pgetsopoulos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χαχα, Ε μόνο το ενσωματωμένα άθλια θα είχε ρε; :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Χαχα, Ε μόνο το ενσωματωμένα άθλια θα είχε ρε; :p Ελα ντε....και εχει εκει κατι πολυ ωραια... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Είχε και εφαρμογές θυμάμαι, αποκλειστικές για εμάς... Αυτά τα θέματα μόνο για στοκ launcher είναι; Έχει δοκιμάσει κάνεις το G cloud? Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Είχε και εφαρμογές θυμάμαι, αποκλειστικές για εμάς... Αυτά τα θέματα μόνο για στοκ launcher είναι; Έχει δοκιμάσει κάνεις το G cloud? Ναι μονο για στοκ.ειχα δοκιμασει παλια και δεν... G cloud? Nope... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 Ρυθμισεις-προσβασιμοτητα-talkback? Εντιτ:ή αυτο που λεει παρακατω:μετατροπη κειμενου σε φωνη;; Το talk back είναι απενεργοποιημενο, την μετατροπή την ξετσεκαρω και πάλι μου το κάνει υποψιάζομαι κάποια εφαρμογή Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 (edited) Ναι μονο για στοκ.ειχα δοκιμασει παλια και δεν... G cloud? Nope... Α δε θα δουλεψουν Nova ε; Μηπως αλλαζα το.. Symbian Belle θεμα που εχω :lol::lol: Παλια εδινε 50GB και ηταν σαν το iCloud... θα το δοκιμασω τις επομενες μερες ;) (η 8η-9η υπηρεσια cloud μου, συμπεριλαμβανομενου 2 δικων μου μεσω tonido+owncloud:lol:) Edit: Στο box μας δινει παντως 50GB ;) Edited May 19, 2014 by pgetsopoulos Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 πάντως για το θέμα με την κάμερα, έβαλα πριν 5-6 μέρες το camera-fv5 και οι εντυπώσεις είναι πλέον θετικότατες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αυτόματες λήψεις ή όχι; Έχεις δουλέψει zoomfx για σύγκριση; Όταν είναι να βγάλεις φωτογραφία με φλας, ανάβει το φλας στην εστίαση; Ανάβει μια και καλή; Δεν ανάβει καθόλου; Διαφώτισε μας λίγο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Την είχα βάλει και εγώ, δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος... Όχι, δυστυχώς δεν ανάβει φλας... Έχει πάντως λειτουργία που κρατάει το κλειστρο ανοικτό μέχρι 30 δεύτερα, με σχετικά Καλά αποτελέσματα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Στη cm11 πάντως τα δυο θέματα που έχει δεν βλέπω να λύνονται. Το πολύ μικρό Μετά από κάθε reboot ανάβουν τα κουμπιά ενώ εγώ τα έχω πάντα κλειστά και έτσι πρέπει να κλείσω το φωτισμό ξανά. Μικρό το κακό βέβαια γιατί κάνω reboot ανά 1 2 3 βδομάδες όταν κάνω update σε νεα nightly. Το τραγικό Συνδέεται σε όποιο wifi γουστάρει. Δεν ξέρω αν περάσω μερικά χειροκίνητα από τις ρυθμίσεις αν αλλάξει κάτι, πάντως σίγουρα δεν δουλεύει σωστά αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Τι εννοεις; Οποιο ανοικτο βρει, η προσπαθει και σε κλειδωμενα; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Το αντίθετο ακριβώς. Ότι δεν συνδέεται σε πολλά δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. May 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2014 Αυτόματες λήψεις ή όχι; Έχεις δουλέψει zoomfx για σύγκριση; Όταν είναι να βγάλεις φωτογραφία με φλας, ανάβει το φλας στην εστίαση; Ανάβει μια και καλή; Δεν ανάβει καθόλου; Διαφώτισε μας λίγο :) ναι το zoomx το έχω δουλέψει πάρα πολύ, θεωρώ το cinema πολύ καλύτερο :) όχι δεν ανάβει κατά την εστίαση, ανάλογα με την λειτουργία που έχεις επιλέξει ανάβει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Έχουμε κάνα νεότερο ποτέ θα έρθει η kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2014 Για Ιούλιο είναι ο προγραμματισμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALX_Greekiller Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) ναι δεν αντιλεγω σε κατι συζητηση κανουμε ρε παιδια και ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια αλλα οποιος βαριεται η απλα δεν θελει να απαντησει απλα δεν απανταει! φιλικα ετσι! Την αλλη εβδομαδα θα παρω το Optimus G πηρα τηλεφωνο στην BIRDPHONE και μου ειπαν οτι θα το ξαναφερουν γιατι τους φερνουν αποθεμα καθε εβδομαδα (190 euro το ειχε η Birdphone πριν 1-2 εβδομαδες.....) ,σε περιπτωση που αυτο δεν γινει το εχω παρει απο Eshop μιας και παντα με εχει καλυψει με οτιδηποτε ελατοματικο. ---->>κανενας αλλος να μου πει αμα εχει δυνατο ηχειο το Optimus G ή συγκριση με αλλο κινητο?<<-- Edited May 21, 2014 by ALX_Greekiller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σχετικά δυνατό Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Ενας διαφορετικος τροπος να ξοδεψει κανεις την μπαταρια στο smartphone του!! Πολυ καλη διαχειριση μπαταριας πιστευω με τη βοηθεια του "φιλου" μου του roller! :p :D Επισης αν δεν επαιρνα σημερα στη μιση Ελλαδα τηλεφωνο θα πηγαινε κι αλλο!Χρονια σας πολλα Κωνσταντινε και Ελενη! Edited May 21, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 xaxaxaxa :lol: Ρε μου εριξε τον μεσο ορο 2 μηνων++ με 4 μερες που ειχα τον κερνελ απο 4 ωρες σε 3:46 :p Τη μια μερα εβγαλα 1:19.... edit: και με 10 λεπτα κλησεων μολις+παντα ανοικτο wifi... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 (edited) Σοβαρα τωρα δεν τον αλλαξω με τιποτα!Εχει κατσει τελεια πανω στο δικο μου κινητο. Ακομα.και καινουρια nightly φοβαμαι να περασω μηπως μου δημιουργησει κανενα μπερδεμα. Οσο τα πηγαινει τοσο καλα δεν το ακουμπαω! Edited May 21, 2014 by sounik Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Οι πιο σιχαμεροι kernels ανεξαρτητως συσκευης (στοκ cm) φτυνουν τον solid στη μαπα και κλαιει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Χαχαχα Σήμερα έβγαλα 4:45 οθόνη, με 35 λεπτά ομιλία, always on WiFi Και αρκετά δεδομένα, καμία ώρα σχεδόν... Τρελάθηκε! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Την αλλη εβδομαδα θα παρω το Optimus G πηρα τηλεφωνο στην BIRDPHONE και μου ειπαν οτι θα το ξαναφερουν γιατι τους φερνουν αποθεμα καθε εβδομαδα (190 euro το ειχε η Birdphone πριν 1-2 εβδομαδες.....) ,σε περιπτωση που αυτο δεν γινει το εχω παρει απο Eshop μιας και παντα με εχει καλυψει με οτιδηποτε ελατοματικο. ---->>κανενας αλλος να μου πει αμα εχει δυνατο ηχειο το Optimus G ή συγκριση με αλλο κινητο?<<-- Είναι από τα πιο δυνατά που έχω ακούσει, απλά δεν έχει πολύ μπάσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoseggo Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Το πρόβλημα συνεχίζεται, μόλις μπαίνω σε κάποιες εφαρμογές, (δεν το κάνει σε όλες), αρχίζει η μετατροπή κειμένου σε φωνή. Πήγα στις ρυθμίσεις και δεν μπορώ να το απενεργοποιησω με τίποτα. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα; Παράθεση AI BE ΣΕ ΛΕΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 Settings - > accessibility - > talk back και το κλείνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts