Jump to content

Starbucks13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Starbucks13

  1. Επειδή το Ζετάκι μου έκανε ελεύθερη πτώση από τη μηχανή και έσπασε τελείως μου έδωσε ένα φιλαράκι το συγκεκριμένο κινητό με το οποίο έχω τεράστιο πρόβλημα: Το κινητό το έχω στην κατοχή μου από την Πέμπτη το βράδυ με 4.1 και με τις βασικές εφαρμογές (Facebook, Instagram, Viber, Messenger) έτρεχε σφαίρα μέχρι που αποφάσισα το Σάββατο το πρωί να το αναβαθμίσω σε KitKat και από τότε ξεκίνησε ο γολγοθάς. Πιο συγκεκριμένα μετά την αναβάθμιση το κινητό έτρεχε σαν μονοπύρηνο και αναγκάστηκα να κάνω Factory Reset. Παρ'όλο που το κινητό ήταν καθαρό, άρχισα να κατεβάζω μία μία τις εφαρμογές πάλι από την αρχή μόνο που τώρα πέρασα και κάποια παιχνίδια (2 συγκεκριμένα) μιας και δεν θα χρειαζόταν άλλη αναβάθμιση. Από την αρχή που κατέβαζε από το Play Store έβλεπα το κινητό να μην συμπεριφέρεται σωστά, ειδικά στο Facebook η οθόνη δεν αποκρινόταν σωστά και τα πλήκτρα δεν αποκρίνονταν (τα πατούσα και ήταν νεκρά χωρίς φως). Αφού τελείωσε και η εγκατάσταση της τελευταίας εφαρμογής (σημειωτέον πως κάθε φορά που ξεκινούσε η εγκατάσταση μιας εφαρμογής το κινητό δεν έκανε τίποτα) και έκλεισα WiFi κτλ, αποφάσισα να ανοίξω το ραδιόφωνο. Μόλις το άνοιξα το κινητό κόλλησε τελείως και έκανε επανεκκίνηση χωρίς όμως να ζητήσει PIN. Από τότε συνεχώς αργεί, τα πλήκτρα δεν συμπεριφέρονται πάντα και ειδικά στα Widgets τα μαμίσια (μουσική, διαχείριση) έχω συνεχώς φορτώσεις όταν ανοίγει. Τι στο καλό έπαθε? :confused: Ο πρώην κατοχός του μόνο Custom Rom του είχε περάσει για δοκιμή και το είχε παρατήσει, ούτε Google λογαριασμό δεν είχε. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  2. Όταν αγοράσα το κινητό μου είχα επιλέξει να κάνει back up τα πάντα (SMS, εικόνες, βίντεο κλπ), κάνοντας όμως Hard Reset δεν μπορώ να βρω τα SMS. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι στο OneDrive. Τα SMS όμως που πήγαν?
  3. Το σχολείο δεν είναι τίποτα μπροστά στο πανεπίστημιο. Ναι μεν στην 3η λυκείου σφίγγουν τα πράγματα γιατί κρίνεται η θέση σου σ'ένα ΑΕΙ/ΤΕΙ, αλλά τουλάχιστον έχεις μια συγκεκριμένη ύλη την οποία αρχίζεις να την βγάζεις περίπου από τη μέση με τέλη της 2ας λυκείου (τουλάχιστον στο φροντιστήριο που πήγαινα ξεκινήσαμε την ιστορία κατεύθυνσης αρχές Φλεβάρη 2ας λυκείου). Τώρα όμως, έχω να βγάλω για την εξεταστική 5 βιβλία των 200 σελίδων το καθένα το λιγότερο, συν εξτρά σημειώσεις και με το πρόγραμμα να μην έχει βγει ακόμα και γνωρίζοντας ότι η εξεταστική είναι μέσα στα όρια των 12 ημερών φέτος λόγω του ότι δεν θα γίνει εμβόλιμη για όλους. Οπότε πλέον οι 100 (?) σελίδες της ιστορίας φαντάζουν τίποτα μπροστά σ'αυτά που έχω τώρα. :p Όσον αφορά το σχολείο, δεν υπάρχει θέμα το τι βαθμούς έχεις, αρκεί να κοιτάξεις το μέλλον σου και τι πραγματικά σ'αρέσει να διαβάζεις. Αυτό που θα ήταν ιδανικό σ'έναν τέλειο κόσμο, θα ήταν να μάθαινες και να ήσουν καλός σε όλα χωρίς να ξεχωρίζεις τα μαθήματα σε κατεύθυνσεις και μαθήματα βαρύτητας. Ωστόσο έτσι όπως είναι το πρόγραμμα, βλέπεις περίπου τι θες. Χωρίς να το παίξω "κάποιος" και πιο πολύ για να μην έχεις άγχο σου λέω ότι στο γυμνάσιο ιστορία δεν είχα πάνω 12, έκθεση δεν είχα πάνω 13 και βιολογία κάτω από τη βάση. Πανελλήνιες όμως, είχα 19, 15 (λόγω Αρβελέρ) και 19,5 αντίστοιχα. Γι'αυτό μην ζορίζεσαι με τους βαθμούς, κοίταξε τι πραγματικά σ'αρέσει και όλα θα ρθουν από μόνα τους.
  4. Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Συγγνώμη για τις τόσες ερωτήσεις αλλά παίρνω πρώτη φορά το φβ στα σοβαρά και απ'ότι βλέπω έχω μαύρα μεσάνυχτα. Κάτι ακόμα: αυτό ισχύει και για τα tags? Δηλαδή το κάνω σε μία κοπέλα και την κοπέλα την κάνει tag κάποιος θα μου το εμφανίσει σαν ειδοποίηση (η Σοφία έγινε επισήμανση στην φωτογραφία του χρήστη) ή θα μετρήσει σαν δημοσιεύεση εκείνης και δεν θα μου το εμφανίσει? Επίσης, ακόμα και αν αλλάξω φωτογραφία προφίλ και βάλω εξαίρεση σ'εκείνη, πάλι θα μπορέσει να την δει αλλά χωρίς τα likes, τα σχόλια κλπ, σωστά? Συγγνώμη και πάλι για τις πολλές ερωτήσεις, αλλά κανένας άλλος δεν ασχολείται με το φβ τόσο και δεν ξέρω που αλλού να ρωτήσω. Μόλις κοίταξα να κάνω αυτό σ'ένα προφίλ, να μην μου εμφανίζονται ειδοποιήσεις, αλλά μόνο σε σελίδες μου το εμφανίζει. Σε άτομα οι μόνες επιλογές από τις δημοσιεύεις τους είναι να μην μου εμφανίζονται ειδοποιήσεις για το συγκεκριμένο post που επιλέγω και η επιλογή "i don't like this post" παρ'όλο που δεν έχω κάνει like (μάλλον θα είναι κάτι σαν αναφορά για το φβ). Αυτό ισχύει μόνο για τα άτομα που πλέον δεν ανεβάζουν. Στα άτομα που ανεβάζουν μου εμφανίζει την επιλογή "Unfollow X - Stop seeing posts but stay friends". :worry:
  5. Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κι εγώ, αλλά τζίφος. :shifty: Άλλη μία γρήγορη ερώτηση: μπορώ να είμαι φίλος με κάποιον και να επιλέξω να μην βλέπω τίποτα από' κεινον? Το τονίζω γιατί εννοώ όλη τη δραστηριότητα που μπορεί κάποιος να έχει στο φβ (likes, posts, tag από φίλους).
  6. Υπάρχει τρόπος να δω ποια άτομα με έχουν μπλοκάρει από τις ενημερώσεις τους? Δηλαδή όταν ανεβάζουν κάτι να με έχουν βάλει να μην εμφανίζεται σε μένα?
  7. Τώρα όμως ξεκίνησε σιγά σιγά να γίνεται αυτό και σε ναυαρχίδα. Δεν ξέρω αν γίνεται το ίδιο και σε "κινέζικα" συνήθως τα low/mid range κινητά παίζουν με SD και μέχρι 8Gb μνήμη. Το Xperia T με τα 12 και SD ήταν κάπως υποφερτό αλλά και πάλι, υποστηρίζω τις συσκευές που έχουν έναν εύλογο αποθηκευτικό χώρο όπως το G3 που αναφέρεις, αλλά το κακό είναι ότι ακόμα και σήμερα τα low end τα αφήνουν στη μοίρα τους. Πχ αυτή τη στιγμή έχω το Xpera Z και το Lumia 630 στο οποίο τελευταίο έχω περάσει 2-3 PDF και κάποιες βασικές εφαρμογές που θέλω για όταν κάνω εξοικονόμηση μπαταρίας στο πρώτο. Όταν ήταν να κάνω update στο λειτουργικό έπρεπε να κάνω hard reset για να περαστεί. Όταν πήγα να δοκιμάσω τους here maps για να πάρω μια γεύση, έπεσα σε STOP λόγω μνήμης. Γιατί να δώσω λοιπόν παραπάνω χρήματα για να κάνω τα βασικά? Δεν είπα να έχω 100 εφαρμογές στο δεύτερο κινητό, αλλά με Facebook, Messenger, Whatsapp δεν μπορώ να κάνω τίποτα άλλο. Αν κάποια στιγμή αποφασίσω να κάνω το 630 βασικό θα δώσω με μεγαλύτερη ευκολία χρήματα για SD γιατί στα Windows Phone η κάρτα μνήμης λειτουργεί όπως και η εσωτερική μνήμη, μπορείς να περάσεις και φωτογραφίες χωρίς root, πειράγματα κτλ. ;)
  8. Είμαι κατά της MicroSD για το λόγο ότι είναι σε περιορίζει και δεν μπορείς να κάνεις αυτό που πραγματικά θες. Πχ μέχρι το Xperia L που είχα πριν λίγες μέρες είχα μια μικρή κάρτα (8Gb) και ήταν σχεδόν άδεια μιας και τα τραγούδια που είχα δεν ξεπερνούσαν τα 10 και όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο τα περνούσα απευθείας είτε στο OneDrive είτε στον υπολογιστή. Φυσικά και το cloud δεν είναι λύση, αλλά μέχρι στιγμής ποτέ δεν μου έχουν χρειαστεί οι φωτογραφίες από τις διακοπές του 2012, τα PDF και τα DOC που χρειάζομαι για την δουλειά, συνήθως δεν ξεπερνούν τα 5-10Mb οπότε είμαι πάλι κομπλέ. Συν ότι μου έχουν "πεθάνει" αρκετές κάρτες ή το χειρότερο, από την εισαγωγή και την εξαγωγή από κινητό σε κινητό, πολλές φορές ζητούσε φορμάτ για να παίξει. Αντιθέτως η εσωτερική μνήμη σ'αφήνει πραγματικά ελεύθερο και για testing είναι ό,τι καλύτερο κι έτσι, αν κάποια μέρα θέλω να δοκιμάσω όλες τις εφαρμογές του Play Store μπορώ να το κάνω ή να μην έχω καμία εφαρμογή και να έχω μόνο αρχεία κάτι που δεν μπορώ να κάνω με το δεύτερο κινητό μου (Lumia 630) το οποίο λόγω της μικρής μνήμης (επειδή παίρνει SD) έτσι και το γεμίσω είτε με αρχεία, είτε με εφαρμογές δεν μπορεί να κάνει άλλα πράγματα (πχ update).
  9. Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα, αλλά έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αλλοίωση των φωτογραφίων σε διάφορες εφαρμογές μέσω Vodafone? Όταν είχα Cosmote κι ανέβαζα μία φωτογραφία πχ στο Instagram, αυτή ανέβαινε όπως την τραβούσα. Τώρα όλες οι φωτογραφίες που βγάζω φαίνονται σαν πιξελιασμένες/αλλοιωμένες.
  10. Ενώ το απόγευμα έμπαινε κανονικά, τώρα πάλι όχι. Το θέμα είναι ότι όταν έχεις πολλά mb δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνει και 10 φορές να μπει, αλλά όταν έχεις λίγα ψάχνεσαι. Ελπίζω σε νέο update να φτιάξουν αυτό το θέμα και να κάνουν το My Account προαιρετικό για την ενημέρωση του υπολοίπου όπως στην αντίστοιχη του Whats Up.
  11. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά ας ξεκαθαρίσουμε λίγο κάποια πράγματα χωρίς "κατσίκια" κτλ, σαν άνθρωποι. 1ον) Το καλοκαίρι που ήμουν για 2 μήνες περίπου στη Vodafone νομίζω ότι το widget χρησιμοποιείται και χωρίς My Account. Ας πούμε όμως ότι κάνω λάθος και χρειάζεται My Account το οποίο και έκανα. Για ποιο λόγο δεν λειτουργεί το widget? Έβγαλα και ξανάβαλα την εφαρμογή, συνδέθηκα και στο My Account και συνεχίζει το πρόβλημα "πατήστε ανανέωση ή αποσυνδεθείτε από το WiFi" ενώ είμαι με 3G/4G. Έκανα και wipe cache/data στην εφαρμογή και πάλι τα ίδια. 2ον) Ας πούμε ότι βλέπω το υπόλοιπο μου μέσα από την εφαρμογή, γιατί δεν συνδέεται συνέχεια? Φούλ σήμα έχω σχεδόν πάντα και χθες το απόγευμα προσπαθούσα να μπω και μου εμφάνιζε μήνυμα ότι η σύνδεση απέτυχε. Μετά τις 2 τα ξημερώματα μέχρι τις 5 όλα κανονικά, σήμερα το πρωί πάλι πρόβλημα, αυτή τη στιγμή δουλεύει. Και δεν μπορώ να καταλάβω, τέλος, τι σχέση έχουν οι δυνατότητες της εφαρμογής με τη χρηστικότητά της. Δηλαδή εγώ που θέλω μόνο να μαθαίνω το υπόλοιπό μου, όταν δεν είναι δυνατή η σύνδεση πρέπει να βγω και να πω ότι της Vodafone εξακολουθεί να είναι καλύτερη γιατί κάνει το τάδε τη στιγμή που οι άλλες δύο λειτουργούν κανονικά σ'αυτό το ένα που θέλω να κάνω?
  12. Την πέρασα σήμερα στο κινητό και δεν δουλεύει το widget παρ'όλο που δεν είμαι συνδεδεμένος σε WiFi. Αυτή τη στιγμή είμαι σε 3G και εμφανίζει το γνωστό μήνυμα περί ανανέωσης και WiFi. Μήπως πρέπει να φτιάξω λογαριασμό? Μόνο για το widget το θέλω για να βλέπω τα υπόλοιπα, πακέτο βάζω τηλεφωνικώς.
  13. Επίσης αν το παιχνίδι υποστηρίζει σώσιμο στο cloud είτε μέσω Gmail είτε μέσω Facebook, προτίμησέ το.
  14. Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η προηγούμενη έκδοση ήταν υποδειγματική με ελάχιστα κολλήματα, τώρα τρώει γερά κολλήματα όπως και η τελευταία έκδοση του Instagram. :confused:
  15. Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά έχει κανείς άλλο πρόβλημα με την τελευταία έκδοση του Quizdom? Πιο συγκεκριμένα ενώ έχω κανονικά σύνδεση, είτε με δίκτυο είτε με WiFi. μου εμφανίζει συνεχώς προβλήματα σύνδεσης και με πετάει.
×
×
  • Create New...