giannis12a Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση, κάτι τελευταίο, σου μειώνει την φωτεινότητα της οθόνης καμιά φορά; Το κάνει σε δύο περιπτώσεις : 1. Οταν είναι στο αυτοματο και ο φωτισμός είναι περίεργος. 2. Οταν θέλει να ρίξει την θερμοκρασία του επεξεργαστή, κατεβάζει μόνο του την φωτεινότητα και μόλις πέσει λιγάκι μπορείς να την ανεβάσεις πάλι,χειροκίνητα. Δεν το έχω αφήσει να δω αν το ξανανεβαζει μόνο του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Δεκτα ολα αυτα που λετε αλλα ειναι γεγονος οτι η καμερα δεν ακολουθει το υπόλοιπο κινητο. Ειναι φανερα πισω. Πες μου τώρα εσύ γιατί. Και την κάμερα του S3 να είχε των 8ΜΡ, θα είχε κάθε λόγο να σβήσει όλον τον ανταγωνισμό την περίοδο που μας πέρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Πες μου τώρα εσύ γιατί. Και την κάμερα του S3 να είχε των 8ΜΡ, θα είχε κάθε λόγο να σβήσει όλον τον ανταγωνισμό την περίοδο που μας πέρασε. Νομιζω οτι απαντησες και μονος σου. Βρες μου ενα τηλεφωνο, ενα, που ειναι αψογο σ' ολα. Αλλα να σου πω και εγω. Προσωπικα αν ειχε την καμερα του s3, θα εκανα τουμπες. Δεν θα ξαναγοραζα τηλεφωνο μεχρι αυτο να διαλυθεί στα χερια μου. Σου απαντησα? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Στην θερμοκρασία επεξεργαστή είναι το ζουμί:p Όχι στη γριά την κότα?? Νομιζω οτι απαντησες και μονος σου. Βρες μου ενα τηλεφωνο, ενα, που ειναι αψογο σ' ολα. Αλλα να σου πω και εγω. Προσωπικα αν ειχε την καμερα του s3, θα εκανα τουμπες. Δεν θα ξαναγοραζα τηλεφωνο μεχρι αυτο να διαλυθεί στα χερια μου. Σου απαντησα? Προφανώς ήταν ρητορική ερώτηση! Κι εγώ θα το παιρνα χτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Το καταλαβα. Αλλα ξυνομουν να τα πω γιατι με εκνευρισε για πολοστη φορα αυτο το πραγμα, ε και αφου μου την εδωσες την πασα..... Τα ειπα και ξεθυμανα:p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 Αύριο λογικά το περιμένω.ελπίζω μόνο να μείνω ευχαριστημένος από την οθόνη και να μην δω τίποτα παράξενες αποχρώσεις στο λευκό. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. May 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2013 και εγω το περιμενω λογικα αυριο το πρωι απο expansys... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Αύριο λογικά το περιμένω.ελπίζω μόνο να μείνω ευχαριστημένος από την οθόνη και να μην δω τίποτα παράξενες αποχρώσεις στο λευκό. Αποκλείεται, έχει το λευκοτερο λευκό που έχεις δει ποτέ σε κινητό. Δείτε κι ένα G vs Z vs ONE στο βίντεο Edited June 1, 2013 by giannis12a Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μια ερώτηση θέλω να κάνω αν κάποιοι είχαν στην κατοχή τους παλαιότερα πριν το G το Optimus 4X . Το Optimus G έχει την δυνατότερη ένταση απο τα ακουστικά και τα speakers ή το Optimus 4X ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Αύριο λογικά το περιμένω.ελπίζω μόνο να μείνω ευχαριστημένος από την οθόνη και να μην δω τίποτα παράξενες αποχρώσεις στο λευκό. Καλημερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!! Μονον αν εισαι ατυχος και παρεις συσκευη με προβλημα. Αλλιως δεν παιζει κατι τετοιο! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ξέρει κανείς αν έχει εγγύηση για zero pixel ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλημερα, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι σε ολους!!!!!!! Μονον αν εισαι ατυχος και παρεις συσκευη με προβλημα. Αλλιως δεν παιζει κατι τετοιο! Ελπίζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο.αν και νομίζω ότι δεν έχει ακουστεί κάτι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Ναι, οσο να 'ναι δεν εχει βγει χθες. Εχει καιρο που κυκλοφορεί οποτε τα παιδικα τα εχει ουτως ή αλλως περάσει. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Το έχει ρουταρει κανείς; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Επειδή με το optimus 2X που είχα παλαιότερα είχα πρόβλημα με το GPS του(δεν κλείδωνε εύκολα δορυφόρους) , θέλω να ρωτήσω το G στο θέμα αυτό πώς είναι ? Thank you Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Επειδή με το optimus 2X που είχα παλαιότερα είχα πρόβλημα με το GPS του(δεν κλείδωνε εύκολα δορυφόρους) , θέλω να ρωτήσω το G στο θέμα αυτό πώς είναι ? Thank you Σε ελαχιστα δευτερόλεπτα εχει κλειδωσει. Δεν εχει κανενα πρόβλημα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Σε ελαχιστα δευτερόλεπτα εχει κλειδωσει. Δεν εχει κανενα πρόβλημα. ok σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Μια ερώτηση θέλω να κάνω αν κάποιοι είχαν στην κατοχή τους παλαιότερα πριν το G το Optimus 4X . Το Optimus G έχει την δυνατότερη ένταση απο τα ακουστικά και τα speakers ή το Optimus 4X ? Ευχαριστώ Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.. είχα το 4Χ έχω δοκιμάσει και το G στα καταστήματα δεν είδα καμία διαφορά. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 (edited) Σήμερα το παρέλαβα. Το κινητό είναι όνειρο! Το ποιο ομαλό κινητό που είχα ποτέ!!! Ποιο ομαλό και από iPhone! :-) Viva Korea... Edited June 1, 2013 by rocobloco Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Σήμερα το παρέλαβα. Το κινητό είναι όνειρο! Το ποιο ομαλό κινητό που είχα ποτέ!!! Ποιο ομαλό και από iPhone! :-) Viva Korea... Καλορίζικο. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καταρχάς δεν θέλω γέλια! Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης. Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα. Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Unabomber Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καταρχάς δεν θέλω γέλια! Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης. Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα. Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι; Και σε εμένα το ίδιο μου φαίνεται, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτό. Στην λαβή είναι λίγο παράξενο σε σχέση με το N4. Παράθεση Φιλικά, Κύρος.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καταρχάς δεν θέλω γέλια! Μια φίλη που της το συνέστησα να πάει να το δει, το είδε σε κατάστημα και της φάνηκε ότι η ακμή του, είναι κάπως "αιχμηρή" σαν να "κόβει" κάπως το χέρι όταν το πιάνεις από μπροστά. (Όχι όταν το χεις και κάθεται με τη ράχη στο χέρι.) Μόνο η ακμή/το τριγύρω της πρόσοψης. Κανένα από τα άλλα sony, sams, lg δεν είχε τέτοιο ζήτημα. Κανένα σχόλιο; Είναι όντως έτσι; Όχι δεν είναι έτσι όπως τα λέει. Τουλάχιστον σ εμένα. Αυτο που λέει το έχει πολύ έντονα το experia z. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rocobloco Δημ. June 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2013 Καλορίζικο. Ευχαριστώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2013 Και σε εμένα το ίδιο μου φαίνεται, αλλά δεν έδωσα πολύ σημασία σε αυτό. Στην λαβή είναι λίγο παράξενο σε σχέση με το N4. Εννοείς λίγο πιο άβολο,σωστά? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts