hasiotis_john Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Τα πλαστικά του ε;; :lol: Για κομψή θήκη παιδιά πάρτε το bumper της lg. Ε καλά!:lol: Εννοώ τα λίγα που φαίνονται! Πως κάνεις έτσι!! Και γω το bumper έβαλα στο μάτι φίλε! Πολύ κομψό...;) Εδιτ ... φίλε Πασχάλη, σ' ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά είμαι Χανιά! Βρες κάποιον πιο κοντά! Είσαι ωραίος πάντως!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εγω το πρωι εβαλα την 4.4 και μολις πριν λιγο ξαναφλασαρα την μαμα 10H... χαλια καμερα στην 4.4 και 2-3 αλλα πραγματακια αισθητικα που προσωπικα με αφησαν αδιαφορο... φλασαρα και team acylum cyanogen mod αλλα την ξηλωσα και αυτην :p σε αυτο το κινητο πιστευω η μαμα ρομ ειναι η καλυτερη απο ολες τις μεριες :) Μπορώ να έχω ένα λινκ από της οδηγίες που ακολούθησες για να περάσεις την 10Η από custom rom; Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το bumber πού το βρίσκουμε; Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Σου χαρίζω αυτή http://www.ebay.com/itm/111090677372?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Μπορεις να μου κανεις μια χαρη; Να βγαλεις μια φωτο το κινητο με τη θηκη αυτην αλλα απο μπροστα; Δεν θελω θηκες που πανε πιο ψηλα απο το επιπεδο της οθονης , μου χαλανε την εμπειρια χρησης :P Εσεις που το εχετε καιρο κανει πουθενα σημαδια το τηλεφωνο; Γιατι εκτος απο μπροστα αν δεν κανω λαθος και το πισω καλυμμα ειναι gorilla glass 2. Γιατι να χρειαζεται θηκη και να μεγαλωνουμε το τηλ αν δεν χαρασσεται; To νικελ πλαστικο περιμετρικα της οθονης ευκολα σημαδευεται. Εγω το εχω γυμνο και εχω δυο σημαδακια στο νικελ αυτο και δυο ποοοολυ ψιλες ποοοοολυ ελαφριες χαρακιες στην οθονη αλλα αυτα τα εχω απο την εποχη που του ειχα θηκες και για αυτο τις εβγαλα. Το πιο ενοχλητικο ειναι οτι ακουμπαει η καμερα οπου το αφηνεις. Το gorilla glass εγω δεν το εχω σε υποληψη, οτι οκ προστατευει αλλα οχι οσο λενε. Ο μονος φοβος που εχω ειναι να μην μου πεσει αλλα εχω δει πολλα βιντεο που το πετανε κατω και δεν σπαει, αυτο βεβαια δεν με κανει να κοιμαμαι ησυχος. Το πηρα σχετικα φτηνα, δεν θελω να το αλλαξω και θελω να το χαρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το gg σπάει πανεύκολα όπως σπανε ολα :p Επίσης μπορεί να μην χαράζεται με μαχαίρια και πριονια, αλλά με σκόνη και άμμο γίνονται κανονικά γρατσουνιές. Το bumper εγω το πήρα από ebay στα 16€. Οπότε αν υπάρχει σε κάποιο μαγαζί θα έχει ~30€ λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Και εγώ από σήμερα στην παρέα! Σας παρακολουθώ βέβαια εδώ και μήνες καθότι η συσκευή ήταν αντικείμενο πόθου. Άργησα να την αποκτήσω διότι περίμενα να δω το "2" από μπροστά στην τιμή, τελικά την πήρα στην εξευτελιστική τιμή της Vodafone! Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής εκτός από το σήμα του wifi, το οποίο είναι αρκετά αδύναμο. Δεν νομίζω να είναι θέμα router, το iPad μου έχει φουλ σήμα, έπαιξα και με τα κανάλια χωρίς να δω βελτίωση. Ενδεχομένως να πρόκειται για ελάττωμα της συγκεκριμένης παρτίδας που έδωσε η Vodafone, γι' αυτό ίσως ήταν και ένας λόγος που πούλησαν σε αυτή την τιμή χώμα. Περιμένω feedback και από τους υπόλοιπους καινούργιους κατόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Μπορεις να μου κανεις μια χαρη; Να βγαλεις μια φωτο το κινητο με τη θηκη αυτην αλλα απο μπροστα; Δεν θελω θηκες που πανε πιο ψηλα απο το επιπεδο της οθονης , μου χαλανε την εμπειρια χρησης :P Ναι πως, μισό να πιάσω τη φωτογραφική :lol: Με τρόλλαρε η βόντα και από ό,τι φαίνεται δεν θα παραλάβω, πρόλαβα να παραγγείλω θήκη όμως μη χάσω Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ουπς , σορρυ, δεν ηξερα. Μπορεις αν θες να βαλεις και εσυ μια αγγελια και να το ζητας στα 129 οπως κανουν και τοσοι αλλοι :P Υ.Γ. Δεν θελω να παιξω με τον πονο σου αλλα τα παληκαρια που ζητανε αυτο το πραγμα στις αγγελιες τα εχουν πραγματικα χαμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) .......................................... Edited November 7, 2013 by PaSxaLiS_OmniaII Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση rocobloco. Ποια έκδοση Framaroot να κατεβάσω? Επίσης ένας τύπος στο XDA ισχυρίζεται πως μπορείς να κρατήσεις τα καλούδια της official και να εχεις τα extra της CM ROM. Δείτε εδώ στο XDA Την τελευταία έκδοση θα κατεβάσεις. Όσο για το σύνδεσμο στο XDA, Ναι για να το γράφει γίνεται, δεν αλλάζει η Rom αλλά παίρνει κάποια χαρακτηριστικά από τις αναγραφόμμενες ROM, για να το κανείς θέλει λογικά να εχεις ξεκλειδώσει το bootloader. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλησπερα σε ολους... ειμαι απο σημερα νεος κατοχος του κινητου... πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες... εχω μια απορια... πως μπορω να δω το τηλεφωνο σαν σκληρο δισκο για να περασω αρχεια και φωτογραφιες? μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το led δεν έχει παραμετροποίηση με την stock έκδοση της LG, στην kitkat?? :) Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 καλησπερα σε ολους... ειμαι απο σημερα νεος κατοχος του κινητου... πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες... εχω μια απορια... πως μπορω να δω το τηλεφωνο σαν σκληρο δισκο για να περασω αρχεια και φωτογραφιες? μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος? Βαλε το με usb στον υπολογιστη σου και θα σου βγαλει ενα μενου πανω στη μπαρα πατα εκει και μετα επελεξε MTP Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το εκανα αλλα δε το βλεπει...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 το εκανα αλλα δε το βλεπει...! Οταν το συνδεεις βγαζει το εικονιδιο στο κινητο και στο pc οτι κατι ενωσες; Εχει και μια επιλογη να βαλει τους οδηγους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Το κάνει αυτό αλλά για κάποιο λόγο δεν κάνει μάλλον εγκατάσταση. Πως θα την κάνω χειροκίνητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Για βαλε μια το driver απο εδω http://www.lg.com/sg/support-mobile/lg-Optimus-G-LG-E975 και το pc suite αν το θες ειναι εδω http://www.lg.com/sg/support-mobile/lg-Optimus-G-LG-E975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnskordas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω άμεσα. Το δοκιμασα και λειτουργησε κατεβαζοντας και κανοντας εγκατασταση.. Ευχαριστω πολυ ! Edited November 6, 2013 by johnskordas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Στην πλατη που εχει το αυτοκολλητο με το ιμει εχει ζελατινα το κινητο ? Το νεξους 4 ειχε εδω δεν μπορω να καταλαβω Edited November 6, 2013 by manwlis77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 (edited) Καλως ηρθα στην παρεα των κατοχων του LG G ! Υπεροχο ειναι παιδια! Θελω μια βοηθεια, ως προς το ποια θηκη να επιλεξω για το κινητο. Θελω μια που να το προστατευει αρκετα, με τα πλαινα να εχουν περιθωριο ωστε να μη βρισκει στην οθονη αν πεσει με "τα μουτρα" . Πειτε μου σας παρακαλω, εσεις με ποιες θηκες το ντυσατε το κουκλακι μας :D Θηκες mercury. Πολυ ευχαριστημενος Ελαχιστα εχει περιθωριο στα πλαινα παντως... Edited November 6, 2013 by venoos Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Link?.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Link?.......... http://www.ebay.com/itm/LG-OPTIMUS-G-E975-GSM-MERCURY-TPU-JELLY-GEL-RUBBER-SILICON-GUARD-SKIN-CASE-COVER-/111030890418?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item19d9f4efb2 Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ πήρα μια Sentio από το Πλαίσιο και μου αρέσει αρκετά. Δίνει στο κινητό όγκο ώστε να κάθεται καλύτερα στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 εχε το κινητο τελικα μεμβρανη στην πλατη απο το εργοστσιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Εγώ πήρα μια Sentio από το Πλαίσιο και μου αρέσει αρκετά. Δίνει στο κινητό όγκο ώστε να κάθεται καλύτερα στο χέρι. Βρε καλως τον!! Νομιζα οτι ειχες αποσυρθει απο το στιβο των smarts. Καλοριζικο bomber!:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts