Jump to content

LG Optimus G (E975)

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ακριβώς. Το N4 είναι πιο βολικό.

Πράγματι το N4 λόγω του border και της καμπύλης καθόταν καλύτερα. Ευτυχώς συνηθίζεται εύκολα την 2η ημέρα και δεν έχεις θέμα.

Πάντως έχω την αίσθηση ότι γλιστράει λιγότερο του N4 στο χέρι, ίσως να παίζουν ρόλο τελικά οι γωνίες.

Το μείον του για μένα είναι η θέση του back button, που το έχει αριστερά. Με είχε βόλεψε δεξιά όπως το είχε το s3. Πατιοταν βέβαια πολλές φορές κατά λάθος, αλλά και πάλι ήταν καλύτερα μιας και ήταν πιο βολικό για το χέρι, τώρα πάει να μου βγει ο αντιχειρας για να το πατήσω.

Εν τω μεταξύ εγκατέστησα το snapdragon battery guru και αύριο λήγει ο χρόνος εκμάθησης των 4 ημερών. Οπότε από μεθαύριο θα έχω μια πρώτη εικόνα αν σώζει τελικά μπαταρία όπως λένε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Καταρχάς δεν θέλω γέλια!

Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης.

Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα.

Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι;

Ισχυει φιλε ισχυει..δεν το εχω προσωπικα αλλα το εχω καθε μερα στο μαγαζι και οντως στο bezel κοντραρει καπως περιεργα το δαχτυλο

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Εγώ προσωπικά δεν έχω θέμα, ούτε με κόβει ούτε κοντράρει το δάχτυλο.

Λοιπόν η κατανάλωση που είχα σε σερφαρισμα ήταν 10 % το μισάωρο. Δηλαδή με 20 % έβγαζα μια ώρα.

Έβαλα τον μαμισιο launcher και παρατήρησα πως με 20 % μπαταρία έβγαλα 1,5 ώρα σερφαρισμα. Για να δούμε αν πάει έτσι μέχρι το τέλος.

Μην ξεχάσω, έβγαλα και την αυτοματη φωτεινότητα τώρα που είμαι μέσα στο σπίτι γιατί κάνει συνεχώς σκαμπανεβασματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εγώ έχω αρχίσει και το συνηθίζω στο κράτημα.

Όταν έχω εισερχόμενη κλήση, ο ήχος ξεκινάει χαμηλά και δυναμώνει στη συνέχεια. Γίνεται να τον κάνω να ξεκινάει δυνατά;

Καταρχάς δεν θέλω γέλια!

Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης.

Ε, ειναι και το γυναικειο χερι! Οσο να' ναι ....... ειναι πιο τρυφερό! :D

Στον ελαχιστο χρονο που το ειχα χωρις θηκη μου φανηκε και μενα καπως "γωνιασμενο". Ομως γρηγορα πηρα αυτη:

http://www.ebay.co.uk/itm/Otterbox-Commuter-Protector-Case-Sprint-LG-Optimus-G-E973-LS970-Hard-Cover-/200919985159

και τελειωσε το πραγμα. :p

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Καταρχάς δεν θέλω γέλια!

Κι εμένα μου είχε φανεί κάπως έτσι αλλά έφταιγε τελικά η ζελατίνη που είχε στην οθόνη...

Α, οι ζελατινες! Ναι, χαμος. Εχει ζελατινες παντου. Και οταν λεω παντου, κυριολεκτω.:D

Να δειτε οπωσδηποτε καποιο unboxing βιντεακι.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Α, οι ζελατινες! Ναι, χαμος. Εχει ζελατινες παντου. Και οταν λεω παντου, κυριολεκτω.:D

Να δειτε οπωσδηποτε καποιο unboxing βιντεακι.

Στο τζαμάκι της κάμερας έχει ζελατίνη; Σαν να μου φαίνεται ότι κάτι έχει αλλά δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω.

Στο τζαμάκι της κάμερας έχει ζελατίνη; Σαν να μου φαίνεται ότι κάτι έχει αλλά δεν έχω δοκιμάσει να το βγάλω.

Όχι, μόνο εκεί δεν έχει!

καλησπερα σας , χωρις να εχω δει ποτε την συσκευη απο κοντα την εχω παραγγειλει και με το καλο αυριο το πρωι 8α ειναι στα χερια μου... εχω απορια ομως ,εχω διαβασει παρα πολλες φορες οτι δεν εχει καλη camera , σε οτι βιντεο εχω δει ομως , δειχνει να ειναι παρα πολυ καλη αλλα σιγουρα οχι η καλυτερη.

αυτα ειναι 2 απο τα βιντεο που ειδα που με καναν να πιστεψω οτι πολλοι απο εδω μεσα υπερβαλουν...

καλησπερα σας , χωρις να εχω δει ποτε την συσκευη απο κοντα την εχω παραγγειλει και με το καλο αυριο το πρωι 8α ειναι στα χερια μου... εχω απορια ομως ,εχω διαβασει παρα πολλες φορες οτι δεν εχει καλη camera , σε οτι βιντεο εχω δει ομως , δειχνει να ειναι παρα πολυ καλη αλλα σιγουρα οχι η καλυτερη.

αυτα ειναι 2 απο τα βιντεο που ειδα που με καναν να πιστεψω οτι πολλοι απο εδω μεσα υπερβαλουν...

Σίγουρα η κάμερα δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Σίγουρα όμως υπερβαλλουν και δη όταν πρόκειται για LG.

Αυτό που διαπίστωσα εγώ δέκα μέρες που το έχω, είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις για να είναι αξιοπρεπές το αποτέλεσμα θέλει επέμβαση χειροκίνητα από τον χρήστη. Δηλαδή να αλλάξει από αυτοματο σε συννεφιά ας πούμε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

ελπιζω αυριο να μην απογοητευτω διοτι το μονο ασχημο που εχω διαβασει ειναι για την καμερα και για τιποτα αλλο...

Εγώ δεν το έχω παραλάβει ακόμη,είναι στην μεταφορική.και σκέφτομαι να το πάρω η όχι?

Δεν το έχω δει ακόμα από κοντά.

Αυτό πού με ανησυχεί είναι το να μην με βολέψει στο χέρι το s4 ας πούμε με βολεύει άψογα αλλά έχει κάπως διαφορετικό σχήμα.

Εκεί κολλάω μόνο και σκέφτομαι αντί το g να πάρω το sp πού σαφώς και είναι κατώτερό.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ δεν το έχω παραλάβει ακόμη,είναι στην μεταφορική.και σκέφτομαι να το πάρω η όχι?

Αυτό πού με ανησυχεί είναι το να μην με βολέψει στο χέρι το s4 ας πούμε με βολεύει άψογα αλλά έχει κάπως διαφορετικό σχήμα.

Εκεί κολλάω μόνο και σκέφτομαι αντί το g να πάρω το sp πού σαφώς και είναι κατώτερό.

Να το πάρεις, σε μια ημέρα συνηθίζεται.

Αξίζει καταρχάς να δεις την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η LG σε αυτή την συσκευή. Σε πολλούς τομείς, ποιότητα κατασκευής, υλικών και γενικώς εμφάνισης πέραν της άριστης λειτουργίας του.

Λοιπόν με ενεργοποιημενη την eco λειτουργία για την διαχείριση των πυρήνων, έβγαλε 15 ώρες και 35 λεπτά και οθόνη 5 ώρες με wifi και μισή ώρα με 3g. Είχα όμως μόλις 10 λεπτά ομιλία. Το θέμα είναι πως έβαλα τον μαμισιο λανσερ και πιθανώς να παίζει ρόλο.

Αύριο που θα έχω αρκετή ομιλία θα έχω καλύτερη εικόνα περί αυτού.

Edited by giannis12a

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μα καλα, το παρήγγειλες χωρις ουτε καν να το πιασεις στα χερια σου? :confused:

Σ' αυτο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να βοηθησει, γιατι θα σου πει για την δικη του αίσθηση.

Οτι νομιζεις πραξε..... Παρεπιντοντως, ποιο ειναι το "sp"? :what:

Μα καλα, το παρήγγειλες χωρις ουτε καν να το πιασεις στα χερια σου? :confused:

Σ' αυτο δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να βοηθησει, γιατι θα σου πει για την δικη του αίσθηση.

Οτι νομιζεις πραξε..... Παρεπιντοντως, ποιο ειναι το "sp"? :what:

Το νέο Σόνυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το νέο Σόνυ.

Ok ευχαριστω. Θα του ριξω μια ματια, αν και με την συγκεκριμενη μαρκα εχουμε χωρίσει τους δρομους μας απο εποχης Κ800.

Για να κάνω βιντεοκλήση τι πρέπει να κάνω; Δεν βρίσκω κάποια επιλογή.

Το Skype το έχεις κατεβάσει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Το Skype το έχεις κατεβάσει;

Μέσω του δικτύου τηλεφωνίας θέλω και όχι μέσω ίντερνετ.

Μέσω του δικτύου τηλεφωνίας θέλω και όχι μέσω ίντερνετ.

Αν δεν κάνω λάθος, κανένα Android πλην κάποια της Samsung δεν υποστηρίζουν βιντεοκλήση μέσω δικτύου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Εύκολο root έχουμε εδώ?Και με μηδενισμό counter.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εδω είσαι σε ενα λεπτό το έκανες

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2228613

Και αν θες και ξεκλείδωμα bootloader freegee απ το μαρκετ μονο του το κανει σε ενα λεπτό

LG 4X. P880. LG G. E975.

Zopo Zp950+.

Lenovo p770. HTC ONE Χ.

Samsung S4 . 9505.

• The title was changed to LG Optimus G (E975)