Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό δεν είναι τηλέφωνο, είναι ανσασέρ. Από τα 315 στα 375 και από τα 320 στα 399...

Θα περάσει τα 400;;; και που θα σταματήσει;;;

Να το βάλουμε στο πάμε στοίχημα...!!!

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καπου επιασε το ματι μου για πρόβλημα γνωστό στο cc της κοτε, σε σχέση με τις νεες σιμ. Για πάρτε κανα τηλέφωνο και ρωτήστε.

για πες περισσοτερα.. το διαβασες καπου?

Υπαρχει καποιο προγραμμα/ρυθμιση ωστε να μην αναβει η οθονη οταν χτυπαει μηνυμα στο viber? Παραμονο να αναβει το λεντ;

Παντως η καταναλωση της μπαταριας στην περιοχη της λαρισας ειναι πολυ καλυτερη απ οτι στο Λιτοχωρο. Το δουλευω ολη μερα και ειμαι στο 68%.

Σκεφτομαι και να το αλλαξω για το g2 αλλα ειλικρινα δε μου παει η καρδια. Ειδικα ενω δεν υπαρχει ακομη ασφαλες δειγμα χρηστων (σε αριθμο) του g2.

Υπαρχει καποιο προγραμμα/ρυθμιση ωστε να μην αναβει η οθονη οταν χτυπαει μηνυμα στο viber? Παραμονο να αναβει το λεντ;

Παντως η καταναλωση της μπαταριας στην περιοχη της λαρισας ειναι πολυ καλυτερη απ οτι στο Λιτοχωρο. Το δουλευω ολη μερα και ειμαι στο 68%.

Σκεφτομαι και να το αλλαξω για το g2 αλλα ειλικρινα δε μου παει η καρδια. Ειδικα ενω δεν υπαρχει ακομη ασφαλες δειγμα χρηστων (σε αριθμο) του g2.

Για το Viber πήγαινε ρυθμίσεις και βρες αναδυομενο μήνυμα, όντως ενοχλητικό

Ναι δεν εννοω το αναδυόμενο, θέλω να μην αναβει καθολου η οθονη οταν ερχεται μηνυμα, η μονη ειδοποιηση ουσιαστικα να ειναι το led.

Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί δεν έχω LTE (εννοώ ούτε σαν επιλογή) παρά το ότι το έχω ενεργοποιήσει από Cosmote και η microsim είναι καινούργια?

Παίζει να φταίει ότι το κινητό είναι πολωνικό?

Αν ναι, τότε έχουν κάποιο δίκιο όσοι λένε για τα παραεισαγωγής (για τη δική μου περίπτωση όχι, γιατί ακόμα κι έτσι πάλι θα το έπαιρνα από skroutz, καθώς το LTE δεν μου είναι τόσο σημαντικό, αλλά σίγουρα είναι φάουλ).

Καμιά ιδέα?

Και εμένα το ίδιο με πολωνικό αλλά με κομμένη sim, μάλλον τα πολωνικά έχουν πρόβλημα.

Από Ομάδα Διαχείρισης: Απαγορεύονται οι υπογραφές εκτός των κανονισμών. Παρακαλώ προς συμμόρφωση σύμφωνα με τα ανωτέρω.

για πες περισσοτερα.. το διαβασες καπου?

Προσπαθώ να το βρω αλλά ξέρεις πως είναι αυτά. Οταν τα ψάχνεις δεν τα βρισκεις με τιποτα.

Σε φορουμ των Σαμμυ έχει γραφτεί αρκετά, για ενα θέμα με τις καινούργιες καρτες της κοσμοτε σε σχέση με το 4g.

Απ' οτι ειχα διαβάσει, μιλουσαν με το cc της κοτε, το κάνανε και ενα ρισταρτ και μετά ηταν όλα οκ. Δεν χάνεις και τίποτα να κάνεις ένα τηλέφωνο για να ρωτήσεις.

Αυτο όμως ισχύει για τις νέες κάρτες. Οχι τις παλιότερες.

Τι να πω παντως, παραξενευομαι γιατι και τα 2 που ειχα εγω δεν ειχαν κανένα θέμα με το 4g και γραφανε και κάτι 35αρια και 36αρια DL.:p

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Τελικά παιδιά μου έχει σπάσει τα νεύρα η αναβάθμιση έχω κάνει uninstall το root μέσω framaroot και έχω βγάλει και το busybox. Παρόλα αυτά στην διαδικασία εγκατάστασης μου βγάζει μήνυμα σφάλματος. Τι στον κόρακα φταίει??

Κανε την μέσω pc

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

:confused: Sorry άλλα τέτοιες φωτογραφίες με το S3 δεν έβγαζα...

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την κάμερα... ένας λόγος που δεν θα άλλαζα το κινητό είναι η κάμερά του.-

Το ξαναλεώ για άλλη μια φορά. Το G είναι το πιο συγκλονιστικό κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου και κάθε φορά με εκπλήσσει ευχάριστα.

Χμμ δεν έχεις δίκιο...:) για να αναδείξει το νερό πήγε τη φωτεινότητα του βουνού και του ουρανού στο Θεό..

Και επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την κάμερα... ένας λόγος που δεν θα άλλαζα το κινητό είναι η κάμερά του.-

Το ξαναλεώ για άλλη μια φορά. Το G είναι το πιο συγκλονιστικό κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου και κάθε φορά με εκπλήσσει ευχάριστα.

Πραγματικά πάρα πολύ καλή φωτογραφία!:shock:

Αχ και να είχε OTG!!!!!!!!:cry:

Θα ήταν πραγματικά το τέλειο κινητό για μένα και δεν θα είχα κανένα λόγο να τα διώξω τα 2 μικρά μου!!!!

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

και αυτό το λες καλή camera? αντί να επεξεργαστεί ξεχωριστά φωτεινά σημεία και σκοτεινά δες τι έκανε με το βουνό? μπορεί camera να ει ναι καλή αλλά όχι και αλγόριθμοι που χρησιμοποιούνται από την lg....

Μήπως το s3 είχε συνέχεια σκόνες/δαχτυλιες πίσω στην κάμερα; Και πάλι όμως η φωτογραφία του θα ήταν εμφανέστατα ανώτερη.

Anyway τα έχουμε πει πολλές φορές αυτά για την κάμερα.

Καλή αλλά επίδοση συσκευής του 11 με το ζόρι. Software θέμα αλλά το αποτέλεσμα μετράει.

Για τους καμεράκιδες δεν κάνει :)

Κανει και παρακανει και απο καμερα το g....καμια 20αρια σελιδες πισω εχω συγκριτικο με s4 και το τρωει οριακα σε φωτο ημερας...για s3 χωρις να τα εχω συγκρινει φανταζομαι ουτε λογος...

Ούτε το iPhone 4s δε τρώει... Και ξαναλέμε ότι όταν τραβάς τοπίο με αντιθέσεις βγαίνουν αποτελέσματα όπως την παραπάνω του φίλου και γελαν και οι πέτρες

Φωτογραφίες με ήλιο παιδιά βγάζω και με το w890 καλές.

Τέλος πάντων, αν κάποιος σκέφτεται να πάρει το κινητό και η κάμερα είναι σημαντική για αυτόν, ας το δει πρώτα και να μη μείνει στα σχόλια που εξυμνούν την κάμερα της συσκευής, γιατί θα πικραθεί με το αποτέλεσμα..

Λιγες σελιδες πισω οι εικονες μιλανε μονες τους...το βραδυ δεν λεω η καμερα ειναι πολυ μετρια...αλλα την ημερα προσωπικα δεν το δεχομαι οτι δεν βγαζει καλες φωτο...

Αν μπορείτε βοηθήστε με στο δίλημμά μου λέγοντας τη δική σας άποψη :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4936665#post4936665

Αν μπορείτε βοηθήστε με στο δίλημμά μου λέγοντας τη δική σας άποψη :

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4936665#post4936665

παρεθεσα την γνωμη μου φιλε συμφορουμιτη! Ειναι δυσκολη η αποφαση.Oπως βλεπω υποστηριζει και OTG το Ρ6+ καρτα μνημης.

Πολυ ελλειψη το OG ρε παιδια παντως,τι γινεται; Σημερα στο σκρουτζ εχει 345 και η επομενη τιμη ειναι 464 και μολις σε 5 μαγαζια..

Με μιση καρδια σας λεω οτι εκανα κομματια την οθονη του κινητου..επεσε με τη μουρη στο τσιμεντο και διαλυθηκε :(

Γνωριζει καποιος ποσο θελει για την αντικατασταση και που πρεπει να απευθυνθω;;Ειμαι απο Σερρες και η Θεσσαλονικη θα με βολευε αλλα απο οτι ειδα μονο στην Αθηνα εχει service η LG..Η εγγυηση δε νομιζω να μου το καλυπτει αυτο :cool:

...Νίκος...

LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z

Με μιση καρδια σας λεω οτι εκανα κομματια την οθονη του κινητου..επεσε με τη μουρη στο τσιμεντο και διαλυθηκε :(

Γνωριζει καποιος ποσο θελει για την αντικατασταση και που πρεπει να απευθυνθω;;Ειμαι απο Σερρες και η Θεσσαλονικη θα με βολευε αλλα απο οτι ειδα μονο στην Αθηνα εχει service η LG..Η εγγυηση δε νομιζω να μου το καλυπτει αυτο :cool:

Πω, πω κρίμα. Είναι η πιο ασχημη πτώση που μπορεί να γινει. Πολυ δύσκολο να την γλυτώσει τηλέφωνο χωρίς καλή θηκη.

Νομιζω οτι ερχεται κουριερ και το παίρνει απο τον χώρο σου, το φτιάχνουν και στο επιστρέφουν παλι με κουριερ. Προφανως δεν συζηταμε για εγγύηση. :confused:

PS:

Σχετικά με την φωτογραφία που βγάζει, εμενα μια χαρα μου φαινονταν. Απλα ελεγα οτι εχω 8αρα κάμερα και ηταν ολα μια χαρα.

Και προσωπικα η φωτογραφία με το τοπίο μου αρέσει.

Εξαρτάται και το τι θελεις να αναδιξεις στην φωτογραφια. Δεν μπορεις να εχεις νεταρισμενα τα παντα στο καδρο! Ειναι αφυσικο κατι τετοιο.

Τικάρεις λοιπον, αναλογα στην οθόνη, για το που θελεις να φωτομετρησει και να εστιασει ο φακος. Που τικάρισε λοιπον ο φιλος, πριν την τραβιξει? Μηπως τικάρισε στο νερο?

Edited by fanatikos

140.00€ Έχω ρωτήσει...

Τα κινητά είναι πρώτα τηλέφωνα και μετά φωτογραφικές μηχανές και αυτό το έχουμε πει χίλιες φορές. Αν ένας λόγος να μην προτιμήσει κάποιος το G είναι η φωτογραφική του γιατί είναι τεχνολογίας 2010 - 2011 τότε είναι (για μένα) εντελώς λάθος λόγος.

Εκτός και αν οι απαιτητικοί κρύβουν έναν μικρό "Terry Richardson" οπότε πάω πάσο.

[ATTACH]36424[/ATTACH]

Επαναλαμβάνω πως σίγουρα δεν είναι ο τέλειος φωτογραφικός φακός, αλλά επίσης σίγουρα δεν είναι και για πέταμα.

Τα κινητά πρώτα είναι τηλέφωνα ήταν δικαιολογία των symbian fans, άλλαξαν τα δεδομένα, και η από πάνω φώτο είναι όντως πολύ καλή

• The title was changed to LG Optimus G (E975)