gpou Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 με τη ρυθμιση wifi always on δεν θα χανεις τιποτα αλλα καιει μπαταρια. Εγω εχω ανοιχτα μονιμως data και wifi και ερχεται η ειδοποιηση στην ωρα της. Αν δεν κάνω λάθος, το wifi always on κάνει οικονομία σε μπαταρία και συνίσταται να είναι πάντα έτσι. ;) Αλλιώς αναγκάζεται να το ανοιγοκλείνει κατά βούληση, πράγμα πιο ενεργοβόρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Αν δεν κάνω λάθος, το wifi always on κάνει οικονομία σε μπαταρία και συνίσταται να είναι πάντα έτσι. ;) Αλλιώς αναγκάζεται να το ανοιγοκλείνει κατά βούληση, πράγμα πιο ενεργοβόρο. Με προλαβες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yonah Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παλικάρια να ενημερώσω οτι τελικά για το Android OS service που είχα καθώς και το mediaserver που μου τρώγανε μπαταρία αμφότερα βρήκα τι έφταιγε. Είχα ένα βλαμμένο widget της vodafone cz για να μου δείχνει data credit info κλπ, και αυτό προκαλούσε τα wakelocks. Πήρε πόδι, λοιπόν, και όλα καλά όλα ανθηρά. Ευχαριστώ για τις συμβουλες, i love you κάργα :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια στην πατρα με ενεροποιημενο το 4g μου δειχνει 3g και ενιοτε Η. Κάνω κάτι λάθος ή δεν εχει 4g η πατρα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Παιδια στην πατρα με ενεροποιημενο το 4g μου δειχνει 3g και ενιοτε Η. Κάνω κάτι λάθος ή δεν εχει 4g η πατρα;; Αν κατάλαβα καλά έχεις ενεργοποιήσει το 4G στο κινητό σου. Κοσμοτέ έχεις ή βόνταφον; Έχεις πάρει την εταιρεία να σου ενεργοποιήσει το 4G στην σύνδεση σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) cosmote, επικοινωνησα με εταιρια και εκαναν ενεργοποιηση εδω και 10 ημερες αλλα εκει που ημουν δεν ερχεται ουτε ο χαρος φαντασου το 4g. ηρθα λοιπον πατρα αυτες τις ημερες, δοκιμαζω αλλα τιποτα... συνδεσιμοτητα και δικτυα/δικτυα κινητης/λειτουργια δικτυου/ τσεκαρισμενο τοαυτοματοGSM/WCDMA/LTE. κανω κατι αλλο; εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα εννοειται... Edited October 25, 2013 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 cosmote, επικοινωνησα με εταιρια και εκαναν ενεργοποιηση εδω και 10 ημερες αλλα εκει που ημουν δεν ερχεται ουτε ο χαρος φαντασου το 4g. ηρθα λοιπον πατρα αυτες τις ημερες, δοκιμαζω αλλα τιποτα... Φανταζομαι στην λειτουργια δικτυου σου βγαζει επιλογη gsm/wcdma/lte? Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ναι παιδια συμπληρωσα μετα το μνμα μου με οσο το δυνατον ολα τα δεδομενα για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα των ρυθμισεων που εχω στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Πάτρα έχω κανονικά 4G cosmote εδώ και μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 ναι παιδια συμπληρωσα μετα το μνμα μου με οσο το δυνατον ολα τα δεδομενα για να εχετε ολοκληρωμενη εικονα των ρυθμισεων που εχω στο κινητο. Οχι.θεωρω πως εχει 4g η πατρα.επρεπε ναχεις 4g (κατω απο αυτο το μενου που περιγραφεις υπαρχει ενα κουτακι που ειναι για χρηση μονο 2g δικτυων-δεν το τικαρουμε αυτο) .δε μπορω να καταλαβω τι φταιει. Σωστα ταχεις κανει ολα... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 cosmote, επικοινωνησα με εταιρια και εκαναν ενεργοποιηση εδω και 10 ημερες αλλα εκει που ημουν δεν ερχεται ουτε ο χαρος φαντασου το 4g. ηρθα λοιπον πατρα αυτες τις ημερες, δοκιμαζω αλλα τιποτα... συνδεσιμοτητα και δικτυα/δικτυα κινητης/λειτουργια δικτυου/ τσεκαρισμενο τοαυτοματοGSM/WCDMA/LTE. κανω κατι αλλο; εχω ενεργοποιημενα τα δεδομενα εννοειται... Μήπως έχεις κομμένη κάρτα σιμ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 όταν το αγορασα άλλαξα την παλια μου κάρτα σε νεα κάρτα sim για 4g αλλά ήταν κανονικη και την εκοψα. Λές να φταίει αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 με τη ρυθμιση wifi always on δεν θα χανεις τιποτα αλλα καιει μπαταρια. Εγω εχω ανοιχτα μονιμως data και wifi και ερχεται η ειδοποιηση στην ωρα της. ετσι το εχω :/ κοιτα, mail οντως ερχεται αμεσως! παρατηρω οτι μονο στο Twitter εχει θεμα... τωρα ειμαι καλα :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 όταν το αγορασα άλλαξα την παλια μου κάρτα σε νεα κάρτα sim για 4g αλλά ήταν κανονικη και την εκοψα. Λές να φταίει αυτό;; Υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να φταίει αυτό...καλού κακού άντε αύριο σε ένα ΓΕΡΜΑΝΟ να πάρεις μια κανονική mini sim... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pladel19 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παιδιά καλημέρα θα ήθελα να σας ρωτήσω άμα έχετε συναντήσει και εσείς το ίδιο πρόβλημα. Ξεκινάω να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας΅με το LG SUITE και μου κολάει στο 29%. Το έχετε ξανά συναντήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 μολις εκανα ενα κανονικα.... κανε με την εσωτερικη εφαρμογη :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 ok παιδια ολα οκ. ηταν η καρτα. τωρα εχω 4g,. ασχετο αλλα εκει κοντα ηταν και το πλαισιο και αγορασα το sony sbh50. συνεργαζεται αψογα με το κινητο μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση στο ράδιο? Εμένα μου κάνει αρκετά παράσιτα σε πολλούς σταθμούς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση στο ράδιο? Εμένα μου κάνει αρκετά παράσιτα σε πολλούς σταθμούς... Δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα. Μήπως στην περιοχή που ήσουν δεν πιάνει καλά ο σταθμός που άκουγες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εχω εγκαταστησει το προγραμμα "προηγμενη διαχειριση εφαρμογων". Βοηθάει στην εξοικονομηση της μπαταριας? Ειναι γενικα χρησιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Είστε ευχαριστημένοι από την απόδοση στο ράδιο? Εμένα μου κάνει αρκετά παράσιτα σε πολλούς σταθμούς... τα μαμα-ακουστικα θα ειναι :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 τα μαμα-ακουστικα θα ειναι :p Η μόνη απογοήτευση από αυτό το κινητό. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnik1 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το πρόβλημα που είχα με την σύνδεση δεδομένων (μπλόκαρε και ήθελε επανεκκίνηση για να συνδεθεί) εξαφανίστηκε από μόνο του ως δια μαγείας. Την τελευταία εβδομάδα (χτύπα ξύλο) δεν μου έχει παρουσιαστεί ούτε μια φορά, ενώ πριν το πρόβλημα ήταν σχεδόν καθημερινό. Δεν ξέρω τι έγινε και έφτιαξε από μόνο του, ελπίζω να μην επανέλθει. Συνεχίζω βέβαια να έχω την 10d και να μην μου βγάζει την αναβάθμιση σε 10H και επίσης δεν έχω LTE, αλλά αν δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Προς όσους έχουν πολωνικό κινητο (jpsih και Shaggy και όποιον αλλον): Παιδιά εσείς έχετε LTE (με cosmote)? και ποια έκδοση έχετε, την 10D ή την 10H? (από Procordia μου είχαν πει ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν παίρνω την αναβάθμιση σε 10H και αν θέλω να περάσω από εκεί ή να το στείλω). Σκέφτομαι να του φλασάρω την 10Η μέσω KDZ, αλλά επειδή αφ'ενός δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης και αφ'ετέρου το κινητό λειτουργεί κατά τα άλλα (πλέον) απροβλημάτιστα, διστάζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Το πρόβλημα που είχα με την σύνδεση δεδομένων (μπλόκαρε και ήθελε επανεκκίνηση για να συνδεθεί) εξαφανίστηκε από μόνο του ως δια μαγείας. Την τελευταία εβδομάδα (χτύπα ξύλο) δεν μου έχει παρουσιαστεί ούτε μια φορά, ενώ πριν το πρόβλημα ήταν σχεδόν καθημερινό. Δεν ξέρω τι έγινε και έφτιαξε από μόνο του, ελπίζω να μην επανέλθει. Συνεχίζω βέβαια να έχω την 10d και να μην μου βγάζει την αναβάθμιση σε 10H και επίσης δεν έχω LTE, αλλά αν δεν έχω πρόβλημα με τη σύνδεση, δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Προς όσους έχουν πολωνικό κινητο (jpsih και Shaggy και όποιον αλλον): Παιδιά εσείς έχετε LTE (με cosmote)? και ποια έκδοση έχετε, την 10D ή την 10H? (από Procordia μου είχαν πει ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί δεν παίρνω την αναβάθμιση σε 10H και αν θέλω να περάσω από εκεί ή να το στείλω). Σκέφτομαι να του φλασάρω την 10Η μέσω KDZ, αλλά επειδή αφ'ενός δεν είμαι ιδιαίτερα γνώστης και αφ'ετέρου το κινητό λειτουργεί κατά τα άλλα (πλέον) απροβλημάτιστα, διστάζω Μήπως κάποια εφαρμογή σου προκαλούσε το πρόβλημα και λύθηκε όταν την απεγκατέστησες? Πέρνα την μέσω KDZ άφοβα. Αν τα κάνεις όλα σωστά δεν έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς rom/kernel με double tap to unlock? Ψάχνω στο xda, νομίζω βρήκα μερικές, αλλά κανείς δεν το γράφει στο description λες και δεν νοιάζει κανέναν..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts