SpecialMan Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 1d 5h 20' με 2:17h οθόνη και 43% υπολοιπο μπαταρίας.. Με 3G ανοιχτο ολες αυτες τις ωρες ; Με ποσες ωρες ομιλια ; Η φωτεινοτητα σε τι ποσοστο ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 παιδια παιζει κανεις σας clash of clans?το παιζω και μου ρουφαει την μπαταρια και δεν ξερω αν ειναι θεμα κινητου η παιχνιδιου..επισης πως μπορω να απενεργοποιησω εφαρμογες που τρωνε μπαταρια χωρις να ειμαι ροοτ? το game είναι. ρουφάει την μπαταρία όπως εγώ την λεμονίτα μια αυγουστιάτικη μέρα. απλά βάλε τους builders να κάνουν δουλειά κλείσε το , και ξανάνοιξε το πιο μετά ;) όσον αφορά το άλλο , γιατί δεν το ροοταρεις? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l_kostas Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 το game είναι. ρουφάει την μπαταρία όπως εγώ την λεμονίτα μια αυγουστιάτικη μέρα. απλά βάλε τους builders να κάνουν δουλειά κλείσε το , και ξανάνοιξε το πιο μετά ;) όσον αφορά το άλλο , γιατί δεν το ροοταρεις? εε ειπα να μην το ροοταρω γιατι ετσι.. :p χωρις ροοτ δεν εχω ελπιδα να σωσω μπαταρια?με ροοτ εννοεις για να κανω το greenify?δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτη η εφαρμογη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Δεν πειράζει, βάλε την, επέλεξε σχεδόν τα πάντα και εισαι καλα :Ρ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 Γενικά έχει βάλει κανείς το τελευταίο update και αν ναι τι διαφορές υπάρχουν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. December 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2013 εε ειπα να μην το ροοταρω γιατι ετσι.. :p χωρις ροοτ δεν εχω ελπιδα να σωσω μπαταρια?με ροοτ εννοεις για να κανω το greenify?δεν εχω καταλαβει πως δουλευει αυτη η εφαρμογη.. To greenify ειναι κυριως για τη μνημη. Κλεινει τα προγραμματα που επιλεγεις εσυ και δεν ξανανοιγουν παρα μονο αν ανοιξεις εσυ ο ιδιος τις εφαρμογες. Κατι τετοιο λοιπον βοηθαει στο να εχεις παντα διαθεσιμη ram αλλα το optimus G δεν εχει αναγκη απο ram. Κατα μια εννοια μπορει να βοηθαει και λιγο στην μπαταρια απο την αποψη οτι δεν τρεχει στο background η εφαρμογη αλλα και παλι δεν εχεις μεγαλη καταναλωση απο αυτες. Αναλογα βεβαια με τις εφαρμογες που εχει ο καθενας. Κοιταξε με το gsam battery αν καταναλωνουν πολυ μπαταρια καποιες εφαρμογες και κρινε ο ιδιος. Ηδη ομως στο greenify εξεταζουν την εφαρμογη, σε beta σταδιο, να λειτουργει και χωρις root. Θα ειναι απο την 2.0 και μετα ετσι και βγει. Αρα μπορεις να περιμενεις αν δεν θελεις να το ρουταρεις. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MASTERX Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Το ρουτερ της wind πρέπει να είναι. Αν είναι το άσπρο το ZTE ZXV10. λευκο ειναι και βλεπω κωδικο ZXHN H108L.. παιζει και στα 2 μαγαζια να ειναι σχετικο; αν το εχουν πολλοι αυτο το προβλημα, πως και γινετι δουλεια με αυτα τα ρουτερ; παντως, μολις τωρα το εκανε παλι και βλεπω οτι με επανεκκινηση κινητου επανερχεται υπαρχει λυση; Edited December 24, 2013 by MASTERX Παράθεση Nobody is perfect.... And I'm... nobody!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Γενικά έχει βάλει κανείς το τελευταίο update και αν ναι τι διαφορές υπάρχουν ; Το έχω βάλει εγώ. Δεν είδα διαφορά εκτός του ότι μου έβαλε την εφαρμογή "παιχνίδια play" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το ρουτερ της wind πρέπει να είναι. Αν είναι το άσπρο το ZTE ZXV10. Εξαιρετικά πιθανό γιατί και εγώ με αυτό το σαρδελοκούτι έχω πολλά προβλήματα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Έκανα το update κι όντως κι εγώ δεν είδα διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Το update το κανετε ota ή απο pc?δε μου βγαζει τιιποτα. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τα router τις wind παιδιά είναι τραγικά.. Μην αγχώνεστε! Με το update τελικά τι έγινε σε όσους είναι rooted/unlocked? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Λοιπον μολις το πηρα. Δεν εχω εντυπωσεις σε κανα 2 μερες ισως.. Τα θετικα μεχρι στιγμης - Καλο ηχειο,ακους τον αλλον τι λεει-καθαρα ! - Ωραια οθονη. -Δεν δειχνει να μπουκωνει οπως το S 3 . - Σχετικα Ελαφρυ. Τα αρνητικα μεχρι στιγμης. - περιεργο πιασιμο,πολυ τετραγωνο ! -Δειχνει να σπαει με τα ματια μονο ( θελει θηκη σιγουρα !) Ο χρηστης makouin θα μου την δωσει σε λιγες μερες. Αυτα μεχρι στιγμης γιατι δεν προλαβα να κανω τιποτα !!! θελω κανα 5ωρο για να το σεταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Λοιπόν το έχω και εγώ, αφού δεν μου το έδωσε η Vodafone στα 129. Μεταχειρισμένο Ολλανδικό, έκανα την αναβάθμιση. Θέλω να ρωτήσω για ποιοτικά ακουστικά. Προτάσεις; Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Λοιπόν το έχω και εγώ, αφού δεν μου το έδωσε η Vodafone στα 129. Μεταχειρισμένο Ολλανδικό, έκανα την αναβάθμιση. Θέλω να ρωτήσω για ποιοτικά ακουστικά. Προτάσεις; Καλά Χριστούγεννα σε όλους. Φιλε οταν λες αναβαθμιση ; Τωρα το πηρα και δεν εχω ιδεα επι του θεματος !! ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 - περιεργο πιασιμο,πολυ τετραγωνο ! -Δειχνει να σπαει με τα ματια μονο ( θελει θηκη σιγουρα !) Ο χρηστης makouin θα μου την δωσει σε λιγες μερες. Χωρίς θήκη δεν κρατιέται. Είναι αδύνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Φιλε οταν λες αναβαθμιση ; Τωρα το πηρα και δεν εχω ιδεα επι του θεματος !! ;;; Τι χώρα προέλευσης είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μια χαρά κρατιέται χωρίς θήκη. Το 1 στο bumper έπεσε δύο φορές - Τίποτα Το 2 έπεσε δύο φορές χωρίς θήκη - τίποτα Το 3 μια φορά δυνατά - ένα μικρό σημαδακι στο νικελ στη γωνία Αν είναι να γίνει θρύψαλα μια συσκευή θα γίνει. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πέσει η συσκευή. Η θήκες πιο πολύ για τα σημάδια είναι. Αν πέσει "καλά" μια συσκευή δεν την σώζει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Τι χώρα προέλευσης είναι; Απο κωτσο ειναι αγορασμενο,αρα Ελληνικο ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Στα ολλανδικά - πολωνικά έρχεται η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Μια χαρά κρατιέται χωρίς θήκη. Το 1 στο bumper έπεσε δύο φορές - Τίποτα Το 2 έπεσε δύο φορές χωρίς θήκη - τίποτα Το 3 μια φορά δυνατά - ένα μικρό σημαδακι στο νικελ στη γωνία Αν είναι να γίνει θρύψαλα μια συσκευή θα γίνει. Ποτέ δεν ξέρεις πως θα πέσει η συσκευή. Η θήκες πιο πολύ για τα σημάδια είναι. Αν πέσει "καλά" μια συσκευή δεν την σώζει τίποτα. Αυτό λέω. Σου πέφτει από τα χέρια χωρίς θήκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Όχι ρε, δε γλιστράει τόσο. Τα γυαλιστερά πλαστικά γλιστράνε περισσότερο. Ειδικά τα γυαλιστερά polycarb των n9 και lumia γλιστράνε πολύ περισσότερο και λερώνουν πάρα πολύ χωρίς λόγο. Σίγουρα βέβαια το grip από raw-unpolished polycarbonate δεν το έχει. Τέτοιες θήκες βάζω σε πλαστικά κινητά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τα παράπονα για πιάσιμο του Ν8 πάντως δεν τα ακούω :p έπεφτε από το χέρι με τα μάτια (για τους άλλους, Εγω δεν είχα παράπονο :p) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Γλιστράει, γλιστράει... κι ας μην έχει σως =p Πέρα από το πολύ λεπτό πάχος της συσκευής, υποθέτω είναι και λίγο υποκειμενικό αναλόγως με το τι χέρια έχεις. Στα δικά μου -που σε καμία περίπτωση δεν τα λες μικρά- οι 4,7'' με δυσκολεύουν έτσι κι αλλιώς, κι όποτε επιχειρούσα να το χειριστώ με ένα χέρι μου δημιουργούσε τρομερή ανασφάλεια μη μου φύγει. Ακόμη κι όταν ήταν να το ακουμπήσω στο τραπέζι είχα πάντα το νου μου να το ακουμπήσω απαλά... πανέμορφο μεν, αλλά σε μένα τουλάχιστον δημιουργεί τρομερή ανασφάλεια το γυαλί στην πλάτη ρε γμτ. Ε από τότε που του έβαλα θήκη ξελάφρωσα εντελώς, ειδικά στο κράτημα άλλη αίσθηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Εγώ στο ένα χέρι έχω το G και στο άλλο το mod πάντα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts