Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε το ήξερα. Αν και εξυπηρετικος, οι γνώσεις του από κινητά μου φάνηκαν λίγες.. Εντύπωση μου έκανε το stock του σε σχέση με τα απέναντι μαγαζιά που έχουν ελάχιστα κινητά έτοιμοπαραδοτα.

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το πηρα απο kaizershop σφραγισμενο,ζελατινες,τα παντα..χωρις το παραμικρο...το κινητο πεταειι

Δεν διαφωνεί κανείς. Δεν λέμε ότι όλα τα κινητά σε αυτό το μαγαζί είναι σκάρτα. Όμως είναι πιθανό να σου τύχει περίπτωση σαν του φίλου από πάνω.

Απλά το ανοιγουμε μπροστά στον πωλητή, απλά πράγματα!

Μπορεί να έχει φάει κάποιο χτύπημα και να έχει πάθει κάτι εσωτερικά, που μπορεί να μην το διαπιστώσεις στο μαγαζί.

Το unboxing προτιμώ να το κάνω στην άνεση του σπιτιού μου.

Αν θελήσω να αγοράσω σφραγισμένο κινητό από ιδιώτη θα το κάνω μέσω αγγελίας και θα μου βγει και φθηνότερα.

παιδια το μοντελο που κυκλοφορει στην ελλαδα ειναι εκεινο με την καμερα που προεξεχει του πλαισιου?
All it takes is a swipe...

παιδια το μοντελο που κυκλοφορει στην ελλαδα ειναι εκεινο με την καμερα που προεξεχει του πλαισιου?

Εννοείς το Ευρωπαϊκό.Ναι έτσι είναι εξέχει, αλλά έχω την εντύπωση ότι και στο Ασιατικό έτσι είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Google keyboard δεν υποστηρίζει ε;

Γιατί υπάρχει στο Ελληνικό μάρκετ η εφαρμογή;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το καλό με το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι πως είναι ίδιο σε όλη την Ευρώπη.

Ούτε κίνδυνος για branded, ούτε διαφορετικά μενού ούτε τίποτα.

Και η ρομ είναι ακριβώς ίδια πανευρωπαϊκά.

Το δικό μου αν και"ολλανδικό" με το που άναψα είχε προεπιλεγμένη γλώσσα τα Ελληνικά μάλλον επειδή αναγνώρισε τη σιμ.

Κι αν μπείτε στο Google play μέσω pc θα δείτε ότι τη συσκευή σας την αναφέρει ως cosmote optimus g, ή τέλος πάντων ανάλογα με την εταιρεία κινητής που έχει ο καθένας

Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους κατόχους:το λεντ ειδοποίησης σε ποιες περιπτώσεις ανάβει και για πόσο?
EVERYTHING YOU KNOW IS WRONG!

Το wifi το χετε πάντα ανοιχτό ή να κλείνει με το σβήσιμο της οθόνης;

Προσωπικά το έχω πάντα ανοιχτό και όταν θυμάμαι το κλείνω. :-P

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Να κάνω εγώ μια ερώτηση στους κατόχους:το λεντ ειδοποίησης σε ποιες περιπτώσεις ανάβει και για πόσο?

Για εδώ υπάρχει κάποια απάντηση?

Εχει να το ρυθμιζεις για ποιες ειδοποιησεις ν' αναβει. Τωρα για το ποσο ...... δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει οριο ή αν εαν εχει ειναι μεγαλο.

Το wifi το χετε πάντα ανοιχτό ή να κλείνει με το σβήσιμο της οθόνης;

Εγω το εχω παντα ανοιχτο.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Εχει να το ρυθμιζεις για ποιες ειδοποιησεις ν' αναβει. Τωρα για το ποσο ...... δεν βαζω και το χερι μου στη φωτια αλλα εχω την αισθηση οτι δεν εχει οριο ή αν εαν εχει ειναι μεγαλο.

Εγω το εχω παντα ανοιχτο.

Σε ευχαριστώ πολύ.άρα υποθέτω ότι άναβε και στις ειδοποιήσεις των Email και στο fb?

Σε ευχαριστώ πολύ.άρα υποθέτω ότι άναβε και στις ειδοποιήσεις των Email και στο fb?

Για τα email, βεβαια. Τωρα για το fb, αν εννοεις την εφαρμογη δεν ξερω. Δεν την χρησιμοποιω, μπενω με browser. Αλλα δεν βλεπω να υπαρχει μεσα στις επιλογες των ειδοποιησεων.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

To πηρα κ γω!!!Με πεισατε με τα καλα λογια που λεγατε!:lol::lol:

Για S4 πηγαινα αλλα οταν ειδα τοσο καλες στην κριτικες σε τοσο χαμηλη τιμη ενεδωσα!Η αλλαγη ειναι απο optimus 2Χ και ειχα υποσχεθει στον εαυτο οτι ποτε ξανα LG κινητο.Τηλεορασεις εχω,A/C εχω μ αρεσει σαν εταιρια αλλα κινητο ειχα πει ποτε ξανα...."Ποτε μην λες ποτε..."μεχρι στιγμης ολα αψογα!το κινητο πεταει....τωρα βρηκε ενημερωση λογισμικου και την κανει.

Φοβαμαι λιγο μην τυχων κ χαλασει τιποτα να πω την αληθεια...

θερμοκρασια μπαταριας με την ολοκληρωση της αναβαθμισης 43,1!!

Προβληματακι το θεμα με την φωτεινοτητα της οθονης που πεφτει οταν ανεβαινει η θερμοκρασια...Απορω πως κανεις δεν το λεει!

Edited by ftskamins

Πολύ σπάνια ανεβάζει το δικό μου θερμοκρασία που να χαμηλώνει την φωτεινότητα της οθόνης και σχεδόν όλες ήταν κάτω άλλη τον ήλιο το μεσημέρι.

Κανένα απόλυτος πρόβλημα από εμένα.

Κανείς απενεργοποιήσει την εφαρμογή

Google search. Και εγώ το έχω κλείσει, μου είναι ανούσιο από την στιγμή που έχω στην επιφάνεια τον chrome.

Αυτο πως το κανουμε και δεν το βρισκω?

Επισης υπαρχει καμια δυνατοτητα να ρυθμισουμε τα χρωματα?Ισως βεβαια επειδη το ζοριζω κ ολο μου ριχνει την φωτεινοτητα αλλα κατω απο 80% δεν με ικανοποιει.

ευχαριστω φιλε μου!Οπως εγραψα θελω να την εχω στο 80% αλλα με παιζει λογω θερμοκρασιας απο 63%-75%!Βεβαια του εχω πιει το αιμα πρωτες ωρες τωρα...

Edited by ftskamins

Αυτο πως το κανουμε και δεν το βρισκω?

Επισης υπαρχει καμια δυνατοτητα να ρυθμισουμε τα χρωματα?Ισως βεβαια επειδη το ζοριζω κ ολο μου ριχνει την φωτεινοτητα αλλα κατω απο 80% δεν με ικανοποιει.

ευχαριστω φιλε μου!Οπως εγραψα θελω να την εχω στο 80% αλλα με παιζει λογω θερμοκρασιας απο 63%-75%!Βεβαια του εχω πιει το αιμα πρωτες ωρες τωρα...

Ρυθμίσεις> Εφαρμογές> Όλα και απενεργοποιείς την αναζήτηση Google.

Ρύθμιση χρώματος δεν γίνεται.

Αλλά αν το λιώνεις λογικό είναι να ανεβάζει θερμοκρασίες.

εννοεις υποχρεωτικη διακοπη?Απενεργοποιηση δεν μου δειχνει....Ακομα ομως κ με υποχρεωτικη διακοπη παλι η μπαρα μενει

εννοεις υποχρεωτικη διακοπη?Απενεργοποιηση δεν μου δειχνει....Ακομα ομως κ με υποχρεωτικη διακοπη παλι η μπαρα μενει

ΑΝ θυμάμαι καλά πατάς μετά εκκαθάριση δεδομένων και σου λέει πως θα κανει απεγκατασταση αναβαθμίσεων και θα γυρίσει στην εργοστασιακή έκδοση και τότε σου δίνει την δυνατότητα να το κάνεις ανενεργό.

Και δύο χθεσινοβραδινες από Αγία Πελαγία Ηρακλείου Κρήτης.Πανσέληνος σε HDR.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to LG Optimus G (E975)