sounik Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δεν μπαινει στο κρυφο μενου με τον παραπάνω κωδικο, μου γράφει προβλημα συνδεσης, μη έγκυρος κωδικας ΜΜΙ. Δοκιμασε παλι 3845#*975# Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δοκιμασε παλι 3845#*975# Ουπς, σορρυ. Εβαλα τα #* αναποδα! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 @sounik, οχι gpu δεν φαινεται να επιρεαζει. Στο antutu τουλαχιστον δεν ειδα κατι διαφορετικο πριν και μετα ως αναφορα την gpu. Αντιθετα η cpu πραγματικα απελευθερωνεται και δαγκωνει πλεον πολυ ασχημα!! Εχει τρομερη υλοποιηση το κινητακι. Στο 3dmark παντως ανεβαινει πολυ το score με τον thermal deamon απενεργοποιημενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 φιλε φανατικε ειμαι φανατικος οπαδος σου! ευχαριστω για την απαντηση και ναι ειμαι root οποτε περιμενω νεες οδηγιες... και τωρα επιστρεφω στο LG μου! Καλημερα. Γι' αρχη κατεβασε απο το store το system tuner. Μπες στο startup και κοβε χαζοεφαρμογες. Θα δεις και το mlt. Αν θελεις να το σταματησεις θα πρεπει εκτος απο το secret menu, να το κλησεις και απο εδω. Ψαξε λιγο την εφαρμογη κανει παπαδες. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsimeri Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Στο secret menu μπενεις με: 3845*#975#. Προς το τελος του, θα βρεις την επιλογη thermal daemon mitigation off. Ειναι διακοπτης, ειναι off, τον ενεργοποιεις. Το mlt και να το κλεισεις απο το κρυφο μενου, τα τσακαλια το ξεκινανε και απο το startup, οποτε πρεπει να εισαι root. Δεν κερδιζεις κατι. Αν εισαι ρουτ πες μου να σου πω τι να κατεβασεις και να μπεις στο startup. Εκει εχει πολυ ψωμι. @sounik, οχι gpu δεν φαινεται να επιρεαζει. Στο antutu τουλαχιστον δεν ειδα κατι διαφορετικο πριν και μετα ως αναφορα την gpu. Αντιθετα η cpu πραγματικα απελευθερωνεται και δαγκωνει πλεον πολυ ασχημα!! Εχει τρομερη υλοποιηση το κινητακι. Όσοι είναι root ας δουν το αρχείο thermald.conf. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι τόσο η CPU όσο και η GPU ρίχνουν συχνότητα λειτουργίας ανάλογα με τη θερμοκρασία. Εγώ έσβησα τις παραμέτρους lcd έτσι ώστε να μην περιορίζει τη φωτεινότητα της οθόνης αλλά κατά τα άλλα να ρίχνει οπως οφείλει τις συχνότητες των CPU GPU. Για εμένα είναι ότι καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλημερα. Γι' αρχη κατεβασε απο το store το system tuner. Μπες στο startup και κοβε χαζοεφαρμογες. Θα δεις και το mlt. Αν θελεις να το σταματησεις θα πρεπει εκτος απο το secret menu, να το κλησεις και απο εδω. Ψαξε λιγο την εφαρμογη κανει παπαδες. καλημερα αυτη εννοεις? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Δώστε μία βοήθεια.ποιες εφαρμογές έχετε παγώσει και βλέπετε καλύτερή απόδοσή μπαταρίας? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 καλημερα αυτη εννοεις? Αυτη: https://play.google.com/store/apps/details?id=ccc71.pmw&hl=el Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Στο sytsem tuner οταν πατε cpu τι τιμες σας εχει στις δυο μπλε γραμμες με αριστερα το - και δεξια το + εμενα στην πρωτη 1,51GHz στη 2η 918MHz δεν θα επρεπε να ειναι και στα δυο 1,51 GHz;;;; Edited August 11, 2013 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Τωρα μιλας σωστα!Αυτο ειχα υποψιαστει και γω.Τον εχω βγαλει τον κοφτη απο την πρωτη στιγμη ομως στα διαφορα benchmarks ειδα διαφορα μονο σε cpu.εχουμε κανενα παρομοιο κολπο για να απελευθερωσουμε και την gpu; :p Εχω παρατηρησει οτι η gpu δεν αποδιδει οπως πρεπει γιατι με το παραμικρο κατι ενεργοποιειται και την εμποδιζει.Αυτο που λεω ειναι οτι το κινητο πρεπει να ειναι πολυ κρυο(να εχω να το πειραξω πολυ ωρα) για να γραψει υψηλο σκορ στην gpu.εστω και ενα απλο μηνυμα ριχνει 1000μοναδες στο αντουτου .η gpu δηλαδη απο 7300 πεφτει στα 6300(σκορ αντουτου). http://img.tapatalk.com/d/13/08/11/vasy2uvu.jpg Οπως βλεπεις βγαζει 8000. 7998 για την ακριβεια. Εκτος αν εννοεις μονον τα 3d οποτε ναι τοσο βγαζει. Αλλα οντως μπορεις να πειραξεις και αλλα πραγματα! Ενα hint το εδωσε ενας φιλος παραπανω. Ενα αρχειο! Προσεχε ειναι linked τα αρχεια, δες ποιο θελει γαργαλιμα και τι γαργαλιμα (θα το καταλαβεις) και να κρατας backup το original σε ενα αλλο σημειο. Τα αποτελεσματα του antutu που ανεβασα ειναι μετα απο 2 Χ Quadrant και 1 ακομη Antutu. Ειχε ανεβασει αρκετη θερμοκρασια το OG. :p Edited August 11, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sounik Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Ναι εννοω μονο το 3d:D Μονο δυο φορες εχω κανει 22087 στο αντουτου οταν στο 3d εκανε 7300 αλλα τοτε το κινητο ηταν κρυο.αλλιως και εμενα 21 κανει στο αντουτου.Αυτο το αρχειακι thermald που μπορω να το βρω να δω αν μπορω να το ``πειραξω`` λιγο;;βασικη προυποθεση να ρουταρω να φανταστω ε;;και ηθελα να το αποφυγω:mad: Παράθεση ...Νίκος... LG Optimus G, LG G Pad 8.3, LG G2, Sony Xperia Z Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkmtb Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπέρα κ καλως σας βρηκα! Σαν νεα στο φόρουμ εχω τις απορίες μου κ ας διαβασα καμια 100στη κ βαλε σελιδες απο το θεμα του ε975 που αποφασισα να αγοράσω αρχη Σεπτεμβρίου.. Το πρωτο μου αξιολογο smartphone ηταν ενα xperia p απο το οποιο εμεινα πολυ ευχαριστημενη εκτος της απαραδεκτης μπαταριας, μεχρι που το εχασα κ μαζι με αυτο τα 400 γιουρια που στοιχισε.. Απο τοτε ειπα να μη ξαναδωσω τετοιο ποσο για τηλεφωνο, οπως κ να μην αγορασω απο ελληνικη αντιπροσωπεια, νοιωθοντας αρκετα χαζη να το βλεπω στη μιση τιμή λιγο αργοτερα.. Περασε ο καιρος ομως κ μαζι με ενα απροσδόκητο εσοδο που προεκυψε αποφασισα να αναβαθμιστώ.. αποφασισα διαβάζοντας λοιπον πως το optimus g ειναι η πιο τιμια προταση στη high end κατηγορία! Με το πολυ 300ε μαζι με μια καλή θήκη θα εχω πετυχει απίστευτο vfm!! α) το λευκο πως ειναι τελικά; βλεπω οι φωτο διίστανται δειχνοντας το οι μισες με ασπρη φατσα, ενω εγω προτιμώ την αλλη εκδοχή.. β) η πισω οψη του λευκου ειναι το ιδιο "πολυτελείας" με του blue black η' οχι;;; εννοω απο υλικο κ εμφάνιση.. γ) ψαχνω παντου για μια υπερλεπτη θηκη (κατα προτιμηση χρωματιστη) flip που να ειναι ανταξια της ποιοτητας του κινητου δειχνοντας απλη κ ομορφη διχως εξογκώματα.. προτεινετε καποιες;; ευχαριστω προκαταβολικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Οι φωτογραφίες που δείχνουν το λευκό χρώμα να είναι και μπροστά δείχνουν στην ουσία το optimus l9 - το πρόσεξα και εγώ, είναι λάθος των καταστημάτων. Το g είναι μόνο πίσω λευκό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 (edited) Καλησπέρα κ καλως σας βρηκα! Σαν νεα στο φόρουμ εχω τις απορίες μου κ ας διαβασα καμια 100στη κ βαλε σελιδες απο το θεμα του ε975 που αποφασισα να αγοράσω αρχη Σεπτεμβρίου.. Το πρωτο μου αξιολογο smartphone ηταν ενα xperia p απο το οποιο εμεινα πολυ ευχαριστημενη εκτος της απαραδεκτης μπαταριας, μεχρι που το εχασα κ μαζι με αυτο τα 400 γιουρια που στοιχισε.. Απο τοτε ειπα να μη ξαναδωσω τετοιο ποσο για τηλεφωνο, οπως κ να μην αγορασω απο ελληνικη αντιπροσωπεια, νοιωθοντας αρκετα χαζη να το βλεπω στη μιση τιμή λιγο αργοτερα.. Περασε ο καιρος ομως κ μαζι με ενα απροσδόκητο εσοδο που προεκυψε αποφασισα να αναβαθμιστώ.. αποφασισα διαβάζοντας λοιπον πως το optimus g ειναι η πιο τιμια προταση στη high end κατηγορία! Με το πολυ 300ε μαζι με μια καλή θήκη θα εχω πετυχει απίστευτο vfm!! α) το λευκο πως ειναι τελικά; βλεπω οι φωτο διίστανται δειχνοντας το οι μισες με ασπρη φατσα, ενω εγω προτιμώ την αλλη εκδοχή.. β) η πισω οψη του λευκου ειναι το ιδιο "πολυτελείας" με του blue black η' οχι;;; εννοω απο υλικο κ εμφάνιση.. γ) ψαχνω παντου για μια υπερλεπτη θηκη (κατα προτιμηση χρωματιστη) flip που να ειναι ανταξια της ποιοτητας του κινητου δειχνοντας απλη κ ομορφη διχως εξογκώματα.. προτεινετε καποιες;; ευχαριστω προκαταβολικα! α. Καλα κανεις που προτημας την εκδοχη με την μαυρη ολοσωμη φατσα. Και ετσι ειναι το λευκο OG. β. Ειναι το ιδιο υλικο. Κανει τα ιδια σχεδια και εχει και αυτο κρυσταλο. Ειναι το ιδιο ακριβως πολυτελιας, απλα δεν κανει τους μπλε ιριδισμους που κανει το μαυρο-μπλε. γ. Λιγα ποστ πιο πριν θα βρεις τις φλιπ που ψαχνεις. Τις εχει ποσταρει φιλος. Ναι εννοω μονο το 3d:D Μονο δυο φορες εχω κανει 22087 στο αντουτου οταν στο 3d εκανε 7300 αλλα τοτε το κινητο ηταν κρυο.αλλιως και εμενα 21 κανει στο αντουτου.Αυτο το αρχειακι thermald που μπορω να το βρω να δω αν μπορω να το ``πειραξω`` λιγο;;βασικη προυποθεση να ρουταρω να φανταστω ε;;και ηθελα να το αποφυγω:mad: Φιλε μου 22Κ δεν εχω δει ποτε! Βρισκεται στο /etc Ναι, ανευ root δεν εχει κοκο! :p --------------------------------------------- EDIT: Παιδια, πολυ βασικη λεπτομερια, οσοι πειραζετε διαφορα με το system tuner, μην ξεχνατε να ενεργοποιητε τα αντιστοιχα boot settings. Αλλιως δεν εφαρμοζεται αυτο που πειραζετε. Edited August 11, 2013 by fanatikos Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Στο κλειδωμα της οθονης αν επιλεγει το "συρετε" (πχ δροσοσταλιδα εφε) υπαρχει τροπος να μην "κατεβαινει" η notification bar οταν ειναι κλειδωμενη η οθονη με αυτον τον τροπο; Γιατι οταν παω να το βγαλω απτην τσεπη εχω ενεργοποιησει/απενεργοποιησει διαφορα πχ wifi,bluetooth, και αλλα... Πρωινες αποριες... Καλημερα σε ολους Καμια απαντηση; Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καμια απαντηση; Όσο και αν έψαξα δε βρήκα κάτι.αν μπορούν και τα υπόλοιπα παιδιά ας το ψάξουν μήπως και υπάρχει τρόπος τελικά Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Πάντως περίμενα το λευκό να μην είναι ωραίο. Από κοντά όμως είναι άλλη φάση,πανέμορφο σίγουρα και πιο ωραίο από το μαύρο πού πίστευα ότι ήταν το χρώμα του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Γεια σας. Έχω το τηλέφωνο 6 ημέρες και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα θέμα όπου θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σε 2 ανύποπτες στιγμές μπαίνω στη φωτογραφική μηχανή και δε λειτουργεί. Δε με γυρίζει στην αρχική οθόνη αλλά γράφει "Η σύνδεση με την κάμερα δεν είναι εφικτη". Τι στο καλό συμβαίνει; Ο μόνος τρόπος να διορθωθεί είναι reboot. Stock 100%. Απλά τρέχω Go Launcher. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosve Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καποιος που εχει αγορασει το λευκο optimus g, μπορεις να μου πει απο που, αν εχει ελληνικο φορτιστη μεσα και κατα ποσο λεει η μπαταρια του; Ειμαι αναμεσα σ αυτο και το nexus 4. Επισης τα λευκα που ειχα δει σε βιντεο εχουν κατι σαν κεραια και προοριζονται για κινα, δε πιστευω να ειναι αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teoter Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 καλησπερα,ειμαι κατοχος iphone 5 κ ειπα να αλλαξω λιγο παραστασεις.ειμαι μεταξυ LG Optimus G κ LG Optimus 4Χ HD,εχουν καποιες μεγαλες διαφορες στο λειτουργικο τους που να με κανει να δωσω 300 ευρω παραπανω?εκτος βεβαια απ την καμερα.οθονη.μπαταρια,ηχος? Παράθεση LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 (edited) γιατί να δώσεις 300Ε παραπάνω??? στα 317Ε βρίσκεις το g πλέον καινούργιο Καποιος που εχει αγορασει το λευκο optimus g, μπορεις να μου πει απο που, αν εχει ελληνικο φορτιστη μεσα και κατα ποσο λεει η μπαταρια του; Ειμαι αναμεσα σ αυτο και το nexus 4. Επισης τα λευκα που ειχα δει σε βιντεο εχουν κατι σαν κεραια και προοριζονται για κινα, δε πιστευω να ειναι αυτα... http://www.skroutz.gr/s/2992958/LG-Optimus-G-E975.html Edited August 12, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chr23 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 γιατί να δώσεις 300Ε παραπάνω??? στα 317Ε βρίσκεις το g πλέον καινούργιο Συμφωνώ απόλυτα, και εγώ σε αυτήν την τιμή το παρήγγειλα. Δεν υπάρχει λόγος να το αγοράσεις από γνωστές αλυσίδες που το δίνουν 600 ευρώ ενώ το 90% του φόρουμ το έχει πάρει από skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Καποιος που εχει αγορασει το λευκο optimus g, μπορεις να μου πει απο που, αν εχει ελληνικο φορτιστη μεσα και κατα ποσο λεει η μπαταρια του; Ειμαι αναμεσα σ αυτο και το nexus 4. Επισης τα λευκα που ειχα δει σε βιντεο εχουν κατι σαν κεραια και προοριζονται για κινα, δε πιστευω να ειναι αυτα... Από kaizer το χω πάρει σε λευκό κι έχει κανονικά ότι έχει κι ένα g πού πουλάνε στο πλαίσιό.τα παρελκόμενα δηλαδή. Επίσης κεραία δεν έχει οπότε μείνε ήσυχος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 Γεια σας. Έχω το τηλέφωνο 6 ημέρες και όλα είναι τέλεια εκτός από ένα θέμα όπου θα ήθελα τη βοήθεια σας. Σε 2 ανύποπτες στιγμές μπαίνω στη φωτογραφική μηχανή και δε λειτουργεί. Δε με γυρίζει στην αρχική οθόνη αλλά γράφει "Η σύνδεση με την κάμερα δεν είναι εφικτη". Τι στο καλό συμβαίνει; Ο μόνος τρόπος να διορθωθεί είναι reboot. Stock 100%. Απλά τρέχω Go Launcher. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Για δύο μήνες το είχα με stock launcher και ποτέ δεν μου έβαλε τέτοιο πρόβλημα. Τώρα χρησιμοποιώ Nona Launcher με Widget Locker μαζί χωρίς κανένα πρόβλημα. Με τον Go έχω ξαναδεί θεματάκια σε διάφορα κινητά κατά καιρούς μπορεί να φταίει και αυτός. Δοκίμασε να πας σε stock αν συνεχίσει ή δοκίμασε άλλον launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrismi Δημ. August 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2013 παιδια υπαρχει καποιο καρριερ απντεϊτ για το τηλεφωνο έτσι ωστε να λειτουργει το 4G στην vodafone. δεν μου βγαζει καθολου την επιλογη στο μενου για τα δικτυα. εκδοση λογισμικου Ε97510d-XX Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση ____________________________________________ the more you ignore me the closer I get ____________________________________________ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts