Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εισαι σιγουρος; γιατι θυμαμαι να το εχω διαβασει οτι παει μεχρι το 1.5... under κανεις και ετσι :)

Ναι ειμαι σιγουρος φιλε μου! Κι οταν ειπα under εννοουσα να κατεβεις κατω απο τα 384!

Και για over μεχρι 1.8 νομιζω πηγαινει!Δεν σε βλεπω ενημερωμενο!

Το μαμα kernel εχει αυτα τα ορια.Αν βαλεις custom θα εχεις και αλλες τιμες συχνοτητων!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

1.8 κιολας;;; αποκλειεται :p 1.7 μπορει, ειχα διαβασει ενα pdf της Qualcomm και ελεγε max 1.7 (και προετρεπε να μην το φτασει καποιος πανω απο 1.5 λογω κινδυνου του chip)

Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω!

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

παιδιά το μόνο που με αποτρέπει να πάρω το κινητό και με προβληματίζει ειναι το πίσω γυαλί, καθώς διάβασα οτι σπαει εύκολα. Υπάρχει κατι που να βάλω απο πίσω, πχ κανα σκληρό αυτοκολλητό ή κατι τέτοιο που να το προστατεύει??δε θελω να βάλω πλαστική θήκη γιατί μεγαλώνει το κινητό και μαρέσουν οι θήκες που μπαίνει το κινητό όλο μέσα. Οταν θα το χω ομως εκτως της θήκης αμα μου φύγει...? παντα μιλαω για το πισω γυαλί γιατί μπροστά έχουν ολα :D

Del please! Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Παρ'το επειδη φαγωθηκες!Το βρηκα σε 5 δευτερολεπτα,οποτε δεν σε συμφερει να κατσω να ψαξω!

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572380

:blink::blink:

καλημέρα σε όλους,

ξεκλείδωσα τον bootloader με την εφαρμογή freegee απο το playstore,ξέρετε αν αφαιρέθηκε και το security check που κάνει το κινητό στο bootαρισμα?

ευχαριστώ

Υπάρχει security check στα LG; Εκτός και αν εννοείς το recovery integrity check που κάνει το Android μήπως και τυχών έχει περαστεί custom recovery για να το γυρίσει στο στοκ.

Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει;

Παιδια με το gps εχει κανεις προβλημα;σημερα το χρειαστηκα και δεν κλειδωνει με τιποτα.ουτε εξω.υπαρχει κανενα προγραμμα που να βοηθαει το gps να κλειδωνει;

Έχω δοκιμάσει αρκετά. Πιστεύω ότι καλύτερο είναι το Faster GPS...

:-)

ειναι αψογο Νικο, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα! με συννεφια και θελει ελαχιστα δευτερολεπτα ;)

ασχετο, αλλα εμ την λευκη θηκη δεν εχω σταματησει να το κοιταω, νοιωθω σαν να εχω αλλο κινητο σε σχεση με την μαυρη! πραγματικος ερωτας, τα καλυτερα 5€ που εχω δωσει ποτε :p

ειναι αψογο Νικο, αν οχι το καλυτερο, απο τα καλυτερα! με συννεφια και θελει ελαχιστα δευτερολεπτα ;)

ασχετο, αλλα εμ την λευκη θηκη δεν εχω σταματησει να το κοιταω, νοιωθω σαν να εχω αλλο κινητο σε σχεση με την μαυρη! πραγματικος ερωτας, τα καλυτερα 5€ που εχω δωσει ποτε :p

Για ποια θηκη μιλαμε ? Γιατι εχω και εγω ασπρο χρωμα και ελεγα μηπως παρω μια...

Επίσης γιατι δε μιλαμε διπλα βρε παιδια στο Τροποποιησεις Βελτιωσεις για το κινητο μας να μη γεμιζουμε το Επισημο ?

Εκει νομιζω ειναι για Softwarικα θεματα μονο :p Mercury TPU, αψογη διχρωμια με το μαυρο κινητο ;)

Κανενα προβλημα ως ωρας.με ναβιγκον και κλειδωνει το πολυ σε ενα λεπτο.χωρις data εννοειται.και πολυ λεω ενα λεπτο.

Mercury TPU, αψογη διχρωμια με το μαυρο κινητο ;)

;)

[ATTACH]40809[/ATTACH]

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.εγω παντως δεν καταφερα να συνδεθω ακομα.εκανα και ρεσταρτ τιποτα.θα κανω μια επαναφορα να δω.:wacko:

ουτε εγω κανενα προβλημα με το GPS. Εκανα GPS Test και κλειδωνε σε μερικα δευτερολεπτα . . Τι να πω.. Ισως να ειναι θεμα! Κανε μια επαναφορα και αν δε δεις φως επικοινωνησε με αυτους που το αγορασες να στο αλλαξουν!

Πώς εξηγείται το να υπάρχουν σχεδόν τα ίδια ποσοστά και τελείως διαφορετικές ώρες χρήσης; Edited by stavrosspil

Ειναι απλο , με το κινητο σου κανεις πολυ συγκεκριμμενη χρηση οποτε ειτε το δουλευεις 4 ωρες ειτε 24 ωρες το ποσοστο χρησης της οθονης πχ ειναι το ιδιο.
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Ειναι απλο , με το κινητο σου κανεις πολυ συγκεκριμμενη χρηση οποτε ειτε το δουλευεις 4 ωρες ειτε 24 ωρες το ποσοστο χρησης της οθονης πχ ειναι το ιδιο.

Αυτό που με προβληματίζει είναι η ώρα της οθόνης. Έχει απόκλιση 1 ώρα και 20 λεπτά με το ποσοστό των εφαρμογών να είναι το ίδιο... Αυτό σημαίνει πως όποτε θέλει μου χαρίζει και 1,5 περίπου ώρα? :p

Αλλη φωτεινοτητα οθονης, αλλη ποιοτητα σηματος, αλλα wakelocks.... ειναι πολλα :)

Το GPS πάντως χωρίς ντερνέτι ειναι για τα μπάζα :p Κάνει να κλειδώσει 10 χρόνια. Με σύνδεση στο δίκτυο τσακ μπαμ σε 2 δεύτερα.

Διαφωνω εντελως... Ρωμη (που προφανως ειχα κλειστα δεδομενα+αλλη χωρα) την πρωτη φορα εκανε (με ελαφρα συννεφια) 2 περιπου λεπτα.... μια βδομαδα δεν εκανε πανω απο 10 δευτερα και αυτο με συννεφια πολυ ;)

• The title was changed to LG Optimus G (E975)