Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα παρατήρησα ο,τι τα SMS τα στέλνει διπλά και τριπλά. Επίσης το ίδιο συμβαίνει και σε κάποια SMS που λαμβάνω. Τι είναι πάλι ετούτο; Μου φαίνεται θα αρχίζω να ξεκλειδώνω bootloaders για να αρχίσει το πανηγύρι.

Αλήθεια πως γυρνάμε πάλι πίσω σε ελληνικό full stock; Έτσι όπως το πήραμε δηλαδή.

forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44874388&postcount=36

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φωτεινότητα γύρω στο 30-35, καμία αλλη ρύθμιση αλλά 3Γ είχε φουλ, και καλό 4ρι για λίγο... πάντως μόλις το έκλεισα από το 62 πήγε 64 :Ρ

πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία...

πρέπει να παίζει τρομερό ρόλο η φωτεινότητα...από 62% την κατέβασα στο 35% και με 20 λεπτά browsing έμεινε σταθερή στο 16%! eco χρησιμοποιείς; γτ μόνο σήμερα το έκλεισα και ειδικά σήμερα μου έφαγε τρελή μπαταρία...

παιζει... παντως νταξει, 2 ωρες οθονη κυριως ιντερνετ και παιχνιδια (κατα 95%) και ηταν 49%... eco ποτε δε βαζω :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μετα τα προβληματα που περιεγραψα το κινητο απο το service του eshop πηγε στην LG για να το δουν.

Γαμωτο 10 ημερων κινητο και αντε να το αντικαταστησουν να παει στο διαολο αλλα να το ανοιξουν και να αλλαξουν οθονη ξερω γω....

Συνηθως ξερει κανεις τι γινεται με τη διαδικασια;

Γιατί το πήγες στο μαγαζί?

Live chat 7 μέρες τη βδομάδα έχει η lg. Μιλάς 10 λεπτά, την επόμενη έρχεται στο παίρνει δωρεάν με κούριερ και σε 3 4 μέρες το έχεις πίσω με κούριερ πάλι δωρεάν.

Από το eshop που το πήρες έπρεπε να ζητήσεις καινούργιο στα πλαίσια του doa.

Και πάνω που πωρωθήκαμε προχτές, όταν μάθαμε πως το LG Optimus G, αναβαθμίζεται σε*Android 4.4 KitKat στην Εσθονία, έρχεται η LG της Εσθονίας για να το διαψεύσει, αναφέροντας πως η αναβάθμιση θα φέρει υποστήριξη σε 4G για τα δίκτυα της χώρας και όχι Android 4.4 KitKat. Το μήνυμα λέει πως η LG Estonia απολογείται για την λάθος ή ασαφή ενημέρωση.

http://techmaniacs.gr/lg-optimus-g-not-getting-kitkat/

http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335

Μάλλον τα νέα δεν είναι και τόσο καλά....δυστυχώς.

http://www.phonearena.com/news/LG-Optimus-G-not-getting-KitKat-in-Estonia_id50335

Σε λιγο θα αρχισω να φοβαμαι μην το υποβαθμισει κιολας....

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Νεο ρεκορ σημερα!Καθε μερα και χειροτερα!με 60% φωτεινοτητα και 100% browsing φτασαμε σε αυτο το αποτελεσμα!

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Τόσα χρόνια ίδια είναι η LG σε θέμα αναβαθμίσεων, γιατί περιμένετε ν αλλάξει τώρα;

Οταν κατι,σε καποιον τομεα αλλαζει προς το καλυτερο δεν εχεις μια κρυφη ελπιδα μηπως αλλαξουν και αλλα πραγματα προς το καλυτερο;;;

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Παιδες ενδιαφερεται κανεις για optimus g αγορασμενο απο kaisershop τον ιουλιο με δυο μηνες χρησης ομως μονο;ειναι σε αριστη κατασταση με εγγυηση θηκες κτλ,εχω βρει αγοραστη αλλα ειναι μακρυα,οποιος μπορει να ερθει γλυφαδα τελικη τιμη 230.ευχαριστω πολυ!

Καλησπέρα, μια βοήθεια μιας και με το android και με το κινητό είναι πολύ φρέσκια η γνωριμία μας...

Μέχρι πριν λίγες μέρες είχα κανονικά led notification για όλα (μέιλ, sms κλπ) αλλά πλέον πέρα από τον ήχο ειδοποίησης το led δεν μου δίνει ένδειξη. Δεν θυμάμαι να πείραξα στα μενού κάτι ώστε ξαφνικά να σταματήσει η ένδειξη. Αλλά και λογικά δεν είναι θέμα hardware διότι στην φόρτιση δουλεύει/ανάβει κανονικά κόκκινο/πράσινο.

Στο μενού notification flash όλα τα έχω τσεκαρισμένα, υπάρχει κάτι άλλο που μπορεί να μου διαφεύγει?

βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και...

εμενα παιδια μου χανει που και που την ρυθμιση για αναφορα παραδοσης :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά υπάρχει καμία θήκη εκτός από bumper που να μην εμποδίζει τον ήχο από το ηχείο όταν το κινητό ακουμπάει σε επιφάνεια;

Φαντάζομαι οτι για να μη συμβαίνει αυτό θα πρέπει να έχει κάποια κυρτότητα.

Πήρα αυτή από πλαίσιο

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-LG-Optimus-G-Black.htm

αλλά ο ήχος ακούγεται επιεικώς απαράδεκτος..

Σαν τελευταία επιλογή βρήκα αυτό:

http://www.ebay.com/itm/LG-Original-OPTIMUS-G-Bumper-Case-Black-/181256806879?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item2a33bf61df

αλλά φοβάμαι οτι αν πέσει σε τραχεια επιφάνεια αντίο ζωή..! :worry:

Τι λέτε;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

δεν χρειάζεται να εχεις πιστωτικη για να εχεις paypal..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

βγαλε την επιλογη και ξαναβαλτην, κανε και καμια επανεκινηση μπας και...

Ευχαριστώ, έπιασε :) Τώρα γιατί κάτι τόσο απλό δεν σκέφτηκα να το δοκιμάσω πιο πριν, ένας θεός το ξέρει... :lol:

εγω προσωπικα χρεωστικη καρτα visa εχω στη πειραιως. γινεται κανονικα με χρεωστικες καρτες αλλα και με prepaid. απλα συνδεεις τον λογαριασμο σου με το paypal κι αυτο ειναι. βαζεις λεφτα στη τραπεζα και τα βλέπει το paypal κατευθείαν. για να παρακολουθεις ανα πασα στιγμη τι γινεται με τις συναλλαγες σου βοηθαει πολύ το e-banking

- Oneplus 12

• The title was changed to LG Optimus G (E975)