ak1s Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι. Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή. forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44874388&postcount=36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 (edited) @wolf ναι, φαντάζομαι πως έχανε τις ρυθμίσεις μετά τις αναβαθμήσεις. Edited December 14, 2013 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία... παιζει... παντως νταξει, 2 ωρες οθονη κυριως ιντερνετ και παιχνιδια (κατα 95%) και ηταν 49%... eco ποτε δε βαζω :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Κι εμένα το είχε κανει κάποια στιγμη το θέμα με τη φωτεινότητα. Με το τρίτο factory reset εφτιαξε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μετα τα προβληματα που περιεγραψα το κινητο απο το service του eshop πηγε στην LG για να το δουν. Γαμωτο 10 ημερων κινητο και αντε να το αντικαταστησουν να παει στο διαολο αλλα να το ανοιξουν και να αλλαξουν οθονη ξερω γω.... Συνηθως ξερει κανεις τι γινεται με τη διαδικασια; Γιατί το πήγες στο μαγαζί? Live chat 7 μέρες τη βδομάδα έχει η lg. Μιλάς 10 λεπτά, την επόμενη έρχεται στο παίρνει δωρεάν με κούριερ και σε 3 4 μέρες το έχεις πίσω με κούριερ πάλι δωρεάν. Από το eshop που το πήρες έπρεπε να ζητήσεις καινούργιο στα πλαίσια του doa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pepe1 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Στα 299.50 και σε 18 άτοκες δόσεις σε κότσο και electro... Τελευταία κομμάτια...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 15 τουλάχιστον είναι κανονικά. Τώρα πόσο δίνει ο καθένας στην Ελλάδα.. Ο Χριστός και η μάνα του.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexclone Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Και πάνω που πωρωθήκαμε προχτές, όταν μάθαμε πως το LG Optimus G, αναβαθμίζεται σε*Android 4.4 KitKat στην Εσθονία, έρχεται η LG της Εσθονίας για να το διαψεύσει, αναφέροντας πως η αναβάθμιση θα φέρει υποστήριξη σε 4G για τα δίκτυα της χώρας και όχι Android 4.4 KitKat. Το μήνυμα λέει πως η LG Estonia απολογείται για την λάθος ή ασαφή ενημέρωση. http://techmaniacs.gr/lg-optimus-g-not-getting-kitkat/ http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Μάλλον τα νέα δεν είναι και τόσο καλά....δυστυχώς. http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335 Σε λιγο θα αρχισω να φοβαμαι μην το υποβαθμισει κιολας.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τόσα χρόνια ίδια είναι η LG σε θέμα αναβαθμίσεων, γιατί περιμένετε ν αλλάξει τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Νεο ρεκορ σημερα!Καθε μερα και χειροτερα!με 60% φωτεινοτητα και 100% browsing φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα! Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Τόσα χρόνια ίδια είναι η LG σε θέμα αναβαθμίσεων, γιατί περιμένετε ν αλλάξει τώρα; Οταν κατι,σε καποιον τομεα αλλαζει προς το καλυτερο δεν εχεις μια κρυφη ελπιδα μηπως αλλαξουν και αλλα πραγματα προς το καλυτερο;;; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thannasoubas Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδες ενδιαφερεται κανεις για optimus g αγορασμενο απο kaisershop τον ιουλιο με δυο μηνες χρησης ομως μονο;ειναι σε αριστη κατασταση με εγγυηση θηκες κτλ,εχω βρει αγοραστη αλλα ειναι μακρυα,οποιος μπορει να ερθει γλυφαδα τελικη τιμη 230.ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Καλησπέρα, μια βοήθεια μιας και με το android και με το κινητό είναι πολύ φρέσκια η γνωριμία μας... Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα κανονικά led notification για όλα (μέιλ, sms κλπ) αλλά πλέον πέρα από τον ήχο ειδοποίησης το led δεν μου δίνει ένδειξη. Δεν θυμάμαι να πείραξα στα μενού κάτι ώστε ξαφνικά να σταματήσει η ένδειξη. Αλλά και λογικά δεν είναι θέμα hardware διότι στην φόρτιση δουλεύει/ανάβει κανονικά κόκκινο/πράσινο. Στο μενού notification flash όλα τα έχω τσεκαρισμένα, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να μου διαφεύγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και... εμενα παιδια μου χανει που και που την ρυθμιση για αναφορα παραδοσης :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hurin Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εμένα μου απενεργοποιεί την ανανέωση του GMail :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Παιδιά υπάρχει καμία θήκη εκτός από bumper που να μην εμποδίζει τον ήχο από το ηχείο όταν το κινητό ακουμπάει σε επιφάνεια; Φαντάζομαι οτι για να μη συμβαίνει αυτό θα πρέπει να έχει κάποια κυρτότητα. Πήρα αυτή από πλαίσιο http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm αλλά ο ήχος ακούγεται επιεικώς απαράδεκτος.. Σαν τελευταία επιλογή βρήκα αυτό: http://www.ebay.com/itm/LG-Original-OPTIMUS-G-Bumper-Case-Black-/181256806879?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2a33bf61df αλλά φοβάμαι οτι αν πέσει σε τραχεια επιφάνεια αντίο ζωή..! :worry: Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγω λεω να χτυπησω αυτη http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11838 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Εγω λεω να χτυπησω αυτη http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=11838 η συγκεκριμένη εχει 3.5Ε στο ebay http://www.ebay.com/itm/Imak-Ultra-Slim-Crystal-Clear-Style-Hard-Case-Cover-Shell-For-LG-E975-Optimus-G-/221276431013?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item33851a62a5 και μας την πουλάνε εδώ χρυσάφι Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Σωστο αλλα δεν παιζει πιστωτικη οποτε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται να εχεις πιστωτικη για να εχεις paypal.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και... Ευχαριστώ, έπιασε :) Τώρα γιατί κάτι τόσο απλό δεν σκέφτηκα να το δοκιμάσω πιο πριν, ένας θεός το ξέρει... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ak1s Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 δεν χρειάζεται να εχεις πιστωτικη για να εχεις paypal.. Και πως βαζεις λευτα στο λογαριασμο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 εγω προσωπικα χρεωστικη καρτα visa εχω στη πειραιως. γινεται κανονικα με χρεωστικες καρτες αλλα και με prepaid. απλα συνδεεις τον λογαριασμο σου με το paypal κι αυτο ειναι. βαζεις λεφτα στη τραπεζα και τα βλέπει το paypal κατευθείαν. για να παρακολουθεις ανα πασα στιγμη τι γινεται με τις συναλλαγες σου βοηθαει πολύ το e-banking Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts