Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό βγάζει...

Made in: Korea

Made for: Chunghwa Telecom

Date of manufacture: 07/22/2013

Chunghwa Telecom:

Chunghwa Telecom is the largest telecommunication service provider in Taiwan and one of the largest in Asia in terms of revenue. In terms of both revenue and customers, Chunghwa is Taiwan’s largest provider of fixed line services, mobile services, broadband access service, and Internet service. The company also provides information and communication technology services to corporate customers.

Τελικά μερικά σκρουτζομάγαζα είναι για πολλές κλωτσιές! :mad:

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια, χρειαζομαο βοηθεια. Πηρα σημερα το κινητο απο το καιζερ και απεξω λεει οτι ειναι εισαγωγη απο πολωνια. Το θεμα ειναι οτι στο sndeep.info που τσεκαρα το ΙΜΕΙ λεει

Made in: Korea

Made for: Orange

Δε θα πρεπε να λεει πχ made for poland; Μηπως το κινητο μου ειναι branded και πρεπει να τους το επιστρεψω;; Η να το ανοιξω πρωτα κ να επιβεβαιωθω;

και εμενα πολωνικο ειναι..

απλα η orange (γαλλικη) υπαρχει και στην πολωνια

και δεν ειναι branded η συσκευη

no worries!! με γεια

Chunghwa Telecom:

Chunghwa Telecom is the largest telecommunication service provider in Taiwan and one of the largest in Asia in terms of revenue. In terms of both revenue and customers, Chunghwa is Taiwan’s largest provider of fixed line services, mobile services, broadband access service, and Internet service. The company also provides information and communication technology services to corporate customers.

Τελικά μερικά σκρουτζομάγαζα είναι για πολλές κλωτσιές! :mad:

Επικοινώνησα και χωρίς πολλά πολλά να το πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα. Άντε να δούμε τη εξέλιξη θα έχει...

και εμενα πολωνικο ειναι..

απλα η orange (γαλλικη) υπαρχει και στην πολωνια

και δεν ειναι branded η συσκευη

no worries!! με γεια

Ωραια μια χαρα! Ευχαριστω!

Επικοινώνησα και χωρίς πολλά πολλά να το πάω πίσω και να πάρω τα χρήματα. Άντε να δούμε τη εξέλιξη θα έχει...

να βαλεις και την αντιστοιχη κριτικη στο skroutz μηπως βαλουν μυαλο καποιοι

Θα το κάνω μόλις εισπράξω....

λοιπον αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο μενου του wifi οταν αποσυνδεεται το ρουτερ φαινεται οτι εχει σημα κανονικα και δεν χανεται το σημα απο κει αλλα στην μπαρα απανω χανεται το σημα και πεφτει το ιντερνετ.

τωρα ξανα οχι μετα απο το service αλλα θα το δοκιμασο πιο μετα σε ενος φιλου το ρουτερ να δω.

Θα ήθελα να πείτε μια καλή και με ελληνική γλώσσα 4.2.2 Rom η και νεότερη αν υπάρχει για να ρουτάρω το optimus g ευχαριστώ

Θα ήθελα να πείτε μια καλή και με ελληνική γλώσσα 4.2.2 Rom η και νεότερη αν υπάρχει για να ρουτάρω το optimus g ευχαριστώ

Για να το rootαρεις βαζεις μια εφαρμογη (framaroot) και πατας δυο κλικ.

Thats all

Για 4.2/4.3 δε βρισκω λογο γιατι

1 Η συσκευη πεταει οπως ειναι

2 Η 4.1 δεν εχει σχεδον καμια διαφορα απο την 4.3 (μονο στο nexus εχει)

σχετικα ναι, ειναι αρκετο αλλα οχι υπερβολικο θαρρω.... εχω παρατηρησει χωρις να το χρησιμοποιω περιπου 1% το λεπτο....

μηπως η μπαταρια εχει κανενα θεματακι? π.χ ποσες ωρες οθονη βγαζεται κατα μεσο ορο εσεις?

.........Σε συνεχεια του προβληματος σχετικα με το wifi του κινητου αφου το σημα που εχει στα 5 μετρα απο το ρουτερ εχει αλλοτε τρεις αλλοτε μια και πολλες φορες αποσυνδεεται το εστειλα στην lg και το ελαβα ξανα πριν απο λιγες μερες με ενα χαρτι που ελεγε οτι του ξαναπερασαν το λογισμικο και μετα απο 48ωρη παρακολουθηση με το wifi ανοικτο και κατεβαζαν ταινιες και επαιζαν βιντεο online δεν βρηκαν κατι και οτι ολα ειναι καλα.Χαρηκα και γω για αρχη αλλα τελικα μολις το ανοιξα διαπιστωσα οτι το κινητο εκανε παλι τα ιδια.Τους ξαναπηρα και μου εδωσαν ενα τηλεφωνο για να το ξαναστειλω μαλλον.Ακομα και απεναντι απο το ρουτερ εχεις 3 γραμμες και καμια φορα πιανει και την τεταρτη.Με το nokia lumia 800 που εχω σαν συγκριση το σημα που εχω στο lumia στα 5 μετρα ειναι φουλ ενω στο g παιζει με ενα ,δυο ,τρεις το πολυ και αποσυνδεση και ξανα τα ιδια.Εχει καποιος αλλος θεμα με το wifi?

για δοκιμασε να αλλαξεις απο την σελιδα του ρουτερ σου στα wireless settings,το channel...

μηπως η μπαταρια εχει κανενα θεματακι? π.χ ποσες ωρες οθονη βγαζεται κατα μεσο ορο εσεις?

4μιση με data/3g

6μιση με wifi/2g

Στο περίπου πάντα

Ποτέ δεν το είχα σε εκτίμηση το συγκεκριμένο κατάστημα. Θυμάμαι 1-2 φορές είχα ζητήσει διευκρινησεις με email και με είχαν γράψει.

Επίσης είναι για κλοτσιές όσοι εμφανίζουν διαθεσιμοτητα 1-3 μέρες και το φέρνουν σε 2 εβδομάδες.

Αυτό όμως που έστειλε ασιατική συσκευή αγγίζει τα όρια της αλητείας

Edited by oregon

Καλησπερα παιδια

μετα απο αλλο ενα περασμα μιας ρομ που τελικα δεν μαρεσε αποφάσισα να ξανα κανω επαναφορα στη στοκ του μεσω του kdz updater, αν και τις προηγουμενες φορες δουλευε μια χαρα τωρα το κινητο μενει στο animation της lg πριν μπει στο λειτουργικο

ξερουμε τιποτα αν γινεται ή καμια προταση?

edit

τελικα εκανα με το teenybin και τωρα δεν μπορω να κανω την στοκ μεσω updater...

Edited by mastor10

Καλησπέρα παιδιά!!! Θα προβώ εντελώς σε Off - topic μα έχω θορυβηθεί...

http://prntscr.com/1s1mlz

όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει ένα galaxy s 2 t- mobile εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια συσκευή ... Τι να κάνω;;; Το συγκεκριμένο mail χρησιμοποιείται και για επαγγελματική χρήση και έχω ψιλοτρομάξει...

Καλησπέρα παιδιά!!! Θα προβώ εντελώς σε Off - topic μα έχω θορυβηθεί...

http://prntscr.com/1s1mlz

όπως μπορείτε να δείτε υπάρχει ένα galaxy s 2 t- mobile εγώ ποτέ δεν είχα τέτοια συσκευή ... Τι να κάνω;;; Το συγκεκριμένο mail χρησιμοποιείται και για επαγγελματική χρήση και έχω ψιλοτρομάξει...

Κάνε μια αλλαγή του κωδικού για καλό και για κακό.

Ρε παιδια προσπαθω να χρησιμοποιησω το ραδιο του κινητου (με τα ακουστικα) αλλα ακουγονται μονο παρασιτα σε ολους τους σταθμους σαν να ειναι το σημα εντελως χαλια..τι μπορει να φταιει;

Bρηκα και αυτο στο xda:

I am using optimus G from 3 months. In My previous phones the signal catching strength for offline FM radio was very good. But in this phone FM radio signal catching is so bad that it is virtually impossible to tune. Please suggest some solution

Edited by stathisso
http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Κανενα προβλημα απο μενα. Οσο το ειχα , ακουγα καθε μερα λογω χρησης μμμ. Μια χαρα επαιζε.

Δοκιμασες με κανενα αλλο δευγαρι ακουστικα?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Κανενα προβλημα απο μενα. Οσο το ειχα , ακουγα καθε μερα λογω χρησης μμμ. Μια χαρα επαιζε.

Δοκιμασες με κανενα αλλο δευγαρι ακουστικα?

Ναι δοκιμασα και με αλλα και συνεχιζει το ιδιο προβλημα,εβαλα και τα δικα του σε αλλο κινητο ascend p1 και παιζουν μια χαρα...

Μπορει να ανεβασει καποιος το apk του radio να το εγκαταστήσω ξανα μιπως και γινει τιποτα;

http://i.imgur.com/hIe7XW1.png

Καλησπερα παιδια,μολις σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου optimus g απευθειας απο expansys,λιγο ακριβο βεβαια αλλα τα αξιζει κ με το παραπανω.Φοβερο κινητο,πραγματικα γρηγορο και φαινεται η διαφορα σε σχεση με το samsung galaxy s2 που εχω.Βεβαια το s2 ειναι λατρεια αλλα κ το lg θα τα παει πιστευω περιφημα.Στην πρωτη φορτιση τι πρεπει να προσεξω;

Καλησπερα παιδια,μολις σημερα παρελαβα και εγω το δικο μου optimus g απευθειας απο expansys,λιγο ακριβο βεβαια αλλα τα αξιζει κ με το παραπανω.Φοβερο κινητο,πραγματικα γρηγορο και φαινεται η διαφορα σε σχεση με το samsung galaxy s2 που εχω.Βεβαια το s2 ειναι λατρεια αλλα κ το lg θα τα παει πιστευω περιφημα.Στην πρωτη φορτιση τι πρεπει να προσεξω;

Τίποτα απολύτως, το φορτίζεις κανονικά και μόλις σου εμφανίσει ότι φορτίστηκε πλήρως, το λειτουργείς κανονικά ..

απο expansys φιλε ερχεται unbranded eu generic model?ποιο πηρες το μαυρο η το λευκο?

6 η 7 με χαμηλη φωτεινοτητα

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

6 η 7 με χαμηλη φωτεινοτητα

!!!!!!!!!!!

Στο πόσο η φωτεινοτητα?

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

• The title was changed to LG Optimus G (E975)