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Ξέρεις πόσοι το έχουν πιάσει, ακόμα και με 4.4, και μου λένε "ρε συ, αυτό πετάει" με έκπληξη; :p Να ρωτήσω, σε όσους έπεσε η απόδοση της μπαταρίας, έγινε ξαφνικά η σταδιακά; Μια βδομάδα τώρα Έχω πέσει απότομα από 4 ώρες στις 3 παρά... Το powerbank το έχω παντρευτεί Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts