pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κλείσε κόφτη, πάτα στην Διαχείριση εργασιών 2-3 φορές διακοπή όλων και τρέξε ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Κλείσε κόφτη, πάτα στην Διαχείριση εργασιών 2-3 φορές διακοπή όλων και τρέξε ;) Έχω την εντύπωση πως στο cm11 δεν έχει κρυφό μενού... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Α, νομιζα stock... Δε μπορω να βοηθησω παραπανω :p Στο Trickster Mod παντως νομιζω υπαρχει τετοια ρυθμιση, για δες.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Έχει δοκιμάσει κανείς xenonhd rom και snail kernel? Αν ναι, τότε "i feel you bro" Αν οχι, τυχερό είχατε. ΜΑΚΡΙΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τι έχει; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Νίκο αν εννοεις sail v1.0 τον έβαλα εγώ προχθες και το κινητό με άφησε απο μπαταρία κατα τις 7 το απόγευμα.Και μέχρι τις 10 που γυρισα σπίτι ήμουν χωρις κινητό. Είναι με διάφορα ο πιο χαλιά kernel που έχω βάλει.Η μπαταρία κατέβαινε 5-5%! Τον ξηλωσα κατευθείαν και πέρασα παλι του faust Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Λεω να γυρισω σε φουλ στοκ και να περιμενω κιτ κατ. Λετε να ξενερωσω; Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι εννοω sail αλλα το snail ταιριαζει καλυτερα.. Πετρο η αυτονομια της xenon αυξηθηκε σε ενα εντελως αθλιο επιπεδο οταν περασα τον kernel... Φαντασου τι εμπειρια εζησα με την xenon και μαλιστα σαββατοκυριακο που ημουν πανω στον ολυμπο.. Μιση ωρα προβολη σε 40 ωρες περιπου και 10 λεπτα τηλεφωνα. Μπαταρια γιοκ Χωρια που ανοιγοκλεινανε τοποθεσιες nfc και δεδομενα απο μονα τους. Η rom ειναι σε επιπεδο pre-alpha στην καλυτερη περιπτωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Α, νομιζα stock... Δε μπορω να βοηθησω παραπανω :p Στο Trickster Mod παντως νομιζω υπαρχει τετοια ρυθμιση, για δες.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Πέτρο! Νίκο και γω το σκέφτομαι πολύ να γυρίσω σε στοκ από cm11. Είναι πολλά τα bugs και κάνει κάτι αψυχολόγητα με την μπαταρία κάποιες φορές,παρότι είναι πολύ λειτουργικό έτσι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Για την xenon ελεγα εγώ. Με την cm11 είχα μόνο το σπαστικο που δεν γουσταρε μερικά WiFi. Τώρα δοκιμαζω την mokee Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με cm11 και τους δυο κερνελ που αλλαζω καπου καπου (faust,roller) το κινητο ειναι σταθερο σαν μανισιο.Ουτε restart ουτε ασταθειες με μπαταρια και εννοειται βουτυρο. Απλα εχω αρκετο καιρο αυτο το setup και το ψιλοβαρεθηκα. Θελω να θυμηθω τα μαμα δεδομενα.Θα το αφησω και χωρις root στην αρχη να δω πως πηγαινει απο μπαταρια και τι διαφορες θα βρω. Ελπιζω να ερθει και η kit kat σιγα σιγα και προς τα δω να παιξουμε και με εκεινη. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Υπάρχει η στοκ kk πάντως αν θες να δοκιμάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ναι ξερω Νικο.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα αλλαξω σε κατι αλλο. Φτανει τοσο cm Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπα εγω κουραστηκα με τις στοκ 1 και βαλε χρόνο σε ολες τις συσκευές και δεν ξαναγυρναω. Τώρα έχω mokee. Μια χαρά φαίνεται προς το παρον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 (edited) Φλάσρα την sling2.1 και μου χαλασε το efs partition με αποτελεσμα να εχω πολύ αδύναμο σήμα. Επειδή δεν κράτησα το δικό μου efs θα παρακαλούσα όποι χρήστη είναι rooted να τρεξει αυτό το zip στο clockwork http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2164749 και να μου στειλει το efsbackupflash.zip που παραγεται στην sdcard του. Θα αξιοποιήσω μονο τα αρχεία m9kefs1 και m9kefs3 που δεν έχουν σχεση με το IMEI οπότε δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί!! Edited June 4, 2014 by atsimeri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexDesign Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Η γαλλική SFR που προ μηνών είχε δηλώσει πως μες το καλοκαίρι θα διαθέσει την αναβάθμιση KK για το Optimus G, βρίσκεται στο στάδιο των τελικών δοκιμών! http://smartphones.sfr.fr/android/lg-optimus-g-kitkat-test/ http://smartphones.sfr.fr/wp-content/uploads/2014/06/Capture-%C3%A9cran-Optimus-G.jpg Παράθεση Aek for ever!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δεν έχει ξεκινήσει ήδη η διανομή της αναβάθμισης; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καιρο ειχα να ανεβασω μπαταρια! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Εντυπωσιαζομαι, δε το ειχα για τοσο ψηλο! Δειτε το πινακακι με τα ηχεια Υ.Γ. τελευταια η μπαταρια εχει ανεβει τρελα, χτυπαω 4-4:45 ωρες οθονη.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Ναι το έχω δει και πιο παλιά οτι εχουμε δυνατό ηχείο. Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Καιρο ειχα να ανεβασω μπαταρια! πως γένεν αυτό??? θέλω οπωσδήποτε τρικ γιατί στις 2 ώρες οθόνης είμαι στο 10-20%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με τι χρηση και σε ποσες ωρες συνολικης χρησης; Ανεβασε ενα SS απο GSam :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Με τι χρηση και σε ποσες ωρες συνολικης χρησης; Ανεβασε ενα SS απο GSam :) δυστυχώς μόλις το έβαλα να φορτίσει, αλλά σήμερα είχα 15% με 2 ώρες οθόνη, 1 ώρα κλήσεων, αυτόματο, αρκετή ώρα internet. Από χθες το βράδυ στις 10 μου κράτησε μέχρι σήμερα το απόγευμα, εννοείται με τα δεδομένα κλειστά το βραδυ, αλλιως δεν θα χα τίποτα σήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το βραδυ ποσο σου τρωει; Μηπως τρεχει κατι απο πισω συνεχεια; Βαλε το wakelock detector :) Επισης για να εισαι ανετος, φορτιζε το στον υπνο σου ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Το βραδυ ποσο σου τρωει; Μηπως τρεχει κατι απο πισω συνεχεια; Βαλε το wakelock detector :) Επισης για να εισαι ανετος, φορτιζε το στον υπνο σου ;) θα το βάλω.. ;) εννοείται πως το φορτίζω όποτε το παίρνω μαζί μου, αλλά τελευταία μου κάνει νερά και συνέχεια το android kernel χτυπάει ταβάνι. ειδικά τις προάλλες έγινε το εξής τρελό, κανονική χρήση, είμαι με 80%, το συνδέω σε wifi για να μην τρώει mb, βάζει ενημερώσεις και από το πρωί είχα μπει μόνο fb, twitter και είχα ανοίξει το polaris για να δω ένα pdf. το αποτέλεσμα? για 2 λεπτά που είδα (ενώ στο fb έκατσα 1 ώρα που λέει ο λόγος) το polaris ήταν στο 80%, από κάτω android kernel κι άλλα. έφτασα σπίτι με 5% μπαταρία και 1,5 ώρα οθόνη! τρελάθηκα! εννοείται πως τα είχα τερματίσει όλα με το task killer της lg. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts